tm8782 je napisao/la:Sad s tekme, sta reci sto je mnogo mnogo

Utakica vise nego odlicna. Neki moje misljenje o svakom igracu koji je igrao veceras:
Sehic - nedovoljno posla da bih nes napisao...
Bogicevic - standardno dobar, borben i neprelazan...
Kerla - cvrst, neprelazan, ne nadadmasan u skok igri, cisti sve pred sobom...
Radovanovic - standardno dobar, po njegovoj strani nije bilo uopste prodora, sve zatvorio, a ucestvovo je i u igri u napadu...
Markovic - pozitivno iznenadjenje, siguran, borben i brzo se oslobadja lopte, za prvu utakmicu izvanredan, nesto onako nam je trebalo...
Culum - napokon se vraca u formu koju je imao na pocetku prosle sezone, nema izgubljene lopte(osim 2 pogresna dodavanja)

ostalo je odradio na visokom nivou...
Svraka - taj covjek me iz utamice u utamicu sve vise iznenadjuje, covjek ne stoji na terenu pravi destruktivac presjeca lopte, daje golove jedino nije na golu jos bio, svaka cast majstore...
Zebe - hmmmm ne znam odakle da pocnem da pisem, MAESTRO, GENIJE, CAROBNJAK, ne znam sta jos da napisem, 2 gola 3 asistencije ... pisoa bih jos ali bi mi trebalo 3 stranice

Rovcanin - jedno slalom je uradio mislim da je predriblao 5 igraca leotara, postigao gol otkrivao se, iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji...
Beslija - kapa dole majstore u jednom poluvremenu napravis toliko posla kao neki igraci za 5 utamica i jos jednom kapa dole...
Lazo - fulio je sto se ne smije fuliti nikako, ali 3 gola su tri gola nek je probio ovosezonski led, neki ce ga kritikovati ovdje to znam ali od mene pohvale samo nastavi po 3 zabijati HAJDE LAZAREEE HAJDE LAZAREEE istinski manijak je uz tebe samo naprije...
Stanic - nesebican, pokretan, prodoran, agresivan...
Savic - dostojana zamjena za Milana zabio gol za onu minutazu koju je igrao prolazna ocjena
Perak - u nekoliko navrata je bio spor u predaji lopte a ostalo je sve ok...
8 komada je 8 komada sto je mnogo mnogo je