de sada ne pretjeruj ni ti nije da su doveli gegića ili atića, ovo je bukvalno bila kap koja je učinila čašu polupunomFRANK RIBERY je napisao/la:Kukali ste, a nije sve tako crno kako su neki mislili. Bosna ce u blizoj buducnosti aBd biti bolja nego ikad. Samo strpljenja, ne moze se sve za godinu napraviti.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma dobro polako jbg, sve je ovo nova "teritorija" za Bosnu nakon godina tavorenja po raznim bosanskohercegovačkim dvoranama, od druge do prve lige.
Europa, ABA 2, siguran sam da ljudi iz Bosne žele napraviti doba rezultat, pa su sad tu na liniji "razgraničenja" sa tim da li dovesti iskustvo i pucati visoko ili promovisati naše mlade igrače. Pravi put je tu negdje na sredini, ekipa koja će imati i jedno i drugo, a evo kako vidimo polako počinju dovoditi i naše omladince
Europa, ABA 2, siguran sam da ljudi iz Bosne žele napraviti doba rezultat, pa su sad tu na liniji "razgraničenja" sa tim da li dovesti iskustvo i pucati visoko ili promovisati naše mlade igrače. Pravi put je tu negdje na sredini, ekipa koja će imati i jedno i drugo, a evo kako vidimo polako počinju dovoditi i naše omladince
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moram iskritikovati najveci sportski portal u drzavi, vrlo malo i siromasno sto se tice informacija o bosni, i uvijek kasne za svima ostalim, brojni portali vec jutros objavili ove informacije oni tek sad. Nekad su imali uvijek ekskluzive na portalu iz bosne, a danas i ako ima neka vijest bude zakopana medju mnostvom gluposti i nebitnih stvari koje se objave. Vrlo se slabo prati rad jednog od najvaznijih sportskih kolektiva u drzavi.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la:Moram iskritikovati najveci sportski portal u drzavi, vrlo malo i siromasno sto se tice informacija o bosni, i uvijek kasne za svima ostalim, brojni portali vec jutros objavili ove informacije oni tek sad. Nekad su imali uvijek ekskluzive na portalu iz bosne, a danas i ako ima neka vijest bude zakopana medju mnostvom gluposti i nebitnih stvari koje se objave. Vrlo se slabo prati rad jednog od najvaznijih sportskih kolektiva u drzavi.
Slažem se i podržavam izrečeno 1/1!
I ne samo KK Bosna nego i RK Bosna - kao da su to klubovi iz neke MZ, a ne klubovi sa europskim pedigreom, bez obzira na 'krizne periode' u radu i rezultatima.
Bosno moja poharana....
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nermine, hejteru stari, nikad zadovoljan. Valjda svane i taj dan.nerminh74 je napisao/la:de sada ne pretjeruj ni ti nije da su doveli gegića ili atića, ovo je bukvalno bila kap koja je učinila čašu polupunomFRANK RIBERY je napisao/la:Kukali ste, a nije sve tako crno kako su neki mislili. Bosna ce u blizoj buducnosti aBd biti bolja nego ikad. Samo strpljenja, ne moze se sve za godinu napraviti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Hajde da i ja postanem hejter KK Bosne 
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Eh da, sad mi naumpade, hoće li Arena prenositi ovu ABA 2 ligu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
meni bi bilo logično čim prenose ABA ligu da u paketu dobiju i ABA 2. liguRaonffa je napisao/la:Eh da, sad mi naumpade, hoće li Arena prenositi ovu ABA 2 ligu?
Mislim da nije tako, al' iako je neko bude uzimao to će onda biti Arena. Eventualno da državne televizije prenose svoje klubove, konkretno BHT da prenosi Zrinjski i Bosnu, al' nemaju oni ni novčanih ni tehničkih sredstava za to, nažalost.FoSte95 je napisao/la:meni bi bilo logično čim prenose ABA ligu da u paketu dobiju i ABA 2. liguRaonffa je napisao/la:Eh da, sad mi naumpade, hoće li Arena prenositi ovu ABA 2 ligu?
Bilo bi dobro da ako već neće biti tv ugovora, da obavezu svaku ekipu da naprave stream
Ma nešto će biti vjerovatno, i ABA-i je u interesu da prodaju TV prava nekome nekako.
Zavisi kako kome... ja od kad pratim bosnu nermin je tu. Ne znam da ima neko drugi aktivan pod istim imenom na svakom forumu bosne sve ove godine, i nikad nije bio pljuvac.nerminh74 je napisao/la:Hajde da i ja postanem hejter KK Bosne
Kritikovati klub ako mislis da ponavljaju iste greske kao prije je sasvim normalno.
You are someone else I am still right here
Antunovic uopste nije preso u Bosnu... 
Kako bolan nema, doduse nije Melo15 jerje je pakas otisao u NYK al sam tufera je napisao/la:Zavisi kako kome... ja od kad pratim bosnu nermin je tu. Ne znam da ima neko drugi aktivan pod istim imenom na svakom forumu bosne sve ove godine, i nikad nije bio pljuvac.nerminh74 je napisao/la:Hajde da i ja postanem hejter KK Bosne
Kritikovati klub ako mislis da ponavljaju iste greske kao prije je sasvim normalno.
Nisam ni tebe zaboravio nego kod vecine ta promjena usernamea znaci il da su banovani ili da su izgubili interes jedno vrineme pa morali novi acc praviti. Covjek je konstantan hahahaJHam je napisao/la:Kako bolan nema, doduse nije Melo15 jerje je pakas otisao u NYK al sam tufera je napisao/la:Zavisi kako kome... ja od kad pratim bosnu nermin je tu. Ne znam da ima neko drugi aktivan pod istim imenom na svakom forumu bosne sve ove godine, i nikad nije bio pljuvac.nerminh74 je napisao/la:Hajde da i ja postanem hejter KK Bosne
You are someone else I am still right here
Sinoc Krupalija iz USD prostorija izađe dva sata prije ponoći. Možda je pregovarao s nekim jakim. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
[/quote][/quote][/quote]fera je napisao/la:Nisam ni tebe zaboravio nego kod vecine ta promjena usernamea znaci il da su banovani ili da su izgubili interes jedno vrineme pa morali novi acc praviti. Covjek je konstantan hahahaJHam je napisao/la:Kako bolan nema, doduse nije Melo15 jerje je pakas otisao u NYK al sam tufera je napisao/la:[quote="nerminh74" Hajde da i ja postanem hejter KK Bosne :wtf:quote]
Zavisi kako kome... ja od kad pratim bosnu nermin je tu. Ne znam da ima neko drugi aktivan pod istim imenom na svakom forumu bosne sve ove godine, i nikad nije bio pljuvac.
Mah pratim Bosnu manje ili vise aktivno nesto manje od 4 decenije, ali danasnja shvatanja su drugacija jer ako nisi 100% na istoj talasnoj duzini onda si neprijatelj
A frazu konstruktivna kritika su iskovali u staroj grckoj
Sa AntunovicemHigh je napisao/la:Sinoc Krupalija iz USD prostorija izađe dva sata prije ponoći. Možda je pregovarao s nekim jakim.
Nije on. Bio je neki niži, crn, u odijelu.Volvic je napisao/la:Sa AntunovicemHigh je napisao/la:Sinoc Krupalija iz USD prostorija izađe dva sata prije ponoći. Možda je pregovarao s nekim jakim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma samo se zezam. Mali odradio jedan trening i odma svi objavili da je potpiso ugovor a nije ni dobio ponuduHigh je napisao/la:Nije on. Bio je neki niži, crn, u odijelu.Volvic je napisao/la:Sa AntunovicemHigh je napisao/la:Sinoc Krupalija iz USD prostorija izađe dva sata prije ponoći. Možda je pregovarao s nekim jakim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.