AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako bude 3-5-2 Suso ce onda igrat drugog povucenog spica i izvlacit ce se na desnu stranu.
Ako ste malo pazljivije gledali ovu tekmu sad protiv Cagliaria mogli ste primijetiti da smo ponekad na terenu stajali u formaciji 3-4-2-1, Rodriguez je ponekad ostajao previse nazad a Bonucci bio srednji branic, to sam i ja primijetio tek kad sam nakon utakmice pogledao Bonuccijev video.
Elem kako god bilo Suso mora igrat jer e trenutno as najbolji igrac, da li ovako
----------------Donaruma-----------
--Musaka--Leo--Romagnoli--
Conti-Kessie--Biglia-Rodriguez
------------Suso------Hakan----------
------------------Kalinic------------------
Ili:
Conti-Kessie-Biglia-Hakan-RR
-----Suso------------Kalinic---------
Ako ste malo pazljivije gledali ovu tekmu sad protiv Cagliaria mogli ste primijetiti da smo ponekad na terenu stajali u formaciji 3-4-2-1, Rodriguez je ponekad ostajao previse nazad a Bonucci bio srednji branic, to sam i ja primijetio tek kad sam nakon utakmice pogledao Bonuccijev video.
Elem kako god bilo Suso mora igrat jer e trenutno as najbolji igrac, da li ovako
Ili:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Suso je i sam izjavio da mu pozicija second strikera mozda i vise odgovara.Ali onda mu je Nikola mozda i najbolji partner u napadu, jer je bolji u igri ledjima i zadrzavanju lopte od Silve i Cutronea.senadrosoner je napisao/la:Ako budemo igrali 3-5-2 Suso je višak što bi bilo "samoubistvo"
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Danas procitah da Montela razmišlja o 3-4-3 formaciji, RR-Biglia-Kessie-Conti u sredini, a naprijed Hakan/Bonaventura-Kalinic/Silva- Suso.
Možda i nije lose, posto ima dosta utakmica sigurno ce svasta pokušavat i cesto mjenjat formaciju. Ali jasno je da je igrački kadar puno bolji nego lani, bice lakše i pratit, a ne treba puno kudit i kritikovat i ako bude kikseva. Samo lagano..
Možda i nije lose, posto ima dosta utakmica sigurno ce svasta pokušavat i cesto mjenjat formaciju. Ali jasno je da je igrački kadar puno bolji nego lani, bice lakše i pratit, a ne treba puno kudit i kritikovat i ako bude kikseva. Samo lagano..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Auba je poceo puno da kenja po tviteru haman.Kao objavio nesto u fazonu "Vracam se kuci" i stavio pored toga zastavu Italije i onda ubrzo to izbrisao. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
E ne znam gdje ćemo u qurac sa četiri napadača ako dođe 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bojim se da bi u slucaju tog cuda i njegovog dolaska,mali Cutrone zavrsio na posudbi.
Vjerovatno, mada eto nemoguće je biti nezadovoljan eventualnim dolaskom Aube, iako mislim da su ovo budalaštine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
celikmilan
- Kontakt:
Mislim da nema ništa od toga za dovođenjem Aubameyanga i da je taj voz već prošao. Mislim da ovdje nije bilo nikog ko bi više volio njegov dolazak od mene ali mislim da je dovođenje Kalinića izbrisalo tu mogućnost. A ko zna, ako još misle dovoditi nekoga na lijevo krilo taj isti Aubameyang bi i mogao igrati sa te lijeve strane uz Susa sa desne. A opet iako bi ja to volio da imamo 4 dobra napadača bilo bi mi žao da neko ispašta naročito neko od ovih mlađih. Cutrone se pojavljuje kao odlično riješenje a i bilo je vrijeme da imamo opet jednog dobrog domaćeg napadača.
A da stavimo po strani tu priču oko Aubameyanga sa dolaskom Keite u Monaco uz moguće odlaske Nianga, Palette i Sose uz eventualni ostanak Gomeza treba nam taj igrač na lijevom krilu i po mogućnosti još jedan igrač u sredini. Ne znam šta se dešava sa onim Rafinhom koji bi nam kao svestran igrač dobro došao. Što se tiče tog lijevog krila sa dolaskom Neimara u PSG Draxler, Di Maria i čak Pastore bi se borili za to malo minuta što bi dobijali tako da bi se tu moglo nešto napraviti. A ne bih imao ništa protiv Forsberga iz Leipziga. Ali prvo se trebaju riješiti Nianga i veoma malo vremena je preostalo za neke poteze.
A da stavimo po strani tu priču oko Aubameyanga sa dolaskom Keite u Monaco uz moguće odlaske Nianga, Palette i Sose uz eventualni ostanak Gomeza treba nam taj igrač na lijevom krilu i po mogućnosti još jedan igrač u sredini. Ne znam šta se dešava sa onim Rafinhom koji bi nam kao svestran igrač dobro došao. Što se tiče tog lijevog krila sa dolaskom Neimara u PSG Draxler, Di Maria i čak Pastore bi se borili za to malo minuta što bi dobijali tako da bi se tu moglo nešto napraviti. A ne bih imao ništa protiv Forsberga iz Leipziga. Ali prvo se trebaju riješiti Nianga i veoma malo vremena je preostalo za neke poteze.
Re: RE: Re: AC Milan
Ova prva formacija bi bila odlicna. Btw tu formaciju je uglavnom prošle godine igrala Atalanta. Kako bi nama Forsberg legao, al od tog nema nista.meho-medo je napisao/la:Ako bude 3-5-2 Suso ce onda igrat drugog povucenog spica i izvlacit ce se na desnu stranu.
Ili:
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
3-4-1-2 ..... to je ta formacija
-------Musaka--Leo--Romagnoli--
Conti--------Kessie-Biglia-------RR
---------------Calhanoglu------------
---------Silva-------------Kalinic----
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Ovo je idealna formacija, ali gubis Susa, tako da tesko da ce Montella odustati od 433SafetSajo je napisao/la:3-4-1-2 ..... to je ta formacija
- Beduin
- Kontakt:
Jbt Keita otisao u Monako, a nece u Milan. Bas me zanima koliku je platu to dobio. Zato danas i jeste fudbal ko dlake kad neka fukara odigra dobru sezonu i nece u jedan od najvecih klubova na svijetu nego ganja koji milion vise. Zato mi je sad jos draze sto je Kalinic dosao, barem ce igrati srcem i iz ljubavi i postovanja prema Milanu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Monaco je spejs šatl za Milan, nije to Crystal Palace pa da tako pises. I sad im je ekipa jaca od Milanove, i to dobro jaca. Da ne govorimo o Knjezevini, cuvenoj multimilionerskoj FR rivijeri, plazama, moru.... Ljudi haraju po CL, za njihove igrace se otimaju svi top klubovi, cijene astronomske. Ovakav Milan nije ni blizu toga.Beduin je napisao/la:Jbt Keita otisao u Monako, a nece u Milan. Bas me zanima koliku je platu to dobio. Zato danas i jeste fudbal ko dlake kad neka fukara odigra dobru sezonu i nece u jedan od najvecih klubova na svijetu nego ganja koji milion vise. Zato mi je sad jos draze sto je Kalinic dosao, barem ce igrati srcem i iz ljubavi i postovanja prema Milanu.
Nisam bio za dolazak Kalinica, al haj eto kad je vec stigao, neka ga tu, bice prilika da se dokaze. Trebao nam jedan nesto stariji spic, ne mogu ovi mladici izgurat cijelu sezonu sami
- nextterrain
- Kontakt:
Volio bih da još Rafinha dođe, može kvalitetno odigrati i u vezi i na krilu, tako da se može rotirati formacija po potrebi.
meskalin je napisao/la:Ovo je idealna formacija, ali gubis Susa, tako da tesko da ce Montella odustati od 433SafetSajo je napisao/la:3-4-1-2 ..... to je ta formacija
zaje.bano je kako god pogledas
conte ---- leo --- musaka ------------ RR
----------kessie----biglia/monto----------
--------------calhanoglu--------------------
suso-----------silva------------------kalinic
znaci sa ovom formacijom gubis romagnolija
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
kad se sve sumira, 3421 najbolje paše trenutno
jedini minus je što bi silva i cutrone imali manju minutažu, ali bože moj, bit će dosta utakmica i rotiranja.
dobra strana ovog rostera je da nisi ograničen na samo jednu formaciju nego bukvalno možeš igrati sve, po potrebi.
ali bilo bi fino brzo pronaći odgovarajući sistem i tu neku primarnu formaciju u kojoj će se većinom igrati, a ne da lutaš iz utakmice u utakmicu.
ako se ovo hajvani ne prodaju do sutra uvečer onda nema ništa od novih pojačanja
ali vjerujem da imaju nekoga već dogovorenog, čim jedan od ovih ode odmah će taj neko potpisati.
dobra strana ovog rostera je da nisi ograničen na samo jednu formaciju nego bukvalno možeš igrati sve, po potrebi.
ali bilo bi fino brzo pronaći odgovarajući sistem i tu neku primarnu formaciju u kojoj će se većinom igrati, a ne da lutaš iz utakmice u utakmicu.
ako se ovo hajvani ne prodaju do sutra uvečer onda nema ništa od novih pojačanja
ali vjerujem da imaju nekoga već dogovorenog, čim jedan od ovih ode odmah će taj neko potpisati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne mogu otici kad je Galliani ublehe dovodio.
Evo i Paleta sad ko nije uvjeren nesto da predje u Lazio. Hoces u Real talentu jedan.
Evo i Paleta sad ko nije uvjeren nesto da predje u Lazio. Hoces u Real talentu jedan.
- Beduin
- Kontakt:
A citajuci tvoj post zakljucujem da je Milan kao grad u rangu Tuzle, kao klub u rangu Slobode a vlasnici u rangu Senada Mujkanovica, kao i Seria A u rangu nase PL.Zenga je napisao/la:Monaco je spejs šatl za Milan, nije to Crystal Palace pa da tako pises. I sad im je ekipa jaca od Milanove, i to dobro jaca. Da ne govorimo o Knjezevini, cuvenoj multimilionerskoj FR rivijeri, plazama, moru.... Ljudi haraju po CL, za njihove igrace se otimaju svi top klubovi, cijene astronomske. Ovakav Milan nije ni blizu toga.Beduin je napisao/la:Jbt Keita otisao u Monako, a nece u Milan. Bas me zanima koliku je platu to dobio. Zato danas i jeste fudbal ko dlake kad neka fukara odigra dobru sezonu i nece u jedan od najvecih klubova na svijetu nego ganja koji milion vise. Zato mi je sad jos draze sto je Kalinic dosao, barem ce igrati srcem i iz ljubavi i postovanja prema Milanu.
Nisam bio za dolazak Kalinica, al haj eto kad je vec stigao, neka ga tu, bice prilika da se dokaze. Trebao nam jedan nesto stariji spic, ne mogu ovi mladici izgurat cijelu sezonu sami
Daj ba, ok da Monako je par sezona odigrao dobro, izbacio nekoliko igraca od kojih nisu svi napravili koliko su placeni, al ovdje pricamo o Milanu i jednoj od najjacih liga na svijetu. Odlazak Keite u Monako moze biti samo zbog njegove pohlepe za parama, barem je to moje misljenje, koje ne mora biti ispravno.
Eto otimali su se svi za onog jazavca sto nam ga Inter ukrade ispred ociju pa je qurcu za usi pao. A Monako nikad, ali NIKAD nece biti ni jedno slovo Milana, to znas i ti sam, a mi nismo vise pod palicom Cele i Berle, vec grabimo putevima stare slave i pitanje je samo vremena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
što se reputacije tiče ne može monaco u istu rečenicu sa milanom, ali su trenutno par koraka ispred nas jer osvajaju prvenstvo, igraju redovno LŠ, imaju dobrog trenera i odlična su stanica za mlade igrače u nastajanju tako da mi je jasno što je keita na kraju izabrao njih, ljudi štancaju igrače kao na traci.
mislim, ne mogu baš skroz razumjeti da odabereš njih prije jednog milana, ali je činjenica da su zdrava sredina za igrače i da će neki prije izabrati taj korak u karijeri nego veliki klub poput milana.
ne vjerujem ni da su pare u pitanju, garantujem da milan plaća jednake ili čak više plate za igrače nego oni kad se sve ukupno sabere.
elem nejse, vrijeme je da konačno prestanemo pričati o tom keiti
šteta što ga nismo uspjeli dovesti, al' yebaji ga sad 
mislim, ne mogu baš skroz razumjeti da odabereš njih prije jednog milana, ali je činjenica da su zdrava sredina za igrače i da će neki prije izabrati taj korak u karijeri nego veliki klub poput milana.
ne vjerujem ni da su pare u pitanju, garantujem da milan plaća jednake ili čak više plate za igrače nego oni kad se sve ukupno sabere.
elem nejse, vrijeme je da konačno prestanemo pričati o tom keiti
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.