FK Rudar Prijedor

bilino polje
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la bilino polje » 28 avg 2010, 17:32

ja necu ferarija al hocu da celik vodi ale ale ale pobjeda celika i BOSNE
samo celik ale samo celik ale

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 28 avg 2010, 19:03

Ala prvo poluvrijeme dobra igra na obadve strane, mi odma napocetku pogadjamo stativu i nakon toga naravno dolazi kazna, primamo gol...i onda smo napadali celik na kontre i tako do kraja prvog poluvremena gdje je njihov igrac dobio crveni zbog lakta (koliko sam skontao).
Drugo poluvrijeme smo ih UBILI SAKAMA :D nisu presli pola terena vise od 2 puta...ali dzaba, lopta nece u go a sudija sjece al sjece (igru).
U drugom poluvremenu NITI JEDAN JEDINI napad Rudara nije krenuo ili se zavrsio da sudija nije napravio 1-2 prekida...i tako cijelo vrijeme, gosti se valjaju po travi toliko da su je ispresali, i na kraju produzi 3 minute...ma daj bjezi!
Svaka cast celiku odlicno su se branili i nisu lose igrali ali do 3 boda nisu mogli doci da je*e rak raka!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 28 avg 2010, 19:07

evo sa tekme...u prvom pol egal...ali onda u drugom smo ih zgazili,i samo srecom i odbranama bilobrka celik ostaje neporazen...ali valjda spomenuti da je celik u prvom pol imao veliku pomoc vjetra uz koji su napadali...mi u prvoj pol stativu i 2-3 min poslije primamo gol...koliko nam je samo hvalio Dzafa :) ali onakva SUPACKA igra i ono izlezavanje ne ide na cast celiku...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 avg 2010, 19:08

rudarprijedor je napisao/la:evo sa tekme...u prvom pol egal...ali onda u drugom smo ih zgazili,i samo srecom i odbranama bilobrka celik ostaje neporazen...ali valjda spomenuti da je celik u prvom pol imao veliku pomoc vjetra uz koji su napadali...mi u prvoj pol stativu i 2-3 min poslije primamo gol...koliko nam je samo hvalio Dzafa :) ali onakva SUPACKA igra i ono izlezavanje ne ide na cast celiku...

tako igraju svugdje;) oni velez sloboda niko vise!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 28 avg 2010, 19:11

Rule_hz je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:evo sa tekme...u prvom pol egal...ali onda u drugom smo ih zgazili,i samo srecom i odbranama bilobrka celik ostaje neporazen...ali valjda spomenuti da je celik u prvom pol imao veliku pomoc vjetra uz koji su napadali...mi u prvoj pol stativu i 2-3 min poslije primamo gol...koliko nam je samo hvalio Dzafa :) ali onakva SUPACKA igra i ono izlezavanje ne ide na cast celiku...

tako igraju svugdje;) oni velez sloboda niko vise!!!
Jesmol se protiv vas izlezavali.....sta smo trebali s igracem manje napadati jel?

Ja koliko sam cuo na Bhradio da smo prvo poluvrijeme bili bolji....a tek nakon crvenog da ste preuzeli incijativu...

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 28 avg 2010, 19:12

ne trazi niko da napadate...ali ono je zalosno,bar 10 minuta izlezavanjem ste ukrali...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 28 avg 2010, 19:17

rudarprijedor je napisao/la:ne trazi niko da napadate...ali ono je zalosno,bar 10 minuta izlezavanjem ste ukrali...
jbg igrac manje...protiv sarajeva smo igrali otvoreno pa primismo ga u 94...

Ja garantujem da nije idiot Dzafic dobio crveni( a jedva cekam da vidim taj crveni , jer ko god protiv vas tamo igra dobije crveni il dva) da bi mi isli na pobjedu i sva 3 boda...al vak jbg sta je tu je

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 28 avg 2010, 19:19

jelle je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:ne trazi niko da napadate...ali ono je zalosno,bar 10 minuta izlezavanjem ste ukrali...
jbg igrac manje...protiv sarajeva smo igrali otvoreno pa primismo ga u 94...

Ja garantujem da nije idiot Dzafic dobio crveni( a jedva cekam da vidim taj crveni , jer ko god protiv vas tamo igra dobije crveni il dva) da bi mi isli na pobjedu i sva 3 boda...al vak jbg sta je tu je
dobio crveni jer je udario naseg Sodica bez lopte...:)

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 28 avg 2010, 20:16

trebalo mu je tri crvena dati da ne gledam njegovo kurcenje po terenu

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 28 avg 2010, 20:23

K.R.C je napisao/la:trebalo mu je tri crvena dati da ne gledam njegovo kurcenje po terenu
mogao je i batine dobiti,ide prema tunelu i kao dere se prema tribinama...prvo aplauz provociranja i onda kad je pocascen sa salvama zvizduka itd.... :twisted: :lol:

NektarPivo
Kontakt:

Post Postao/la NektarPivo » 28 avg 2010, 20:26

Svaka cast momcima na zalaganju i volji po ovom teskim vremenskim uslovima i terenu. Koliko se pricalo o Celiku ja sam mislio da se nece samo izlezavati na terenu. A onaj sudija produzi samo 3 minute,iako je bilo 6 izmjena i nekoliko puta se ukazivala pomoc igracima Celika iako im nije bila potrebna.

lina
Kontakt:

Post Postao/la lina » 28 avg 2010, 21:03

Ma ovo je danas bila sprdačina od Čelika,kakva je to ekipa bila u bivšoj jugi a sada jad i bijeda,ma kako ih nije sramota ovako igrati. Cijelo drugo poluvreijeme su se valjali po terenu. Drina je ostala bez dvojice igrača u duelu sa Rudarom pa su igrali hrabro i dostojanstveno a Čelik, ma sramota. Suđenje katasrofa sudija je išao na nerješeno 100%,čist penal nije svirao nad Kovačevićem i još njegovih mnogo odluka koje da nisu žalosne bile bi smiješne. Bravo Rudar iako se može reći da je izgubio dva boda momci su se borili kao lavovi ali protiv kukavičke igre Čelika i lošeg suđenja ništa više nisu mogli.

NektarPivo
Kontakt:

Post Postao/la NektarPivo » 29 avg 2010, 11:42

Zna li ko gdje je onaj Rankic sto je prosle godine odigrao prejako?

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 29 avg 2010, 20:20

ZNATE STA SE MENI SVIDZA IZ PRIJEDORA ONAJ BOD STO SMO DONJELI :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
samo celik ale samo celik ale

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 30 avg 2010, 18:54

Zna li ko kako su vam juniori odigrali jucer??

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 30 avg 2010, 19:04

robijas_Ri je napisao/la:Zna li ko kako su vam juniori odigrali jucer??
u gradisci kadeti izg 1-0 a juniori izg 5-0 :mrgreen: jel sada vi dolazite u PD??

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 30 avg 2010, 20:06

rudarprijedor je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Zna li ko kako su vam juniori odigrali jucer??
u gradisci kadeti izg 1-0 a juniori izg 5-0 :mrgreen: jel sada vi dolazite u PD??
Ja mislim da idemo sad modrici pa nam dolazi travnik, a poslje toga idemo vama ja mislim...

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 06 sep 2010, 19:53

U Rudaru ocajna situacija a mislim i jedina u svijetu gdje uprava zajedno sa gradskim vlastima hoce da izbaci klub... :o
Zele da smjene predsednika Rokvica koji je tu ulozio vise zivaca i novca nego iko...uzeo klub u 2. ligi RS i doveo ga tu gdje sad jeste....samo je dovoljno reci UPRAVA NAPOLJE!!!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 07 sep 2010, 12:15

rudarprijedor je napisao/la:U Rudaru ocajna situacija a mislim i jedina u svijetu gdje uprava zajedno sa gradskim vlastima hoce da izbaci klub... :o
Zele da smjene predsednika Rokvica koji je tu ulozio vise zivaca i novca nego iko...uzeo klub u 2. ligi RS i doveo ga tu gdje sad jeste....samo je dovoljno reci UPRAVA NAPOLJE!!!
Ala nisam znao da je situacija toliko losa, zao mi rokija koji sam sve mora gurati i na kraju oce da ga zajebu :o
To je sevap ubiti...

alan ford
Kontakt:

Post Postao/la alan ford » 07 sep 2010, 14:57

RUDAR SIGURNO SELI U NIZI RANG JER GRADSKE VLASTI NE ZELE DA IZDVAJAJU NOVAC ZA IZGRADNJU STADIONA I SAD SU NAPRAVILI RAZDOR U KLUBU DA LAKSE ODRADE TAJ POSAO, JER KAD ISPADNU IZ PREMIJER LIGE ONDA CE SE I PRICA O IZGRADNJI STADIONA ZAVRSITI :evil: :evi

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.