Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
http://pravda.bl.com/priprema-li-se-nov ... -od-borca/
Gdje je sad ovaj novinarcic? Pisam mu se na portal i informacije.
Gdje je sad ovaj novinarcic? Pisam mu se na portal i informacije.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovdje ima svega vise nego fudbala.admin je napisao/la:Vratimo se nogometu ili fudbalu.
U normalnim drzavama ovakav skandal i bruka kakva je bila veceras u Banja luci, oznacila bi smjenu komplet saveza, suspenziju lige i izbacivanje reprezentacije iz kvalifikacija dok se ne srede stvari.
Jednom smo bili suspendovani, treba opet, pa kud puklo.
Svake godine sve gore i gore.
Neko ovo mora presijeci.
Ovaj trenutni savez je rak raka fudbala i lige.
I nemoj se cuditi sto je ljudima pun k.urac bh. fudbala jer ovakve stvari su otjerali sve navijace.
Pa se pitamo sto raja prati Real, Bayern itd...?
Evo primjera zasto.
Ako se zasuži, onda je tako i najbolje. S druge strane, neki su tu tavorili zbog kriminala:BoixosNois1899 je napisao/la:Sarajevo je zaslužilo hlađenje u nižem rangu par godina
Samo pošteno - takav je edeb!I to u najkritičnijim trenucima kao što je bila ‘afera Planinić’ kad je ‘bijelima’ dokazano dogovaranje utakmica u trokutu sa Željezničarom i Trešnjevkom.
- Hajduk, Željo i Trešnjevka su izbačeni iz lige, to se događalo u listopadu 1965. – prisjetio se Luka Bajakić, koji je u to doba baš bio predsjednik HNS-a, te nastavio:
Zadnja izmjena: High, dana/u 27 avg 2017, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta ima KatalonacBoixosNois1899 je napisao/la:Sarajevo je zaslužilo hlađenje u nižem rangu par godina
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Te tri riječi najbolje i opisuju igru i igrače a i kompletan klub.MortemHz je napisao/la:una polla muertaBoixosNois1899 je napisao/la:Sarajevo je zaslužilo hlađenje u nižem rangu par godina
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato ti i kazem, trenutni kadar i garnituru ljudi, klub kao pojam neBoixosNois1899 je napisao/la:Te tri riječi najbolje i opisuju igru i igrače a i kompletan klub.MortemHz je napisao/la:una polla muertaBoixosNois1899 je napisao/la:Sarajevo je zaslužilo hlađenje u nižem rangu par godina
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta sam pogrešno rekao?Sabinho je napisao/la:Sta ima KatalonacBoixosNois1899 je napisao/la:Sarajevo je zaslužilo hlađenje u nižem rangu par godina
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma pusti ove tzv. navijace iz seher Banja luke.Rigoletto je napisao/la:Zar je itko očekivao išta više od gorštaka iz Banja Luke?
Nego jesi li ti nabavio kartu za crvenu noc?
Ipak te ocekujemo u prvom safu?
Za razmjenu igraca cemo lako.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da upravo... Pod "klubom" sam mislio na ljude koji ga vode.MortemHz je napisao/la: Zato ti i kazem, trenutni kadar i garnituru ljudi, klub kao pojam ne
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tokom zagrijavanja fudbalera (kao i pred sami početak utakmcie), sa razglasa kojim "diriguju" domaćin orila se ultranacionalistička pjesma "Marš na Drinu", koja veliča velikosrpsku agresiju i koja je korištena tokom agresije na BiH posebno kada su u pitanju istočni dijelovi naše zemlje i pokolji koji su na tim prostorima napravljeni.
Da li će N/FSBiH reagovati na ovaj gnusni čin Banjalučana? Prema zapažanju delegata Davora Ristovića iz Lukavice - neće. Ristović "nije čuo" ono što je čuo cijeli svijet.
Bar se tako izjasnio u svom "zapažanju" sa utakmice koje je napisao u operativnom sistemu Comet, a kojeg prenosimo u cijelosti.

Jooooj dabogda se i ugasila ova liga samo radi ovog saveza raspalog nehljebari jedni serem vam se u usta !!!
Da li će N/FSBiH reagovati na ovaj gnusni čin Banjalučana? Prema zapažanju delegata Davora Ristovića iz Lukavice - neće. Ristović "nije čuo" ono što je čuo cijeli svijet.
Bar se tako izjasnio u svom "zapažanju" sa utakmice koje je napisao u operativnom sistemu Comet, a kojeg prenosimo u cijelosti.

Jooooj dabogda se i ugasila ova liga samo radi ovog saveza raspalog nehljebari jedni serem vam se u usta !!!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Šta kaže Moke: prvo kolo branio neki fin momak ne znam mu ime. Tamo u Krupi su nas fino ugostili vjerovatno im zato Bog pomaže.
Majke mi moje čekam da ustane voditelj i donese džezvu i findzane...
Naravno, nije nista 'cuo'. Svasta.wobly92 je napisao/la:
Nece biti nikakva kazna.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma nema veze, svi smo mi istiwobly92 je napisao/la:Tokom zagrijavanja fudbalera (kao i pred sami početak utakmcie), sa razglasa kojim "diriguju" domaćin orila se ultranacionalistička pjesma "Marš na Drinu", koja veliča velikosrpsku agresiju i koja je korištena tokom agresije na BiH posebno kada su u pitanju istočni dijelovi naše zemlje i pokolji koji su na tim prostorima napravljeni.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Addict je napisao/la:Šta kaže Moke: prvo kolo branio neki fin momak ne znam mu ime. Tamo u Krupi su nas fino ugostili vjerovatno im zato Bog pomaže.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo gledam snimak Borac - Sarajevo i do 40 minute je bilo sigurno nekoliko prekršaja za Sarajevo koji nisu uopšte svirani a par koji jesu su morali biti kažnjeni žutim kartonom a nisu. S druge strane za isti prekršaj igrači Sarajeva jesu dobili žutu kartu. Vrlo oštri igrači Borca, kriterij sudije nigdje veze.
I sta ce takva pjesma na jednom sportskom dogadjaju? Kako komentarises "iznosenje" Bekica?ZaNjuBoriSe je napisao/la:Vrlo losa utakmica, zasluzen remi. Sarajevo prljavo uz dosta simuliranja I izlezavanja po terenu...iritantno za gledati.
Vidim dosta mrznje na ovoj temi. Ljudi Mars na drinu je pjesma iz prvog svjetskog rata, citajte malo istoriju. Isto tako skandiranje "Srbija" nema veze sa fasizmom.
Pominjete stalno neki fasizam, placate kao jevreji za ekstremizam cim im neko proturjeci. Smjesni ispadate.
Atmkafera je bila odlicna na stadionu bez ijednog pogrdnog skandiranja sto je i zabiljezeno od delegata.
Uzivajte u fudbalu, ostavite se teskih rijeci, fasizma, genocida itd...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
O tom bi se dalo raspravljati al ovo je balkan i toga ce uvijek biti. Bezveze se dize buka oko pjesme stare 100 god koja nikakve veze sa vama nema.Sabinho je napisao/la:
I sta ce takva pjesma na jednom sportskom dogadjaju? Kako komentarises "iznosenje" Bekica?
Sto se tice iznosenja bilo je daleko od mene, na istoku sam bio...djeca ono nose pa ne znam a vidim na ovom portalu vec vijest ispisana o njima. Sumnjam da je namjerno, a ako jeste nije uredu.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Šta je pisalo na paroli Lešinara?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treba da su sretni sto su ga izvrnuli, kakav momak centarsut ima, ono moras priznati ni u 1 ligi srpske nisi dozivio? Pametnije bi im bilo da zale sto nemate autic, da su ga mogli pregaziti.Tristan je napisao/la:Lozacka pjesma za motivaciju, a ne za provokaciju. Pustana je i protiv Slavije i Drine, sta i njih smo htjeli provocirati njome???Sabinho je napisao/la:I sta ce takva pjesma na jednom sportskom dogadjaju? Kako komentarises "iznosenje" Bekica?ZaNjuBoriSe je napisao/la:Vrlo losa utakmica, zasluzen remi. Sarajevo prljavo uz dosta simuliranja I izlezavanja po terenu...iritantno za gledati.
Vidim dosta mrznje na ovoj temi. Ljudi Mars na drinu je pjesma iz prvog svjetskog rata, citajte malo istoriju. Isto tako skandiranje "Srbija" nema veze sa fasizmom.
Pominjete stalno neki fasizam, placate kao jevreji za ekstremizam cim im neko proturjeci. Smjesni ispadate.
Atmkafera je bila odlicna na stadionu bez ijednog pogrdnog skandiranja sto je i zabiljezeno od delegata.
Uzivajte u fudbalu, ostavite se teskih rijeci, fasizma, genocida itd...
Bekic ''bacen'' sa 15 cm visine, kad sam vidio naslove pomislio sam da su ga sa metra izvrnuli.
Sve je bilo korekno i u granicama normale, stvarno se pravi fama ni od cega.
Zadnja izmjena: crozla, dana/u 28 avg 2017, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- Tristan
- Kontakt:
fuck nato pactRaonffa je napisao/la:Šta je pisalo na paroli Lešinara?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.