Užasan. Micić, Jović plejevi, Bogdan, Gudurić, Lazić, Milosavljević, Lučić, Birčević, Mačvan, Kuzmić, Bobi, Štimara. Krilo i 4 baš tanki..Kawhi je napisao/la:Kakav vam je sad roster?Texi je napisao/la:Otpadoše i Kalinić i Nedović. Ko nas je kleo nije dangubio. Bar ćemo imati opravdanje kad nas Hrvati konačno zveknu.![]()
Samo hrabro momci.
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
toliko ste uzasni da opet idete u polufinale 

Teško. Ali borićemo selumani je napisao/la:toliko ste uzasni da opet idete u polufinale
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- JohnCleese
- Kontakt:
Vrlo precizna i objektivna najava predstojeceg takmicenjafilip13 je napisao/la:https://www.vice.com/rs/article/vbbxw8/ ... *=vicefbsr

S obzirom da jedino Srbiju nisu obradili, licno bi ih postavio ili kao cetvrtog teskasa ili jos preciznije i ako cemo ici bokserskom terminologijom rekao bih prvi i jedini pravi izazaivac ovim teskasima. Takvu jednu kosarkasku naciju i silu ( uz Litvance i najvecu) nikako ne bih postavio u istu ravan sa Hrvatskom, Italijom, Grckom ... (njihovi silni izostanci jesu argument kontra mene, ali svejedno su kvalitetniji kljucna rijec tim u odnosu na
sve nabrojane poluteskase sto su i pokazali u pripremnim mecevima kada se bez po muke rjesavali Grke i Talijane)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
ma bobi ce da pokida,vidjet cesDANTES je napisao/la:Teško. Ali borićemo selumani je napisao/la:toliko ste uzasni da opet idete u polufinale

Bogdan na 25+.DANTES je napisao/la:Užasan. Micić, Jović plejevi, Bogdan, Gudurić, Lazić, Milosavljević, Lučić, Birčević, Mačvan, Kuzmić, Bobi, Štimara. Krilo i 4 baš tanki..Kawhi je napisao/la:Kakav vam je sad roster?Texi je napisao/la:Otpadoše i Kalinić i Nedović. Ko nas je kleo nije dangubio. Bar ćemo imati opravdanje kad nas Hrvati konačno zveknu.![]()
Samo hrabro momci.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sramotno je da ni jedna BH državna televizija neće prenositi Euro basket.Svi mi koji imamo i onog Frankenštajna zvanog Moja TV ni tamo nećemo moći da gledamo utakmice jer ti idioti redovno zaključavaju sportske sadržaje na RTS ,TV CG i HTV.Kilava Arena nikad ništa ne prenosi.Ovo je konačna propast medijskog prostora BiH.I još od ponedjeljka uvode TV pretplatu uz račune za struju.Pa šta se to može gledati na državnik kanalima?I oni su svjesni koliko su nesposobni i kakvu otimačinu vrše da su to definisali kao taksu za posjedovanje televizora.Pa šta je sljedeće?Taksa za posjedovanje frižidera? Sramotno.
Bogdan mora povuc napad i siguran sam da moze.
ja nisamVolvic je napisao/la:Bogdan mora povuc napad i siguran sam da moze.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Srbiji za napad na finale (mislim da protiv Spanije sa ovakvim sastavom nemaju sanse) treba Bogdan na nivou iz serije protiv Panate. Sad pitanje je koliko je realno da cetvrtfinale i polufinale odradi na tom nivou.Volvic je napisao/la:Bogdan mora povuc napad i siguran sam da moze.
" не ? ? ' у " о ", $ групе Ц на ' ? " % " (http://sportsport.ba/ino_kosarka/grupa- ... uel/250027) $ запажања, " $ " не % ? /, па аутор " $ - се " ЦГ " % " $ прођу у ? фазу (& - " ", &?, "?).
- ' у посту пре " 2 " по ' $ своје " у " Ц, но & се % $ $ " & о овој за ', " " ? (ту су " 2 " са простора &-Југе ? Југе на &, а " $ $ " $ на " у 1/8Ф, наравно $ се $ - " " групну фазу), & " ".
У овој " " 2 групе ", 3 се $, ", &, ЦГ, " се за прва 3 '. ? 3 - се " $ $ то 4.'. Са те стране ' " група, ? не " ".
"
' ? & ? ? " - % $ & прве ". ? ' ту $ & $ " ? $ ? ", ? & "$" " " & $ су $ у " ", " су $ " $ за ' врх на ' ЕП.
" " су ?, " / је ' $, & " " (? "), а $ је " " ?, & " " ? " " ' " поз. 3-4. ' " $ $ " је ' $, но то " $ јер су " " " Сан " тренутно у $.
$ ", све " " $ попуњене. " " " " свеже " у " ' " ".
Навара " Пауа, "$" $ 37 / наравно " " $, ? то су " % %, " " " $ " ? у $ ? ?, зато " " " верују.
Важно је $ - $, " " ? ? ' - $, & се у " $ се $ ?, на ову $ ветерана " ?, ту " ' " " ?. " су, не " ".
&, " $ $ ? ' у групној ", " ? " $ " пораз у ", $ ту " ? $ & ' ", ? су " $.
Пау ? " своје $ ЕП, " у ? је на 7.$ " на ¥ ? са ЕП. " ".
&
Аса се " $ ? ' (http://sportsport.ba/ino_kosarka/aco-pe ... ket/249944).
$ $ ". У " $ % $ & $ се " нужност $ (ево $ http://telesport.telegram.hr/price/zabo ... j-kosarci/) ", $ су та ' по & "$ $ $ (? ' $)".
Аса је $ 12 " на ЕП, ? су " " ", но прва & са " је ту. $ су " " ветретране (", ', "), ту је " $ $, " " - $ & (", ", $, ", ?) са " " важну ?.
" ? " $ тројца ", $ " ", $ $ су " у " " ? " по 35 " % ' по " " $. " & $ ?, " та $ " " ", ? центра, ту су $ " " " ", са & 28,7 $ $ су " " (? ") на ЕП.
" ту - $ & - " $, & $ $ " у ? ".
" ? су у ? ? групу, " ' ' у групној " " за ". Групу ? & ?, но - у 1/8Ф, & $ $ " $, " ? ".
ЦРНА ГОРА
$ $ " " & " ? """ у " $.
" " & " $ $, " у &, " $ " /. " $ је " у " 12 (http://www.vijesti.me/sport/tanjevic-ot ... bul-952261) " & 8 ". $ & је $ по " ", ' " - $ & ' " на поз.4.
Снага " је на поз.5, ту су " " $, у " " % " је ' " $ у ".
На " ту је & $ прва ", ту - % ", " ту " $ " ", & " ' ".
На поз. 2-3 то је &, " & него $, " " ' " ", ? " " " на & се ' " ?.
На ? ту су " " Рајс & прва ".
Управо " Рајса " " на ' " & " је ? ( $ је % & $ га " " " & " %, а ' се то " $ (а " стварно ¥ $ %, $ " ', па $ то "), ? $ " за %. Но са ? " је &, ¥ не знате $ ? - " се тај $ " " & - " $.
& " за " $ тражења ? ', $ се $ " " пажња " на $ ?.
ЦГ групу ? & ?, ? 3 " " не ' " " ?. $ пуно " & - " " у ? ". $ " $ ? су, ? Рајсовог $, " $ у ".
%
" су ? " " 4." у ? фазу " ове групе. Но, & & ?, а ' " ?, то " " ?.
Прва & " " & ?; ", ", &, $, &. $ ? " су ", " - " поз. 3-4, $ " ветеран ? (37 $), ? $ ' & ?.
Прве 3 " не ' ", $ " " " са " за то 4.'. У " ' су " $ +34, ? су " " ? & Ханге.
&
" $ " ", Хангу, $ у & правца, ту су " на " " " " $. На ЕП - " $ ? ? " је " $ " у " " (' " $ не ' ?).
У & је то - & &, " " " су у " не зато % су $, - зато % ' ". " $ " са ¥ ". У.&.?.А., $ ? ($.96 - 211 '), но тај се % " " на ' ", " у овој " & " $ ?.
$ & са " за то 4.', & $ " $ прође, ? готово " ' % " прве у " $.
"
$ " ' тег овог $, " $ ' у ? " овог &. $ су, ? - " то пуно ". % - " $ $ $, " " у групној ".
- ' у посту пре " 2 " по ' $ своје " у " Ц, но & се % $ $ " & о овој за ', " " ? (ту су " 2 " са простора &-Југе ? Југе на &, а " $ $ " $ на " у 1/8Ф, наравно $ се $ - " " групну фазу), & " ".
У овој " " 2 групе ", 3 се $, ", &, ЦГ, " се за прва 3 '. ? 3 - се " $ $ то 4.'. Са те стране ' " група, ? не " ".
"
' ? & ? ? " - % $ & прве ". ? ' ту $ & $ " ? $ ? ", ? & "$" " " & $ су $ у " ", " су $ " $ за ' врх на ' ЕП.
" " су ?, " / је ' $, & " " (? "), а $ је " " ?, & " " ? " " ' " поз. 3-4. ' " $ $ " је ' $, но то " $ јер су " " " Сан " тренутно у $.
$ ", све " " $ попуњене. " " " " свеже " у " ' " ".
Навара " Пауа, "$" $ 37 / наравно " " $, ? то су " % %, " " " $ " ? у $ ? ?, зато " " " верују.
Важно је $ - $, " " ? ? ' - $, & се у " $ се $ ?, на ову $ ветерана " ?, ту " ' " " ?. " су, не " ".
&, " $ $ ? ' у групној ", " ? " $ " пораз у ", $ ту " ? $ & ' ", ? су " $.
Пау ? " своје $ ЕП, " у ? је на 7.$ " на ¥ ? са ЕП. " ".
&
Аса се " $ ? ' (http://sportsport.ba/ino_kosarka/aco-pe ... ket/249944).
$ $ ". У " $ % $ & $ се " нужност $ (ево $ http://telesport.telegram.hr/price/zabo ... j-kosarci/) ", $ су та ' по & "$ $ $ (? ' $)".
Аса је $ 12 " на ЕП, ? су " " ", но прва & са " је ту. $ су " " ветретране (", ', "), ту је " $ $, " " - $ & (", ", $, ", ?) са " " важну ?.
" ? " $ тројца ", $ " ", $ $ су " у " " ? " по 35 " % ' по " " $. " & $ ?, " та $ " " ", ? центра, ту су $ " " " ", са & 28,7 $ $ су " " (? ") на ЕП.
" ту - $ & - " $, & $ $ " у ? ".
" ? су у ? ? групу, " ' ' у групној " " за ". Групу ? & ?, но - у 1/8Ф, & $ $ " $, " ? ".
ЦРНА ГОРА
$ $ " " & " ? """ у " $.
" " & " $ $, " у &, " $ " /. " $ је " у " 12 (http://www.vijesti.me/sport/tanjevic-ot ... bul-952261) " & 8 ". $ & је $ по " ", ' " - $ & ' " на поз.4.
Снага " је на поз.5, ту су " " $, у " " % " је ' " $ у ".
На " ту је & $ прва ", ту - % ", " ту " $ " ", & " ' ".
На поз. 2-3 то је &, " & него $, " " ' " ", ? " " " на & се ' " ?.
На ? ту су " " Рајс & прва ".
Управо " Рајса " " на ' " & " је ? ( $ је % & $ га " " " & " %, а ' се то " $ (а " стварно ¥ $ %, $ " ', па $ то "), ? $ " за %. Но са ? " је &, ¥ не знате $ ? - " се тај $ " " & - " $.
& " за " $ тражења ? ', $ се $ " " пажња " на $ ?.
ЦГ групу ? & ?, ? 3 " " не ' " " ?. $ пуно " & - " " у ? ". $ " $ ? су, ? Рајсовог $, " $ у ".
%
" су ? " " 4." у ? фазу " ове групе. Но, & & ?, а ' " ?, то " " ?.
Прва & " " & ?; ", ", &, $, &. $ ? " су ", " - " поз. 3-4, $ " ветеран ? (37 $), ? $ ' & ?.
Прве 3 " не ' ", $ " " " са " за то 4.'. У " ' су " $ +34, ? су " " ? & Ханге.
&
" $ " ", Хангу, $ у & правца, ту су " на " " " " $. На ЕП - " $ ? ? " је " $ " у " " (' " $ не ' ?).
У & је то - & &, " " " су у " не зато % су $, - зато % ' ". " $ " са ¥ ". У.&.?.А., $ ? ($.96 - 211 '), но тај се % " " на ' ", " у овој " & " $ ?.
$ & са " за то 4.', & $ " $ прође, ? готово " ' % " прве у " $.
"
$ " ' тег овог $, " $ ' у ? " овог &. $ су, ? - " то пуно ". % - " $ $ $, " " у групној ".
Na Eurobasketu uz Hrvate, nadam se da ce uz Acu dogurati daleko. 
Crna Gora ima odlicnu ekipu, vidim mnogi vide Slovence kao pretendente za visok plasman, po mom misljenju Crnogorci nemaju uopste slabiju ekipu od njih, naprotiv...
Finska i Izrael bi mogli do iznenadjenja, mali Markanen ce bit klasa za koju godinu.

Crna Gora ima odlicnu ekipu, vidim mnogi vide Slovence kao pretendente za visok plasman, po mom misljenju Crnogorci nemaju uopste slabiju ekipu od njih, naprotiv...

Finska i Izrael bi mogli do iznenadjenja, mali Markanen ce bit klasa za koju godinu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zasto krilo tanko, kad je Lucic sve osim tanak? On je meni generalno gledano bolji i drazi igrac od Kalinica, samo sto se Nikola bolje uklapa u ovu ekipu jer je vec godinama bio prvi igrac odbrane. Neka ga zamijene Lazic i/ili Guduric po 6-7 minuta i to je sasvim dovoljno. Na poziciji visokog krila imate Macvana, koji je realno drugi krilni centar po kvalitetu i kad ste kompletni (odmah iza Bjelice, ako racunamo da je Jokic petica). On je ofanzivno prijetnja na low postu, zna ubosti i poneki sut, a i defanzivno ne brani lose taj niski post. Bircevic je teski propuh u odbrani, ali sa dobrim plejem zna odigrati dobar pnr (pa zabiti neke lahke poene), ili pnp (pa zabiti neku tricu, kad ga krene sut). On kad se upari sa defanzivno dobrim centrom (Kuzmic) moze biti itekako koristan za 15-ak minuta na parketu. Steta je sto nema Simonovica, koji je cijelu godinu mnogo vremena provodio na toj poziciji, a i ovako ne vjerujem da ce se Lucic spustati dole jer je jedini klasicni SF u rosteru. Na poziciji organizatora igre, ne vjerujem da ce Micic imati vise od 10 minuta, a i ne treba da ima. Jovic i Bogdanovic ce to rasporediti i vjerujem da ce zajedno zatvoriti 30-35 minuta na toj poziciji jedinice. Na pet ste odlicno pokriveni, bez obzira na izostanak Raduljice i Jokica, mada bi to s njima opet bio kvalitet vise. Ja isto tako ocekujem da Bobi zablista, a vrlo ce vazna biti njegova saradnja sa plejmejkerima (ne sumnjam da ce to funkcionisati dobro, jer je sa Jovicem igrao i u klubu). Ostane jos Milosavljevic, koji ce valjda biti prva zamjena za Bogdanovica. Ako bude igrao bez pritiska i ako bude imao muda da potegne, vjerujem da ce biti itekako koristan u napadu za 10-15 minuta koliko dobije. Misljenja sam da ce Bogdan biti svakako prva napadacka opcija sa 20-ak poena u prosjeku, a Bobi ili Vladimir odmah poslije njega u tom poenterskom doprinosu (u zavisnosti koliko ovaj prvi bude provodio vremena na parketu). U igri Srbije ce mnogo toga zavisiti od kompaktnosti odbrane, jer su ovo mahom nova imena koja i nemaju bas previse zajednickih minuta na parketu, ali i od toga ko ce preuzeti odgovornost u kljucnim trenucima kada/ako Bogdanovic bude imao los dan i ako ga stane sut. Cetvrtfinale je minimum sto ja ocekujem od ove reprezentacije, a za dalje sve zavisi na koga nalete, tj. na kojem mjestu zavrse u grupi.DANTES je napisao/la: Užasan. Micić, Jović plejevi, Bogdan, Gudurić, Lazić, Milosavljević, Lučić, Birčević, Mačvan, Kuzmić, Bobi, Štimara. Krilo i 4 baš tanki..
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Tanko u smislu da nema prave zamjene.. Mislim da će ga tu mijenjati Gagi i Lazić. Lučo je strašan igrač.. Ali nije lbj da ne odmara.kobe24 je napisao/la:Zasto krilo tanko, kad je Lucic sve osim tanak? On je meni generalno gledano bolji i drazi igrac od Kalinica, samo sto se Nikola bolje uklapa u ovu ekipu jer je vec godinama bio prvi igrac odbrane. Neka ga zamijene Lazic i/ili Guduric po 6-7 minuta i to je sasvim dovoljno. Na poziciji visokog krila imate Macvana, koji je realno drugi krilni centar po kvalitetu i kad ste kompletni (odmah iza Bjelice, ako racunamo da je Jokic petica). On je ofanzivno prijetnja na low postu, zna ubosti i poneki sut, a i defanzivno ne brani lose taj niski post. Bircevic je teski propuh u odbrani, ali sa dobrim plejem zna odigrati dobar pnr (pa zabiti neke lahke poene), ili pnp (pa zabiti neku tricu, kad ga krene sut). On kad se upari sa defanzivno dobrim centrom (Kuzmic) moze biti itekako koristan za 15-ak minuta na parketu. Steta je sto nema Simonovica, koji je cijelu godinu mnogo vremena provodio na toj poziciji, a i ovako ne vjerujem da ce se Lucic spustati dole jer je jedini klasicni SF u rosteru. Na poziciji organizatora igre, ne vjerujem da ce Micic imati vise od 10 minuta, a i ne treba da ima. Jovic i Bogdanovic ce to rasporediti i vjerujem da ce zajedno zatvoriti 30-35 minuta na toj poziciji jedinice. Na pet ste odlicno pokriveni, bez obzira na izostanak Raduljice i Jokica, mada bi to s njima opet bio kvalitet vise. Ja isto tako ocekujem da Bobi zablista, a vrlo ce vazna biti njegova saradnja sa plejmejkerima (ne sumnjam da ce to funkcionisati dobro, jer je sa Jovicem igrao i u klubu). Ostane jos Milosavljevic, koji ce valjda biti prva zamjena za Bogdanovica. Ako bude igrao bez pritiska i ako bude imao muda da potegne, vjerujem da ce biti itekako koristan u napadu za 10-15 minuta koliko dobije. Misljenja sam da ce Bogdan biti svakako prva napadacka opcija sa 20-ak poena u prosjeku, a Bobi ili Vladimir odmah poslije njega u tom poenterskom doprinosu (u zavisnosti koliko ovaj prvi bude provodio vremena na parketu). U igri Srbije ce mnogo toga zavisiti od kompaktnosti odbrane, jer su ovo mahom nova imena koja i nemaju bas previse zajednickih minuta na parketu, ali i od toga ko ce preuzeti odgovornost u kljucnim trenucima kada/ako Bogdanovic bude imao los dan i ako ga stane sut. Cetvrtfinale je minimum sto ja ocekujem od ove reprezentacije, a za dalje sve zavisi na koga nalete, tj. na kojem mjestu zavrse u grupi.DANTES je napisao/la: Užasan. Micić, Jović plejevi, Bogdan, Gudurić, Lazić, Milosavljević, Lučić, Birčević, Mačvan, Kuzmić, Bobi, Štimara. Krilo i 4 baš tanki..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ljudi gdje ce se moc pratit Eurobasket?
**** drzavna televizija,ugasila se dabogda.
Na sportklubuDzoni je napisao/la:Ljudi gdje ce se moc pratit Eurobasket?
Je li se mogu negdje pratiti live rezultati?
Nemam sk,tako da...urac.
Valja se zezat sa strimovima.
Valja se zezat sa strimovima.
Bit ce ovdje sve:filip13 je napisao/la:Je li se mogu negdje pratiti live rezultati?
http://www.fiba.basketball/eurobasket/2017
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.