Sad bih te poljubio da nisi gej..arelinho je napisao/la:SK u petak prenosi i Srbiju i Hrvatsku.DANTES je napisao/la:Što se tiče prenosa. Mislim da je očito da direktno neće prenositi mečeve nacionalnih selekcije čije će državne tv kuće te iste prenose da rade. Dakle cg Srbija,, Hrvatska.. Moje mišljenje.![]()
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: Eurobasket 2017
HahaahhahaDANTES je napisao/la:Sad bih te poljubio da nisi gej..arelinho je napisao/la:SK u petak prenosi i Srbiju i Hrvatsku.DANTES je napisao/la:Što se tiče prenosa. Mislim da je očito da direktno neće prenositi mečeve nacionalnih selekcije čije će državne tv kuće te iste prenose da rade. Dakle cg Srbija,, Hrvatska.. Moje mišljenje.![]()
Tu je Hartenstein, bio je na priprema i igrao u prijateljskim mečevima, a ostao je na kraju i među 12 putnika na EBKaunas je napisao/la:Negdje pise Hartenstein pozvan, negdje da nije...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Momak je talentovan, pratim ga od 15 godine. Al´posto je malo zviznut imat ce prosjek od 3 TO i minimalno 4 faulaRaonffa je napisao/la:Tu je Hartenstein, bio je na priprema i igrao u prijateljskim mečevima, a ostao je na kraju i među 12 putnika na EBKaunas je napisao/la:Negdje pise Hartenstein pozvan, negdje da nije...
Otpadoše i Kalinić i Nedović. Ko nas je kleo nije dangubio. Bar ćemo imati opravdanje kad nas Hrvati konačno zveknu.
Samo hrabro momci.
Samo hrabro momci.
I think I'm a pussy one.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Španija izraziti favorit za zlato.
Zbog mnogo otkaza i povreda,veliki broj ekipa bi mogao do medalja....Pored Španaca,Francuzi,Litvanci,Srbi,Hrvati,Slovenci,Grci,Letonci,Rusi,Turci....
Dosta će zavisiti od ukrštanja u knock out fazi,ali mislim da zaista od navedenih ekipa može svako svakoga da dobije,pa čak i Špance sa braćom Gasol.3 od ovih 10 ekipa će da bude na postolju.Mislim da Slovenci imaju šanse za visok plasman na ovom EP.
Zbog mnogo otkaza i povreda,veliki broj ekipa bi mogao do medalja....Pored Španaca,Francuzi,Litvanci,Srbi,Hrvati,Slovenci,Grci,Letonci,Rusi,Turci....
Dosta će zavisiti od ukrštanja u knock out fazi,ali mislim da zaista od navedenih ekipa može svako svakoga da dobije,pa čak i Špance sa braćom Gasol.3 od ovih 10 ekipa će da bude na postolju.Mislim da Slovenci imaju šanse za visok plasman na ovom EP.
Mens sana in corpore sano.
- alan_kardec
- Kontakt:
jel moguće da se na total-u neće moći gledati utakmice Srbije??
go.vna mamu im yebem, ključaće rts po ko zna koji put.
zadnja nada su bili bht/rtrs/ftv, ali oni ne rade prenose sa eb.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa zar nema Total u ponudi SK-ove?alan_kardec je napisao/la:jel moguće da se na total-u neće moći gledati utakmice Srbije??go.vna mamu im yebem, ključaće rts po ko zna koji put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- djoleprijedor
- Kontakt:
S obzirom da je 30.-ti,vrijeme je za jednu ovlaš prognozu
A grupa:Grci uzimaju 1.mjesto,Slovenci 2.Francuzi i Finci idu dalje sa mjesta 3. i 4.
B grupa:Litvanija,pa domaćin Izrael.Italija 3. a Švabe 4.
C grupa:Španci1.Hrvati 2.Crna gora 3. i Česi 4.
D grupa:Turska 1.-domaćini zicer
Srbija 2. Rusija,pa Letonija.
Kostur:
Izrael-Francuska
Španija-Letonija
Grčka-Njemačka
Srbija-Crna Gora
Litvanija-Finska
Hrvatska-Rusija
Slovenija-Italija
Turska-Češka
u 1/4f vidim:Francuska-Španija,Njemačka-Srbija,Litvanija-Hrvatska i Slovenija-Turska.
Vidovita Džemila

A grupa:Grci uzimaju 1.mjesto,Slovenci 2.Francuzi i Finci idu dalje sa mjesta 3. i 4.
B grupa:Litvanija,pa domaćin Izrael.Italija 3. a Švabe 4.
C grupa:Španci1.Hrvati 2.Crna gora 3. i Česi 4.
D grupa:Turska 1.-domaćini zicer
Kostur:
Izrael-Francuska
Španija-Letonija
Grčka-Njemačka
Srbija-Crna Gora
Litvanija-Finska
Hrvatska-Rusija
Slovenija-Italija
Turska-Češka
u 1/4f vidim:Francuska-Španija,Njemačka-Srbija,Litvanija-Hrvatska i Slovenija-Turska.
Vidovita Džemila
Mens sana in corpore sano.
- alan_kardec
- Kontakt:
ima naravno, ali sk radi prenose utakmica direktno (valjda sve), osim utakmica Srbije koje će davati u snimku. Tako ljetos ni na ženskom prvenstvu nisu Srbiju radili.Raonffa je napisao/la:Pa zar nema Total u ponudi SK-ove?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa prenose direktno i Srbiju, eto ti u petak u 16h na SK1 tekma Srbija-Latvijaalan_kardec je napisao/la:ima naravno, ali sk radi prenose utakmica direktno (valjda sve), osim utakmica Srbije koje će davati u snimku. Tako ljetos ni na ženskom prvenstvu nisu Srbiju radili.Raonffa je napisao/la:Pa zar nema Total u ponudi SK-ove?
Prenose ih i u subotu protiv Rusije.
Za ponedjeljak jos nije izasao raspored ni na sajtu im, tj. ima samo za prva dva kanala.
A u nedjelju, ako sam dobro vidio, ne rade dvije najbolje utakmice (Slovenija - Grcka, Italija - Litvanija)
Za ponedjeljak jos nije izasao raspored ni na sajtu im, tj. ima samo za prva dva kanala.
A u nedjelju, ako sam dobro vidio, ne rade dvije najbolje utakmice (Slovenija - Grcka, Italija - Litvanija)
- alan_kardec
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Pa prenose direktno i Srbiju, eto ti u petak u 16h na SK1 tekma Srbija-Latvija
xexe vidi stvarno
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A da si samo pročitao par postova iznad, vidio bi Dantuline ljubavne emocije prema Arelinhu zbog odgovara na identično pitanje kakvo si i ti postavio u vezi tekmi reprezentacije Srbijealan_kardec je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Pa prenose direktno i Srbiju, eto ti u petak u 16h na SK1 tekma Srbija-Latvija
xexe vidi stvarno. mene konja, i ja svakakvim glupanima vjerujem.
- alan_kardec
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:A da si samo pročitao par postova iznad, vidio bi Dantuline ljubavne emocije prema Arelinhu zbog odgovara na identično pitanje kakvo si i ti postavio u vezi tekmi reprezentacije Srbije
našli se
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakav vam je sad roster?Texi je napisao/la:Otpadoše i Kalinić i Nedović. Ko nas je kleo nije dangubio. Bar ćemo imati opravdanje kad nas Hrvati konačno zveknu.![]()
Samo hrabro momci.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Uzima ovo Španija...Iako je star, ne smeta to starom majstoru..

Da pratiš temu sport i tv ovo bi znao.alan_kardec je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Pa prenose direktno i Srbiju, eto ti u petak u 16h na SK1 tekma Srbija-Latvija
xexe vidi stvarno. mene konja, i ja svakakvim glupanima vjerujem.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.