Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
veteran 1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa nije bas tako, eto uredno su dolazili Suljo Besirevic, Amir Durgutovic koji ljubi borcev dres kad god se nadje u toj prilici, Sejo Lupic izd itd, kada ih put nanese dodju, odigraju po neku utakmicu za veterane i to je to, na predzadnjoj utakmici na tribinama sjedili Mesud Mulaomerovic predsjednik kluba iz zlatnih godina prije rata i Husnija Fazlic itd itd, bezbroj je takvih primjera, na zalost, vecina misli onako kako hoce, nije mi bila namjera da tebe ubjedjujem u suprotno, nego samo da skrenem paznju na to da pises lazi, ali opet, to je problem tebe i ljudi oko tebe.
"JOŠ OD 1926"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Covjek vam zabije gol za trofej kupa Marsala vasi ga u zadnjih 25 godina nisu zvali ni kafu da popije.Tristan je napisao/la:Kako mislis nisu Srbi?tuzlak1987 je napisao/la:Kod Borca 5 najvecih legendi nisu nakon 92" telefonom nazvali nikako jer nisu Srbi. To je drugi klub samo se isto zove.![]()
![]()
Isto ni grb nije isti, kakve veze ima ovaj grb sa onim starim? Nikakve. Potpuno promijenjena simbolika grba.
-
veteran 1987
- Kontakt:
Jednom, a nekoliko puta kod Zelje dole na Bascarsiji.MortemHz je napisao/la:Jesi jeo kod Ferhatovića?veteran 1987 je napisao/la:Na srecu u BL ih ima dovoljno pa svako bira sta hoce, dakle ispricana prica hiljadu puta, stvari se vremenom mijenjaju, neki to shvate, neki ne, ali stvarno odosmo sa pricom u q.
Uglavnom, oko utakmice sinoc, sem one golcine Mahira, nista se nije moglo izdvojiti, da ima pravde, za ono sinoc je i jednima i drugima trebalo oduzeti po tri boda.
"JOŠ OD 1926"
- tuzlak1987
- Kontakt:
– Borac je zaboravio ne samo mene, nego i mnoge svoje legende. Mnogo je igrača koji su puno dali Borcu, pa se ne pominju nigdje. Tu su sad neki novi ljudi u klubu i neka nova iskrivljena vremena, za kraj ističe Seno Lupić, nekadašnja zlatna 11 – ka Borca.veteran 1987 je napisao/la:Pa nije bas tako, eto uredno su dolazili Suljo Besirevic, Amir Durgutovic koji ljubi borcev dres kad god se nadje u toj prilici, Sejo Lupic izd itd, kada ih put nanese dodju, odigraju po neku utakmicu za veterane i to je to, na predzadnjoj utakmici na tribinama sjedili Mesud Mulaomerovic predsjednik kluba iz zlatnih godina prije rata i Husnija Fazlic itd itd, bezbroj je takvih primjera, na zalost, vecina misli onako kako hoce, nije mi bila namjera da tebe ubjedjujem u suprotno, nego samo da skrenem paznju na to da pises lazi, ali opet, to je problem tebe i ljudi oko tebe.
ti se u borac razumiješ kao mara u kriv qurac...hebali te ti portali i to što čitaš...Covjek vam zabije gol za trofej kupa Marsala vasi ga u zadnjih 25 godina nisu zvali ni kafu da popije.
Isto ni grb nije isti, kakve veze ima ovaj grb sa onim starim? Nikakve. Potpuno promijenjena simbolika grba.
senad je bio na prošlom jubileju 20 godina od osvajanja kupa,odigrao na gradskom,ljudi ga dočekali kao najrođenijeg..otišao opet kod Josipovića u Tango,gdje je po dvije kutije dnevno pušio....plakao i on i društvo u kojem je bio...
doćiće i sledeće godine na 30 godina...
i btw,izgleda i dan danas kao mladić...
a tebi,tuzlak, bih preporučio da što manje pišeš i ne brukaš ime tog časnog grada kojeg nosiš u nicku i u kojeg si odnekud šljegao milion posto...
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 28 avg 2017, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.
-
veteran 1987
- Kontakt:
Ali ja ti kazem da je covjek bio tu, igrao za Vetrane protiv odgovarajuce ekipe Zvezde, bas u sklopu obiljezavanja sjecanja na osvajanje kupa, nazalost, nema se para pa da mu klub moze izaci u susret i placati avionske karte, mozda bi i cesce dolazio iz Amerike u Banjaluku, ovako, kad god dodje, dobro je dosao i hvala mu za sve, izjave iz novina i sa portala ne komentarisem, pricam ti ono sto sam vidio svojim ocima.tuzlak1987 je napisao/la:– Borac je zaboravio ne samo mene, nego i mnoge svoje legende. Mnogo je igrača koji su puno dali Borcu, pa se ne pominju nigdje. Tu su sad neki novi ljudi u klubu i neka nova iskrivljena vremena, za kraj ističe Seno Lupić, nekadašnja zlatna 11 – ka Borca.veteran 1987 je napisao/la:Pa nije bas tako, eto uredno su dolazili Suljo Besirevic, Amir Durgutovic koji ljubi borcev dres kad god se nadje u toj prilici, Sejo Lupic izd itd, kada ih put nanese dodju, odigraju po neku utakmicu za veterane i to je to, na predzadnjoj utakmici na tribinama sjedili Mesud Mulaomerovic predsjednik kluba iz zlatnih godina prije rata i Husnija Fazlic itd itd, bezbroj je takvih primjera, na zalost, vecina misli onako kako hoce, nije mi bila namjera da tebe ubjedjujem u suprotno, nego samo da skrenem paznju na to da pises lazi, ali opet, to je problem tebe i ljudi oko tebe.
"JOŠ OD 1926"
tad je bio u belgiji,prije 9 godina...čak mi i rekao da igra još u petoj ligi sa 40+ godina
ne znam to za usa...
ne znam to za usa...
Ovo je tacno. I Damir Spica se tu vrtio neko vrijeme, cini mi se i Fisher...veteran 1987 je napisao/la:Pa nije bas tako, eto uredno su dolazili Suljo Besirevic, Amir Durgutovic koji ljubi borcev dres kad god se nadje u toj prilici, Sejo Lupic izd itd, kada ih put nanese dodju, odigraju po neku utakmicu za veterane i to je to, na predzadnjoj utakmici na tribinama sjedili Mesud Mulaomerovic predsjednik kluba iz zlatnih godina prije rata i Husnija Fazlic itd itd, bezbroj je takvih primjera, na zalost, vecina misli onako kako hoce, nije mi bila namjera da tebe ubjedjujem u suprotno, nego samo da skrenem paznju na to da pises lazi, ali opet, to je problem tebe i ljudi oko tebe.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Tristan
- Kontakt:
Frajer samo copy/paste neke vijesti. Banjaluku si vidio samo na TV-u.tuzlak1987 je napisao/la: – Borac je zaboravio ne samo mene, nego i mnoge svoje legende. Mnogo je igrača koji su puno dali Borcu, pa se ne pominju nigdje. Tu su sad neki novi ljudi u klubu i neka nova iskrivljena vremena, za kraj ističe Seno Lupić, nekadašnja zlatna 11 – ka Borca.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
@Tuzlak se konstantno provaljuje na brojnim temama, tako nabija postove i hrani ego. Klasičan šovinist, koji nema pojma o istoriji Borca i njegovim legendama, proguglao na guglu, vidio da je neko musliman i eto kao mi ga ne poštujemo i zaboravili ga samo zato što je musliman, msm glupost neviđenih razmjera. Ja sam u prvi mah pomislio da je njemu dosadno pa troluje i nabija broj postova, a ustvari ima neki težak sindrom privlačenja pažnje glupostima.
- Tristan
- Kontakt:
Momak je nolajfer. Cijeli dan na forumu, ne vidi bijeli dan, a veze o zivotu nema.NeshaFCB je napisao/la:@Tuzlak se konstantno provaljuje na brojnim temama, tako nabija postove i hrani ego. Klasičan šovinist, koji nema pojma o istoriji Borca i njegovim legendama, proguglao na guglu, vidio da je neko musliman i eto kao mi ga ne poštujemo i zaboravili ga samo zato što je musliman, msm glupost neviđenih razmjera. Ja sam u prvi mah pomislio da je njemu dosadno pa troluje i nabija broj postova, a ustvari ima neki težak sindrom privlačenja pažnje glupostima.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
veteran 1987
- Kontakt:
Damir Spica je tu, p
Obavljao i funkcije direktora i sportskog direktora, Fiser takodje, dosta angazovan bio u sampionskoj sezoni, nazalost ima velike zdravstvene probleme itd itd, ovo sto neko napisa za grb, iste boje, samo malo preslozene, sta bi onda rekli navijaci Juventusa ili jos nekih nama blizih klubova.
Obavljao i funkcije direktora i sportskog direktora, Fiser takodje, dosta angazovan bio u sampionskoj sezoni, nazalost ima velike zdravstvene probleme itd itd, ovo sto neko napisa za grb, iste boje, samo malo preslozene, sta bi onda rekli navijaci Juventusa ili jos nekih nama blizih klubova.
"JOŠ OD 1926"
Tuzlak je želio da nas Radovan sve pobije !
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Plitka je ta prica o nacionalnostima u Borcu. Pa najomiljeniji u Borcu pored Boke Raspudica je Avduka...ljudina, gromada ljudska.
Mahir Karic kupi simpatije iz kola u kolo...Haris Handzic je kupio VIP personalizovamu stolicu na stadionu sa svojim imenom na njoj. Primjera je puno. Bitno je da si covjek, koga briga za naciju i vjeru.
Mahir Karic kupi simpatije iz kola u kolo...Haris Handzic je kupio VIP personalizovamu stolicu na stadionu sa svojim imenom na njoj. Primjera je puno. Bitno je da si covjek, koga briga za naciju i vjeru.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
ADMIR RASCIC namjerno velikim slovima.
Kakav je to gospodin bio!
Kakav je to gospodin bio!
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ovo je smijesno cuj bacili ga
ja konto prevrnuli nosila na metar visine...
Znaci isto ko kad na tekmi se nadje neki levat i uradi glupost neku a drotovi ga krenu safatat i onda raja lafo psuje udarate momka bezveze...i onda ta ista raja dodje i govori sutra kako je policija kod nas **** jer ovaj ili onaj setaju.
Nikad necu zaboravit jednu scenu koja dosta toga opisuje o mentalitetu sportasa i navijaca. Derbi na grb prije dosta godina, igrači srajeva opkolili sudiju bacaju ga u krug ko da je dijete, udraju ga po ledjima, prijete, psuju,sudija laganim pokretom ruke (u stilu dobar si ti) dotakne po licu ja misilm Mačkića i digne se čitava frka. Navodno ovaj povraćo u svlačionici pet puta, izgubio svijest i slične gluposti
A to sto su oni napali sudiju nikom nista
Sto se tice pjesme i skandiranja...naravno da je to nedopustivo, ali dazba je nekome objasnjavat...i ovi navijači Borca znaju da je to krajnje nekorektno, nesportski pa cak i sovinsticki, ali eto pokusace da se operu.
Nikad necu zaboravit jednu scenu koja dosta toga opisuje o mentalitetu sportasa i navijaca. Derbi na grb prije dosta godina, igrači srajeva opkolili sudiju bacaju ga u krug ko da je dijete, udraju ga po ledjima, prijete, psuju,sudija laganim pokretom ruke (u stilu dobar si ti) dotakne po licu ja misilm Mačkića i digne se čitava frka. Navodno ovaj povraćo u svlačionici pet puta, izgubio svijest i slične gluposti
Sto se tice pjesme i skandiranja...naravno da je to nedopustivo, ali dazba je nekome objasnjavat...i ovi navijači Borca znaju da je to krajnje nekorektno, nesportski pa cak i sovinsticki, ali eto pokusace da se operu.
=\_1921_/=
Jednoozbiljno pitanje,da li smo mi koji Jos uvjek pratimo ovu ligu,Bolesnici Glupi,Nase je pa makar i **** bilo ili neznamo sta cemo OD zivota,jer ja prvi Sam sebe pitam,sto mi ovo treba,Ali cim cujem Zeljo gotovo,zaboravljam na sve ili se sjecam nekad onog Zelje davno,stariji Sam navijac pa kontam dozivicu nekad dok Sam ziv da gledam onog Zelju Ali sve su Sanse da necu.Navuko Sam i sina,fameliju ma pravi diler posto za Zelju i onda odem vidim koda Sam **** baby OD 70 kuka,takav je fudbal trenutno.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ispravi me,ali mislim to je bio sudija Pekija. Zeljo vodio 1-0 u kup utakmici,a gol nakon ihihihi utakmica postigao Rascic. Utakmica na kraju registrovana 3-0invincible1921 je napisao/la:Ma ovo je smijesno cuj bacili gaja konto prevrnuli nosila na metar visine...
Znaci isto ko kad na tekmi se nadje neki levat i uradi glupost neku a drotovi ga krenu safatat i onda raja lafo psuje udarate momka bezveze...i onda ta ista raja dodje i govori sutra kako je policija kod nas **** jer ovaj ili onaj setaju.
Nikad necu zaboravit jednu scenu koja dosta toga opisuje o mentalitetu sportasa i navijaca. Derbi na grb prije dosta godina, igrači srajeva opkolili sudiju bacaju ga u krug ko da je dijete, udraju ga po ledjima, prijete, psuju,sudija laganim pokretom ruke (u stilu dobar si ti) dotakne po licu ja misilm Mačkića i digne se čitava frka. Navodno ovaj povraćo u svlačionici pet puta, izgubio svijest i slične gluposti [emoji38] [emoji38] A to sto su oni napali sudiju nikom nista
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
"Utakmica je bila pristojna, atmosfera je bila sjajna i želio bih da pohvalim publiku koja je 90 minuta navijala fenomenalno i bila vjetar u leđa igračima Borca" rekao je Švrakić.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jes' kite bila pristojna, ne zna se ko je gori u ligiZaNjuBoriSe je napisao/la:"Utakmica je bila pristojna, atmosfera je bila sjajna i želio bih da pohvalim publiku koja je 90 minuta navijala fenomenalno i bila vjetar u leđa igračima Borca" rekao je Švrakić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.