FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
samo se vi zaje.bajite, ne valja ovo nikako.
ne moze predsjednik rec kakve veze ima, pogotov uzimajuc u obzir sve oko nas sto se desava.
ne moze vlado imat blanko podrsku na jednu od najgorih serija...
ne moze nam ironija ba puno pomoc.
nesto se mora pod hitno mijenjat.
ne moze predsjednik rec kakve veze ima, pogotov uzimajuc u obzir sve oko nas sto se desava.
ne moze vlado imat blanko podrsku na jednu od najgorih serija...
ne moze nam ironija ba puno pomoc.
nesto se mora pod hitno mijenjat.
Sarajevo od straha pred Slobodom otkazalo turnir u Mramoru.
Dajte nam i taj trofej, trofej Mramora!
Dajte nam i taj trofej, trofej Mramora!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Vlado pokazi tiket na kojem si pao dvicu na Slobodu i opravdat ces se 
Kako smo mi glup grad,nije nam valjao milioner,borba za vrh,izlazak na europsku scenu,bunili se zbog ulaznica itd..
A sada 16 utakmica smo katastrofa,ubise nas kojekakva sela u fudbala,UO se raspada,predsjednik ne zna sta se desava u klubu,daje podrsku Jagodicu i losim rezultatima kluba,trener kockar,sve se raspada,a niko nista..
Znalo se pred izbore stati Imamovicu uz ledja,a covjek Slobodu ni da spomene poslije izbora,otjerase onakvog covjeka,dovedose najjaci UO,rasprodase sav kvalitet u klubu,pojacase nas kojekakvi Ziljkica,Tandiri,Culumi itd
Lize se racku onima koji nisu htjeli pomoc Slobodi kad je bilo najteze,pljuje se covjek sto je spasio gasenja i aminuju se sad sve sto ovi kazu

A sada 16 utakmica smo katastrofa,ubise nas kojekakva sela u fudbala,UO se raspada,predsjednik ne zna sta se desava u klubu,daje podrsku Jagodicu i losim rezultatima kluba,trener kockar,sve se raspada,a niko nista..
Znalo se pred izbore stati Imamovicu uz ledja,a covjek Slobodu ni da spomene poslije izbora,otjerase onakvog covjeka,dovedose najjaci UO,rasprodase sav kvalitet u klubu,pojacase nas kojekakvi Ziljkica,Tandiri,Culumi itd
Lize se racku onima koji nisu htjeli pomoc Slobodi kad je bilo najteze,pljuje se covjek sto je spasio gasenja i aminuju se sad sve sto ovi kazu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Vlado Jahgodic ima malu placu pa isao da udupla primanja.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta hocete yebem vas uuustaa!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- zlatnakoka
- Kontakt:
“U srijedu ćemo imati jedan razgovor o ovoj temi. Ja sam do sada napravio dosta ustupaka. Najodgovorniji sam za igre i rezultat, ali i drugi imaju svoj dio odgovornosti”, kazao je Jagodić.
I ovo tek vidje.
A poslije svake utakmice govori igrači su krivi na ovaj ili onaj način. Ili nisu trčali, ili nisu znali dati gol, ili nisu ispunili njegovo, kako god oni su krivi.
I ovo tek vidje.
A poslije svake utakmice govori igrači su krivi na ovaj ili onaj način. Ili nisu trčali, ili nisu znali dati gol, ili nisu ispunili njegovo, kako god oni su krivi.
a dajgle husrefa ebe ga ovaj u usta a husref se smejska, i sad opet clansku izvadi 
- Probisvjet
- Kontakt:

- Probisvjet
- Kontakt:
Koji drugi govori!zlatnakoka je napisao/la:“U srijedu ćemo imati jedan razgovor o ovoj temi. Ja sam do sada napravio dosta ustupaka. Najodgovorniji sam za igre i rezultat, ali i drugi imaju svoj dio odgovornosti”, kazao je Jagodić.
I ovo tek vidje.
zlatnakoka je napisao/la:“U srijedu ćemo imati jedan razgovor o ovoj temi. Ja sam do sada napravio dosta ustupaka. Najodgovorniji sam za igre i rezultat, ali i drugi imaju svoj dio odgovornosti”, kazao je Jagodić.
...
Probisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ideeeeeš
nego onaaaaaj na temu...
od 0:14...
Probisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa gdje još ovo ima?
Da smo kakva normalna sredina, dobio bi otkaz momentalno. Jbt, ovo nigdje na svijetu nema.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
i jos govore dobra mu plata ,a on hud mora se popravljat u kladari 
Predcjednik, poslo ga u kladionicu protiv njegove volje.......Probisvjet je napisao/la:Koji drugi govori!zlatnakoka je napisao/la:“U srijedu ćemo imati jedan razgovor o ovoj temi. Ja sam do sada napravio dosta ustupaka. Najodgovorniji sam za igre i rezultat, ali i drugi imaju svoj dio odgovornosti”, kazao je Jagodić.
I ovo tek vidje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali mu je tacno ovo sto kaze da se u rad trenera ne treba niko mjesati i navoditi ga ko da igra, da pravi neke ustupke i takve stvari.
Ovakvi kakvi smo moze nam samo doci neko gori. Kod nas ne prolazi niko ko pocne raditi nesto na svoju ruku. Tacno je ovo i da se dize hajka na njega, nije nista slucajno. Digao se neko da ga otjera ocito. A taj ko bi ga tjerao bi doveo jos neku poltroncinu da trenira i vodi klub.
Postoje ljudi koji kazu vrijeme je da ode jer lose rezultate imamo i upravu su. I ti ljudi normalno zele nekog dobrog trenera u Slobodi.
A ovi sto mu nesto podmecu i kojima je krivo sto ovaj ili onaj ne igra i sto mu psuju i sa razlogom i bez razloga bi najradije da nas vodi Crnka ili Buco.
Zato u taj cetvrtak koji je spomeno neka uradi sve sto treba, ako treba odstraniti neke iz ekipe slobodno. On je jos uvijek trener Slobode i mora pobjediti GOSK. Neka uveze 5 pobjeda i sve ce mu se zaboraviti, tako je to kod nas. Tako sve dok je trener neka radi.
Ovakvi kakvi smo moze nam samo doci neko gori. Kod nas ne prolazi niko ko pocne raditi nesto na svoju ruku. Tacno je ovo i da se dize hajka na njega, nije nista slucajno. Digao se neko da ga otjera ocito. A taj ko bi ga tjerao bi doveo jos neku poltroncinu da trenira i vodi klub.
Postoje ljudi koji kazu vrijeme je da ode jer lose rezultate imamo i upravu su. I ti ljudi normalno zele nekog dobrog trenera u Slobodi.
A ovi sto mu nesto podmecu i kojima je krivo sto ovaj ili onaj ne igra i sto mu psuju i sa razlogom i bez razloga bi najradije da nas vodi Crnka ili Buco.
Zato u taj cetvrtak koji je spomeno neka uradi sve sto treba, ako treba odstraniti neke iz ekipe slobodno. On je jos uvijek trener Slobode i mora pobjediti GOSK. Neka uveze 5 pobjeda i sve ce mu se zaboraviti, tako je to kod nas. Tako sve dok je trener neka radi.
Cickovo ulje je tu, ima najvise iskustva.....tuzlak1987 je napisao/la:Ali mu je tacno ovo sto kaze da se u rad trenera ne treba niko mjesati i navoditi ga ko da igra, da pravi neke ustupke i takve stvari.
Zato u taj cetvrtak koji je spomeno neka uradi sve sto treba, ako treba odstraniti neke iz ekipe slobodno. On je jos uvijek trener Slobode i mora pobjediti GOSK.
iskreno govoreci, ne znam dal je sportistima u Bosni i Hercegovini zabranjeno kladjenje, ako nije, onda ne vidim problem u tome sto ide u kladionicu, ono sto on radi van svog posla je njegova privatna stvar
bezveze se pravi frka oko nicega, ocigledno sportistima nije zabranjeno kladjenje, tako da...
bezveze se pravi frka oko nicega, ocigledno sportistima nije zabranjeno kladjenje, tako da...
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 29 avg 2017, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Gledaj kako pomno analizira. U kopackama sunce ti krvavo yebem.Aerials je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa gdje još ovo ima?![]()
![]()
Da smo kakva normalna sredina, dobio bi otkaz momentalno. Jbt, ovo nigdje na svijetu nema.
Sve na kvotu 2 Vlado!Probisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.