FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 28 avg 2017, 22:17

Vjerovatno nesto prate ali to je nista. Zato sam dosao do zaključka da je to Azmir plaćao dobro a i stranačke su kolege on i vlasnik RTV slon
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2017, 22:23

Hitman22 je napisao/la:Vjerovatno nesto prate ali to je nista. Zato sam dosao do zaključka da je to Azmir plaćao dobro a i stranačke su kolege on i vlasnik RTV slon
E to nisam znao, niti znam ko je gdje vlasnik, direktor. Samo sam skontao da ovi koji kao brane Slobodu i Tuzlu nisu nista bolji od ostalih vec su isti kao i drugi, mozda cak i gori jer su se osilili posto vladaju duze nego iko drugi u drzavi.

Volio bih isto kada neko tvrdi da je Husic taj i taj ode u tu stranku i pita jel on njihov clan i pokaze tu iskaznicu, clanstvo, clanarinu bilo sta kao dokaz.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 avg 2017, 22:23

Hitman22 je napisao/la:Vjerovatno nesto prate ali to je nista. Zato sam dosao do zaključka da je to Azmir plaćao dobro a i stranačke su kolege on i vlasnik RTV slon
Jeste, jest... Azemica to i sad zavrsava.... poklopi te frajer dokazom a ti opet udari po seoskom varalici
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

scorpy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la scorpy » 28 avg 2017, 22:43

tuzlak1987 je napisao/la:
E to nisam znao, niti znam ko je gdje vlasnik, direktor. Samo sam skontao da ovi koji kao brane Slobodu i Tuzlu nisu nista bolji od ostalih vec su isti kao i drugi, mozda cak i gori jer su se osilili posto vladaju duze nego iko drugi u drzavi.

Volio bih isto kada neko tvrdi da je Husic taj i taj ode u tu stranku i pita jel on njihov clan i pokaze tu iskaznicu, clanstvo, clanarinu bilo sta kao dokaz.
Zar je to vazno u koju stranku je uclanjen. To samo u Bosni ima da se gleda I stranacka pripadnost pored nacionalnosti I vjere. Treba da se gleda I ocjenjuje njegov rad tko god da je predsjednik ili trener. Zar mislis da u Engleskoj, Njemackoj I tako dalje gledaju nacionalnost, vjersku I stranacku pripadnost?
Dokle god vam to bude vaznije od interesa Slobode, Sloboda nece napredovati.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 avg 2017, 22:47

Kako strucno seljance iz Islamovca potrosi ljude ko tariguz. Jedan od tih je i Mensur Alic, politicar-koalicionist. Ko je slijedeci sa kim ce faraonce obrisati guzjcu, tipujem na macka.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 28 avg 2017, 22:49

xeksor je napisao/la:Ja mislim da je tada RTV Slon bio glavni medijski pokrovitelj Slobode, e sad da li je AH plaćao to ne znam bas ali stvarno je zalosno da niko vi se ne prati rad kluba, ali su sposobni copy -paste da postave objave o primljenom golu Muminovića
UG Prijatelji je imao velike zasluge za aktivnosti TV Slon za praćenje svetinje,to ne zaboravite ljudima nikad!!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2017, 22:50

scorpy je napisao/la: Zar je to vazno u koju stranku je uclanjen. To samo u Bosni ima da se gleda I stranacka pripadnost pored nacionalnosti I vjere. Treba da se gleda I ocjenjuje njegov rad tko god da je predsjednik ili trener. Zar mislis da u Engleskoj, Njemackoj I tako dalje gledaju nacionalnost, vjersku I stranacku pripadnost?
Dokle god vam to bude vaznije od interesa Slobode, Sloboda nece napredovati.
Meni nije vazno, vodio je i Vujovic Zarko iz SDP KK Sloboda pa se nakon njega Sloboda ugasila. Imala je i gradska uprava koja je ovdje od 2002. ista svo to vrijeme ljude u strukturama kluba koji su u FK i KK gledali kako se radi pa nisu nista uradili da to zaustave.

A sada odjednom problem kada je neko druga stranka ili sta vec, a nije bio problem kada se KK gasila na ideju Lakica iz SDP.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 28 avg 2017, 22:51

staragarda je napisao/la:
Jeste, jest... Azemica to i sad zavrsava.... poklopi te frajer dokazom a ti opet udari po seoskom varalici
Pa pohvalno je sto je završavao to za Slobodu za razliku od sadašnjeg UO pa nema Slobode na mapi u medijima tog tipa. Ja nisam zadužen uopste da dižem ničiji lik i djelo. Nemam potrebe za tim Bogu hvala. A ti?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 avg 2017, 22:52

zivo me zanima gdje ovo sve vodi opet.

samo opet se potvrdjuje ono sto godinama pricam i pisem ovdje. U ovom gradu se popisat ne smijes ako ti Jasmin ne dopusti, ako nemas njegov amin. I kod god misli da moze drugacije (i Azmir i Menprom i ovaj onaj) brzo se uvjeri koliko grijesi

pratili su svi Slobodu dok je bilo para sa strane, ako nista dok su se mogli nadati da ce uzeti koji dinar sa strane. Nisu svi ni stigli na red pa su se kasnije poceli i okretat protiv Azmira. Najmanje je tu Slobode bilo, a najvise kako uzeti mrvice od kolacica trenutne slave Slobode u svoju korist.
Cast pojedincima koji vole Slobodu, a zna se ko su oni.

tako i oko Azmira....nazalost, jako malo ljudi zna argumentovati zasto je za Azmira ili zasto nije za
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 avg 2017, 23:05

ultrasstyle_tz je napisao/la:zivo me zanima gdje ovo sve vodi opet.

samo opet se potvrdjuje ono sto godinama pricam i pisem ovdje. U ovom gradu se popisat ne smijes ako ti Jasmin ne dopusti, ako nemas njegov amin. I kod god misli da moze drugacije (i Azmir i Menprom i ovaj onaj) brzo se uvjeri koliko grijesi

pratili su svi Slobodu dok je bilo para sa strane, ako nista dok su se mogli nadati da ce uzeti koji dinar sa strane. Nisu svi ni stigli na red pa su se kasnije poceli i okretat protiv Azmira. Najmanje je tu Slobode bilo, a najvise kako uzeti mrvice od kolacica trenutne slave Slobode u svoju korist.

tako i oko Azmira....nazalost, jako malo ljudi zna argumentovati zasto je za Azmira ili zasto nije za
Pa nije tako tesko argumentovati zasto nam je potrban Azmir ili neko drugi kao on. Razlog je jednostavan, takvi ljudi koji imaju kapital vode sve uspjesne klubove u svijetu, a kao ovi trenutni su samo u Sjevernoj Koreji ciji klubovi i nisu teko uspjesni. Jednostavno. Kapital danas sve pokrece, cak i odlazak na hadz. Ko ima dobro je, ko nema moze se slikati. Sloboda se trenutno slika. :salut:
Yebes SDA SDP HDZ BOS i sve ostale, nama treba neko ko ce Slobodi vratiti dostojanstvo!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 28 avg 2017, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 avg 2017, 23:10

- Da sam znao da je u Slobodi ovoliko problema i dugovanja, ne bih se prihvatio ovog posla. Praktično više vremena provodim rješavajući probleme Slobode nego u svojoj kompaniji - više puta je izjavio Alić.

Dodao je da čeka sjednicu klupske skupštine kako bi ga razriješili članstva u UO.

Upravni odbor kluba duže se nije sastao, a Fena saznaje da bi se članovi trebali okupiti za dva dana, dok se iz Italije vrati član Nermin Čolić.

- Ni ja nemam sve informacije o tome šta se događa u klubu. Znam da je Alić podnio ostavku. Pokušao sam ga odgovoriti rekavši da ako treba ići onda da to uradimo svi. Sada je ekipa u maloj rezultatskoj krizi i javljaju se dušebrižnici koji znaju ko bi Slobodi donio boljitak - kazao je za Fenu predsjednik UO Senad Mujkanović.

Sloboda je u šest kola osvojila pet bodova i to je u povijesti kluba jedno od najslabijih otvaranja sezone.

- U Zenici smo imali pobjedu u ruci i sve bi izgledalo drukčije da smo osvojili tri boda. Još ne vidim razloga za paniku. Pa ni Sarajevo nema više bodova. Eto sada su doveli Husrefa Musemić, a zar treba poslije dva - tri neuspjeha mijenjati trenera!?

Slobodin cilj za ovu sezonu bio je ponovo Liga 6, a „crveno-crni“ su sve bliže Ligi za opstanak, mada do kraja prvenstva ima još dosta da se igra.

Mujkanović ne zna kako razmišljaju ostali članovi Upravnog odbora, a što se njega tiče, kaže:

- Jagodić ima moju podršku, a za par dana ću saznati šta o radu stručnog štaba misle ostali članovi UO. Hoću da kažem da Jagodić sprovodi naš dugoročni program. Imali smo malo nesreće, ali niko nas, osim možda Zrinjskog, nije nadigrao. Rezultatska kriza postoji, ali sve nije strašno kako se piše u medijima - mišljenje je predsjednika UO Slobode.

Navodi da je njegov cilj finansijski stabilna Sloboda, te promoviranje mladih igrača iz vlastitog pogona, a iz toga će proizaći i rezultati. Ne odstupa se, kaže, ni od projekta vezanog za obilježavanje 100-godišnjice kluba, kada će se pokušati stvoriti ekipa spremna da „napadne“ prvu titulu prvaka BiH.

- Ponavljam da je moj cilj vođenje kluba poštujući zakonske i druge propise. Kao predsjednik, radije ću raditi da za mandata smanjimo dugove nego da budemo dobri na tabeli uz kupovanje bodova i slične rabote. Ja tako raditi neću - zaključio je Mujkanović.

Ali molim vas pročitajte ovu izjavu više pita našeg predsjednika
"- Ni ja nemam sve informacije o tome šta se događa u klubu. Znam da je Alić podnio ostavku. Pokušao sam ga odgovoriti rekavši da ako treba ići onda da to uradimo svi. Sada je ekipa u maloj rezultatskoj krizi i javljaju se dušebrižnici koji znaju ko bi Slobodi donio boljitak - kazao je za Fenu predsjednik UO Senad Mujkanović."

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 avg 2017, 23:14

Prvo priča da se stvara ekipa koja će napast titulu, a kad je krenulo nizbrdo i sa ekipom i sa rezultatima, onda priča da se "čiste dugovi".
Samo jašite...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 28 avg 2017, 23:16

Probisvjet je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:zivo me zanima gdje ovo sve vodi opet.

Pa nije tako tesko argumentovati zasto nam je potrban Azmir ili neko drugi kao on. Razlog je jednostavan, takvi ljudi koji imaju kapital vode sve uspjesne klubove u svijetu, a kao ovi trenutni su samo u Sjevernoj Koreji ciji klubovi i nisu teko uspjesni. Jednostavno. Kapital danas sve pokrece, cak i odlazak na hadz. Ko ima dobro je, ko nema moze se slikati. Sloboda se trenutno slika. :salut:
Tako je, ali nema Azmira na vidiku a jedini koji imaju pare su oni. Grad ! Dok se ne nadje neki Azmir i promjeni zakon i dok ne nadje neko realan interes za fudbal kao biznis dužan je grad koji ima odličan budžet da financira to isto kao sto financira RTV 7 dom mladih stadion mejdan Itd Itd. FK Sloboda ima polaznika svih uzrasta vise nego svi sportovi zajedno u gradu Tuzla. Bez prvog tima u PL interes opada jer i OP onda učestvuje u nižem rangu Itd. Dakle dužni su participirati u financiranju kluba htjeli ne htjeli. Deverali su i ostali gradovi Skoplje Osijek Rijeka Ljubljana sve do pojave suvlasnika i većinskih vlasnika. Niko nije pustio niz vodu tradiciju najvažnije sporedne stvari na svijetu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 avg 2017, 23:17

wobly92 je napisao/la:Prvo priča da se stvara ekipa koja će napast titulu, a kad je krenulo nizbrdo i sa ekipom i sa rezultatima, onda priča da se "čiste dugovi".
Samo jašite...
Sta se cisti? Hocemo financijski izvjestaj! Koliko je ko dao, a koliko potrosio.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2017, 23:18

Malo malo pa opet politicko djonjenje.
Superiska...
I sve kao lafo nismo sda.dje su te knjizice :urnebes:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 avg 2017, 23:23

.. bez obzira sto Senada ne mogu organski, nisam za da se ovo raspadne. Jednostavno, nema nas ko preuzeti. Treba im vremena da se sastanu za ostavke, pa koliko ce trebati vremena za imenovanje nekih drugih budala . .Ako nas ne preuzme neko mocan . . i uz ovakav bodovni saldo, najcrnje nam se pise . .

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2017, 23:24

Jesi ti onaj sto ovo svakako ne prati vec desetak godina?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 avg 2017, 23:25

Hitman22 je napisao/la: Tako je, ali nema Azmira na vidiku a jedini koji imaju pare su oni. Grad ! Dok se ne nadje neki Azmir i promjeni zakon i dok ne nadje neko realan interes za fudbal kao biznis dužan je grad koji ima odličan budžet da financira to isto kao sto financira RTV 7 dom mladih stadion mejdan Itd Itd. FK Sloboda ima polaznika svih uzrasta vise nego svi sportovi zajedno u gradu Tuzla. Bez prvog tima u PL interes opada jer i OP onda učestvuje u nižem rangu Itd. Dakle dužni su participirati u financiranju kluba htjeli ne htjeli. Deverali su i ostali gradovi Skoplje Osijek Rijeka Ljubljana sve do pojave suvlasnika i većinskih vlasnika. Niko nije pustio niz vodu tradiciju najvažnije sporedne stvari na svijetu.
Kada kazes grad to je tacno, ali kod nas se pojam "grad" podrazumjeva faraon sa svojom svitom. Svi i sve ostalo je podredjeno njima i njihovom vladanju i lagodnom zivljenju. Gradjane ko yebe. Ja sam itekako dobro situiran ali me itekako boli FK SLOBODA, sve mogu bez tih djabaljebarosa, ali ne mogu da imam SLOBODU kako treba bas zbog tih ljudi. Ostalo me boli briga, neka kradu ima sud neka ih goni i gradjani koji ih trebaju kaznjavati zna se kako.
Neka nam ne yebu FK Slobodu! Jednu su vec ugasili!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 avg 2017, 23:27

Sariel je napisao/la:Jesi ti onaj sto ovo svakako ne prati vec desetak godina?
. . tako je

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 avg 2017, 23:27

Sad umjesto najavljene titule,prelazi na ciscenje dugova :tokralju:

Ne mozes pricati jedno prije sezone,sad kad vidiš da ne ide,udri pricu o smanjenju dugova .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.