teško,svaka njima cast ali on je ziva enciklopedija kosarkeKawhi je napisao/la:Srđan i Darko su bolji od njega.Unofficialpage je napisao/la:To znači da ćemo ostati uskraćeni za prenose Edina Avdića? Šteta.
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
ne baš. jednaki su. genijalniKawhi je napisao/la:Srđan i Darko su bolji od njega.Unofficialpage je napisao/la:To znači da ćemo ostati uskraćeni za prenose Edina Avdića? Šteta.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Edin ne voli Spurse, zato ga Kawhi ne miriše 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ne voli ni srđanrio_Ferdy88 je napisao/la:Edin ne voli Spurse, zato ga Kawhi ne miriše
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Rio pise gluposti. Vise volim slusati Darka i Srdjana u toku tekme. Edin mu je za nijansu bolju za neke emisije u studiju ili podcasta.DANTES je napisao/la:ne voli ni srđanrio_Ferdy88 je napisao/la:Edin ne voli Spurse, zato ga Kawhi ne miriše
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zezam se jbg ti
Edin ima košarku u malom džepu i volim stvarno slušati njegove prijenose, tu dvojicu nisam nešto previše slušao, jer ne gledam SK
Izbjegavam sve domaće kanale, izuzev ako prenose nešto što ne mogu nigdje drugo pronaći, inače sve na Sky i BT, ili za Amere na LP i GP
Edin ima košarku u malom džepu i volim stvarno slušati njegove prijenose, tu dvojicu nisam nešto previše slušao, jer ne gledam SK
Izbjegavam sve domaće kanale, izuzev ako prenose nešto što ne mogu nigdje drugo pronaći, inače sve na Sky i BT, ili za Amere na LP i GP
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa ni Srdjan ne zaostaje
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Edin da prenosi nasu fudbalsku ligu bila bi zanimljiva za pratiti, pogotovo njegovi biseri

Dobri su obojica, al' Edin mi je 'kompletniji' komentator.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bassha je napisao/la:Edin da prenosi nasu fudbalsku ligu bila bi zanimljiva za pratiti, pogotovo njegovi biseri![]()
![]()
sve zna,bas sve
- branimir85
- Kontakt:
http://hoopster.hr/eurobasket-2017-podcast/
valjda @filip13 nije postavljao
ovakav sistem natjecanja s 24 momčadi i u različitim državama je bezveze za mene
valjda @filip13 nije postavljao
ovakav sistem natjecanja s 24 momčadi i u različitim državama je bezveze za mene
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
srdjan vuce darka
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nije ti to EPL da se tako prava kupujuKawhi je napisao/la:Pa SK je otkupio prava za Bosnu. Kao i za Srbiju, Hrvatsku, CG, etc. Ovo za RTS i HRT lupam bezveze jer mislim da ce nekako izvuci prenose Srbije i Hrvatske. Mozda u Crnogorci svoje uspiju.NeshaFCB je napisao/la:A šta u BiH (msm imam RTS), ali mi je nemoguće da nijedna tv kuća nije otkupila prava prenosa ? (ranijih godina to nije bio slučaj)
.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: RE: Re: Eurobasket 2017
Imaš sad na totalu i sk i arene, zovi ih sto prije i bit ćeš miran za EBNeshaFCB je napisao/la:Slažemo se.
Razlog zbog kojeg nemam je Elta koju koristim već godinama (koja je do prije par godina imala i Arenu i SK zajedno). Ustvari više tehničke prirode, nisam u situaciji da uzmem MTEL paket (oni sad imaju i jedno i drugo).Total nešto nikad nisam gotivio.
A jbg na Areni imaš Ligu Šampiona, svakako ugodnije nego slušat Ćosovića, Šuka, Vugdalića...
Plus si imao i plbih do ove sezone. A i prenose Seriju A.
Moguće da će FIBA ponuditi neke opcije plaćanja utakmica (sjećam se da je prije za Evroligu bilo nešto kao uplatiš 2 evra i pratiš sve utakmice tog kola... ) sa EP... Moglo bi se tu nešto uraditi, kvalitet je u HD-u.
Smorih.
SF6 je napisao/la:srdjan vuce darka
Da,srdjan mi je ko edin,kao da im.je kosarka sav zivot
Koliko mečeva će raditi SK zna li se?
Vidim da u četvrtak prenose sve osim prvog meča u 13:45 između Slovenije i Poljske, mada sigurno im je zgusnuta šema do utorka, jer se igraju i kvalifikacije za SP u fudbalu.
Vidim da u četvrtak prenose sve osim prvog meča u 13:45 između Slovenije i Poljske, mada sigurno im je zgusnuta šema do utorka, jer se igraju i kvalifikacije za SP u fudbalu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Imas na njihovom sajtu pregled programa, trenutno je do nedjelje ubaceno.Raonffa je napisao/la:Koliko mečeva će raditi SK zna li se?
U petak rade 5 prenosa, cini mi se da samo Spanija - Crna Gora ne prenose.
U subotu 7 utakmica ako sam dobro izbrojao.
Ma ja, prenosit će većinu utakmica, vjerovatno će od srijede prenositi sve kad završe ove septembarske kvalifikacije za SP.The Game je napisao/la:Imas na njihovom sajtu pregled programa, trenutno je do nedjelje ubaceno.Raonffa je napisao/la:Koliko mečeva će raditi SK zna li se?
U petak rade 5 prenosa, cini mi se da samo Spanija - Crna Gora ne prenose.
U subotu 7 utakmica ako sam dobro izbrojao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.