AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 28 avg 2017, 13:05

meskalin je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Treba nam prije svega krilo i veznjak. Nijedno ni drugo nije neophodno do januara, al' zaista ne bi bilo loše kad bi nekoga doveli do kraja prelaznog roka.

Bonaventura će recimo biti dosta bolji od Borinija, i tu ćemo biti instant jači na lijevom krilu, s druge strane Monto je pokazao da se na njega ne može ozbiljno računati, Lokateli mi je nekako nedorečen, ovo ostalo nije vrijedno pomena u smislu neke važnije uloge u timu.
Jack je drzi predugo u nogama i uvijek ima dodir viska, po meni je bolji u veznom redu nego na krilu....sto je neko napisao treba Niangu davati sansu, nego zacementirati Borinia. :facepalm:
Carini nju Jack, slažem se, al' je svejedno produktivniji od Borinija, igrao je vala Jack prošle sezone dosta tu poziciju lijevog krila i nije bio toliko loš, čak su nam ta krila jedno vrijeme bila i najbolji dio tima prošle sezone.

Igrač je poteza, koji može probiti po strani, ima dobar udarac, dobar je tehničar, u svakom slučaju bolja opcija nego Borini.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

adis1980
Kontakt:

Post Postao/la adis1980 » 28 avg 2017, 14:17

Zna li neko tacan broj gledalaca sinocne tekme?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 avg 2017, 14:22

http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/suso- ... ana/249789
Ovi pobrkali Susa i Sosu :)

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 28 avg 2017, 14:45

Milanisti hocel ko doc u Bec ?
da se popije koja piva :D :D
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 avg 2017, 14:54

plati mi kartu i doći ću, imaš od mene pivu :kafa:

yebemu majku nikako da se ja nekako organizujem da odem gledati utakmicu pa gdje god bilo i kakav god protivnik bio, prije sam imao vremena ali nisam imao para, sad imam para ali nemam vremena :nedam:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 avg 2017, 16:21

adis1980 je napisao/la:Zna li neko tacan broj gledalaca sinocne tekme?
49500
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 avg 2017, 17:06

rope11 je napisao/la:plati mi kartu i doći ću, imaš od mene pivu :kafa:

yebemu majku nikako da se ja nekako organizujem da odem gledati utakmicu pa gdje god bilo i kakav god protivnik bio, prije sam imao vremena ali nisam imao para, sad imam para ali nemam vremena :nedam:

Pošalji pare, imam ja vremena :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 29 avg 2017, 10:56

Nije valjda da neće nikog vise dovesti,potanko je ovo još.
Ac.Milan 2001-2024!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2017, 11:45

a ne može se ništa dok se ovih par ublehaša ne otjera, mada vjerujem da su paleta i niang na izlaznim vratima i da će biti bivši ubrzo, ali do tad su ti ruke zavezane.

onaj sosa neće da mrda iako mu turci nude nadrealno dobre uslove, pa šta čovjek više da mu radi jer nit' trenira sa ekipom niti je u rosteru ali ga uredno ništa od toga ne dotiče, čak naprotiv, savršena prilika da ništa ne radiš i primaš milione na račun za to. :facepalm:
jedina pozitivna stvar je mogući ostanak gomeza, čini se da je propao transfer.

keita sve dalje i dalje od milana jer ga hoće monaco, ali eto postoji mala nada da će doći s obzirom da merkato završava u subotu i da još nije otišao iz rima :zzz:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 avg 2017, 12:07

rope11 je napisao/la:a ne može se ništa dok se ovih par ublehaša ne otjera, mada vjerujem da su paleta i niang na izlaznim vratima i da će biti bivši ubrzo, ali do tad su ti ruke zavezane.

onaj sosa neće da mrda iako mu turci nude nadrealno dobre uslove, pa šta čovjek više da mu radi jer nit' trenira sa ekipom niti je u rosteru ali ga uredno ništa od toga ne dotiče, čak naprotiv, savršena prilika da ništa ne radiš i primaš milione na račun za to. :facepalm:
jedina pozitivna stvar je mogući ostanak gomeza, čini se da je propao transfer.

keita sve dalje i dalje od milana jer ga hoće monaco, ali eto postoji mala nada da će doći s obzirom da merkato završava u subotu i da još nije otišao iz rima :zzz:
Merkato završava preksutra u 23:00h za klubove u Italiji.A Keita će haman u Monaco svakako, jer ovi iz kneževine svakako imaju para na bacanje.PSG im je dobro napunio kasu.

Milan se mora osloboditi Sose, Palette i Nianga ako misle još nešto napraviti na tržištu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2017, 13:09

zar yebemu nije 2.9 ili eventualno 1.9 :think:

jbg onda se nema vremena za dovođenje igrača, eventualno taj veznjak možda dođe, ali ako sosa i niang nastave ovim tempom onda ga neće uspjeti dovesti do januara.
šteta za krilo, samo je još to falilo da ekipa bude kompletna :cry:

sad molit boga da jack uđe u formu i ostane zdrav skupa sa susom, igraš 433 i ostaješ na univerzalcu boriniju kao jedinoj zamjeni za oba krila. :salut:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 avg 2017, 14:16

A sto se mora igrati 433, ta se formacija od Pippa igra, a realno miljama su bili od nje. Prilagodi se igracima koje imas i dovidjenja :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 avg 2017, 15:23

Sjetite se braćo šuplje što su nam Romagnoli i Rope pucali prije 15 dana, kaže sprema se oluja za kraj prelaznog roka, očekujemo još minimalno dva, tri igrača :mrgreen: :mrgreen:

Na kraju ćemo svi zajedno gledati Mambu :ljepota:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 avg 2017, 17:02

Nismo očekivali da će Niang, Paletta i Sosa praviti ovolike probleme zbog odlaska iz kluba.Čovjek bi rekao da su to neki igrači pa kao imaju pravo da biraju gdje će igrati. I nakon odlaska Gallianija njegove ublehe štete klubu. :facepalm:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 avg 2017, 17:50

Toliko uhljeba nema ni u našim državnim institucijama :mrgreen:

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 29 avg 2017, 18:19

Ova ekipa nema širine to je velika mana.. u veznom redu kao zamjena će ostati dva centralna veznjaka Loccateli i Montolivo.. Sosa će napustiti klub sigurno za J.Mauria se ne zna.. fali veznjaka i dva krilna napadača za zamjenu
Ac.Milan 2001-2024!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 avg 2017, 18:49

Mediji u Italiji prenose kako u Milanu rade na dovodjenu jednog veznog igraca.U prevodu Montella ce ubrzo da mijenja formaciju.Jer samoubistvo je ostati u ovoj formaciji a nemas dovoljno krila za rotaciju.Jedino Borini moze da mijenja i Susoa i Jacka.Ali vidjet cemo u narednim satima.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 avg 2017, 19:07

Ako vec ne mozes naci kvalitetno krilo, onda si primoran ostaviti Nianga barem do zime. Ne smijes rizikovati posto je Bona podlozan povredama u zadnje vrijeme.
I nervira me sto jos ne znamo u kojoj formaciji cemo igrati u nastavku, jer onda znas i za koje pozicije ti treba jos igraca. A bice da cemo i dalje forsirati 433, osim u par utakmica.protiv Juveta, Napolija i mozda u gostima protiv Rome i Inter gdje bismo mogli sa 352.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 avg 2017, 19:16

3-5-2 vjerovatno najbolje odgovara igracima koji su na raspolaganju.Ali s obzirom da tokom ljeta Montella nije bio u mogucnosti isprobavati tu formaciju, onda sigurno nece ni naglo doci do promjene.Vec postepeno sigurno.

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 29 avg 2017, 19:41

Ako budemo igrali 3-5-2 Suso je višak što bi bilo "samoubistvo"
Ac.Milan 2001-2024!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []