FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Larry David
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Larry David » 29 avg 2010, 01:15

Jest bilo je 10 000 veceras.
Ali zuba sve ukupno na grbavici.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 29 avg 2010, 01:16

ŠTA JE VAMA CODE REKAO !

Bodovi , Bodovi , Bodovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 avg 2010, 02:09

r_emir je napisao/la:
na vikipediji piše da je kapacitet stadiona 5000, istočna tribina je veća od zapadne ili neka je ista nema veze.Ako su oni popunili pola tribine to opet nije 1000 ljudi. Ali da li je važno je li bili 1000 ili 800 bili su dobri,za svaku pohvalu,navijanje samou jednom trenutku prestalo na kratko kad je Budućnost dala go. Nisu popuštali sa navijanjem.
Citas li sta pises?
Cjeli stadion 5000 mjesta. Istocna veca ti kazes ali recemo da su iste to je 2500-2500
Mi popunili pola tribine tj 2500/2 i to ti dodje 1250..Umanji sve moguce sto se moze umanjit(poneka stolica prazna..itd) i dodje ti 1000 :D

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 29 avg 2010, 02:34

Larry David je napisao/la:Jest bilo je 10 000 veceras.
Ali zuba sve ukupno na grbavici.
Ne slažem se s tobom jer iznosiš dezinformacije. Puno manje je bilo zuba jer su oni poznati po tome da su krezavi :lol:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 avg 2010, 02:37

Nego, jel nekome zanimljivo da je u prošlom kolu Budućnost dobila Slaviju a danas izgubila od njanja :lol:
Tri boda su osvojena. Sad, kući ili u gostima, nebitno je :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 29 avg 2010, 02:49

nikad_izvini je napisao/la:Nego, jel nekome zanimljivo da je u prošlom kolu Budućnost dobila Slaviju a danas izgubila od njanja :lol:
kako imaš mutave teorije :lol:

arasupersexpert
Kontakt:

Post Postao/la arasupersexpert » 29 avg 2010, 03:06

Elektrika je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Nego, jel nekome zanimljivo da je u prošlom kolu Budućnost dobila Slaviju a danas izgubila od njanja :lol:
Slavija kuci dobila sarajevo 2.70 1 bio :mrgreen:

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 29 avg 2010, 03:20

Blekić namjestio jel de ? Šta je, vuna ti gledat najveći bh. klub na prvom mjestu.Što se prije pomiriš s tim lakše će ti biti živjeti idućih 10-ak godina kad možda opet "bljesnete".Dotad, imaš lijep pozdrav :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 29 avg 2010, 04:10

Ton1 je napisao/la:
Blekić namjestio jel de ? Šta je, vuna ti gledat najveći bh. klub na prvom mjestu.Što se prije pomiriš s tim lakše će ti biti živjeti idućih 10-ak godina kad možda opet "bljesnete".Dotad, imaš lijep pozdrav :mrgreen:
bljesne se kaze za klub koji osvoji titulu nakon 20 god a racunaju neku koju im niko ne priznaje osim njih samih :mrgreen: ,sa druge strane imas tim koji je prvak drzave bio 3 puta u zadnjih 10 god ,radi kojeg se ukidalo takmicenje pod imenom super kup i koji je bio osvajac duple krune u okviru bh lige,kad pri tome dodas da je ovaj prvi nabrojani tadasnji torpedo danasnje sarajevo nastao da bi kroz historiju daljnu kotrirao klubu svog porijekla dobijas cinjenice koje ukazuju na velicinu ovih klubova 8-) ,iskreno meni je drago da imate prednost jer ce vas biti zanimljivo slusati kako kukate na proljece :mrgreen:

burgundy
Kontakt:

Post Postao/la burgundy » 29 avg 2010, 04:19

Cuspajz je napisao/la:
Ton1 je napisao/la:
bljesne se kaze za klub koji osvoji titulu nakon 20 god a racunaju neku koju im niko ne priznaje osim njih samih :mrgreen: ,sa druge strane imas tim koji je prvak drzave bio 3 puta u zadnjih 10 god ,radi kojeg se ukidalo takmicenje pod imenom super kup i koji je bio osvajac duple krune u okviru bh lige,kad pri tome dodas da je ovaj prvi nabrojani tadasnji torpedo danasnje sarajevo nastao da bi kroz historiju daljnu kotrirao klubu svog porijekla dobijas cinjenice koje ukazuju na velicinu ovih klubova 8-) ,iskreno meni je drago da imate prednost jer ce vas biti zanimljivo slusati kako kukate na proljece :mrgreen:
Prosle godine je zeljo bio prvak ali Sarajevo nisu mogli pobjedit a Sarajevo najlosiju sezonu imalo u zadnjih 10 god.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 avg 2010, 04:27

sarajevo igralo evropu bilo jako pa fasovalo 2 0 na grbavici buca,bucan
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 29 avg 2010, 04:40

Cuspajz je napisao/la:
Ton1 je napisao/la:
Drug, ja onu titulu iz EXYU lige ne bih dao za vasih 5 ovih al otom potom.Niko ne računa našu titulu iz 99!? Pa ko nam je onda dodijeli majka mu stara, NFSBIH jel tako, isti onaj Savez koji je vama dodijeljiv'o titule, koji je vama prošle godine dodijelio titulu i koji će dodijeliti titulu i ovogodišnjem prvaku i tako dalje...Ali koje li ironije ti mi o tome pričaš, ti čiji klub pripisuje sebi titulu iz 46' ( :roll: ), i klub koji sebi pripisuje "trofej" jesenji prvak u sezoni 1966/1967.Nekako bih i preko toga zažmirio da je to makar istina, raspitaj se malo, informiši se i uvjerićeš se da ni s glave niste bili te sezone jesenji prvaci.Evo da se ne peglaš, evo ti poredak jesenjeg dijela te sezone
1.Sarajevo 24
2.Partizan 20
3.Dinamo 20 ; šta li ste vi računali to samo Bog dragi zna...
A oko tog čekanja naše titule 20 godina (mada sam ti gore objasnio da je to glupost) šta onda imaš reći na čekanje vaše, period od 71' - 98', kad izračunaš dobiješ burazeru ni manje ni više nego 27 godina... ako ćeš već tom logikom ;)

Nećemo više ljudima kvariti temu, pozdrav 8-)

burgundy
Kontakt:

Post Postao/la burgundy » 29 avg 2010, 05:33

jos samo da dodam Zeljo je ispadao redovno iz prve lige pogotovo sedamdesetih i igrali derbi sa Famosom na regularnoj osnovi .Sto se tice domace lige Sarajevo je prvo na vjecnoj tabeli BiH, a sto se tice Evrope posto je kod nas imperativ ucestvovat u Evropi i tu je Sarajevo prvo sa najvise izlazaka ili ako hocete utakmica u Evropi , Najbolji igrac svih vremena potice iz Sarajeva ,najstabilniji Bih prvoligas u bivsoj Jugi (najmanje puta ispadao) i.t.d.

Izvinjavam se Ljumani jer ovo nema veze sa F.k. Buducnost ali morao sam odgovoriti...

p.s. nisam bio na utakmici u Banovicima jer sam trenutno van BiH ali mladzi buraz mi je bio
i kaze da ste bili domacini za 10 pravo su se lijepo osjecali u vasem gradu.
Svaka Cast da je srece da je svugdje u Bih tako...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 29 avg 2010, 09:01

burgundy je napisao/la:jos samo da dodam Zeljo je ispadao redovno iz prve lige pogotovo sedamdesetih i igrali derbi sa Famosom na regularnoj osnovi .Sto se tice domace lige Sarajevo je prvo na vjecnoj tabeli BiH, a sto se tice Evrope posto je kod nas imperativ ucestvovat u Evropi i tu je Sarajevo prvo sa najvise izlazaka ili ako hocete utakmica u Evropi , Najbolji igrac svih vremena potice iz Sarajeva ,najstabilniji Bih prvoligas u bivsoj Jugi (najmanje puta ispadao) i.t.d.

Izvinjavam se Ljumani jer ovo nema veze sa F.k. Buducnost ali morao sam odgovoriti...

p.s. nisam bio na utakmici u Banovicima jer sam trenutno van BiH ali mladzi buraz mi je bio
i kaze da ste bili domacini za 10 pravo su se lijepo osjecali u vasem gradu.
Svaka Cast da je srece da je svugdje u Bih tako...
na kraju navijači dobili aplauz....i na izlasku igrači sarajeva su dobili aplauz..sve korektnoje bilo 8-)
i jos da dodam Susret je na stadionu "Grbavica", pred oko 3.000 gledalaca, sudio Vedran Zovko iz Mostara.dnevni avaz
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 29 avg 2010, 11:45

slika
i ovdje je bilo jer nije bilo mjesta na tribini vise.. :D neznam zasto ne pustaju na istok :?
1947!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 29 avg 2010, 21:13

Zna li ko kako su vam igrali juniori danas??Pratim i tu ligu pa me zanima..

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 29 avg 2010, 22:08

robijas_Ri je napisao/la:Zna li ko kako su vam igrali juniori danas??Pratim i tu ligu pa me zanima..
Kadeti izgubili 2:0 a Juniori izgubili 1:0
1947!

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 29 avg 2010, 22:14

Elektrika je napisao/la:

Ma njegove teorije su toliko glpe i smijesne da su ga Horde za Maskotu proglasile! :mrgreen:

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 29 avg 2010, 23:35

Puno srece Buducnosti u daljem takmicenju, pokazali su se kao dobri i fer domacini, dodjite nam u drugom dijelu prvenstva u Sarajevo.
Pozdrav od Pitara.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 30 avg 2010, 11:53

samosarajvo je napisao/la:
r_emir je napisao/la:
na vikipediji piše da je kapacitet stadiona 5000, istočna tribina je veća od zapadne ili neka je ista nema veze.Ako su oni popunili pola tribine to opet nije 1000 ljudi. Ali da li je važno je li bili 1000 ili 800 bili su dobri,za svaku pohvalu,navijanje samou jednom trenutku prestalo na kratko kad je Budućnost dala go. Nisu popuštali sa navijanjem.
Citas li sta pises?
Cjeli stadion 5000 mjesta. Istocna veca ti kazes ali recemo da su iste to je 2500-2500
Mi popunili pola tribine tj 2500/2 i to ti dodje 1250..Umanji sve moguce sto se moze umanjit(poneka stolica prazna..itd) i dodje ti 1000 :D
i ja gledaM ako je pola Istoka na 1000 i manje ne moze da ga JEB.S... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.