Husref mi je pao u ocima. Ma koliko mi bio drag i koliko ga postovao, ako je pristao da bude novi murta, sto ce bit htio on to ili ne, ako je pristao da radi sa ovim grobarima kluba onda ne znam sta da mu kazem...
Kod nas problem nisu treneri! Valjda smo se u to uvjerili nakon 20 yebenih trenera u ove tri cetiri godine. Sve i da dodje novi Meho Kodro oni ce ga otjerat, ili prikladniji naziv-POTROSIT da bi smirili vas i skrenuli vam paznju.
Problem nisu ni igraci!! Ma koliko ja mrzio bekica, hebibovica, oni ne znaju. I oni nisu krivi sto igraju u sarajevu, to je njima vrhunac karijere, krivi su oni koji su njih doveli tu! Kao i ostalih 150 igraca prije njih!
Stotinu 'radnika' u klubu a niko nema nikakve odgovornosti za bilo sta. Mada realno i da ima odgovornost za svoj nerad ne bi odgovarao (primjer kantardzic i oprema u kojoj djeca u akademiji igraju).
Toliko sam se ispisao da imam osjecaj da je pametnije da nadjem te postove i kopiram ih umjesto sto budala sve ponovo pisem, al eto, nervoza nakon jos jedne sramote gdje gledam kako navijac Sarajeva pise da je uspijeh bod protiv yebenog borca... Na sta spade najveci klub u zemlji.
Ne znam je li me vise bole ovi rezultati, pozicija na tabeli ili to sto raja i dalje pada u zamku i prica, pise o pogresnim krivcima. evo 'Husref' potez im je uspio. Sada cete vi ocekivati bajkoviti povratak, borba za titulu, ma duplu. A zapravo ce i Husref na kraju sezone biti samo novi Cala.
Umjesto da neko odgovara za ovu katastrofalnu odluku da se repuhu da puni ugovor, gdje se na startu sezone ugasila nada za titulom, sve se presucuje a navijaci takodjer zanijemise.
Ko zna kada ce se ova nocna mora zavrsiti i da li uopste ima izlaza iz nje, ja mislim da nema.. Evander svaka cast na tvom pisanju i upozoravanju jos prije dvije godine. I sam sam te tad smatrao levatom al eto nazalost ispostavi se da si sve pogodio.
Ne vrijedi se nervirati vise zbog ovog, ja sam veceras odgledao tekmu bez ikakvog srkleta. I kad smo povelio znao sam da cemo ispusit. Onima koji i dalje budu isli na utakmice cisto zbog ljubavi spustam kapu, bravo rodjaci, ja ovo prestajem pratit i preko tv-a. A ovima koji imaju bilo kakvu korist, ili imaju nekoga u klubu ko ima koristi pa sute ili ih stite iako znaju kakva je situacija porucujem; umrite papci.
pozz