FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Džaba je to sve kad Fersudin gola ne zna i ne može zabit. I jel se neko uopšte sjeća kad je zabio zadnji puta ?
Kod gola.je pola njegovog.Odvukao na sebe i Markovog i svog cuvara oba za njim poletila,pocistio sve.da.Marku ostane sav prostor svijeta.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 avg 2017, 00:39, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa u 4. kolu protiv Doboj Kaknja.ajdohordas je napisao/la:Džaba je to sve kad Fersudin gola ne zna i ne može zabit. I jel se neko uopšte sjeća kad je zabio zadnji puta ?

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Šta ovo sportsport.ba piše!? Kažu "djeca napravila cirkus prilikom iznošenja Bekića". Boje se izgleda napisati istinu kome se dodvoravate? Nikakva djeca već momci od 20 godina i kusur. Ali šta ćeš zato nam se i ovo dešava. Dodvorimo se svima i fašizam nazovimo humanizam. Agresija je ustvari dostava humanitarne pomoći Bosni od strane JNA.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Oj kakva 2 stopera mi imamo, najbolja odbrana iz prosle sezone, ove odlucila bit najlosija 

1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema to veze sa fasizmom, kakvi su prije bili sada su zlatni, malo nesportsko ponasanje, sitne provokacije koje nikad nisu uspjele i to je to, jednom su tako probali sa nekim turcima pa su bili brutalno ponizeni na sred Banja Luke i nije im vise palo napamet
samo gospodski treba uvijek bez obzira kakvi su ostali ali danas je bilo koliko toliko ok osim onoga prije utakmice. Na onoj maloj koreografiji ne znam sta je bilo a ispod je pisalo ''I zlo nas se plaši'' tako nesto uglavnom.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da mi imamo dobru ekipu, pa da sve one genocidaše na tribinama ušute i ispišaju s tri/četiri komada u njihovoj mreži. Kako bi se ušutili, došlo bi kao pencilin..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Smjesan ovaj sudija,njihov nakon prekida kod iznosenje Bekica udara sakom nekog naseg Micu mislim,startovi laktom u glavu Rahmanovicu itd nije ni faul svirao smijesan sudija za zatvora sta je pusto njima danas
Pratimo cijeli zivot i praticemo takvi klubu ne trebaju ajd sretan put sve najbolje,nismo tu zbog uprave i ostalih debila vec zbog kluba,da su svi tako razmisljali unazad 20 godina ugasili bi se davno sva sreca pa nismoFrancescoTotti je napisao/la:ee drugovi.. nakon malo malo vremena zaboraviste vi ko je stvarni problem. Malo pricali o derbiju, malo o novom treneru, malo o stanju na terenu i to je to. Od price da se ide pred prostorije kluba, protesta, prozivanja opet se vratismo u letargiju, bas tamo gdje ona gamad i hoce da budemo.
Husref mi je pao u ocima. Ma koliko mi bio drag i koliko ga postovao, ako je pristao da bude novi murta, sto ce bit htio on to ili ne, ako je pristao da radi sa ovim grobarima kluba onda ne znam sta da mu kazem...
Kod nas problem nisu treneri! Valjda smo se u to uvjerili nakon 20 yebenih trenera u ove tri cetiri godine. Sve i da dodje novi Meho Kodro oni ce ga otjerat, ili prikladniji naziv-POTROSIT da bi smirili vas i skrenuli vam paznju.
Problem nisu ni igraci!! Ma koliko ja mrzio bekica, hebibovica, oni ne znaju. I oni nisu krivi sto igraju u sarajevu, to je njima vrhunac karijere, krivi su oni koji su njih doveli tu! Kao i ostalih 150 igraca prije njih!
Stotinu 'radnika' u klubu a niko nema nikakve odgovornosti za bilo sta. Mada realno i da ima odgovornost za svoj nerad ne bi odgovarao (primjer kantardzic i oprema u kojoj djeca u akademiji igraju).
Toliko sam se ispisao da imam osjecaj da je pametnije da nadjem te postove i kopiram ih umjesto sto budala sve ponovo pisem, al eto, nervoza nakon jos jedne sramote gdje gledam kako navijac Sarajeva pise da je uspijeh bod protiv yebenog borca... Na sta spade najveci klub u zemlji.
Ne znam je li me vise bole ovi rezultati, pozicija na tabeli ili to sto raja i dalje pada u zamku i prica, pise o pogresnim krivcima. evo 'Husref' potez im je uspio. Sada cete vi ocekivati bajkoviti povratak, borba za titulu, ma duplu. A zapravo ce i Husref na kraju sezone biti samo novi Cala.
Umjesto da neko odgovara za ovu katastrofalnu odluku da se repuhu da puni ugovor, gdje se na startu sezone ugasila nada za titulom, sve se presucuje a navijaci takodjer zanijemise.
Ko zna kada ce se ova nocna mora zavrsiti i da li uopste ima izlaza iz nje, ja mislim da nema.. Evander svaka cast na tvom pisanju i upozoravanju jos prije dvije godine. I sam sam te tad smatrao levatom al eto nazalost ispostavi se da si sve pogodio.
Ne vrijedi se nervirati vise zbog ovog, ja sam veceras odgledao tekmu bez ikakvog srkleta. I kad smo povelio znao sam da cemo ispusit. Onima koji i dalje budu isli na utakmice cisto zbog ljubavi spustam kapu, bravo rodjaci, ja ovo prestajem pratit i preko tv-a. A ovima koji imaju bilo kakvu korist, ili imaju nekoga u klubu ko ima koristi pa sute ili ih stite iako znaju kakva je situacija porucujem; umrite papci.
pozz
Tako je paša.zagor1987 je napisao/la:Smjesan ovaj sudija,njihov nakon prekida kod iznosenje Bekica udara sakom nekog naseg Micu mislim,startovi laktom u glavu Rahmanovicu itd nije ni faul svirao smijesan sudija za zatvora sta je pusto njima danas
-
- Kontakt:
Šta mislite hoćel Crnkić bit u prvih 11 protiv Viteza 

- ThrillerHz
- Kontakt:
Ako dobro plati, onda Daajdohordas je napisao/la:Šta mislite hoćel Crnkić bit u prvih 11 protiv Viteza

1946~
Koliko sam ja vidio, lešinar "razapeo" onog našeg Grim Reapera, tako nešta.MortemHz je napisao/la:Nema to veze sa fasizmom, kakvi su prije bili sada su zlatni, malo nesportsko ponasanje, sitne provokacije koje nikad nisu uspjele i to je to, jednom su tako probali sa nekim turcima pa su bili brutalno ponizeni na sred Banja Luke i nije im vise palo napametsamo gospodski treba uvijek bez obzira kakvi su ostali ali danas je bilo koliko toliko ok osim onoga prije utakmice. Na onoj maloj koreografiji ne znam sta je bilo a ispod je pisalo ''I zlo nas se plaši'' tako nesto uglavnom.
@AlfredNobel k'o onda kad smo avionom sletjeli u Banja Luku i nabili ih 1:3. Tad je Todor zabio skoro identičan gol kao Karić nama, a Dulja ih ušutkao sedždom usred Banja Luke. Jbg, najbolje bi bilo na terenu pokazat dominaciju i onda nek provociraju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imas li kakvu sliku?skoroalen je napisao/la:Koliko sam ja vidio, lešinar "razapeo" onog našeg Grim Reapera, tako nešta.MortemHz je napisao/la:Nema to veze sa fasizmom, kakvi su prije bili sada su zlatni, malo nesportsko ponasanje, sitne provokacije koje nikad nisu uspjele i to je to, jednom su tako probali sa nekim turcima pa su bili brutalno ponizeni na sred Banja Luke i nije im vise palo napametsamo gospodski treba uvijek bez obzira kakvi su ostali ali danas je bilo koliko toliko ok osim onoga prije utakmice. Na onoj maloj koreografiji ne znam sta je bilo a ispod je pisalo ''I zlo nas se plaši'' tako nesto uglavnom.
@AlfredNobel k'o onda kad smo avionom sletjeli u Banja Luku i nabili ih 1:3. Tad je Todor zabio skoro identičan gol kao Karić nama, a Dulja ih ušutkao sedždom usred Banja Luke. Jbg, najbolje bi bilo na terenu pokazat dominaciju i onda nek provociraju.
-
- Kontakt:
Nemoj, nije Crni loš momak, a i menadžer mu...ThrillerHz je napisao/la:Ako dobro plati, onda Daajdohordas je napisao/la:Šta mislite hoćel Crnkić bit u prvih 11 protiv Viteza

-
- Kontakt:
Koliko smo nisko pali da se zadovoljavamo bodom koji je donio peti bod od šest utakmica i deveto mjesto na tabeli. Čitam komentare na fb stranici, sve okej, većina zadovoljna, u fazonu sad je Husref tu, sada slijede pobjede i vraćanje u vrh.. bolje nismo ni zaslužili, kad bolje pogledaš..
Al Zijo je najbolji, govori, nadam se da će ovaj bod pomoći Husrefu... kao da je uzeo 9 bodova a ne jadni bod koji ništa ne znači kad si do sad skupio samo 4. Opet spominje turbulencije, težak protivnik i kaže da smo dobro igrali.. kako te nije sramota?? Ja ne znam kako oni vide klub i trenutnu situaciju i kako razmišljaju, pa nije FK Sarajevo tuzlanska Sloboda...
Nisam ni jednom čuo od njih da kažu: igra je bila loša, bezidejna, katastrofalna, nezadovoljni smo, moramo nešto promjeniti, moramo napasti i pobjediti... vazda težak protivnik, psiha, pritisak, kriza, samopouzdanje... vojnici, nabijem vas na qrac, srozali ste klub, i daleko vam kuća..
Iskreno se nadam da će Husref biti drugačiji i bez dlake na jeziku.
Al Zijo je najbolji, govori, nadam se da će ovaj bod pomoći Husrefu... kao da je uzeo 9 bodova a ne jadni bod koji ništa ne znači kad si do sad skupio samo 4. Opet spominje turbulencije, težak protivnik i kaže da smo dobro igrali.. kako te nije sramota?? Ja ne znam kako oni vide klub i trenutnu situaciju i kako razmišljaju, pa nije FK Sarajevo tuzlanska Sloboda...
Nisam ni jednom čuo od njih da kažu: igra je bila loša, bezidejna, katastrofalna, nezadovoljni smo, moramo nešto promjeniti, moramo napasti i pobjediti... vazda težak protivnik, psiha, pritisak, kriza, samopouzdanje... vojnici, nabijem vas na qrac, srozali ste klub, i daleko vam kuća..
Iskreno se nadam da će Husref biti drugačiji i bez dlake na jeziku.
MortemHz je napisao/la:Imas li kakvu sliku?

Ne vidi se dobro šta je iznad ovog razapetog bordo kosca, meni se iz jednog ugla na TVu učinilo da je to onaj lešinar, samo malo "dorađen".

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ovdje ne vidim nista a kamoli smrt, mozda je do meneskoroalen je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Imas li kakvu sliku?
Ne vidi se dobro šta je iznad ovog razapetog bordo kosca, meni se iz jednog ugla na TVu učinilo da je to onaj lešinar, samo malo "dorađen".

Meni ovo u sredini liči na onog našeg grim reapera, još nekako u bordo ofarbanMortemHz je napisao/la:Ja ovdje ne vidim nista a kamoli smrt, mozda je do meneskoroalen je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Imas li kakvu sliku?

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, hurem, riki46, rimljanin90, ronaldo99, UltraNorth i 54 gosta.