Celik, Zrinjski i koji je jos poluprofesionalni ?skripar96 je napisao/la:Uplatili nam 30 000 za kup i jos nam vratili 25 000+naknada za dusevne boli. Kazu nemojte mi se samo vi sekirat,da vas nema u drzavi bi ostala 2 ipo profesionalna klubaZenzo je napisao/la:Nakon one kazne Sirokom sta ocekujete ?
Da li je savez njima uplatio onih 25.000 ili oni njemu. [emoji38]
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Zeljo naravno. Sarajvo je odavno u amaterimaavenija je napisao/la:Celik, Zrinjski i koji je jos poluprofesionalni ?skripar96 je napisao/la:Uplatili nam 30 000 za kup i jos nam vratili 25 000+naknada za dusevne boli. Kazu nemojte mi se samo vi sekirat,da vas nema u drzavi bi ostala 2 ipo profesionalna klubaZenzo je napisao/la:Nakon one kazne Sirokom sta ocekujete ?
Da li je savez njima uplatio onih 25.000 ili oni njemu. [emoji38]
EKONNP
Re: Premijer liga BiH - općenito
wobly92 je napisao/la:Pa zaspiš li lakše?Rigoletto je napisao/la:Nektar se uopšte ne može nazvati pivom, mi to ovdje sipamo krmadi za napoj da lakše zaspu ljeti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nemojte samo vi pricati o pivi na stadionu...Rigoletto je napisao/la:Nektar se uopšte ne može nazvati pivom, mi to ovdje sipamo krmadi za napoj da lakše zaspu ljeti.
Vecu bljuvotinu od one pod BB nisam probao. U maloj casi,topla na 40 C,sipana iz dvolitarske boce(i to postoji osnovana sumnja da je proizvođač iste regionalni velikan MB). Jos kosta 2,50 marke..haloo
EKONNP
Samo da poselamim @PiromanaBL, daj nam neki znak!
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Postujte dejtonski mirovni sporazum !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Samo 4 hiljade? Presmijesno.MortemHz je napisao/la:Mahalska je tako da mi nemojte vjerovati 100% ali Borac ce dobiti kaznu od 4 hiljade maraka za ono sinoc. Ovaj drugi dio nije istina sto si napisao, makar ne na Koševu, za ostalo ne znam nit me zanima jer nije moj klub. Ako si ipak mislio na Koševo onda lazes i izmisljas kao pas.
- Sandokan87
- Kontakt:
Treba se zalit i za uslove na stadionu u Banjaluci. Doslovno "navijacka skela". Prica se o nekoj infrastrukturi i obaveznim reflektorima na svim terenima za slijedecu sezonu a ovi uhljupi nemaju tribinu za gostujuce navijace. Kad gostuju u Sarajevu bilo na Grbavici ili Hadisonu imaju vrhunske uslove.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako sam cuo, nemoj mi vjerovati.Vucevich je napisao/la:Samo 4 hiljade? Presmijesno.MortemHz je napisao/la:Mahalska je tako da mi nemojte vjerovati 100% ali Borac ce dobiti kaznu od 4 hiljade maraka za ono sinoc. Ovaj drugi dio nije istina sto si napisao, makar ne na Koševu, za ostalo ne znam nit me zanima jer nije moj klub. Ako si ipak mislio na Koševo onda lazes i izmisljas kao pas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ti vjerujem, kad si vec napisaoMortemHz je napisao/la:Tako sam cuo, nemoj mi vjerovati.Vucevich je napisao/la:Samo 4 hiljade? Presmijesno.MortemHz je napisao/la:Mahalska je tako da mi nemojte vjerovati 100% ali Borac ce dobiti kaznu od 4 hiljade maraka za ono sinoc. Ovaj drugi dio nije istina sto si napisao, makar ne na Koševu, za ostalo ne znam nit me zanima jer nije moj klub. Ako si ipak mislio na Koševo onda lazes i izmisljas kao pas.
Eno sad mahalska, šatro se po mahali priča koliku će novčanu kaznu dobiti Borac 
Znamo da ti je Elvedin bliži rod
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisu ni 24 sata prošla od kraja utakmice, ali svemogući MorteM zna koja će kazna biti
Zeljo je jedini klub na cijem stadionu gostujuci navijaci imaju bolje uvjete nego domaci...RESPECT!Sandokan87 je napisao/la:Treba se zalit i za uslove na stadionu u Banjaluci. Doslovno "navijacka skela". Prica se o nekoj infrastrukturi i obaveznim reflektorima na svim terenima za slijedecu sezonu a ovi uhljupi nemaju tribinu za gostujuce navijace. Kad gostuju u Sarajevu bilo na Grbavici ili Hadisonu imaju vrhunske uslove.
EKONNP
- Tristan
- Kontakt:
Aj bolan, do juce su vam goste u lozi na zapadu napadali termiti iz one drvene tribine, a gostujuci navijaci su bili na onom istoku na kojem su redovi ko sare na hurmasici.Sandokan87 je napisao/la:Treba se zalit i za uslove na stadionu u Banjaluci. Doslovno "navijacka skela". Prica se o nekoj infrastrukturi i obaveznim reflektorima na svim terenima za slijedecu sezonu a ovi uhljupi nemaju tribinu za gostujuce navijace. Kad gostuju u Sarajevu bilo na Grbavici ili Hadisonu imaju vrhunske uslove.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako je naporan ovaj lik A. Čulić na ss.ba, nešto kao kolumniše, ustvari teški opinion piece što bi reko čehšvaboenglez, ustvari kenja k'o grlica, kao da trola portal ocam.
Ako može neko da mu kaže da samo on misli da je pametan s ovim člancima.
Samo Saraj'vo.
Preselite se na kliks sa pričama o Četnicima, Ustašama, Handžarcima, Austrougarskoj, Kraljevini, Kominterni i ostalim stvarima kojima nije mjesto na ovoj temi. Uđeš da pročitaš nešto vezano za naslov iste, i dobiješ dnevnu dozu krindža u vidu pseudohistorijskih eseja pisanih od ljudi koji blage veze nemaju o historiji ovih prostora, ovdje mislim na sve tri strane. Hljeba i igara. Nikad ovi narodi neće doć pameti.
Predlažem da počnemo pričat o fudbalu? Tim prije jer je ovo nama posljednja sezona u kojoj imamo pravo pisat na ovoj temi.
Predlažem da počnemo pričat o fudbalu? Tim prije jer je ovo nama posljednja sezona u kojoj imamo pravo pisat na ovoj temi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa zato, hvalaBogu, postoji nadograđivanje.Tristan je napisao/la:Aj bolan, do juce su vam goste u lozi na zapadu napadali termiti iz one drvene tribine, a gostujuci navijaci su bili na onom istoku na kojem su redovi ko sare na hurmasici.Sandokan87 je napisao/la:Treba se zalit i za uslove na stadionu u Banjaluci. Doslovno "navijacka skela". Prica se o nekoj infrastrukturi i obaveznim reflektorima na svim terenima za slijedecu sezonu a ovi uhljupi nemaju tribinu za gostujuce navijace. Kad gostuju u Sarajevu bilo na Grbavici ili Hadisonu imaju vrhunske uslove.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Svaki mu clanak / kolumna za Zelju vezan - u negativnom svjetlu, providno i glupo.PitarBordo je napisao/la:Kako je naporan ovaj lik A. Čulić na ss.ba, nešto kao kolumniše, ustvari teški opinion piece što bi reko čehšvaboenglez, ustvari kenja k'o grlica, kao da trola portal ocam.
- Zeljeznicar -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da je tako ne bi mi bili cvrsto drzali 9. mjesto vjeruj miRaonffa je napisao/la:Eno sad mahalska, šatro se po mahali priča koliku će novčanu kaznu dobiti Borac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma nemoj srat svega ti. Kad smo svi mi na Grbavici kisnuli ti si bio pod krovom, ko zasticen "medzed", sad ste skelu ostavili za gostujuce navijace.Tristan je napisao/la:Aj bolan, do juce su vam goste u lozi na zapadu napadali termiti iz one drvene tribine, a gostujuci navijaci su bili na onom istoku na kojem su redovi ko sare na hurmasici.Sandokan87 je napisao/la:Treba se zalit i za uslove na stadionu u Banjaluci. Doslovno "navijacka skela". Prica se o nekoj infrastrukturi i obaveznim reflektorima na svim terenima za slijedecu sezonu a ovi uhljupi nemaju tribinu za gostujuce navijace. Kad gostuju u Sarajevu bilo na Grbavici ili Hadisonu imaju vrhunske uslove.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.