Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 avg 2017, 08:24

Jeftha je napisao/la:Bale je jednu povredu udaljen od kraja karijere, kao Kaka onomad.
Pod karijera mislim na ozbiljno bavljenje fudbalom.
A pod ozbiljno bavljenje fudbalom mislim na igranje u Realu, jer uvijek može da se vrati u Prem :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 28 avg 2017, 10:58

dobro jutro momci
slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2017, 12:27

Šanse da Icardi dođe u Real su ravne nuli.I to ne ove godine nego i u narednim.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 avg 2017, 12:29

SiamoNoi je napisao/la:Šanse da Icardi dođe u Real su ravne nuli.I to ne ove godine nego i u narednim.
na cemu temeljis tu tvrdnju?,osim da Real nikada nije pokazao bilo kakvo interesovanje za Icardia.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 avg 2017, 12:38

Kad Real pozove u Madrid ideš pješke ako treba.Nema tu puno mudrovanja.Samo je pitanje koliko je Perez ozbiljno zainteresovan za nekog igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2017, 12:39

L-Train je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Šanse da Icardi dođe u Real su ravne nuli.I to ne ove godine nego i u narednim.
na cemu temeljis tu tvrdnju?,osim da Real nikada nije pokazao bilo kakvo interesovanje za Icardia.
Jer nema nikakve šanse da će Inter prodavat svog najboljeg igrača,pogotovo ne u trenutku kad se stvara ekipa za LP.A Icardi je kapetan i kakve god mediji gluposti o njemu pisali (a do nedavno su ih pisali svako malo tako da oni koji ne prate Inter ni nemaju sliku o kakvom se karakteru radi) prilične su šanse da u Interu ostane još mnogo godina jer mu ništa ne fali u Milanu.

A ona klauzula je istekla koliko znam.Taman i da nije ako netko pošalje iznos produžit će mu se ugovor i to je to.

Mislim,mozete se nadat uvijek,al vidjet ćete da nema od toga ništa ni sada ni za koju godinu :mrgreen:

I eto naravno javio se dužurni Romagnoli :lol: Jedva čekam vidjet Icardija u Realu,sjetite me se u tom trenutku :thumbup:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 avg 2017, 12:40

Romagnoli13 je napisao/la:Kad Real pozove u Madrid ideš pješke ako treba.Nema tu puno mudrovanja.Samo je pitanje koliko je Perez ozbiljno zainteresovan za nekog igrača.
Izuzev ako te s druge strane ne zove PSG a ti nosiš prezime Mbappe :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 28 avg 2017, 12:44

Pa Icardi bi bio u Madridu da mi imamo normalnu upravu i trenera. Inter se uopšte ne bi pitao oko toga. 100 miliona je ništa za njega u ovo vrijeme. Trebate vi što prije promijeniti njegov ugovor.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2017, 12:45

Kawhi je napisao/la:Inter se uopšte ne bi pitao oko toga
Pošaljite mi pozdrave kad stigne :wave:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 28 avg 2017, 12:46

SiamoNoi je napisao/la:
Ti baš imaš problema s čitanjem. :tokralju:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 avg 2017, 12:47

Kawhi je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Ti baš imaš problema s čitanjem. :tokralju:
On ti je inače SD Intera, a veliki uzor mu je tata mata. (Mamić) :lol: :lol:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 28 avg 2017, 12:49

ma pusti ih TIPICNI madridisti cim igrac postigne 2 gola kao on protiv Rome oni misle da dolazi u Madrid :lol:

Ocajni su nakon sto su dobili odbijenicu od francuza lik izabrao PSG :zviz:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2017, 12:49

Kawhi je napisao/la:Ti baš imaš problema s čitanjem. :tokralju:
SiamoNoi je napisao/la:Pošaljite mi pozdrave kad se Real zainteresira za njega i kad ubrzo nakon toga sleti u Madrid :wave:
Jel ok? :think:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 28 avg 2017, 12:52

arelinho je napisao/la: On ti je inače SD Intera, a veliki uzor mu je tata mata. (Mamić) :lol: :lol:
Ma znam. Zbog sveznalica poput njega su i uveli teme za navijače i teme za ostale na forumu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2017, 12:58

Problem Realovih fanova je što misle da ako iskrcaju određenu količinu novca mogu kupit koga god požele.100m za Icardija nije ni približno dovoljno taman mu još uvijek trajala ta klauzula,a ako se ne varam istekla je.Drugi problem je što misle da će svi pojurit u Real ako klub pokaže interes,a ovdje takvo razmisljanje oko Icardija vjerojatno temelje na pročitanom u žutilima gdje ga prikazuju kao problematičnog igrača i sad bi eto on kao odmah pojurio za parama i trofejima iz Milana za Madrid.How yes no.Ja vam kazem iz svakodnevnog pracenja svega oko Intera kako stvari stoje kad ste vec spomenuli Icardija,a vi se mozete uvijek nadat što je normalno samo se ne trebate durit kad vam kazem da su mizerne šanse da se tako nešto dogodi.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 28 avg 2017, 13:08

Ostati u Interu i boriti se za ulazak u LP ili otici u Real (ako uopce pokaze interes u sto sumnjem) gdje ces vjerovatno bit prvi napadac, imat vezni red koji ce ti stvorit jedno 10 sansi po utakmici i bit prvi favorit za svaki moguci trofej. Stvarno je.bena dilema, nema sta.

Haj da je to PSG il City gdje ce ti dat pare koje Perez daje samo Ronaldu, al govorimo od je.benom Interu.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 28 avg 2017, 14:16

SiamoNoi je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Jer nema nikakve šanse da će Inter prodavat svog najboljeg igrača,pogotovo ne u trenutku kad se stvara ekipa za LP.A Icardi je kapetan i kakve god mediji gluposti o njemu pisali (a do nedavno su ih pisali svako malo tako da oni koji ne prate Inter ni nemaju sliku o kakvom se karakteru radi) prilične su šanse da u Interu ostane još mnogo godina jer mu ništa ne fali u Milanu.

A ona klauzula je istekla koliko znam.Taman i da nije ako netko pošalje iznos produžit će mu se ugovor i to je to.

Mislim,mozete se nadat uvijek,al vidjet ćete da nema od toga ništa ni sada ni za koju godinu :mrgreen:

I eto naravno javio se dužurni Romagnoli :lol: Jedva čekam vidjet Icardija u Realu,sjetite me se u tom trenutku :thumbup:

ko vas ba pita ? hahah ko da je dortmund htjeo prodat dembele-a :D ahah imaces uskoro jos jedan primjer (Coutinho)
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 28 avg 2017, 14:52

SiamoNoi je napisao/la:Problem Realovih fanova je što misle da ako iskrcaju određenu količinu novca mogu kupit koga god požele.100m za Icardija nije ni približno dovoljno taman mu još uvijek trajala ta klauzula,a ako se ne varam istekla je.Drugi problem je što misle da će svi pojurit u Real ako klub pokaže interes,a ovdje takvo razmisljanje oko Icardija vjerojatno temelje na pročitanom u žutilima gdje ga prikazuju kao problematičnog igrača i sad bi eto on kao odmah pojurio za parama i trofejima iz Milana za Madrid.How yes no.Ja vam kazem iz svakodnevnog pracenja svega oko Intera kako stvari stoje kad ste vec spomenuli Icardija,a vi se mozete uvijek nadat što je normalno samo se ne trebate durit kad vam kazem da su mizerne šanse da se tako nešto dogodi.

ljudino da te citiram opet :D hahah

Kroos, Modric, Asensio, Isco, Casemiro
kompletni vezni red real je kostao 100 mio pa ti gledaj

i hames i bale su se sasvim isplatili jer su to marketincki transferi
(isplatili su se prodajom dresova, reklama itd.)

real je najuspjesni klub na planeti pa ti gledaj hocel icardi (u slucaju da real pokaze interes) i dalje htjet kuburit u interu (koji je realno miljama daleko od osvajanja bilo cega) ili osvajat ce zeljet da osvaja redovno trofeje
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 avg 2017, 16:23

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Kad Real pozove u Madrid ideš pješke ako treba.Nema tu puno mudrovanja.Samo je pitanje koliko je Perez ozbiljno zainteresovan za nekog igrača.
Izuzev ako te s druge strane ne zove PSG a ti nosiš prezime Mbappe :mrgreen:
Oni su trenutno liga za sebe po načinu dovođenja igrača. :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 28 avg 2017, 17:35

Meni samo nije jasno zasto Vallejo sinoc nije igrao stopera, zasto su ga uopste vratili ako mu nece pruzati sansu bar kad su ostali povrijedjeni ili suspendovani kao sto je sinoc bio slucaj...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.