Hoces reci CETNICKI STILvlakanje je napisao/la: Ja razumijem da nema cestitog novinara i postenog portala, al' kolicina izmisljotina i bljuvotina je postala alarmantna. Ko nije bio na utakmici steci ce utisak da se pucalo, mahalo nozevima i pozivalo na klanje ISIL STYLE!
Pa odje8ite vise. Bavite se problemima iz vaseg okruzenja, adzemovim biserima, bradaricevim dolaskom u karantin. Vladinim najavama titula i sl.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
U BL atmosfera vrhunska, ni jedna ruzna rijec, sto vise Karicu cijeli stadion aplaudirao, to sto ste vi u sarajevu doveli seljake to je vas problem, a ovi sto im smeta Mars na Drinu, posto smo mi Srbi narod sa istorijom i tradicijom pjesma cerskih pobjednika ce se uvijek rado slusati na sve jednom mjestu, a i u toj pjesmi nema ni jedna pogrdna rijec niti pozivanje na neko nasilje, a znamo da se i Princip borio protiv istog protivnika, a to sto ste vi bili na pogresnoj strani jbg. vasa steta
uzivajte i pozdrav sa zapada 
У " је важно " &!
Kad nama puste marš na drinu motivirat će nam pola momčadi. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ima da im Nemanja promarsira Vrbasom,a Filipovic uhh sta ce tek taj decko da im radi nakon zavrsetka pjesmice 
Kome smeta antifašistička pjesma nek se dobro zapita.... pa onda drugom daje epitete.
Ako za to savez napiše bilo kakvu kaznu ovo jadno takmičenje treba napustiti. Nije prošle godine bilo Borca, pa je na svakoj utakmici u Sarajevu direktno vrijeđan jedan od 3 konstitutivna naroda.
Dakle odluka pred savezom je prosta - Gospodo poštujete li vi antifašističku borbu ili ste ipak ljubitelji Handžar Divizije, Ustaškog pokreta, NDH-a... Da znamo na čemu smo.
Što se medija tiče, ogromne pare iz političkih stranaka dobijaju tako da ne čudi što jedva dočekaju da prstom upere u drugog...
Ako za to savez napiše bilo kakvu kaznu ovo jadno takmičenje treba napustiti. Nije prošle godine bilo Borca, pa je na svakoj utakmici u Sarajevu direktno vrijeđan jedan od 3 konstitutivna naroda.
Dakle odluka pred savezom je prosta - Gospodo poštujete li vi antifašističku borbu ili ste ipak ljubitelji Handžar Divizije, Ustaškog pokreta, NDH-a... Da znamo na čemu smo.
Što se medija tiče, ogromne pare iz političkih stranaka dobijaju tako da ne čudi što jedva dočekaju da prstom upere u drugog...
Nakon one kazne Sirokom sta ocekujete ?
Da li je savez njima uplatio onih 25.000 ili oni njemu.
Da li je savez njima uplatio onih 25.000 ili oni njemu.
- Zeljeznicar -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mahalska je tako da mi nemojte vjerovati 100% ali Borac ce dobiti kaznu od 4 hiljade maraka za ono sinoc. Ovaj drugi dio nije istina sto si napisao, makar ne na Koševu, za ostalo ne znam nit me zanima jer nije moj klub. Ako si ipak mislio na Koševo onda lazes i izmisljas kao pas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
kakva strategija, ima nas sa sve tri straneHum94 je napisao/la:Ima da im Nemanja promarsira Vrbasom,a Filipovic uhh sta ce tek taj decko da im radi nakon zavrsetka pjesmice
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako si ovdje pored svih ovih sto si nabrojao zaboravio i "Cetnicki ravnogorski pokret" ? Ili njih ipak smatras za antifasiste?NeshaFCB je napisao/la:Kome smeta antifašistička pjesma nek se dobro zapita.... pa onda drugom daje epitete.
Kakve veze ima Mars na Drinu sa antifasistickom borbom? To je pjesma iz prvog Sv.rata na kraju kojeg vojska iz Srbije ulazi u BIH i pravi zlocine po BIH gradovima.
Pa poceo je tako sto su Srbi izvrsili teroristicki cin, ubivsi najveceg drzavnika neke zemlje. (sto je presedan u Svjetskoj historiji). To nije bila nikakva antifasisticka borba nego aspiracije Srbije za sirenje u BIH i Velikom Srbijom.
I zato je za BIH kao drzavu ta pjesma uvredljiva i udara na njene temelje.
- ASD
- Kontakt:
Jel ima gdje snimak emisije od sinoc?
Manite se istorije/historije/povijesti.
Taj ravnogorski pokret? I to je bilo sinoc na stadionu u bl??? I neka mi neko kaze da se ne pretjeruje!
Taj ravnogorski pokret? I to je bilo sinoc na stadionu u bl??? I neka mi neko kaze da se ne pretjeruje!
Ne provaljuj se.tuzlak1987 je napisao/la:
Kako si ovdje pored svih ovih sto si nabrojao zaboravio i "Cetnicki ravnogorski pokret" ? Ili njih ipak smatras za antifasiste?
Kakve veze ima Mars na Drinu sa antifasistickom borbom? To je pjesma iz prvog Sv.rata na kraju kojeg vojska iz Srbije ulazi u BIH i pravi zlocine po BIH gradovima.
Pa poceo je tako sto su Srbi izvrsili teroristicki cin, ubivsi najveceg drzavnika neke zemlje. (sto je presedan u Svjetskoj historiji). To nije bila nikakva antifasisticka borba nego aspiracije Srbije za sirenje u BIH i Velikom Srbijom.
I zato je za BIH kao drzavu ta pjesma uvredljiva i udara na njene temelje.
Orgijanje ce se nastaviti sve dok ekipe ne pocnu odbijati da igraju u takvim uslovima. U BL pri prvim taktovima marsa treba igrace vratiti u svlacionicu. Pri prvom orgijanju i izlivu nacionalizma i fasizma na bilo kom stadionu igrace povuci s terena, po cijenu oduzimanja bodova i kazni. Ali se i savezu i svemu tome treba suprostaviti i stati u kraj, kad vec nisu u stanju organizovati udruzenje premijerligasa onda protest jedino ostaje.Samo sto niko nema muda a cini se i vecini ovaj javasluk odgovara.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
E nek si mu se nagovorio. Pobio si sve argumente njegove. Ova rasprava više nema smisla. Tuzlak je razoren, prosto. U pravu si, totally.NeshaFCB je napisao/la:
Ne provaljuj se.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mars na Drinu - Gavrilo Princip - Crna Ruka. Jel Crna ruka fasisticki i teroristicki pokret? Jeste. Iz Crne Ruke proizilazi Cetnicki pokret, a bili su nalogodavci Mladoj Bosni. Mars na Drinu nije izolovano nista vec samo dio jedne vece price. Zato ne znam sta se pravite blentavi kada vama u glavama Mars na Drinu predstavlja neke aspiracije o okupaciji BIH od strane Srbije.vlakanje je napisao/la:Manite se istorije/historije/povijesti.
A mene iskreno boli i briga radite sta hocete, samo nemojte izvrtati ovima koje nervira.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kakva je ovo kolektivna paranoja za utakmicom u BL...mi sinoc cepove od flasica nismo mogli unijeti na tribinu, kupovali vode bez cepova....dali atmosferu za primjer, postavili standard posjete u ovoj ligi, 8000 ljudi pjevalo bez ijednog pogrdnog stiha.
U cemu je problem sa vama? Odjednom mars na drinu smeta jer NE PRIPADA SPORTSKIM TERENIMA. Ok ne pripada, ali to su stvari koje delegat biljezi kao i sipanje alkohola, kao i zakrcene prolaze, baklje itd itd. Znaci obicna proceduralna stvar.
Odjednom Mars na drinu nije slobodarska pjesma koja je izvodjena u UN skoro, vec je pjevale fasiste i teroristi...daj dozovite se vise i dosta mrznje i paranoje. Pjesma je tu da digne adrenalin i atmosferu, nista posebno...nema bijednu rijec kojom vas pominje ili koja vrijedja bilo koga.
Tacno imam osjecaj da ovdje vecinom kucaju nalozeni klinci...a i ovaj portal je blago receno neozbiljan....da ne upotrijebim neku tezu rijec...
U cemu je problem sa vama? Odjednom mars na drinu smeta jer NE PRIPADA SPORTSKIM TERENIMA. Ok ne pripada, ali to su stvari koje delegat biljezi kao i sipanje alkohola, kao i zakrcene prolaze, baklje itd itd. Znaci obicna proceduralna stvar.
Odjednom Mars na drinu nije slobodarska pjesma koja je izvodjena u UN skoro, vec je pjevale fasiste i teroristi...daj dozovite se vise i dosta mrznje i paranoje. Pjesma je tu da digne adrenalin i atmosferu, nista posebno...nema bijednu rijec kojom vas pominje ili koja vrijedja bilo koga.
Tacno imam osjecaj da ovdje vecinom kucaju nalozeni klinci...a i ovaj portal je blago receno neozbiljan....da ne upotrijebim neku tezu rijec...
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni ono sto si napisao u proslom postu ne znam jel iko spomenuo da je bilo sinoc jer bi se ocito culo.. sta se sve tamo dozivljavalo u nekim prijasnjim godinama jucer je bilo zlatno izuzev onoga prije utakmice sto je onaj debil pustio. Izgleda da ce biti kazna od 4 hiljade maraka z vas, tako sam cuo mada nas savez je retardiran, bitna je repka i potencijalni milioni od nje, **** ligu i one koji prate svoje lokalne voljene klubove izgleda..vlakanje je napisao/la:Manite se istorije/historije/povijesti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ne kakite više...Baka dok je selektor bio na treningu u šeher multikulti gradu redovno mu skandirali ustašo pa je to okarakterizirano kao izraz patriotizma u bošnjačkim medijima. A manijaci redovno parole dižu u čast nasera itd. Al zaboga oni su bošnjaci to je patriotizam, nema u njih eksremista među navijačima.
ZaNjuBoriSe je napisao/la:postavili standard posjete u ovoj ligi,
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Tristan
- Kontakt:
Ti si bolestan lik. Kakve aspiracije, vama je ispran mozak nasom navodnom teznjom za Velikom Srbijom.tuzlak1987 je napisao/la:Mars na Drinu - Gavrilo Princip - Crna Ruka. Jel Crna ruka fasisticki i teroristicki pokret? Jeste. Iz Crne Ruke proizilazi Cetnicki pokret, a bili su nalogodavci Mladoj Bosni. Mars na Drinu nije izolovano nista vec samo dio jedne vece price. Zato ne znam sta se pravite blentavi kada vama u glavama Mars na Drinu predstavlja neke aspiracije o okupaciji BIH od strane Srbije.vlakanje je napisao/la:Manite se istorije/historije/povijesti.
A mene iskreno boli i briga radite sta hocete, samo nemojte izvrtati ovima koje nervira.
Mladu Bosnu su cinili i Muslimani i Hrvati, bila je projugoslovenska, a ne prosrpska organizacija.
Cetnicki pokret je nastao u Makedoniji krajem 19. vijeka. Nemate vi pojma o zivotu.
Odosmo u off, ocekujem banove.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.