Kralju sta je bilo u vezi suzavca,nisam bas upucen?pile87 je napisao/la:Joj ovih levata sa suzavcem, heee dusa moja pa ljudi vas uredno sacekali
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
adis_macak
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sa tranzita djeca cvijeca pokusala baciti suzavac, nafatana cetvorica izmedju ostalog ocekivano i unaprijed izofirano.Al ne treba se sad osvrtat na to bavimo se ekipom i rezultatima.adis_macak je napisao/la:Kralju sta je bilo u vezi suzavca,nisam bas upucen?pile87 je napisao/la:Joj ovih levata sa suzavcem, heee dusa moja pa ljudi vas uredno sacekali
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
adis_macak
- Kontakt:
Pa vidio sam ja kad je murija otisla iza juga,predpostavljo sam da je neka frka vani ali nisam znao da je to.Hvala na informaciji.
-
bhrocky
prvi Lazin gol nije niko asistirao, zapravo jest njihov odbrambeni ali ne mozemo i to sebi pripisatibistrikboy je napisao/la:Pokusavam skontati koje je sve asistirao sinoc.Po nekom mom sjecanju zeba 2x,beslija 3x,Stanic,penal je bio na zebi i fali mi jos jedan gol,ako se neko sjeca nek' napise.
-
vjeran1987
- Kontakt:
realno svi su odigrali za deset,mislim da smo konacno dobili desnog beka kako treba i da sad na svim pozicijama osim spica imamo pokriveno,lazi svaka cast na tri gola,ali realno sve je dobio na tanjir
ali nebitno 3 gola su 3
,od sirokog je prosle sezone sve krenulo nadam se da ce i ove,samo steta sto se ne nastavlja,bolje bi nam bilo da nema pauze,siroki deklasiran mi letimo u oblacima,ko zna sta bi sve bilo,ali vidjecemo,moramo podrediti sve pobjedi,sad ono za jug treba da postane aktuelno nadam se za koji dan radovimai da mi srce bude ko dzamija
Samo Kerlu treba obavezno u prvih 11, momak je igracina. Jest da je pogrijesio ali ljudski je oprostiti!
Dobar je Kerla al neka ga jos na klupi,pomalo ga dozirati,ja mu necu nikad halaliti sto nas je ostavio kad nam je najvise trebaoBABO je napisao/la:Samo Kerlu treba obavezno u prvih 11, momak je igracina. Jest da je pogrijesio ali ljudski je oprostiti!
1921-2011
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Mirso i Zeba pola ekipe
-
zeljo_sema
- Kontakt:
Kerla Semir je najveći dobitak sinoć.A Zeba je došao na svoje-provjereni igrač.
Ne bi slučajno Semira ŠVABE i dalje pomno pratile.
Ne bi slučajno Semira ŠVABE i dalje pomno pratile.
U GOO U GOO VIKNI GA U GOOOO !
Savic ima 3 kartona.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Kad ce Visca biti spreman ?
@Hamo, mozes veceras na vogosci, a mozes isto veceras na BHT sportu...
@Hamo, mozes veceras na vogosci, a mozes isto veceras na BHT sportu...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Sehic bez posla i nema se sta reci...Markovic je za mene prijatno iznenadjenje,ima sve potrebno,rutinu,znanje,vidi se da je skolovan,a po potrebi zna da uleti prema napadu,brz,zilav itd...oslobodio je Besliju koji je pokazao odmah mnogo bolju igru kada je znao da ima osigurana ledja...Radovanovic standardan kao i stoperi,generalno nisu imali posla,ali sigurno je sve to djelovalo...Svraka i Culum sasvim dobar posao u sredini,koji je oslobodio Zebu da pokaze svu raskos svoga talenta...Savic je svojim ulaskom radio istu stvar kao i Culum do tada...Rovcanin se trudio i uradio je ok posao,upisao se u strijelce i sasvim dovoljno doprinjeo kvalitetnoj igri cijelog tima...Lazo je konacno zabio tri gola i upravo je dokaz kada mu je tesko i kada ga ne ide,da mu treba podrska kakvu je dobio juce...bude igracu odmah lakse i eto,3 gola su dobar ucinak,bez obzira na koji nacin i kako lagano...Zeba je majstor nad majstorima,sasvim sigurno igrac kola i moje skromno i subjektivno misljenje je da ce taj momak prekucati po asistencijama Bekrica vec na polusezoni,ne umanjujuci pri tome ucinak Bekrica,samo mislim da je Zeba za nasu ligu jako kvalitetan...Stanic je nastavio ono sto je majstor Beslija radio u prvih 45 minuta,treba nama stanic,brz je i efektan po toj strani...
Generalno odlicna predstava,iskihala je slaba ekipa leotara,ponosan sam na raju koja je bila na utakmici i slazem se sa piletom da bih i ja potpisao da uvijek dolaze samo ovi ljudi...imamo mi potreban kvalitet za vrh naseg fudbala,ali polako,u ovoj polusezoni bice i ovakvih i onakvih utakmica,samo treba puno raditi i gledati svoja posla,a mi navijati kao i juce...svaka cast momci,svima redom od prvog do zadnjeg igraca...od prvog do zadnjeg navijaca !!! Divna noc na Grbavici !!!
Generalno odlicna predstava,iskihala je slaba ekipa leotara,ponosan sam na raju koja je bila na utakmici i slazem se sa piletom da bih i ja potpisao da uvijek dolaze samo ovi ljudi...imamo mi potreban kvalitet za vrh naseg fudbala,ali polako,u ovoj polusezoni bice i ovakvih i onakvih utakmica,samo treba puno raditi i gledati svoja posla,a mi navijati kao i juce...svaka cast momci,svima redom od prvog do zadnjeg igraca...od prvog do zadnjeg navijaca !!! Divna noc na Grbavici !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Joj ljudi jesam vam rekao 5 dana prije tekme da ce bit deklasacija....imao sam taj neki cudan osjecaj 
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

pile87 je napisao/la:Sa tranzita djeca cvijeca pokusala baciti suzavac, nafatana cetvorica izmedju ostalog ocekivano i unaprijed izofirano.Al ne treba se sad osvrtat na to bavimo se ekipom i rezultatima.adis_macak je napisao/la:Kralju sta je bilo u vezi suzavca,nisam bas upucen?pile87 je napisao/la:Joj ovih levata sa suzavcem, heee dusa moja pa ljudi vas uredno sacekali
Joj bruke. Ova mlađa raja i ne pamte prave horde. Mi stariji smo se dobro borhali s njima prije rata. Ovoj našoj mlađoj raji je sad lakše hem ih je više hem su ovi postali smješni. Djeca cvijeća, dobro si Pile.
Razmišljam nešto o tekmi sinoć i onoj blamaži drugog tima u Visokom. Ne mogu da vjerujem da je tolika razlika. Griješim li ili Čolić (ovaj novi) nije bio na klupi sinoć?
na utakmiciHamo je napisao/la:Gdje mogu golove pogledati
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Ma sve sam nešto ček'o da uđe i na kraju skontam da ga izgleda nije ni bilo.tm8782 je napisao/la:Colic nije bio na klupi sinoc.
Šta mislite koliko mu još treba da nabije kondicije ?čamac je napisao/la:Ma sve sam nešto ček'o da uđe i na kraju skontam da ga izgleda nije ni bilo.tm8782 je napisao/la:Colic nije bio na klupi sinoc.
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, voltron30 i 34 gosta.