KomazMokes je napisao/la:Koga bi radije vidjeli, Komazeca ili Benka
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- PitarBordo
- Kontakt:
Ni jednog. Statutom zabraniti vraćanje i igrača i trenera koji su "ostavili traga" u klubu.Mokes je napisao/la:Koga bi radije vidjeli, Komazeca ili Benka
Samo Saraj'vo.
Lelića!Mokes je napisao/la:Koga bi radije vidjeli, Komazeca ili Benka
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kazu dobar je bio u Olimpicu.High je napisao/la:Lelića!Mokes je napisao/la:Koga bi radije vidjeli, Komazeca ili Benka

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Jesmo šega klub, Papeta mi. 

Lav pravi v9li nas tim,jos nije gotovan da ceka loptu sam sebi sanse pravi. Vidim neki Mihojevica nazivaju opet glupan,retard itd bravo samo nastavite nije ni cudo sto nikad niko kod nas uspio nijeAlfredNobel je napisao/la:Kako bi Komazec valjao ove stoperčiće u našoj ligi. Pa Nikola je u 17 tekmi dao 13 golova i još dvije asistencije. A uzmimo u obzir da je igramo s najobičnijim levatima i botovima. Kamo sreće da su ga naši doveli, a mislim da je trenutno slobodan, da bi ga tražio Husref. A i Komazec bi pješke došao, voli on FKS pravo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma budala je svako ko vrijeđa Mihu.. Brzo zaboraviše sve dobre partije, startove, borbenost, agresivnost i poteze. Slažem se, jako je loš od početka sezone, ali recite mi, odnosno izdvojite jednog igrača koji je dobar na terenu od prvog kola pa sve do sinoćnjeg? To je Rahmanović. Ne pikam Stanojevića, koji je odigrao dva/tri kola. Njih dvojica su jedini igrači uz Mihojevića i Pavlovića koje bi ja zadržao, to sam već jednom govorio (nisam još vidio Adukora).
Ali, zar nazivati Marka pogrdnim imenima? Momka koji je strašno inteligentan stoper, koji ima kvalitet i iskustvo s obzirom na godine. Opet kažem, treba ga kritikovati jer je preloš od početka sezone, baš kao i sve druge, ali sada nazivati momka nekim ružnim imenima i prosipati nekakve gluposti je van svake pameti i to može samo bilde uraditi. Jednostavno je utonuo u to sivilo u kojem se nalazi ekipa i trenutno mu je forma u knockdownu, ali ne sumnjam da će se on izdići pod Husrefovom palicom i kako kolo po kolo bude odmicalo.
Također, ja ne vidim nijednog igrača u ekipi koji ima taj stav kapitena, taj autoritet kao npr. Bonucci u Milanu, jednostavno nema tog karaktera u ekipi. Sve neki mekušci, ne zna se više niko ni pofajtati na terenu. Imao si prije Tatomirovića, Puzigaću, Benku, Berberovića, pa hajde i Stepanova. Nema nekog autoriteta na terenu kao što je bio jedan Torlak recimo. Najbliži tome u trenutnom igračkom kadru mi je Bojan Pavlović i da sam ja trener, njemu bi dao kapitensku traku.
Ali, zar nazivati Marka pogrdnim imenima? Momka koji je strašno inteligentan stoper, koji ima kvalitet i iskustvo s obzirom na godine. Opet kažem, treba ga kritikovati jer je preloš od početka sezone, baš kao i sve druge, ali sada nazivati momka nekim ružnim imenima i prosipati nekakve gluposti je van svake pameti i to može samo bilde uraditi. Jednostavno je utonuo u to sivilo u kojem se nalazi ekipa i trenutno mu je forma u knockdownu, ali ne sumnjam da će se on izdići pod Husrefovom palicom i kako kolo po kolo bude odmicalo.
Također, ja ne vidim nijednog igrača u ekipi koji ima taj stav kapitena, taj autoritet kao npr. Bonucci u Milanu, jednostavno nema tog karaktera u ekipi. Sve neki mekušci, ne zna se više niko ni pofajtati na terenu. Imao si prije Tatomirovića, Puzigaću, Benku, Berberovića, pa hajde i Stepanova. Nema nekog autoriteta na terenu kao što je bio jedan Torlak recimo. Najbliži tome u trenutnom igračkom kadru mi je Bojan Pavlović i da sam ja trener, njemu bi dao kapitensku traku.
-
- Kontakt:
Kad ću doživit ponovo da budemo prvi, da imamo prednost u odnosu na druge, da čuvamo i povećavamo bodovnu razliku...ehh
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vracanje onih koji su propali*PitarBordo je napisao/la:Ni jednog. Statutom zabraniti vraćanje i igrača i trenera koji su "ostavili traga" u klubu.Mokes je napisao/la:Koga bi radije vidjeli, Komazeca ili Benka
Npr Cimija bi prihvatio sigurno

-
- Kontakt:
Koliko puta se Alen Avdic vracao 

Kad si doživio to?SiouxLukavac je napisao/la:Kad ću doživit ponovo da budemo prvi, da imamo prednost u odnosu na druge, da čuvamo i povećavamo bodovnu razliku...ehh

I titule 2015. i 2007. su bile baš napete do zadnjeg kola, ja se fakat ne sjećam nekog perioda kad smo bili prvi s nekom zapaženijom razlikom. Jedino ako pamtiš tamo prijeratna vremena.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja ne pamtim kad smo bili sređeni i uživali u igri i sezoni. I titula prije dvije godine je bila na guranje, onakav igrački kadar za ovu ligu, a odluka o prvaku u zadnjem kolu je ništa drugo nego bezveze.
-
- Kontakt:
da te citiramo?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Protiv Viteza ide pobjeda od 2 razlike, pazite šta sam rekao!

VVVBK
- Evolution87
- Kontakt:
Ljudi moji ja ne pamtim kad smo zadnji put pobijedili, a ne nesto vise 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja ba, a mi o nekim nizovima i čuvanju razlike pričamo.Evolution87 je napisao/la:Ljudi moji ja ne pamtim kad smo zadnji put pobijedili, a ne nesto vise

- ThrillerHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja bi vratio Hilmu Gutica, fajter pravi, hoce se potuci, nije mu mrsko ''uvaliti'' lakat...rodjen za nase lige. NIje da nam ne fali stoper.
Selam dzematu !
Selam dzematu !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Meni nekako najsladja ona tekma protiv Slavije kad smo im 4 gola uvalili, kad su ih Suljić i Vučina razbili, tu tekmu nikad zaboravit nećuskoroalen je napisao/la:Ja ba, a mi o nekim nizovima i čuvanju razlike pričamo.Evolution87 je napisao/la:Ljudi moji ja ne pamtim kad smo zadnji put pobijedili, a ne nesto vise

- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja bi Dilavera Zrnanovicabelosevic28 je napisao/la:Ja bi vratio Hilmu Gutica, fajter pravi, hoce se potuci, nije mu mrsko ''uvaliti'' lakat...rodjen za nase lige. NIje da nam ne fali stoper.
Selam dzematu !

1946~
Jesu l' ih tad Horde isprskale Vidovdanom? Mislim da je to ta tekma.ajdohordas je napisao/la:Meni nekako najsladja ona tekma protiv Slavije kad smo im 4 gola uvalili, kad su ih Suljić i Vučina razbili, tu tekmu nikad zaboravit nećuskoroalen je napisao/la:Ja ba, a mi o nekim nizovima i čuvanju razlike pričamo.Evolution87 je napisao/la:Ljudi moji ja ne pamtim kad smo zadnji put pobijedili, a ne nesto vise

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.