FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mensur55
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mensur55 » 29 avg 2017, 22:24

BelminM23 je napisao/la:Kočijaši stidite se Edina, Miralema, Asmira, Seada, Muhameda, Vedada... :bih:

Čuj da reprezentacija nigdje ne ode i napraviti belaj sa pirotehnikom protiv Belgije.
Ma ja samo nek ne puca a to sto smo nekad imali najbolju atmosferu a sad kao u pozoristu i to sve zbog saveza i nabijanja cijena, to nista. Pisam ja nas savez kad dopustaju da sumska republika osnuje reprezentaciju i igraju prijateljske tekme a igraci ne snose nikakve sankcije iako igraju u nasoj ligi. Oni samo gledaju svoje fotelje njih nije briga to sto se vrijedaju zrtve genocida, sto se ustaski povici prolamaju u finalnoj utakmici Kupa drzave, sto se ne postuje himna drzave. Oni su prodali i Edina, Miralema, Asmira, Seada, Muhameda, Vedada, kad su doveli onog curana za selektora al et jos nije zvanicno, mozda nas neka sadaka spasi pa prodemo.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 29 avg 2017, 22:36

Ćuran je ćuran. :mrgreen:

Ta priča o jednoj od boljih publika mogla se prodavati budalama, i meni dok sam bio dijete. Ne može 12.000 ljudi napraviti atmosferu nikada kao obični aplauz na Vembliju, taman da su na Bilinom tribine 30cm od auta.

Odem i ja na utamicu reprezentacije, čekam da kupim kartu, navijam sa normalnim ljudima koliko mogu, a od Fanatikosa i sličnih bježim.

Reprezentacija je jedino svijetlo što ova država ima što se tiče fudbala i Edina, Edin kao indivuda bi uspio i da je iz Guama. Ne treba da se lomi koplje od lige na savezu, ma da iskreno, mislim da bi tako i najlakše se došlo do nečega, ali opet govorim, ne treba nam to. Mislim da ekipa koja idu na evropska i svjetska prvenstva u miru može puno više, nego recimo neka ispod prosječna reprezentacija sa problemima navijača. Pomogao je ovoj ligi dosta naš plasman na Mundijal, a pomogao je i ovim foteljašima. Ali kakvi god da su, bolji su od onih prijašnjih, koji su zbog reprezentacije i izbačeni, pravljeni su problemi.

Mislim da su cijene taman, možda bi mogle čak i više, po mome nekom mišljenu, samo da te pare idu na normalne stvari.

Ne možeš očekivati da gledaš Bosna i Hercegovina- Belgija za 5KM ili 10KM.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 avg 2017, 22:37

Zbog nepoštivanja pravila foruma, odnosno medjusobnog vrijedjanja @evander i @koalem će malo odmoriti, a ostali koji su bili akteri rasprave neka to shvate kao upozorenje

@BelminM23
Teme o reprezentaciji su na drugom mjestu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 avg 2017, 22:38

Jel to i repka popljuvana? Svaka čast pojedincima, tačnije maloumnicima i kanceru ovog društva, svaka čast. Edinu, Miralemu, Seji, Asmiru, Vedadu i ostalima se samo možete sageti. Kako vas nije sramota?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 avg 2017, 22:44

Nije repka popljuvana, nego Savez samo repka zanima, tj. ''muze pare'' od iste. Zato je raja izrevoltirana i ne dozivljava repku kao svoju neko kao igracku Saveza i menadzercica. @nobelovac, gore pomenutima se saginji slobodno, mene ne zanimaju sve dok su taoci Curana i saveza, ali da ne idemo u off bezze...poenta je da Savez ne radi nista na poboljsanju lige neko samo ''muze'' repku.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 29 avg 2017, 22:51

muhamedhulk je napisao/la: Moze pitanje @zagorski?
Gazda problem? Kako? Gazda je dao pare preko Visit Malasya Klubu, 'dovukao' Turkish Airlines u Klub, za godinu se vratio sav dug, kamp se uzeo tj. zemljiste a kamp se poceo praviti, ulozilo se u ekipu, transfer Cimirota..
Da li je gazda kriv sto drugi nisu znali upravljati novcem? Hajmo biti realni i reci da imamo najvise para za plate igraca tj. najveci budzet u ligi (lako se provjeri, ipak su to manje-vise javni podaci). Da li je budzet Mladosti veci? Da li je budzet goska veci? Da li je budzet borca veci? Da li su njihovi igraci bolji od nasih? Kuzmanovic u Mladosti odlican, kod nas ispodprosjecan, Tuzlaci nas samarali u Slo, kod nas ispodprosjecni, Karic kod nas otpadak svugdje drugo dobar itd. itd.
Do koga je sad? Tanu jedino zamjerim sto svu upravljacku strukturu ne zamijeni, i dovede engleze, velsanine nebitno. Nasi ljudi su amateri teski.
100% se slažem. Mislim da je ovo srž problema, ostalo sve su posljedice.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 29 avg 2017, 22:53

jalevitan je napisao/la:A što se raja upali na Evandorovo 'uhljup' Husrefu (mislim da mu je izletilo, a i da nije...) ko da sam na dječijem fksinfu. Sve što je napisao stoji, zašto je to teško priznati. Koja je razlika izmedju postavljanja onomad Cale i sad Husrefa? I po čemu je ovaj drugi bolji? I zar mu se ne nudi onda mogućnost da preuzme akademiju kao prvi čovjek, nakon operacije?! Halo, zaboravljate! Čovjek je bez posla i vidio da ovdje može uzeti, a napretka svakako nema. I tačka. Da nije stručnjak možda kakav, naosvajo se trofeja koga je god vodio.
Braca ako ne vidis razliku izmedju Cale i Husrefa nisi ni ti neki strucnjak, da se ne lazemo.

Husref je napustio Mladost nije dobio otkaz.
Sta ce uzeti, mislis da nema dovoljno ?

Sta ce ona baba Vanga njemu dodjeljivat epitete, on nesto zna, isfrustriran lik ko da menustraciju ima konstantno.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 avg 2017, 23:33

Ojj braco dragi, kakvi likovi..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

jalevitan
Kontakt:

Post Postao/la jalevitan » 29 avg 2017, 23:38

simidobar je napisao/la:
jalevitan je napisao/la:A što se raja upali na Evandorovo 'uhljup' Husrefu (mislim da mu je izletilo, a i da nije...) ko da sam na dječijem fksinfu. Sve što je napisao stoji, zašto je to teško priznati. Koja je razlika izmedju postavljanja onomad Cale i sad Husrefa? I po čemu je ovaj drugi bolji? I zar mu se ne nudi onda mogućnost da preuzme akademiju kao prvi čovjek, nakon operacije?! Halo, zaboravljate! Čovjek je bez posla i vidio da ovdje može uzeti, a napretka svakako nema. I tačka. Da nije stručnjak možda kakav, naosvajo se trofeja koga je god vodio.
Braca ako ne vidis razliku izmedju Cale i Husrefa nisi ni ti neki strucnjak, da se ne lazemo.

Husref je napustio Mladost nije dobio otkaz.
Sta ce uzeti, mislis da nema dovoljno ?

Sta ce ona baba Vanga njemu dodjeljivat epitete, on nesto zna, isfrustriran lik ko da menustraciju ima konstantno.
Ne moram ja, dobri moj, biti stručnjak da vidim sta nam uradise ponovo, na isti fazon. Nema razlike nikakve u načinu na koji su dovedeni Cala i Husref, o tome sam govorio. I ne mislim da su im razlozi različiti, za prihvatanje. A, evo mislim da je Husref malo bolji trener, ali neznatno malo, bolji.

High

Post Postao/la High » 30 avg 2017, 00:11

Mislio sam da su lažne one mahalske o Kurti. Maloprije pročitah intervju - tuga me neka obli.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 avg 2017, 00:17

Niko ne pljuje reprezentaciju nego savez. Niko nije pola riječi rekao Džeki i kompaniji nego onim koji upravljaju svime, koji su reprezentaciji posvetili 99% vremena a mi na svijetu sto i prva liga, gdje se kažnjava ako spomeneš heroja države na tribinama a prešute se fašistička skandiranja. Jarane, isto da ti kažeš "Uprava napolje, odlazi Valentine, Sabrina.." a ja kažem da treba da te bude stid Hadžića, Mihojevića i ostalih. Potpuno ista stvar. I mirne duše mogu reć', daBogda i Sarajevo zaglavilo u ligi za opstanak, AKO će to bit' dovoljan šamar da se neke stvari iz korijena promjene (kao Dinamo 2007.) Al Hilmo nas naruži da je to offtopic, tako da... samo, ostaje stvar: savez NIJE reprezentacija, uprava i bordovi NISU FK Sarajevo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 avg 2017, 00:25

medju dole i brijeg u tu pustos i snijeg gdje moguc samo bijeg dodje gazi Husref beg

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 avg 2017, 00:26

Ne može sve preko noći..

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 30 avg 2017, 00:44

skoroalen je napisao/la:Niko ne pljuje reprezentaciju nego savez. Niko nije pola riječi rekao Džeki i kompaniji nego onim koji upravljaju svime, koji su reprezentaciji posvetili 99% vremena a mi na svijetu sto i prva liga, gdje se kažnjava ako spomeneš heroja države na tribinama a prešute se fašistička skandiranja. Jarane, isto da ti kažeš "Uprava napolje, odlazi Valentine, Sabrina.." a ja kažem da treba da te bude stid Hadžića, Mihojevića i ostalih. Potpuno ista stvar. I mirne duše mogu reć', daBogda i Sarajevo zaglavilo u ligi za opstanak, AKO će to bit' dovoljan šamar da se neke stvari iz korijena promjene (kao Dinamo 2007.) Al Hilmo nas naruži da je to offtopic, tako da... samo, ostaje stvar: savez NIJE reprezentacija, uprava i bordovi NISU FK Sarajevo.
:thumbup:
Igracima se nema sta reci, uvijek su tu bili i kad niko nije htio i sad kad se svi guraju ali brate ne mozes presutit da Beus i Begic imaju prednost u odnosu na Sergeja, Zlatana, Hasana. Slicno je i kod nas u klubu, igrace treba podrzati ali tjerati upravu pa i po cijenu da ostanemo bez Evrope ako ce se nesto rijesiti.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 avg 2017, 00:46

Ovo ostalo su ozbiljni forumi hahah pa ovdje koliko ja znam rijetko ko od ozbiljnijih do nedavno nije pisao iz opstepoznatih razloga ti kao nesto prozivas? Ako iko treba da uzme pare to je Hus mada on nikad nije takav bio to licno znam,lik voli Sarajevo i vise je dao Sarajevu nego sto cete vi ikada dobro to zapamti ne samo on nego mu i brat i sin itd

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 avg 2017, 00:48

pasica je napisao/la:
Capodecina je napisao/la:Koliko je vremena od tada prošlo vi još uvijek niste ponudili nikakvo rješenje i izlaz iz ove, nazovimo je, katastrofalne
situacije... Nije problem, organizujte se ( kao Mi što smo se org 2011) i uradite nešto konkretno, djelo ne riječi...
ja ću vas prvi podržati.
Izvini, ko ste to vi, i sta se vi organizovali 2011? Da cujem i taj mit koji o sebi stvarate?
Jok eto ti si. Bitka se tad vodila i za klub i za tribinu ako ne znas nema potrebe da se bilo sta pise tebi. Mislim na HZ ne na bp

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 avg 2017, 07:52

Jes' losa ova reprezentativna pauza
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kenanbrajic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 30 avg 2017, 08:07

MortemHz je napisao/la:Jes' losa ova reprezentativna pauza
Jašta je. Ovdje pola ljudi ko da je na prvoj sedmici apstinencije od teških opijata...

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 30 avg 2017, 08:11

otidjite kad na utakmicu pa pametujte.
UPRAVA NAPOLJE!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 30 avg 2017, 08:26

zagor1987 je napisao/la:
pasica je napisao/la: Izvini, ko ste to vi, i sta se vi organizovali 2011? Da cujem i taj mit koji o sebi stvarate?
Jok eto ti si. Bitka se tad vodila i za klub i za tribinu ako ne znas nema potrebe da se bilo sta pise tebi. Mislim na HZ ne na bp
2011 se vodila bitka za tribinu? Sine pogresno su ti prepricali, ima nas sto smo ucestvovali. Produzi ziv bio.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”