Et debila nije on vodio pripreme.NjonjoVam je napisao/la:popišam se na ovako odrađene pripreme,raspali Čelik nas pred kraj tekme pretrči...ućeram i njemu i njegovim pripremama!!MRŠ Mensure poltronu komunjarski!!75000 je napisao/la:Covjek je pripreme platio nije zasluzio da se pljuje.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma nije se tu alic plaho pito.
Znamo to svi al eto..
Samo nezgodacija je.cekamo jagodi ledja a ugledamo ih alicu
pa sve naopako
Znamo to svi al eto..
Samo nezgodacija je.cekamo jagodi ledja a ugledamo ih alicu

Nadam se da ce Alic izaci u javnost sa razlozima njegove ostavke u UO naseg kluba.
Mislim da vecina znamo sta je u pitanju,ali neka nam i on kaze

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo se nemojte svadjati i vrijedjati medjusobno, svima nam je isti klub.
Meni je ovo smijesno od muke oko Alica jer mi je krivo sto odlazi. Svi kada dodju budu puni energije i obecanja, a kroz godinu dana samo ponude ostavke i sute.
Nikad nista dobro do kraja

Meni je ovo smijesno od muke oko Alica jer mi je krivo sto odlazi. Svi kada dodju budu puni energije i obecanja, a kroz godinu dana samo ponude ostavke i sute.
Nikad nista dobro do kraja

Naravno da nece. Ko god je sta obeco i zajebo je.harry_90 je napisao/la:Nadam se da ce Alic izaci u javnost sa razlozima njegove ostavke u UO naseg kluba.
Svi odreda.i jasmin.i azmir.i senad. Pa sto ne bi i jedan alic a i i nije bio neka velika fela..ha ja..
Alicu hvala na svemu i sretno ti bilo zdravlja i srece najvise.
Aummmmmmm aummmmmmm
harry_90 je napisao/la:Nadam se da ce Alic izaci u javnost sa razlozima njegove ostavke u UO naseg kluba.
ako je od riječi reči će,al mu ja ne vjerujem ipak je on političar i to ne obični nego onaj hinjavi u koloaciji....a od kolaicije zavise brojni poslovi,tenderi,privilegije itd...boli njega taKi za Slobodom,nema on pojma ni koliko igrača ima na treneu!!
DRŽAVA TUZLA!!
Meko c.. Reci ce...
Alic je bio jedina svijetla tacka u upravnom odboruNjonjoVam je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Nadam se da ce Alic izaci u javnost sa razlozima njegove ostavke u UO naseg kluba.
ako je od riječi reči će,al mu ja ne vjerujem ipak je on političar i to ne obični nego onaj hinjavi u koloaciji....a od kolaicije zavise brojni poslovi,tenderi,privilegije itd...boli njega taKi za Slobodom,nema on pojma ni koliko igrača ima na treneu!!

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pogledati samo kretnje nasih igraca kod prvog gola. Pa njih 6-7 u 16, i 2 igraca celika treci dolazi. I oni prime go iz odbijene lopte.
qrcobolja najviseg moguceg nivoa.
qrcobolja najviseg moguceg nivoa.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
e ovako treba i sada, nikakav aplauz niti bilo sta drugo
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ne trolaj. Situacija je ozbiljna.Sariel je napisao/la:Meko c.. Reci ce...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nista on nije platio. Vjerovatno bio malo da vidi kako je pa kad je skontao da je j.ebacina opasna ko biva guzu u stranu. Neka se sipovi rade za milione neka se rastaljuje ko hoce ja odoh. Nisam to očekivao od njega da prvi digne sidro75000 je napisao/la:Covjek je pripreme platio nije zasluzio da se pljuje.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sve troškove što su platili iz svog džepa su naplatili, za to i za njih se ne sikirajte.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet historijska skupstina u decembru vec se vidi
Senad bi otisao kada bi se javio neko ko zeli da vodi klub. Postalo je dosadno ali znamo vec sta je najbolja opcija za nas.
.

Senad bi otisao kada bi se javio neko ko zeli da vodi klub. Postalo je dosadno ali znamo vec sta je najbolja opcija za nas.
Ko trola? Jel ko ono mozda za cvaju da sam se prodo jel to wobly?wobly92 je napisao/la:Ne trolaj. Situacija je ozbiljna.Sariel je napisao/la:Meko c.. Reci ce...
Naravno da je ozbiljna.vama je do zajebamcije da bi na forumu dosli. I eto jesmo vam rekli..
Mislis ja ne znam kakva je situacija?
Prva i najispravnija sok terapija je otkaz jagodicu.
Onda otkaz par igraca.
Pa onda da vidimo kud dalje da udaramo.
Naravno da nam treba podrska i pritisak javnosti i navijaca.
Narav o da nam treba podrska ovih gazdi i privrednika vise nego ikad.
Mante price ne vjeruju ljudi .ne vjeruju oni krac moj.sve dinar efendije.
Svima puna usta i zasiveni dzepovi.
Gori sam ja sto uopste pristajem na ove polemike i zajebancije.ja znam da sam ja cist. I iz samo jednog razloga ovde.a za vas ostale ne znam nit me briga.
Ljudi nam se sa strane smiju zbog tog mentaliteta i medjusovnog pljuvanja i ismijavanja..valjda tako izbacite visak negativne energije.**** taki smo kakvi smo.
Kakvi god moji ste kuknjava

Bice ovo u redu.oce mog mi boga...
Sloboda do groba.a kako je krenulo mrka kapa...
To je najbolja opcija za tebe pa sad zelis reci da je i za nastuzlak1987 je napisao/la:Opet historijska skupstina u decembru vec se vidi![]()
.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- zlatnakoka
- Kontakt:
Hitman22 je napisao/la:To je najbolja opcija za tebe pa sad zelis reci da je i za nastuzlak1987 je napisao/la:Opet historijska skupstina u decembru vec se vidi![]()
.
Ako bi se desio neki raspad ovog UO, koja je to po tvom najbolja opcija za klub?
Vratit f.je sekretara i komesara kluba.pohapsit sve neistomisljenike.nacionalizovat imovinu i napravit slobodu velikim crvenim klubom.
Ugradit jos jedno slovo ispred fk K kao komunisticki fudbalski klub sloboda iz tuzle.
Tetovirat svi na ramenu petokraku al crvenu.da ne bude prepravki.
Ugradit jos jedno slovo ispred fk K kao komunisticki fudbalski klub sloboda iz tuzle.
Tetovirat svi na ramenu petokraku al crvenu.da ne bude prepravki.
To i bonus neki lego haman