FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 28 avg 2017, 11:11

Problem je sto ce Heric opet na klupu, a igrace Sarici, Radovci, Ivetici (na ne prirodnoj poziciji).
Ne znam zasto ne saljemo vise toliko igrace na posudbe? Ovako kod nas propadaju, dok jim mjesto zauzimaju stariji amateri.
Vidjecemo sa Husrefom ako mu u prvoj postavi i dalje budu Bekic, Hebibovic, Saric, Ahmetovic to je znak da nece biti nista bolje
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 avg 2017, 11:13

zagorski je napisao/la:Sinocnja utakmica je pokazala da Heric moze ravnopravno da konkurise za mjesto prvotimca,cak mi je djelovao solidnije od vecine koji su nam do sada drzali vezni red (Saric,Radovac). Vjerujem kad bi se sansa pruzila Mujakicu i Pidri da ne bi nista losije odigrali od Novakovica i Bekica.
Zato ovim momcima treba pruziti maksimalnu sansu,zajedno sa Hadzicem u vrhu napada pa da u toj afirmaciji igraca iz vlastitog pogona vidimo bar nesta pozitivno ove sezone.
Ma sinoćnja utakmica je pokazala da smo teški amateri, prosjek ove lige, ništa jači od Krupe, Radnika, Slobode..
Nijedna kvalitetna prilika iz izrađene akcije, igra nikakva.

Slijedi pauza pa Vitez, i to bez Rahmanovića i Stanojevića, patnja zagarantovana, pobjedu će biti teško ostvariti.
Ekipa nikad gora, stručni štab nikad smješniji i glu.plji (do sad), nikad nesposobniji i bezobrazniji ljudi u klubu.
Teško da se izvučemo iz LZO, nažalost.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 28 avg 2017, 11:15

Iskreno sinoc nam je bila najbolja utakmica ove godine.
UPRAVA NAPOLJE!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 avg 2017, 11:16

Sinocna izmjena i rokada je odraz naseg amaterizma. Svrbez vadi Herica, uvodi hebibovica, a mrtvog i izmorenog sarica vraca u sredinu. Umjesto da je izvukao sarica, rahmanovica na desnu stranu i pojacao sredinu, strucnjak ju je oslabio, a rezultat je bio vidljiv odma nakon par minuta.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 28 avg 2017, 11:18

Imal šta za crnog brata, hoćel dobiti papire do Viteza ili LZP ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 avg 2017, 11:39

SiouxLukavac je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Sinocnja utakmica je pokazala da Heric moze ravnopravno da konkurise za mjesto prvotimca,cak mi je djelovao solidnije od vecine koji su nam do sada drzali vezni red (Saric,Radovac). Vjerujem kad bi se sansa pruzila Mujakicu i Pidri da ne bi nista losije odigrali od Novakovica i Bekica.
Zato ovim momcima treba pruziti maksimalnu sansu,zajedno sa Hadzicem u vrhu napada pa da u toj afirmaciji igraca iz vlastitog pogona vidimo bar nesta pozitivno ove sezone.
Ma sinoćnja utakmica je pokazala da smo teški amateri, prosjek ove lige, ništa jači od Krupe, Radnika, Slobode..

Slijedi pauza pa Vitez, i to bez Rahmanovića i Stanojevića, patnja zagarantovana, pobjedu će biti teško ostvariti.
Ekipa nikad gora, stručni štab nikad smješniji i glu.plji (do sad), nikad nesposobniji i bezobrazniji ljudi u klubu.
Ako Adukor dobije papire, on može uskočit umjesto Stanojevića, i u tandemu sa Herićem držat sredinu. Umjesto Rahmanovića bi mogao zaigrat Velkoski na toj poziciji. Mada bih ja najsretniji bio kad bi Husref skroz promijenio formaciju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 28 avg 2017, 11:39

Sinoc Heric sasvim solidan bio, treba ga vise gurat u vatru, isto ovaj Mujakic treba bit treci stoper a ne Peru stavljati na neprirodnu poziciju. Radovac vjerovatno ni kod Husrefa nece proigrat, zato ga treba na posudbu vec sad poslati ili na zimu najkasnije a ako ni tamo ne pokaze nista onda noga. Jos kad bi Husref bio malo hrabriji od predhodnika pa vise koristio Andusica i Livaka da vidimo vise mogu li ista ili ce ostati kao Samke vjecni projekat.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 avg 2017, 11:43

zagorski je napisao/la:
pasica je napisao/la:
Sta ravnopravno, momak mora imati prednost nad ovim polovnjacima. Pa kad ga "strateg" izvadi, ljudi nam prodjose kroz sredinu kao da je nema i zabise gol. Raspala nam se sredina kad je izasao.
Da mi je samo jednom docekati kad zabijemo jedan da krenemo i po drugi, a ne ove pic.kaste izmjene i povlacenja zbog kojih vazda prospemo bodove na kraju.
:thumbup:
Momak me pozitivno iznenadio. Da budem iskren, nisam ocekivao da odigra onako. Ne bi sada isao u krajnost i rekao da je novi Makelele ili nesto slicno ali za prvu pravu, seniorsku utakmicu ono je bilo sasvim dovoljno, bolje od Radovca i Sarića na toj poziciji. Doveli smo Adukora jer je on defanzivni vezni kao i Stanojević ali bi Herića stavio odmah kao treceg DM-a. Uvijek ce biti povreda i kartona kao sad, Stanojević kao i Rahmanović nece moci igrati protiv Viteza, hladno bi stavio Herića i Adukora kao defanzivne vezne. Ako ne bude valjalo uvijek je lagano izmjenu napraviti ali mislim da bi to izgledalo pristojno jos pogotovo protiv Viteza koji ima skor od 0 1 5 i zakovani su na samo dno. Nismo ni mi puno bolji ali eto nada umire zadnja, nadam se konacno pobjedi tu nakon toliko vremena i razocarenja a i Husref ce sigurno uciniti sve za pobjedu pa da se makar malo trznemo iz ovog loseg sna. Ne znam da li neko zna to ali Stanojević podjednako dobro igra defanzivnog veznog i ofanzivnog, lapo lapo je igrao to u Srbiji kroz karijeru.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 avg 2017, 11:50

MortemHz je napisao/la:Momak me pozitivno iznenadio. Da budem iskren, nisam ocekivao da odigra onako. Ne bi sada isao u krajnost i rekao da je novi Makelele ili nesto slicno ali za prvu pravu, seniorsku utakmicu ono je bilo sasvim dovoljno, bolje od Radovca i Sarića na toj poziciji. Doveli smo Adukora jer je on defanzivni vezni kao i Stanojević ali bi Herića stavio odmah kao treceg DM-a. Uvijek ce biti povreda i kartona kao sad, Stanojević kao i Rahmanović nece moci igrati protiv Viteza, hladno bi stavio Herića i Adukora kao defanzivne vezne. Ako ne bude valjalo uvijek je lagano izmjenu napraviti ali mislim da bi to izgledalo pristojno jos pogotovo protiv Viteza koji ima skor od 0 1 5 i zakovani su na samo dno. Nismo ni mi puno bolji ali eto nada umire zadnja, nadam se konacno pobjedi tu nakon toliko vremena i razocarenja a i Husref ce sigurno uciniti sve za pobjedu pa da se makar malo trznemo iz ovog loseg sna. Ne znam da li neko zna to ali Stanojević podjednako dobro igra defanzivnog veznog i ofanzivnog, lapo lapo je igrao to u Srbiji kroz karijeru.
Stanojević mi je nekako pravi engleski tip veznjaka, onaj koji ima snage da se vraća nazad, a i dovoljno je kreativan da bi mogao organizovat napade. Mislim da je on juče poslao odličan pas u prostor, kad smo stvorili jedinu šansu iz igre na utakmici (kad je Hodžić poslao prizemnu u peterac). Ako je Adukor klasičan razbijač i ako ima snage kao što bi trebao da ima, on i Stanojević bi mogli sami držat sredinu, i da se u slabijim tekmama igra potpuni 4-4-2. Il' čak igrat bez krila, koja su nam odron svakako. Zamisli npr dijamant na sredini, Adukor zadnji vezni, ispred njega Stanojević i Herić/Sarić, ispred njih Rahmanović, u napadu Hadžić i Velkoski. Mi svakako imamo preofanzivne bekove, ne bi se toliko osjetilo odsustvo krila, a krila nam svakako stvore 0,0 šansi po utakmici. Ima ovdje prostora za eksperimentisanje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 28 avg 2017, 11:53

Navodno je husref rekao da se heric gurne jer ga je pratio u omladinskim ligama. nemojte me drzati za rijec, mada cisto sumnmjam.
UPRAVA NAPOLJE!

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 28 avg 2017, 12:07

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Momak me pozitivno iznenadio. Da budem iskren, nisam ocekivao da odigra onako. Ne bi sada isao u krajnost i rekao da je novi Makelele ili nesto slicno ali za prvu pravu, seniorsku utakmicu ono je bilo sasvim dovoljno, bolje od Radovca i Sarića na toj poziciji. Doveli smo Adukora jer je on defanzivni vezni kao i Stanojević ali bi Herića stavio odmah kao treceg DM-a. Uvijek ce biti povreda i kartona kao sad, Stanojević kao i Rahmanović nece moci igrati protiv Viteza, hladno bi stavio Herića i Adukora kao defanzivne vezne. Ako ne bude valjalo uvijek je lagano izmjenu napraviti ali mislim da bi to izgledalo pristojno jos pogotovo protiv Viteza koji ima skor od 0 1 5 i zakovani su na samo dno. Nismo ni mi puno bolji ali eto nada umire zadnja, nadam se konacno pobjedi tu nakon toliko vremena i razocarenja a i Husref ce sigurno uciniti sve za pobjedu pa da se makar malo trznemo iz ovog loseg sna. Ne znam da li neko zna to ali Stanojević podjednako dobro igra defanzivnog veznog i ofanzivnog, lapo lapo je igrao to u Srbiji kroz karijeru.
Stanojević mi je nekako pravi engleski tip veznjaka, onaj koji ima snage da se vraća nazad, a i dovoljno je kreativan da bi mogao organizovat napade. Mislim da je on juče poslao odličan pas u prostor, kad smo stvorili jedinu šansu iz igre na utakmici (kad je Hodžić poslao prizemnu u peterac). Ako je Adukor klasičan razbijač i ako ima snage kao što bi trebao da ima, on i Stanojević bi mogli sami držat sredinu, i da se u slabijim tekmama igra potpuni 4-4-2. Il' čak igrat bez krila, koja su nam odron svakako. Zamisli npr dijamant na sredini, Adukor zadnji vezni, ispred njega Stanojević i Herić/Sarić, ispred njih Rahmanović, u napadu Hadžić i Velkoski. Mi svakako imamo preofanzivne bekove, ne bi se toliko osjetilo odsustvo krila, a krila nam svakako stvore 0,0 šansi po utakmici. Ima ovdje prostora za eksperimentisanje.
taman kucam ovo za dijamant ista postava, mislim da bi nam to u ovoj ligi leglo haos..gdje svi igraju nesto okolo salju lopte po krilima..beton sredinom bi ih ubili..krila su nam **** svakako..bolje da bekovi nekad istrce u napad nego ovo sad sto se guraju sa krilima a nista ne dobijemo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2017, 12:11

SiouxLukavac je napisao/la:

Pa jeste,jasno je to. Ali bi mi bilo drago da se par omladinaca afirmise,a potencijala ima sigurno. Takode vjerujem da ce Husref izvuci maksimum iz ove ekipe kao niko sto bi mogao,a taj maksimum je vjerovatno neko 4./5. mjesto u najboljem slucaju 3. i izborena Evropa.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2017, 13:14

Bajramsko snizenje dresova .65 markica bordo i bijeli dres.Hajde bajram banka :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 28 avg 2017, 13:15

Puna kapa. :bow:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 avg 2017, 13:20

Imal još one Ješićeve šubare, dajem 200KM za nju. :ljepota: Ta kapa je FKS inna nutshell.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 28 avg 2017, 13:46

Protiv komšija skandirali uprava napolje, uprava dovede Husrefa, ka'e bravo uprava jedino nas Husref moze izvadit sad, husref musemic jedan je od nas! Musemic na klupi dvije sedmice, dva iksa, ka'e da je valj'o ne bi ga triput tjerali, ne znam što su ga vraćali, uprava napolje! Ode Husref, ka'e nema naša uprava viziju, ne znaju šta hoće, vratite nam Dženu on je naš najtrofejniji trener. Nazove Ihtijarević Dženu, ka'e Dženo e j.e.bi ga sad.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2017, 14:10

Pa imenivanje Husrefa ih ne amnestira od odgovornosti za lose rezultate i ocajno rukovodenje klubom. I dalje treba istrajati u prozivanju uhljupa kao i u drugim aktivnostima koje mogu dovesti do njihovog odlaska iz kluba,mada ce biti tesko.
A Husref je po meni lud kad je prihvatio ovo. Jer sada veliki broj njihovih gresaka on preuzima na svoja pleca.

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 28 avg 2017, 14:48

da ne stavljam ulje na vatru al od kakvih smo govana izgubili.pa ljudi mjenjaju zapisnik kako im se cefne.igrali 2 utkamice sa neregistrovanim igracem.savez ne reaguje jos ih njezno opomene.na sve nase unutrasnje probleme i uhljupe jebu nas godina savez i sudije.da smo mi ovo uradili jedva bi docekao **** da objavi i pljuje.fuj kakva gamad

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 avg 2017, 14:52

baboatif je napisao/la:da ne stavljam ulje na vatru al od kakvih smo govana izgubili.pa ljudi mjenjaju zapisnik kako im se cefne.igrali 2 utkamice sa neregistrovanim igracem.savez ne reaguje jos ih njezno opomene.na sve nase unutrasnje probleme i uhljupe jebu nas godina savez i sudije.da smo mi ovo uradili jedva bi docekao **** da objavi i pljuje.fuj kakva gamad

Tata Osim, da je npr. Sloboda bila u pitanju njima bi -6 bodova sad stajalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 28 avg 2017, 14:54

MortemHz je napisao/la:
baboatif je napisao/la:da ne stavljam ulje na vatru al od kakvih smo govana izgubili.pa ljudi mjenjaju zapisnik kako im se cefne.igrali 2 utkamice sa neregistrovanim igracem.savez ne reaguje jos ih njezno opomene.na sve nase unutrasnje probleme i uhljupe jebu nas godina savez i sudije.da smo mi ovo uradili jedva bi docekao **** da objavi i pljuje.fuj kakva gamad

Tata Osim, da je npr. Sloboda bila u pitanju njima bi -6 bodova sad stajalo.
bi majke mi

Svi u napad,jedan je HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 46 gostiju.