FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 29 avg 2017, 21:35

Predcednik u stilu Vlade analizira i baca bombe :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Mujanovic- "Mi smo s trenerom Jagodićem imali sastanak prije utakmice u Zenici. Iznijeli smo mu stavove i stvari koje se brzo moraju popraviti. Poboljšanje se vidjelo već na Bilinom polju, ali neshatljiv pad u završnici koštao nas je pobjede. Dakle, Sloboda mora popraviti fizičku spremu, akumulirana snaga je već izgubljena, potrebno je obratiti pažnju na stanje u svlačionici i prestati forsirati pojedine igrače koji nisu opravdali ukazano povjerenje."
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2017, 21:35

75000 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
RollingPaper je napisao/la:nova doktorica kluba, tuzlanska Eva Cameiro

Raspisan je javni konkurs, a na njega se javila mlada i ambiciozna Amila Pjanić, koja je nedavno postala doktorica s obzirom da je završila šestogodišnje školovanje na Medicinskom fakultetu.

“S obzirom da sam često pratila utakmice FK “Sloboda” i bila vjerni fan Kluba, onda kada se raspisao javni poziv u kojem traže doktora medicine, bez razmišljanja sam se prijavila shvativši to kao odličnu priliku da pokažem svoje znanje, a i da kao mlad ljekar naučim od starijih ljekara koji su dio medicinskog tima fudbalskog kluba i steknem iskustva u radu, kao i to da pomognem klubu kojeg sam vjerno pratila i podržavala, iako je to volonterski” – na početku razgovora za **** kazala je doktorica Amila Pjanić

slika
:ljepota: :ljepota: :ljepota: Saljite je nama, red je da nam nesto dobro uvalite. :beba: :beba: :beba:
uvalili smo Sabrinu :D
Sabrinu i Almira vam nikad halaliti necemo. :plac: Bolje ova mlada prelijepa dama i Azmir da su dosli put Sarajeva. :beba:

@staragarda ne bi me iznenadilo, ali ako smo negdje navikli da nam uvale to je Tusanj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 29 avg 2017, 21:38

Sabinho je napisao/la: :ljepota: :ljepota: :ljepota: Saljite je nama, red je da nam nesto dobro uvalite. :beba: :beba: :beba:
Poslali smo vam Pericu Ivetića, da ga hoće Husref otjerati a naša uprava vratiti.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2017, 21:40

zlatnakoka je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: :ljepota: :ljepota: :ljepota: Saljite je nama, red je da nam nesto dobro uvalite. :beba: :beba: :beba:
Poslali smo vam Pericu Ivetića, da ga hoće Husref otjerati a naša uprava vratiti.
Ako ce ga Musemic maltretirati, nemam nista protiv da ide tamo gdje ce ga postovati. Peroni je prava momcina i borac. :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2017, 22:09

RollingPaper je napisao/la:nova doktorica kluba, tuzlanska Eva Cameiro

slika
Veri naajs, hau mach!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2017, 22:12

staragarda je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:@xseksore jel ko pitao pošto će biti kvadrat stana na Sjenjaku. Sta kaže? :lol:
Pitao sam ja....kaze da ce dijelit stanove djabalesku :urnebes: :rol: ...jbg, moze mu se.... inace,raspitaj se malo ko je unaprijed kaparisao tu parcelu pa im Azemica lagano skinuo tender.... Senco ti je zamalo tad i mozdani i infarkt dobio od muke.....a seoskom varalici se pravo zuri za te zgrade....otanjo je uzasno sa kesom a stale su i kladionice po Kini... :D
Luciana najvise gurala.i licitacija.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2017, 22:16

Nego niko ne odgovori.ko uvaljuje vladi? I zbog kojih igraca?ajte malo konkretno.il samo nako prica??

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 avg 2017, 22:21

Sariel je napisao/la:Nego niko ne odgovori.ko uvaljuje vladi? I zbog kojih igraca?ajte malo konkretno.il samo nako prica??
Ma nema ti ko sta sa sigurnošću napisati....to je luda kuća u klubu sad....nezna se ko pije,ko placa.... Vidis da ljudi gledaju samo kako da se izvuku
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 29 avg 2017, 22:30

sviunapad1010 je napisao/la:@xseksore jel ko pitao pošto će biti kvadrat stana na Sjenjaku. Sta kaže? :lol:
Puce mi bazzerija. A ako te interesuje pocinje izgradnja u septembru a zavrsetak je 2019, cijema zavisi od kvadrature,spratnosti,lamele itd.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2017, 23:46

sta je bazzerija

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 29 avg 2017, 23:49

xeksor je napisao/la:
Puce mi baterija od moba. A ako te interesuje pocinje izgradnja u septembru a zavrsetak je 2019, cijema zavisi od kvadrature,spratnosti,lamele itd.
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 29 avg 2017, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 avg 2017, 23:49

Pitao sam ja....kaze da ce dijelit stanove djabalesku :urnebes: :rol: ...jbg, moze mu se.... inace,raspitaj se malo ko je unaprijed kaparisao tu parcelu pa im Azemica lagano skinuo tender.... Senco ti je zamalo tad i mozdani i infarkt dobio od muke.....a seoskom varalici se pravo zuri za te zgrade....otanjo je uzasno sa kesom a stale su i kladionice po Kini... :D
Vidi garde delegata sto se odma pali :urnebes: Zar nisi ti pisao da se povlačiš i ideš gdje cvjetaju ruže. Đon obraz.

Hvala @xseksore na info mislio sam da znas stvarno cijene vidim da imas info ;)
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 29 avg 2017, 23:54

Hahahahah, pa kaze lik cijene zavise od kvadratute, lamele, spratnos itd, a ako te interesuje sutra ti se raspitam sve. Samo je reko ono na kratko da posle bajrama kreću radovi i da je rok septembar 2019, a cijene se razlikuju stvarno dzaba sad da lupam, ni u Melainu se neznaju cijene , i tamo idu od 1800 do 2400, a izvođaci radova koji su dobili stanove -kompezacijom daju jeftinije.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 avg 2017, 00:09

Sabinho je napisao/la:.
Naredni put na opšte diskusije, drži se pravila foruma. ;) :kafa: :wave:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 avg 2017, 00:14

NKMramor je napisao/la:Naredni put na opšte diskusije, drži se pravila foruma. ;) :kafa: :wave:
Mramore nabodi picku pitarsku

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 30 avg 2017, 00:15

Skver je napisao/la:
crvenocrnitz je napisao/la:Nako na prvu mi se cini kao klasicni fotosop jer je cak i na donjem dijelu trenerke malo zamrljan natpis koji je cini mi se "Legea" . Daleko od toga da ga pravdam da se razumijemo. Ako se dokaze da je slika original i da je Vlado na njoj onda je ovo odlicna prilika da mu se da otkaz bez da se mora platiti odsteta (krsenje klupske discipline)
Onda bi tvom trebalo dati otkaz sportskom direktoru koji je po nalogu predsjednika kluba slao Viberom ugovore igraca portalima i time narusio poslovanje kluba jer su glupani mislili da ce nauditi bivsem predsjedniku a nanijelu stetu samo Slobodi......Komplet PL ne izlazi iz kladionica, neki dan se onaj bokser Mejveder kladio na 5 miliona dolara na svoju pobjedu i sta?
Sportaki direktor je samo izmisljeno mjesto za Denisa, ne bi on meni ni prekidace na reflektoru prao da se ja pitam
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 30 avg 2017, 00:22

crvenocrnitz je napisao/la:
Skver je napisao/la:
crvenocrnitz je napisao/la:Nako na prvu mi se cini kao klasicni fotosop jer je cak i na donjem dijelu trenerke malo zamrljan natpis koji je cini mi se "Legea" . Daleko od toga da ga pravdam da se razumijemo. Ako se dokaze da je slika original i da je Vlado na njoj onda je ovo odlicna prilika da mu se da otkaz bez da se mora platiti odsteta (krsenje klupske discipline)
Onda bi tvom trebalo dati otkaz sportskom direktoru koji je po nalogu predsjednika kluba slao Viberom ugovore igraca portalima i time narusio poslovanje kluba jer su glupani mislili da ce nauditi bivsem predsjedniku a nanijelu stetu samo Slobodi......Komplet PL ne izlazi iz kladionica, neki dan se onaj bokser Mejveder kladio na 5 miliona dolara na svoju pobjedu i sta?
Sportaki direktor je samo izmisljeno mjesto za Denisa, ne bi on meni ni prekidace na reflektoru prao da se ja pitam
Baš tako druže njegov slogan je uvijel bio" Moje lično dupe"

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 avg 2017, 00:27

Ooo tuzlaci. ... imate li ponosa ili je I on prodat zajedno sa postenjem. ....
Jos jedna godina a mi duzni i bogu i narodu. ..A trofeja ni ove sezone. ...nejmaaaaass....
Nema nista. .......ni Dite, ni njenih trofeja ni kosarke ni rukometa ni fudbala nema. ....ni nas nema. ...mrtva carsija i izgubljena lica u bunilu. ....
Ooooo Allahu svemoguci. ...dokle ovako
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 30 avg 2017, 00:49

uvijek se naježim kada gledam ovaj video...

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 avg 2017, 03:30

javni tender, ko ponudi vise kupuje :!: Senad Mujaknovic odnosno njegova Firma Tom Cat nije uopce sudjelovala na licitaciji jer je opcepoznato da nemaju sredstava za kupovinu tog zemljista :!: zato ne znam ko je to mogao kaparisati: Dzevad i Nedzad (Denex), Josip (luciana), Aremir (tehnograd ing) rahmetli Hamza (teh comp) oni su ucestvovali na licitaciji a ne vidim ko je to od njih interesantan navijacima Slobode :?: a sad sto ce Azmir lagano dijeliti stanove okaci macku o rep. on se poprilicno uprpio jer nema gradjevinsku firmu pa je pokusao kupiti neke od postojecih sa podrucja Tuzle, Lukavca, Zivinica, Gracanice, Srebrenika..... medjutim slaba nafaka bila ;) sad mu valja platiti gradjevinsku dozvolu, pa platiti izvodjaca radova i na kraju sav materijal za gradnju znaci u minusu je 20 miliona (Abramovicu ne bi bilo svejedno a kamoli njemu) :kafa: fino je xeksor objasnio neke stvari a ti se mani supljih :thumbup:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.