ja sam cuo da ce nam ove sezone Leotar dati sve bodove sto osvoje, a oni ce se pokupiti u drugu ligu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
„U nastavku smo se otvorili jer bi bilo dekadentno da se branimo. Željeli smo postići bar gol ili dva, ali u tome nismo uspjeli. Željo je izuzetno kvalitetna ekipa. Večeras je pokazao da zaslužuju i drugu uzastopnu titulu prvaka BiH“, smatra Skakić.
ja sam cuo da ce nam ove sezone Leotar dati sve bodove sto osvoje, a oni ce se pokupiti u drugu ligu

Lijepo je biti Manijak!!!
trebamo ih ispratiti na treningu pred siroki

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Trebali bi ih ispratiti na treningu pred svako gostovanje, a ne ovako.miki 90 je napisao/la:trebamo ih ispratiti na treningu pred siroki![]()
![]()
zna li ko listu strijelaca u ligi do sad? ne mogu nigdje da nadjem :/
Lijepo je biti Manijak!!!
Znam i ja bi volioOmar500 je napisao/la:Trebali bi ih ispratiti na treningu pred svako gostovanje, a ne ovako.miki 90 je napisao/la:trebamo ih ispratiti na treningu pred siroki![]()
![]()
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- partibrejker1921
- Kontakt:
Svraka...bistrikboy je napisao/la:Pokusavam skontati koje je sve asistirao sinoc.Po nekom mom sjecanju zeba 2x,beslija 3x,Stanic,penal je bio na zebi i fali mi jos jedan gol,ako se neko sjeca nek' napise.
Markovic je tip desnog beka kakav nama treba,nama nazalost nije bas pametno imati ofanzivnog beka jer Mirso/Stana su prema naprijed odlicni i cesto se jednostavno ne vrate jer nemaju snage,a Markovic je u defanzivi odlican bar se meni tako cinilo sinoc,imao je 2-3 odlicna prodora prema naprijed i jedan fenomenalan dribling.Sinoc zaboravih spomenuti skandiranje Lazinog imena sto je po meni odlican potez bio,momku je falilo samopuzdanja i nadam se da ga je vratio sinocnjim hatrickom.Ipak moram spomenuti nesto sto mi se i nije svidjelo.Stoperi nam nasumicno izbijaju lopte,Kerla malo vise od Bogicevica ali obojica teze tim nerezonskim izbijanjima,Kerla nekada voli i zakomplikovati i kada ga stisnu on mora nabiti loptu,sinoc je to bilo ne bitno ali moze nas to sputati negdje na gostovanju.
Joj ovih levata sa suzavcem, heee dusa moja pa ljudi vas uredno sacekali 
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Gdje ste sada "STRUČNJACI"?

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
adis_macak
- Kontakt:
Kralju sta je bilo u vezi suzavca,nisam bas upucen?pile87 je napisao/la:Joj ovih levata sa suzavcem, heee dusa moja pa ljudi vas uredno sacekali
Sa tranzita djeca cvijeca pokusala baciti suzavac, nafatana cetvorica izmedju ostalog ocekivano i unaprijed izofirano.Al ne treba se sad osvrtat na to bavimo se ekipom i rezultatima.adis_macak je napisao/la:Kralju sta je bilo u vezi suzavca,nisam bas upucen?pile87 je napisao/la:Joj ovih levata sa suzavcem, heee dusa moja pa ljudi vas uredno sacekali
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
adis_macak
- Kontakt:
Pa vidio sam ja kad je murija otisla iza juga,predpostavljo sam da je neka frka vani ali nisam znao da je to.Hvala na informaciji.
-
bhrocky
prvi Lazin gol nije niko asistirao, zapravo jest njihov odbrambeni ali ne mozemo i to sebi pripisatibistrikboy je napisao/la:Pokusavam skontati koje je sve asistirao sinoc.Po nekom mom sjecanju zeba 2x,beslija 3x,Stanic,penal je bio na zebi i fali mi jos jedan gol,ako se neko sjeca nek' napise.
-
vjeran1987
- Kontakt:
realno svi su odigrali za deset,mislim da smo konacno dobili desnog beka kako treba i da sad na svim pozicijama osim spica imamo pokriveno,lazi svaka cast na tri gola,ali realno sve je dobio na tanjir
ali nebitno 3 gola su 3
,od sirokog je prosle sezone sve krenulo nadam se da ce i ove,samo steta sto se ne nastavlja,bolje bi nam bilo da nema pauze,siroki deklasiran mi letimo u oblacima,ko zna sta bi sve bilo,ali vidjecemo,moramo podrediti sve pobjedi,sad ono za jug treba da postane aktuelno nadam se za koji dan radovimai da mi srce bude ko dzamija
Samo Kerlu treba obavezno u prvih 11, momak je igracina. Jest da je pogrijesio ali ljudski je oprostiti!
Dobar je Kerla al neka ga jos na klupi,pomalo ga dozirati,ja mu necu nikad halaliti sto nas je ostavio kad nam je najvise trebaoBABO je napisao/la:Samo Kerlu treba obavezno u prvih 11, momak je igracina. Jest da je pogrijesio ali ljudski je oprostiti!
1921-2011
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Mirso i Zeba pola ekipe
-
zeljo_sema
- Kontakt:
Kerla Semir je najveći dobitak sinoć.A Zeba je došao na svoje-provjereni igrač.
Ne bi slučajno Semira ŠVABE i dalje pomno pratile.
Ne bi slučajno Semira ŠVABE i dalje pomno pratile.
U GOO U GOO VIKNI GA U GOOOO !
Savic ima 3 kartona.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.