FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Locust
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Locust » 29 avg 2017, 21:14

Locust je napisao/la:
Evander je napisao/la:Pricas im da su Dino i Kusta rak rana, da kradu. Lud si.
Za godinu dana isto i oni pricaju.
Onda im pricas da je Tan ubleha i da ce klub sa njim propasti, opet si lud, ali opet za godinu i oni to isto pocnu pisati.
Pises im svaku polusezonu sta ce se desiti, kazu pljujes prije nego je I pocelo. Onda se desi bas onako kako si napisao, kazu "eto, jel ti drago sto je tako ispalo".
Otjeraju Benku, kazes im radi cega je otjeran, kako nema veze ni sa kakvom pivom, nego su ga se rijesili jer nemaju prebijena, kazu nije Benko veci od kluba, neka su ga otjerali. Kasnije I sami skontaju sta je u pitanju I placu za Benkom.
Treba li nabrajati dalje?

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Nisu Kusta i Dino rak rana., nit su nešto specijalno ukrali. Samo su se rasipali parama i loše vodili klub u sportskom dijelu.

Nisu ni Ilievski, Hujić, Sabrina.

Nije ni rukfaš nesposobni.

Kinez je rak rana (dugoročno), i to je jedina stvar gdje si u pravu.

Ostalo je samo neselektivno pljuvanje po svemu što ima veze sa klubom za koji ko fol navijaš. Prošle sezone si nam prognozirao LZO, pa eto odigrasmo evropu.

Evo pred cijelim forumom opklada:

Ako izborimo Evropu ove sezone naredne nećeš napisati na ovoj temi. Ni slova.

Ako budemo igrali LZO koju nam mesijanski prognoziraš - isto važi za mene.

Prihvataš?
Iskulira ponudu za opkladu?

Bojiš se da ćeš ostati bez plate ako prihvatiš?

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 29 avg 2017, 21:15

Capodecina je napisao/la:Platili su ceh...
Aha, jos bi bili tu da ih nisu nogirani zbog kradje. Ostavili Kantardzica da jos mogu izvlaciti. Sto ne platise Ceh nakon Kukesija? To je isti rang ove Zarie, ako ne i gori?

Ne rece mi ko ste to vi sto ste se organizovali 2011 i napravili nesto?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 29 avg 2017, 21:19

Capodecina je napisao/la:Koliko je vremena od tada prošlo vi još uvijek niste ponudili nikakvo rješenje i izlaz iz ove, nazovimo je, katastrofalne
situacije... Nije problem, organizujte se ( kao Mi što smo se org 2011) i uradite nešto konkretno, djelo ne riječi...
ja ću vas prvi podržati.
Kasno je za bilo kakvu organizaciju. 2011. klub je bio klub, ne privatno vlasnistvo jednog covjeka. Mi sad mozemo samo palamuditi.
U nepovratan ambis, klub su doveli upravo oni koji su ga bez ikakve zastite i garancije predali ga u ruke najgorem mogucem investitoru.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 29 avg 2017, 21:19

U ovom trenutku nije više važno šta je bilo već šta će biti... u tom smjeru treba diskutovati. Ideja?
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 29 avg 2017, 21:22

Capodecina je napisao/la:U ovom trenutku nije više važno šta je bilo već šta će biti... u tom smjeru treba diskutovati. Ideja?
Pa ti si poceo da kenjas kako se neko treba organizovati kao vi? Ko ste to vi? BP ublehe jel? Qurac bi vi ista organizovali da nije bilo tadasnjeg HZ-a, krili ste se iza nas ko picici najveci, a sad vi satro nesto organizovali. Mrs stoko izdajnicka. Za Baljka i co se znalo sta su, i sve s njihove strane je bilo za ocekivati. Dok ste vi najvece zlo koje je ikad zadesilo klub!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 avg 2017, 21:23

Capodecina je napisao/la:U ovom trenutku nije više važno šta je bilo već šta će biti... u tom smjeru treba diskutovati. Ideja?
Pa dobro brate Molotvljev, prvo kažeš vi se organizovali 2011., a kad ti neko kaže da ste vi direktni krivci za današnje stanje onda kažeš "nije bitno šta je bilo, nego šta će biti."

Ne može tako.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 avg 2017, 21:25

pasica je napisao/la:
Capodecina je napisao/la:Platili su ceh...
Aha, jos bi bili tu da ih nisu nogirani zbog kradje. Ostavili Kantardzica da jos mogu izvlaciti. Sto ne platise Ceh nakon Kukesija? To je isti rang ove Zarie, ako ne i gori?

Ne rece mi ko ste to vi sto ste se organizovali 2011 i napravili nesto?
Bordo prijatelji..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2017, 21:26

Pordo brijatelji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 29 avg 2017, 21:27

PitarBordo je napisao/la:
Pa dobro brate Molotvljev, prvo kažeš vi se organizovali 2011., a kad ti neko kaže da ste vi direktni krivci za današnje stanje onda kažeš "nije bitno šta je bilo, nego šta će biti."

Ne može tako.
Naveo sam sasvim slučajno primjer kako treba sjesti, dogovoriti se, izraditi plan i konkretno nešto uraditi...
a ne palamuditi što reče Evander.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 avg 2017, 21:29

belosevic28 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Hilmo da banuje evandera...ma hajte molim vas. Pa on je (k'o) meĐed zasticen na ovoj temi... Psovanje mayke, nazivanje legendi ublehama itd je inn.
On moze banovati koliko i ti :D
Moze itekako, smo nece jer mu je haver evander zasticena vrsta :kafa:
Ma jok brate, moze samo postove brisati.. to je to :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 avg 2017, 21:31

1. Sarajevo nije jedini Klub u 'privatnom' vlasnistvu, u svijetu fudbala. Ne znam sto nekome smeta sto je neko istresao 4, 5 mil KM min. i izvukao nas iz provalije?
2. Kad djelujes kao opozicija tj. zelis da 'rusis' nesto onda moras i da ponudis nesto. Ali ne, ovdje je bitno otjerati, a kad pitas za kakav prijedlog onda ide prica 'nisam ja placen za to, oni uzimaju pare, neka skontaju' itd. Suplja prica. A nije da se nije pokusalo sa svim i svacim.
3. Ja samo mogu zakljuciti da je cijeli Klub i sve oko njega - amaterizam, kao sto je i sva liga, cak bih rekao da smo mi i dobri kakvi su ostali. Rjesenje je moguce samo ako svi budu vukli za FKS, a ne za sebe pojedinacno - krenuvsi od navijaca, preko Uprave pa do igraca. Samo ustroj, da svako zna za sta je 'zaduzen' - profesionalnost.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2017, 21:32

muhamedhulk je napisao/la:1. Sarajevo nije jedini Klub u 'privatnom' vlasnistvu, u svijetu fudbala. Ne znam sto nekome smeta sto je neko istresao 4, 5 mil KM min. i izvukao nas iz provalije?
2. Kad djelujes kao opozicija tj. zelis da 'rusis' nesto onda moras i da ponudis nesto. Ali ne, ovdje je bitno otjerati, a kad pitas za kakav prijedlog onda ide prica 'nisam ja placen za to, oni uzimaju pare, neka skontaju' itd. Suplja prica. A nije da se nije pokusalo sa svim i svacim.
3. Ja samo mogu zakljuciti da je cijeli Klub i sve oko njega - amaterizam, kao sto je i sva liga, cak bih rekao da smo mi i dobri kakvi su ostali. Rjesenje je moguce samo ako svi budu vukli za FKS, a ne za sebe pojedinacno - krenuvsi od navijaca, preko Uprave pa do igraca. Samo ustroj, da svako zna za sta je 'zaduzen' - profesionalnost.
Bravo kralju. Lako je sa cenerom u dzepu raspravljati o Tanu i preuzimanju kluba, treba neko sa parama da prica o tome.... :think: Pa sto nisu prije ti koji su "sposobni" preuzeli klub kad je zaista bio na rubu ambisa?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 avg 2017, 21:33

Capodecina je napisao/la:Ja da se pitam, nakon ispadanja iz Evrope od nekakve ekipe iz, pazi molim te, Moldavije, iz Kluba bi letili
i Valentin i Valentina, kao i većina igrača...
Pa naravno. Ovi prethodni su usrali i sklonuti su,a ovi sada nas vode iz blamaze u blamazu,a niko ne snosi odgovornost,samo se ovi nasi 'vojnici' rotiraju na mjestu trenera.
Sada je vise nego ocito da je nas problem 'gazda',bez imalo interesa sa nasim klubom ili sportskih ambicija. Njemu je samo bitno da se finansijski nije u minusu,a ono sto nas najvise zanima tj. rezultat mu je nebitan. Oni stari su u tom djelu ubrljali i letili su ovi jedino o tom aspektu vode racuna i ostace zato koliko hoces.
Eh sad se namece pitanje odgovornosti onog ko nas je prodao takvom vlasniki.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 avg 2017, 21:35

Sabinho je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:1. Sarajevo nije jedini Klub u 'privatnom' vlasnistvu, u svijetu fudbala. Ne znam sto nekome smeta sto je neko istresao 4, 5 mil KM min. i izvukao nas iz provalije?
Bravo kralju. Lako je sa cenerom u dzepu raspravljati o Tanu i preuzimanju kluba, treba neko sa parama da prica o tome.... :think: Pa sto nisu prije ti koji su "sposobni" preuzeli klub kad je zaista bio na rubu ambisa?
Sta cemo mi koji imamo cvaju? Mislim nije da se hvalim ali.. :kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2017, 21:37

MortemHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Sta cemo mi koji imamo cvaju? Mislim nije da se hvalim ali.. :kafa:
Ne znam kakav je to osjecaj. :| :urnebes: Cuvaj dobro, ne pomisljaj na kupovinu kluba od Tana!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 avg 2017, 21:38

A daj :lol: :urnebes:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 avg 2017, 21:49

zagorski je napisao/la:
Capodecina je napisao/la:Ja da se pitam, nakon ispadanja iz Evrope od nekakve ekipe iz, pazi molim te, Moldavije, iz Kluba bi letili
Pa naravno. Ovi prethodni su usrali i sklonuti su,a ovi sada nas vode iz blamaze u blamazu,a niko ne snosi odgovornost,samo se ovi nasi 'vojnici' rotiraju na mjestu trenera.
Sada je vise nego ocito da je nas problem 'gazda',bez imalo interesa sa nasim klubom ili sportskih ambicija. Njemu je samo bitno da se finansijski nije u minusu,a ono sto nas najvise zanima tj. rezultat mu je nebitan. Oni stari su u tom djelu ubrljali i letili su ovi jedino o tom aspektu vode racuna i ostace zato koliko hoces.
Moze pitanje @zagorski?
Gazda problem? Kako? Gazda je dao pare preko Visit Malasya Klubu, 'dovukao' Turkish Airlines u Klub, za godinu se vratio sav dug, kamp se uzeo tj. zemljiste a kamp se poceo praviti, ulozilo se u ekipu, transfer Cimirota..
Da li je gazda kriv sto drugi nisu znali upravljati novcem? Hajmo biti realni i reci da imamo najvise para za plate igraca tj. najveci budzet u ligi (lako se provjeri, ipak su to manje-vise javni podaci). Da li je budzet Mladosti veci? Da li je budzet goska veci? Da li je budzet borca veci? Da li su njihovi igraci bolji od nasih? Kuzmanovic u Mladosti odlican, kod nas ispodprosjecan, Tuzlaci nas samarali u Slo, kod nas ispodprosjecni, Karic kod nas otpadak svugdje drugo dobar itd. itd.
Do koga je sad? Tanu jedino zamjerim sto svu upravljacku strukturu ne zamijeni, i dovede engleze, velsanine nebitno. Nasi ljudi su amateri teski.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 29 avg 2017, 21:56

Kočijaši stidite se Edina, Miralema, Asmira, Seada, Muhameda, Vedada... :bih:

Čuj da reprezentacija nigdje ne ode i napraviti belaj sa pirotehnikom protiv Belgije.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 avg 2017, 22:08

muhamedhulk je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Moze pitanje @zagorski?
Gazda problem? Kako? Gazda je dao pare preko Visit Malasya Klubu, 'dovukao' Turkish Airlines u Klub, za godinu se vratio sav dug, kamp se uzeo tj. zemljiste a kamp se poceo praviti, ulozilo se u ekipu, transfer Cimirota..
Da li je gazda kriv sto drugi nisu znali upravljati novcem? Hajmo biti realni i reci da imamo najvise para za plate igraca tj. najveci budzet u ligi (lako se provjeri, ipak su to manje-vise javni podaci). Da li je budzet Mladosti veci? Da li je budzet goska veci? Da li je budzet borca veci? Da li su njihovi igraci bolji od nasih? Kuzmanovic u Mladosti odlican, kod nas ispodprosjecan, Tuzlaci nas samarali u Slo, kod nas ispodprosjecni, Karic kod nas otpadak svugdje drugo dobar itd. itd.
Do koga je sad? Tanu jedino zamjerim sto svu upravljacku strukturu ne zamijeni, i dovede engleze, velsanine nebitno. Nasi ljudi su amateri teski.
Eto sam si i postavio pitanje i odgovorio na njega ;) :)

jalevitan
Kontakt:

Post Postao/la jalevitan » 29 avg 2017, 22:11

A što se raja upali na Evandorovo 'uhljup' Husrefu (mislim da mu je izletilo, a i da nije...) ko da sam na dječijem fksinfu. Sve što je napisao stoji, zašto je to teško priznati. Koja je razlika izmedju postavljanja onomad Cale i sad Husrefa? I po čemu je ovaj drugi bolji? I zar mu se ne nudi onda mogućnost da preuzme akademiju kao prvi čovjek, nakon operacije?! Halo, zaboravljate! Čovjek je bez posla i vidio da ovdje može uzeti, a napretka svakako nema. I tačka. Da nije stručnjak možda kakav, naosvajo se trofeja koga je god vodio.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, johntravolta123, jurisicduska, MaroonBjelave, napoleon72, Noke995, ovisnik, Proximic i 70 gostiju.