FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Repuh zaprijetio Semjonu ovaj morao izbrisati sinocnji status na fb 

Zeljo, široki, borac ima tu još par klubova ali ovi vec 10 i vose godina mogu raditi sta hoce kako oni tako i navijaci... savez to sve presutno odobrava.baboatif je napisao/la:da ne stavljam ulje na vatru al od kakvih smo govana izgubili.pa ljudi mjenjaju zapisnik kako im se cefne.igrali 2 utkamice sa neregistrovanim igracem.savez ne reaguje jos ih njezno opomene.na sve nase unutrasnje probleme i uhljupe jebu nas godina savez i sudije.da smo mi ovo uradili jedva bi docekao **** da objavi i pljuje.fuj kakva gamad
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Pa bila je podavno situacija u banja luci utrci navijac udari igraca sarajeva savez da 3-0 pobjedu borcu jer su nasi napustili teren....a znamo kako je proslo kad je na kosevu onaj neki balavac utrcao s bakljom na teren.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
A kad je manijac nakautirao golmana Slavije na grbavicifera je napisao/la:Zeljo, široki, borac ima tu još par klubova ali ovi vec 10 i vose godina mogu raditi sta hoce kako oni tako i navijaci... savez to sve presutno odobrava.baboatif je napisao/la:da ne stavljam ulje na vatru al od kakvih smo govana izgubili.pa ljudi mjenjaju zapisnik kako im se cefne.igrali 2 utkamice sa neregistrovanim igracem.savez ne reaguje jos ih njezno opomene.na sve nase unutrasnje probleme i uhljupe jebu nas godina savez i sudije.da smo mi ovo uradili jedva bi docekao **** da objavi i pljuje.fuj kakva gamad
Pa bila je podavno situacija u banja luci utrci navijac udari igraca sarajeva savez da 3-0 pobjedu borcu jer su nasi napustili teren....a znamo kako je proslo kad je na kosevu onaj neki balavac utrcao s bakljom na teren.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
ima tu more situacija.imam osjecaj da je savez cist ne bi ni ovoliko govana po klubovima biloHeraklitMracni je napisao/la:A kad je manijac nakautirao golmana Slavije na grbavicifera je napisao/la:Zeljo, široki, borac ima tu još par klubova ali ovi vec 10 i vose godina mogu raditi sta hoce kako oni tako i navijaci... savez to sve presutno odobrava.baboatif je napisao/la:da ne stavljam ulje na vatru al od kakvih smo govana izgubili.pa ljudi mjenjaju zapisnik kako im se cefne.igrali 2 utkamice sa neregistrovanim igracem.savez ne reaguje jos ih njezno opomene.na sve nase unutrasnje probleme i uhljupe jebu nas godina savez i sudije.da smo mi ovo uradili jedva bi docekao **** da objavi i pljuje.fuj kakva gamad
Svi u napad,jedan je HASE
Kakav je status bio?HeraklitMracni je napisao/la:Repuh zaprijetio Semjonu ovaj morao izbrisati sinocnji status na fb

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Trazio objasnjene "Vojnik kluba"Sabinho je napisao/la:Kakav je status bio?HeraklitMracni je napisao/la:Repuh zaprijetio Semjonu ovaj morao izbrisati sinocnji status na fb

HeraklitMracni je napisao/la:Trazio objasnjene "Vojnik kluba"Sabinho je napisao/la:Kakav je status bio?HeraklitMracni je napisao/la:Repuh zaprijetio Semjonu ovaj morao izbrisati sinocnji status na fb

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Pa oni imaju protektorat saveza, novinara, svega. Neutralni gledaoci ih vole više nego nas, njihove utakmice u Evropi svi prate i gotive a mi kad smo igrali svi su ismijavali naše poraze.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ne kontam ove sto optuzuju Husrefa sto je trener FKS , kao pao im u ocima sto je sjeo na klubu . smijesno
Pljuju iz navike, više ne gledaju gdje, šta i kogabordobijeli je napisao/la:Ne kontam ove sto optuzuju Husrefa sto je trener FKS , kao pao im u ocima sto je sjeo na klubu . smijesno

I taj Hus mora živjeti od nečega, pa nije on milione navaljo u karijeri da mu je sad trenerska karijera ko hobi neki, tipa Zidane i šta ja znam.
Čovjek se bori za angažman da zaradi koju kintu, a očigledno i misli da može od govana pitu napraviti.
Cijenim ga kao čovjeka, ne cijenim ga kao trenera, ali puna podrška, nema šta drugo da mu se da.
Čovjek se bori za angažman da zaradi koju kintu, a očigledno i misli da može od govana pitu napraviti.
Cijenim ga kao čovjeka, ne cijenim ga kao trenera, ali puna podrška, nema šta drugo da mu se da.
- TobeYarabi
- Kontakt:
tako je to kad nacija optuzene kriminalce i prevarante smatra legendama. ovaj savez je isti kao i nasa vlast, sve sami lopovi, kriminalci i zlocinci. puno krivice snose i ovi nasi novinari koji kriminalce i prevarante ne nazivaju pravim imenom. nije nikakvo cudo sto nas zovu GLUPI bosanciMortemHz je napisao/la:zlocinac Osim, da je npr. Sloboda bila u pitanju njima bi -6 bodova sad stajalo.baboatif je napisao/la:da ne stavljam ulje na vatru al od kakvih smo govana izgubili.pa ljudi mjenjaju zapisnik kako im se cefne.igrali 2 utkamice sa neregistrovanim igracem.savez ne reaguje jos ih njezno opomene.na sve nase unutrasnje probleme i uhljupe jebu nas godina savez i sudije.da smo mi ovo uradili jedva bi docekao **** da objavi i pljuje.fuj kakva gamad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dosta, dosta korektan intervju Repuha.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gdje se moze pogledati?MortemHz je napisao/la:Dosta, dosta korektan intervju Repuha.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
s0urcezagorski je napisao/la:Gdje se moze pogledati?MortemHz je napisao/la:Dosta, dosta korektan intervju Repuha.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
HvalaMortemHz je napisao/la:s0urcezagorski je napisao/la:Gdje se moze pogledati?MortemHz je napisao/la:Dosta, dosta korektan intervju Repuha.

- Orangina85
- Kontakt:
Ovo je notorna glupost, nema potrebe da kreiramo situaciju "sami protiv svih" ovakvim izjavama. Imamo dovoljno adresa za probleme.skoroalen je napisao/la:Neutralni gledaoci ih vole više nego nas, njihove utakmice u Evropi svi prate i gotive a mi kad smo igrali svi su ismijavali naše poraze.
Ovo da je neka plava pogan ismijavan bi bio danima.
-
- Kontakt:
Repuh sve sto prica radio je suprotno , ma svi oni lijepo ovako pricaju ha ja
- Evolution87
- Kontakt:
ovaj, hajd da kazem, previse patetike.MortemHz je napisao/la:Dosta, dosta korektan intervju Repuha.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 75 gostiju.