FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Za sicu ode Jojo,steta,valjda se nasi sjete sta da kupe
Sent from my C6903 using Tapatalk
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ne znam koji su qrc poslali Gabigola na posudbu kad smo kratki sad tu ko februar ... Mogao se on komotno borit sa candrevom ...
Dragovića ako dovedu raniti ću se u koljeno i počet navijat za Spal
Dragovića ako dovedu raniti ću se u koljeno i počet navijat za Spal
Doci ce Karamoh i jedan stoper i to je to. Nema sanse da se dovede neko zvucnije pojacanje do kraja ovog prelaznog roka.
Cisto sumnjam da ce i Mustafi doc jer je preskup.
Keita sigurno nece doci...
Cisto sumnjam da ce i Mustafi doc jer je preskup.
Keita sigurno nece doci...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Samo polako, ima jos do pocetka sezone a da ne pricam o kraju mercata 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Keita definitivno u Monaku,Di Marzio objavio 30 mil kostao,doci ce Karamoh da pokrije Candrevinu poziciju i neki stoper za klupe,opet nista od top playera,svaki mercato navijacima se proda ista prica FPF,sad navodno i u Kini blokiraju transfere,dok Milan i ostali trose preko 200mil...
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Katastrofa bgmi. Koji su onda k*ac prodavali Jovetića.
Kakvi nesposobnjakovići 
Pavoletti iz Napolija u Cagliari pređe za €12mil, Jovetića puste za €11mil u nikad bogatiji Monaco
Komedija 
Pavoletti iz Napolija u Cagliari pređe za €12mil, Jovetića puste za €11mil u nikad bogatiji Monaco
#Ausilio OUT
Igrac vrijedi onoliko koliko je neko spreman platit za njega u datom trenutku. Ko ce ba jos ponudit ista za ljenivca Jovetica. Nek ide u Montekarlo nek uziva i hladi jajca. Ako sta odigra odigra. Zaboli ga. Samo nek je iz Intera otisao. Konacno.
Mercato jako dobar. Dovelo se ono sto je trebalo, najbolji igraci zadrzani i sto je najvaznije pravi trener je tu.
Samo jos stoper do kraja i taj Karamoh. Za njega imam bas dobar osjecaj.
Mercato jako dobar. Dovelo se ono sto je trebalo, najbolji igraci zadrzani i sto je najvaznije pravi trener je tu.
Samo jos stoper do kraja i taj Karamoh. Za njega imam bas dobar osjecaj.
Sta ce ti Jovetic kad imas Edera kao zamjenu za Icardija.Ne moze igrat na krilu tako da je višak.
Umjesto Barbose mora doc krilo i to je to.
Umjesto Barbose mora doc krilo i to je to.
Samo se nadam da to krilo neće biti Karamoah. Taj je na nivou naših primaveracaSiamoNoi je napisao/la:Umjesto Barbose mora doc krilo i to je to.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma doci ce do kraja samo Mangala, ako i njeg uspiju zavrsit na vrijeme..
Za ostali neki boom transfer nit se ima para nit se stignu dokumenti prevest na kineski

Povrijedi li se Candreva vraćamo Biabianya iz Sparte
Za ostali neki boom transfer nit se ima para nit se stignu dokumenti prevest na kineski
GdS - Mustafi è il preferito per rinforzare la difesa, le alternative: Mangala, Dragovic e Vida
João Cancelo injured in training for Portugal today & misses Faroe/Hungary double header. Porto's Ricardo Pereira called up. Well deserved.
Povrijedi li se Candreva vraćamo Biabianya iz Sparte
#Ausilio OUT
A u ****Jericho je napisao/la:nit se stignu dokumenti prevest na kineski![]()
Koliko je Cancelo out?
Jos se ne zna za Cancela od 12 dana do 2 mj
FORZA INTER!
FORZA INTER!

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
I to se čovjek taman ozlijedio kad slijede utakmice koje bi mu došle kao naručene.
Kakve se ovo panjine povezuju s nama danas šta je ovoooo bola Sissoko, Ogbonna, Origi, Karamoh HAHAHAHAHA
Ovaj zadnji i može proć jer mu je 18, ali i on je panjina žeštoka..
Žao mi samo Spallettija gdje dođe čovjek
Bolje ne dovodit nikoga u ova zadnja 2 dana nego ovakve invalide.
Još ako se netko iz napadackog trojca ozljedi ovaj vikend kuku nama 

Ovaj zadnji i može proć jer mu je 18, ali i on je panjina žeštoka..
Žao mi samo Spallettija gdje dođe čovjek
Early reports from Portugal suggest Cancelo could be out for as long as two months.
Nek se nađe i ovo ovdje da se vidi kakvi genijalci vode ovaj klub..Gianluca Di Marzio : Inter, proposed swap with West Ham for Brozovic-Ogbonna: the situation
#Ausilio OUT
- Interista02
- Kontakt:
Ne spominje se nigdje u medijima, ali mislim da će nam doći neko od Parižana. Sada kada su doveli i Mbappea sigurno ce biti nezadovoljnih koji ce se moci kupiti pa mozda i ispod cijene. Slutim da ce nam doci Moura\Draxler ili pak Pastore.
Jednostavno ako se rijesimo i Jovete i Biambiania i Barbose, mora biti neko kvalitetan ko ce da uskace. Jos ako Pinamonti ode gdje na pozajmicu, onda nema sumnje u moje tvrdnje.
Hajmo jedan od prve dvojice + Mustafi i da Mercato dobije ocjenu 9/10. Bio bi to odlican posao ovog ljeta sa nekim minimalnim ulaganjima. Sad sta je razlog tih minimalnih ulaganja nakon najavljivane oluje (FFP ili Kina) me i ne zanima previse ako se ovo sve dobro zavrsi.
P.S. Deff bih pristao na prodaju Broza za 25 i da dovedemo Duncana za 15-ak. Rijesili bism homegrown, i rijesili bismo se onog rukomlata.
Jednostavno ako se rijesimo i Jovete i Biambiania i Barbose, mora biti neko kvalitetan ko ce da uskace. Jos ako Pinamonti ode gdje na pozajmicu, onda nema sumnje u moje tvrdnje.
Hajmo jedan od prve dvojice + Mustafi i da Mercato dobije ocjenu 9/10. Bio bi to odlican posao ovog ljeta sa nekim minimalnim ulaganjima. Sad sta je razlog tih minimalnih ulaganja nakon najavljivane oluje (FFP ili Kina) me i ne zanima previse ako se ovo sve dobro zavrsi.
P.S. Deff bih pristao na prodaju Broza za 25 i da dovedemo Duncana za 15-ak. Rijesili bism homegrown, i rijesili bismo se onog rukomlata.
Doci ce Karamoh,evo dogovoreno sve izmedju klubova.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Karamoh izgleda završen za €8mil.. Nek je sretno momku iako meni ne obećaje previše..

Za obranu se danas spominje Izzo iz Genoe..
Vrlo podcjenjen igrač i po meni bolji izbor od Mangale i ostalih panjeva sto se spominju (izuzev Mustafija)..
Zasto se ovdje ne umješaju *ebe ih SissokoSky: West Brom in advanced talks with PSG over loan deal for Krychowiak
Za obranu se danas spominje Izzo iz Genoe..
Vrlo podcjenjen igrač i po meni bolji izbor od Mangale i ostalih panjeva sto se spominju (izuzev Mustafija)..
#Ausilio OUT
Karamoh
Za Gabia se iskomplikovalo nesto. Valjda se sad radi na zamjeni Gabi Lisandro Lopez taj nekakav. Posudbe su u pitanju.
Trebalo bi jos dovest jednog stopera iako niko od ovih (osim Mustafia) nije nesto bolji od Ranocchie koji je jos tu...
Za Gabia se iskomplikovalo nesto. Valjda se sad radi na zamjeni Gabi Lisandro Lopez taj nekakav. Posudbe su u pitanju.
Trebalo bi jos dovest jednog stopera iako niko od ovih (osim Mustafia) nije nesto bolji od Ranocchie koji je jos tu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.