FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ispadaju **** ako covjek zeli da ode neka ga puste.Prvo povreda ledja Kutinja je samo odugovlacenje da ne igra za liverpool , a najveci dokaz da nece vise da igra je taj da nece da ga uvrste u spisak za ligu prvaka.
Izvini, do mene je.FudbalFan je napisao/la:ispadaju **** ako covjek zeli da ode neka ga puste.Prvo povreda ledja Kutinja je samo odugovlacenje da ne igra za liverpool , a najveci dokaz da nece vise da igra je taj da nece da ga uvrste u spisak za ligu prvaka.
Sam sebe nekad razočaram kad skontam kome odgovaram.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sta se desilo sa transferom Martineza iz sociedada citao sam da je bio pred potpisom a na kraju nista od njega?
Slicno kao i sa Serijem. Hoce sve da spickaju na Coutinha.FudbalFan je napisao/la:Sta se desilo sa transferom Martineza iz sociedada citao sam da je bio pred potpisom a na kraju nista od njega?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Steta za njega mlad je i bio bi odlican.A za serija sam cuo da je ipak kriv psg , jer je on sve dogovorio a psg je namjerno poslao vecu ponudu i napravio pritisak na upravu nice.
Barca ce za dvije-tri sezone, vratit Keitu u svoje redove
you heard it here first
you heard it here first
Je li Kutinja neko tjerao da ove godine potpise novi ugovor na pet godina?FudbalFan je napisao/la:ispadaju **** ako covjek zeli da ode neka ga puste.Prvo povreda ledja Kutinja je samo odugovlacenje da ne igra za liverpool , a najveci dokaz da nece vise da igra je taj da nece da ga uvrste u spisak za ligu prvaka.
Zasto nije trazio da se u ugovor ubaci klauzula?
Recimo, Rene Adler, simpatizer Junajteda, je imao klauzlu da moze ici iz Bajera ako dodje ponuda iz Junajteda.
Ugovor se mora postovati, potpisan je dobrovoljno i bez prisile. Liverpul postuje ugovor, redovno prima platu i na njemu je da postuje svoj dio obaveza.
Ovdje je smrad i ljaks iskljucivo Kutinjo. Levi bi to odmah poslao u drugi tim dok se ne spametuje.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Valencia je napisao/la:Je li Kutinja neko tjerao da ove godine potpise novi ugovor na pet godina?FudbalFan je napisao/la:ispadaju **** ako covjek zeli da ode neka ga puste.Prvo povreda ledja Kutinja je samo odugovlacenje da ne igra za liverpool , a najveci dokaz da nece vise da igra je taj da nece da ga uvrste u spisak za ligu prvaka.![]()
Zasto nije trazio da se u ugovor ubaci klauzula?
Recimo, Rene Adler, simpatizer Junajteda, je imao klauzlu da moze ici iz Bajera ako dodje ponuda iz Junajteda.
Ugovor se mora postovati, potpisan je dobrovoljno i bez prisile. Liverpul postuje ugovor, redovno prima platu i na njemu je da postuje svoj dio obaveza.
Ovdje je smrad i ljaks iskljucivo Kutinjo. Levi bi to odmah poslao u drugi tim dok se ne spametuje.
Tu si upravu evo vidim da je danas trenirao sa brazilom i da ce igrati u kvalifikacijama znaci da ipak odbija igranje za liverpol
Baš dobro dođe ova pauza Osmanu. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Munir zivDerdiyok je napisao/la:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Loše za sada, samo Marlon otišao. Ima barem 10 igrača koji su trebali prije njega otići. 
Neki fan

Neki fan

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
cisto informativno, bilo je onih koji su se smijali kad sam rekao da je adama jedan od najboljih driblera svijeta, pa evo za doticnog gospodina
Sent from my Le X507 using Tapatalk

Seung-Woo Lee uskoro bi mogao napustiti Barcelonu B te pojačati redove Verone, piše Sport. Talijanski klub spreman je platiti 1,5 miliona za mladog Korejca. Interes za 19-ogodišnjaka pokazao je i Dinamo Zagreb.
Krajnje nevazan podatak.Furymaker je napisao/la:cisto informativno, bilo je onih koji su se smijali kad sam rekao da je adama jedan od najboljih driblera svijeta, pa evo za doticnog gospodina
Kritican igrac,cak i za Engleskih pasnjaka.
daj ga u hajduk kad vlasica prodamo
Re: RE: Re: FC Barcelona
vidit cemo, al eto cinjenica jest da je jedan od najboljih driblera europeJoeBleck je napisao/la:Krajnje nevazan podatak.Furymaker je napisao/la:cisto informativno, bilo je onih koji su se smijali kad sam rekao da je adama jedan od najboljih driblera svijeta, pa evo za doticnog gospodina
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Crouch je jedan od visih igraca evrope, cinjenica vazna kao dribling AdameFurymaker je napisao/la:vidit cemo, al eto cinjenica jest da je jedan od najboljih driblera europeJoeBleck je napisao/la:Krajnje nevazan podatak.Furymaker je napisao/la:cisto informativno, bilo je onih koji su se smijali kad sam rekao da je adama jedan od najboljih driblera svijeta, pa evo za doticnog gospodina
Sent from my iPhone using Tapatalk
Romero kaže da se radi doslovno sve da se dovede Coutinho. Znači, ako dođe, biće moguće i iznad 150 milijuna.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Not the news everyone has been waiting for but been told Philippe Coutinho will leave Liverpool FC this window. €160m.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.