FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

AulleTa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la AulleTa » 29 avg 2010, 12:10

Treba i Ristaniću šasnu dati, definitivno nam u klubu treba tehničara.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 14:18

Glavas: Zrinjski je favorit

U okviru 5. kola Premijer lige BiH večeras će u Mostaru snage odmjeriti domaći Zrinjski i tuzlanska Sloboda.

Popularni Plemići u ovaj duel ulaze kao apsolutni favoriti, a sa ovom konstatacijom slaže se i šef srtručnog štaba tuzlanskog premijerligaša Vlatko Glavaš.

"Zrinjski je pred svojom publikom apsolutni favorit, ne samo protiv nas, nego i protiv bilo koje druge momčadi. U večerašnjem duelu neću moći računati na Gavarića koji ima tri žuta kartona i njegov izostanak je za nas veliki hendikep", rekao je Glavaš za SportSport.ba i dodao:

"U Mostaru se može igrati, ambijent je sjajan, isto tako i teren, pa ćemo imati sve uslove za dobru fudbalsku predstavu. Igru Plemića karakterišu krati pasovi, a mi ćemo im pokušati odgovoriti istom mjerom. Nećemo samo misliti na naš gol i pokušat ćemo od prvog sudijskog zvižduka ugroziti našeg domaćina. Sve u svemu očekujem lijepu fudbalsku predstavu u kojoj je domaćin favorit, no mislim da se i mi imamo pravo nadati dobrom rezultatu."

Iz ovo mozemo zakljuciti da cemo igrati duge pasove i takodjer da necemo igrati ni defanzivno ni ofanzivno (zato sto kod glavasa sve naopcake od onoga sto izjavi :D).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2010, 14:38

DObar je Glavas,samo nije ni do njega,vec ima i do igraca,zasto ne napadaju na gostujucem terenu ..

EDIT : Veceras ce na jednom tuzlanskom portalu biti live prijenos meca izmedju Zrinjskog i Slobode . ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 14:40

harry_90 je napisao/la:DObar je Glavas,samo nije ni do njega,vec ima i do igraca,zasto ne napadaju na gostujucem terenu ..
Ma ja da sam trener izletio bi na teren i ko kokosi ih sve potjero, jbg jel trebaju njeg slusat il ko muhe bez glave setat po terenu :mrgreen:, ma dobar je glavas al et nikako da pogodi sa ovim izjavama za medije :P.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 avg 2010, 16:21

harry_90 je napisao/la:DObar je Glavas,samo nije ni do njega,vec ima i do igraca,zasto ne napadaju na gostujucem terenu ..

EDIT : Veceras ce na jednom tuzlanskom portalu biti live prijenos meca izmedju Zrinjskog i Slobode . ..
Kojem sapni :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 avg 2010, 16:43

Probisvjet je napisao/la:

ovdje imas :)

http://www.vidiportal.ba/
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 16:46

Probisvjet je napisao/la:

Nemoras ni saptat deder ti zagalOmi :mrgreen:.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 29 avg 2010, 17:00

Baš ću odgledati cijeli video prijenos utakmice Pod bijelim brijegom, da vidim kako naši Tuzlaci igraju u gostima, mada otprilike znam, ali eto, nisam dugo Slobodu gledao na gostujućim terenima.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 avg 2010, 17:05

AulleTa je napisao/la:Baš ću odgledati cijeli video prijenos utakmice Pod bijelim brijegom, da vidim kako naši Tuzlaci igraju u gostima, mada otprilike znam, ali eto, nisam dugo Slobodu gledao na gostujućim terenima.
A gdje ima video prenos :?:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2010, 18:50

Nece biti video prijenos,vec tekstualni ;) vjerovatni sastav Slobode za mec protiv Zrinjskog

Mujkić, Vukomanović, Aleksić, Raca, Jogunčić, Zoletić, Halilović, Čehajić, Dajić, Smajlović, Mujić.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2010, 19:01

Veceras ce 2 tuzlanska portala radit prijenos meca Zrinjskog i Slobode .. jedan sto je radio mec sa Zeljeznicarem,a drugi sto je @SaltCityAttack postavio ..

Sretno momcima u Mostaru ... Nadat je se dobro rezultatu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2010, 19:58

U Mostaru je Sloboda Slavila 2003. golom Alena Mešanovica, a bod uzela sezonu ranije, te 2007. godine. U ostalim susretima su stadion pod "Bijelim Brijegom" redovno napuštali pognute glave. Mogu li večeras narušiti tradiciju?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2010, 20:17

Sloboda prvu sansu imala preko Dajica,koji je pucao sa 20-ak metara,ali lopta odlazi malo pored gola.. Treba reci da se Sloboda oslobadja pritiska Zrinjskog ..

EDIT : 1:0 za Zrinjski ....opet odbrana svog gola nije nista dobro donijeli :evil: :evil:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 20:28

Nakon gledanja ovih komentara jasno je da ce se opet desiti Sarajevo, mi necemo boda bozijeg dobit u gostima dok onaj Glavas nesto drugo ne skonta, boljie 5:2 izgubit nego 3:0 ako se mene pita, jer ovako znas da su se borili i radili nesto.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2010, 20:32

Opet se brane,hebem im vise takvu igru :evil: ko ckapi igraju na strani .. Zar je tesko se malo boriti,pa makar primili 5 golova,al bori se covjece,a ne ko ckapi u svom dijelu terena igrat :evil:

EDIT: po komentarima,drugi gol visi u zraku,odo napolje muka mi vise od njih :evil:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 20:33

harry_90 je napisao/la:Opet se brane,hebem im vise takvu igru :evil: ko ckapi igraju na strani .. Zar je tesko se malo boriti,pa makar primili 5 golova,al bori se covjece,a ne ko ckapi u svom dijelu terena igrat :evil:
Pa oni ne znaju kada igraju u gostima da postoje 2 strane terena misle da se igra haman samo 50 metara, ma ja sebi davno reko da se necu nervirat dok je sloboda ovakva kakva jeste, reko da cu biti sretan kad pobjede, a kad izgube treba se naviknut na to, al ne mogu kad bez srca izgube cccc.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2010, 20:36

Veliku šansu za Slobodu protpustio je napadač Smajlović nakon greške štopera Džidića šutirao je sa nekoliko metara, ali se istakao golman Mostaraca Hadžić. treba se proslavit i ovaj komentar,barem su prisli golu ...

guber90 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Opet se brane,hebem im vise takvu igru :evil: ko ckapi igraju na strani .. Zar je tesko se malo boriti,pa makar primili 5 golova,al bori se covjece,a ne ko ckapi u svom dijelu terena igrat :evil:
Pa oni ne znaju kada igraju u gostima da postoje 2 strane terena misle da se igra haman samo 50 metara, ma ja sebi davno reko da se necu nervirat dok je sloboda ovakva kakva jeste, reko da cu biti sretan kad pobjede, a kad izgube treba se naviknut na to, al ne mogu kad bez srca izgube cccc.
Ma znam,i ja sve kazem necu da se nerviram,al opet gubim zivce zbog ovih :evil: odo napolje muka mi od ovog vise,i branjenja na strani ..

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 29 avg 2010, 20:37

gdje pratis prijenos ?

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 29 avg 2010, 20:39

odsutraopetultra je napisao/la:gdje pratis prijenos ?
http://www.vidiportal.ba/sport/78-live/ ... ki-sloboda

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 29 avg 2010, 20:39

Prvo treba stvari unutar kluba da rijesite,pa tek onda da se necemu nadate ovo vam je samo zamazivanje ociju!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.