ukoliko nema, sut karta. hladno,hvala,dovidjenja prijatno.
ili nek i oni dignu ruke jer ovo ne moze proc tek tako.
znaci daj nesto nek se desi u p.materinu..
ode ovo nekontrolisano zacas nizbrdo..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
[/quote][/quote]xeksor je napisao/la:Ali lik je kupio ulazak u PL, potrosio skoro milion ma sudije, premiranja drugih klubova, kupovinu bodova i ne pricajte o njemu kao o svecu, lopina je kao i svak u nasoj drzavi, Senad je za njega mala beba.
Ne bih ukinuo naravno ne znam kako si dosao do tog zakljucka ali ne treba svakom ni davati novac samo da ga trosi u nista i zivi na sisi kluba, a iz dana u dan ga blamira.Sariel je napisao/la:to znaci ukidanje? znaci ti bi ukinuo svetinju jeli?
picak jedan mali.
nama treba lova, a love nema, il je niko neda..
imamo omču od porezne.tuzlak1987 je napisao/la:Ne bih ukinuo naravno ne znam kako si dosao do tog zakljucka ali ne treba svakom ni davati novac samo da ga trosi u nista i zivi na sisi kluba, a iz dana u dan ga blamira.Sariel je napisao/la:to znaci ukidanje? znaci ti bi ukinuo svetinju jeli?
picak jedan mali.
nama treba lova, a love nema, il je niko neda..
To jest realno ali im treba bar zaprijetiti. Jagodic od Slobode ima odlican ugovor na jos vise od 18 mjeseci. Zivi ko car i blamira nas.Sariel je napisao/la: imamo omču od porezne.
i preostale dugove..ajde ovi dej baj dej troskovi plate i to.nek se snalaze.al ovu omcu ne mozemo sami prezivit.
klub ko klub.ebo pojedince.
a to ako uradimo, ide sudbina okk ..a tomu je valjda vecina protivna..
ukini finansiranje od opstine u ovom trenutku bez nekog jakog sponzora/gazde/privrednika i lkub je u bezizlaznoj situaciji..gasenje fakticki..
treba gledat realno.
Ovo je pravi Sablja, a znamo da je uvijek imao dobre izjavewobly92 je napisao/la:Mulaliću to svi sa strane vide, samo se kod nas manjina još uvijek kofrči. Sretno ti sa Mladosti DK!

Ne zaboravi da smo mi Fukare koje nisu navikle na nesto iznadprosjecno.EdisMulalic je napisao/la:Halalite sto upadam u temu. Onako gledajuci sa strane, jedna stvar mi nije jasna. Kako je moguce da "vecina" popljuje i otjera covjeka koji vas je digao iz mrtvih, okupio ponajbolji tim, masno platio te igrace, borio se za trofeje, izborio europu.. Gurnuo svoje pare, i pitanje je samo da je ostao i nastavio, bi li iko u ovoj ligi to mogao ispratit.. Mene licno je bilo strah vase dominacije, iskreno. Jer koliko sam mogao skontati, taj lik nije pitao koliko je nesto..
Ali dobra mu je ova oko toga da neki zele da igraju njihovi jarani i da zato prave pritisak na njih.staragarda je napisao/la:Znaciiiiiii, Macak odobrava kladjenje ŠSŠ.....kao,njegove pare... nek radi sta hoce.... Ahahahahahahahaha... jel' realno da je ovo odapeo![]()
![]()
.....mackeeeeeetinooooooooooo,kraljino i ljudino
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje ba, sta, kakotuzlak1987 je napisao/la:Ali dobra mu je ova oko toga da neki zele da igraju njihovi jarani i da zato prave pritisak na njih.staragarda je napisao/la:Znaciiiiiii, Macak odobrava kladjenje ŠSŠ.....kao,njegove pare... nek radi sta hoce.... Ahahahahahahahaha... jel' realno da je ovo odapeo![]()
![]()
.....mackeeeeeetinooooooooooo,kraljino i ljudino
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.