FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Nail for Real
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2010, 23:24

miky_hz je napisao/la:Najgora stvar i koja me bas nervira je sto do prodaje nije doslo zbog njegove katastrofalne igre na terenu,jel je na pripremnim utakmicama za ovu sezonu bio najbolji strijelac,boli me sto je do transfera doslo zbog desavanja van terena,zbog debilnih prepucavanja i zbog Guardioline tvroglavosti...

Za 24 mil dovedite novog igraca,necu da ovisim o Krkicu ko rezervi,mislim nemam nista protiv momka,ali jos nije taj kapacitet koji ce izgurati veci broj utakmica kod njega nema sredine il je dobar il je kanta...klupa nam je realno tanka i ako popusimo koji trofej popusit cemo ga zbog slabog rostera...
e vala da hocete i vi nesto propustit :D :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 28 avg 2010, 23:27

miky_hz je napisao/la:Najgora stvar i koja me bas nervira je sto do prodaje nije doslo zbog njegove katastrofalne igre na terenu,jel je na pripremnim utakmicama za ovu sezonu bio najbolji strijelac,boli me sto je do transfera doslo zbog desavanja van terena,zbog debilnih prepucavanja i zbog Guardioline tvroglavosti...

Za 24 mil dovedite novog igraca,necu da ovisim o Krkicu ko rezervi,mislim nemam nista protiv momka,ali jos nije taj kapacitet koji ce izgurati veci broj utakmica kod njega nema sredine il je dobar il je kanta...klupa nam je realno tanka i ako popusimo koji trofej popusit cemo ga zbog slabog rostera...
Rijec je o posudbi s mogusnoscu otkupa od 24 miliona ..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2010, 23:30

bayern4ever je napisao/la:

Rijec je o posudbi s mogusnoscu otkupa od 24 miliona ..
Ma jos gore,poklon fakticki,ne nose oni dzaba Unicef :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 avg 2010, 23:32

kakav promasaj Barse prodati Ibrahimovica za 24 mil a dali za njega 68..pa ovo nebi napravio ni Munib Usanovic :D ...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 28 avg 2010, 23:33

Samo sabura, kad se Guardiola rijesio Ronaldinha svi su govorili " sta mu je, sto je tvrdoglav, sta glumi" i sl.
A Barsa opet bi najbolja.
Ibra je po njemu visak, igrac bez kojeg vjeruje da moze i ja vjerujem da ce to na dobro izaci. Mozemo mi voliti Ibru, vise uzivati u njegovom driblingu nego Krkicevom golu ali vjerujem da Pep zna sta je najbolje za tim ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 28 avg 2010, 23:34

Ma jest posudba,ali ce ga otkupiti definitivno,nema tu price.Slazem se gore sto @miky napisa,najgore sto je sve ovo ponajvise zbog desavanja van terena.Tanak nam je roster ove godine,kvalitetan,ali tanak.Ali eto,ne zalim se,nije ni lose,samo nek povrede zaobidju i bice ako Bog da sve uredu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

black mamba
Kontakt:

Post Postao/la black mamba » 28 avg 2010, 23:40

24 miliona :o , toliko malo da se nadam da mozda i nije istina, ko zna.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 28 avg 2010, 23:41

A sto se spominje onih 60 miliona, jel se to odnosi na ostale klubove ili..???

Ibrahimovic loan to AC Milan agreed

FC Barcelona and AC Milan have agreed a deal for Zlatan Ibrahimovic to move to the Italian club on loan for the entire season 2010/11 with the Rossoneri paying all his earnings.

Included in the agreement is the option for AC Milan to make the move permanent next summer for a fee of €24 million.

If the option to buy Ibrahimovic is taken up by the Serie A club then that could see FC Barcelona save approximately €60 million.

The deal was able to be done thanks to the collaboration of the player and the willingness of his agent to conclude the negotiations.
Mes Que Un Club

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 23:44

amertiger je napisao/la:A sto se spominje onih 60 miliona, jel se to odnosi na ostale klubove ili..???

Ibrahimovic loan to AC Milan agreed

FC Barcelona and AC Milan have agreed a deal for Zlatan Ibrahimovic to move to the Italian club on loan for the entire season 2010/11 with the Rossoneri paying all his earnings.

Included in the agreement is the option for AC Milan to make the move permanent next summer for a fee of €24 million.

If the option to buy Ibrahimovic is taken up by the Serie A club then that could see FC Barcelona save approximately €60 million.

The deal was able to be done thanks to the collaboration of the player and the willingness of his agent to conclude the negotiations.
pa vjerovatno bi mu po starom ugovoru toliko morali isplatiti za plate, jbg ovako kad vidiš 24 m djeluje jako malo, al on će koštati milan daleko preko 50 miliona sa platama, plus porezi državi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 avg 2010, 23:45

Budala je sto ga je uopste uzim'o i to za tolike pare, samo usporava Barcinu igru, nikad mi nije bio drag... ubio se za Milana i takvih timova... :arrow:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 28 avg 2010, 23:52

slika

:(

black mamba
Kontakt:

Post Postao/la black mamba » 29 avg 2010, 00:14

ma nece barca nikoga vise kupovat, a i nema potrebe moze i iniesta nekad igrat lijevo krilo

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 avg 2010, 00:30

black mamba je napisao/la:ma nece barca nikoga vise kupovat, a i nema potrebe moze i iniesta nekad igrat lijevo krilo
nema mi nista mrze kad se razdvoje xavi i iniesta.....
moze on igrati al ni blizu onoga kako odigra u vezi sa xavijem...s toga sto se bude manje tako igralo to bolje...
a ovaj odlazak ibre,bilo je samo vise pitanje vremena kada ce otici...ibra kad je dolazio sam na sebe je stavio ogroman pritisak svojim izjavama da bi davao po 40 golova i da bi se uklopio u barcin stil igre..onda raja se nalozila a ono bi chorak..ibra sve zivo fulao a nesto se posebno i nije trudio,nedo Bog da on potrci,al sta sad...ja bi volio kad bi sta dovelo,al tesko je to za ocekivati..povreda ce biti to je sigurno,ali vidjecemo sta je pep zamislio...do sada nas nikad nije razocarao... ;) ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 29 avg 2010, 00:52

po meni je najpametnije bilo to da su oni probali izvrsiti transver pato-ibrahimovic, pa to bi, po meni, extra bilo, jos bi milan nesto nadoplatio, barca bi igrala sa patom kao cf, i sa villom i messijem sa desne, odnosno lijeve strane, svi eksplozivni, brzi, strahota, to bi bilo ubijanje sa svih strana, jer barci takvi trebaju, a ne tipa ibrake, meni je ibra drag uvjek bio, i bit ce, jer volim jake igrace, i puno ih gotivim, a pogotovo njega jer uz to ima tehniku, ali nema speed, to njemu fali, a na to barca igra, samo na brzinu, jer takve golove barca sve daje, a uz to bi imali i klupu igraca pedro, bojan, i ostali,... :D
...rob do bagro...

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 29 avg 2010, 01:04

Ibrahimovic je najveci promasaj u historiji nogometta. Vjerovatno ce me dematnovati navijaci Barce ali tako je. Za razliku od prosle ove godine su dobro poslovali

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 avg 2010, 01:07

Keane_Roy je napisao/la:Ibrahimovic je najveci promasaj u historiji nogometta. Vjerovatno ce me dematnovati navijaci Barce ali tako je. Za razliku od prosle ove godine su dobro poslovali
Sta te imamo demantovati,ja sam to odma napisao,tako je kako je,da su ga bar dali za 40 milja pa haj,al brat bratu satro posudba pa ako vam se svidi eto ko dajte nam 24,ma daj manimo se Unicefa :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 avg 2010, 01:10

Slazem se,nema tu sta demantovati,mi smo realni.Ovo je veliki promasaj,ali jbg,mora i toga biti :D

Ali dobro,onaj njegov smrad od menadzera se previse poceo uplitati Guardioli u posao,svako 2 dana mu se zamjera nesto,pa nije ni Guardiola lud,da mu ovaj narusava porodicnu atmosferu kakvu je napravio u klubu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 29 avg 2010, 01:13

Zašto sam izabrao Milan? Zato jer se radi o jednom od najvećih klubova svijeta, klubu sjajne tradicije, većem čak i od Barcelone. Radujem se igranju s Ronaldinhom i Patom. Mislim da bismo mogli tvoriti fantastičan napadački tercet. Sad je sve na nama. Milanovi će navijači sasvim sigurno imati ove sezone jako puno zabave.
hahahaha, pri svakom transferu, u svaki klub u koji je dolazio, pricao je istu pricu :lol:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 29 avg 2010, 01:19

a ja levata, u koji god klub da doalzi, to je najveci na svijetu :mrgreen: , mene bi bilo stid

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 29 avg 2010, 09:52

Nece Pep vise nikog dovoditi 100 posto.ako se neki u napadu povedri ide iniesta na krilo a u sredini ce igrati zajedno busquect i mascherano,iniesta za repku igra na krilu i to obavlja veoma dobrO!!!!!!!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.