FK Drina Zvornik

Žbljohar
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 22:12

Lesinari i vi ste imali predpostavljam i par pjesmica koje ste zajedno pjevali,zato da se ne poredimo skupine iz RS i FBIH,nisam rekao da je bila navijacka skupina iza mene,jer neznam da i postoji, nego 5-6 momaka,mogu reci ljudi srdnjovjecnih.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 22:55

Ok je to,samo kažem niko od Vukova nije išao,u tome je stvar da ne bude da je bilo 5-6 navijača.Onda na kraju krajeva i tih 5-6 je došlo gledat Drinu,ne provocirati ili vrijedjati ikoga,nisu došli rušiti stadion ili tako nešto,pa i ne vidim zašto bi ih iko i ružno pogledao,na kraju krajeva ljudi su nisu psi.Isto tako nisam bio na utakmici,ali kako čujem na osnovu izvještaja,rano je Drina primila ta dva gola,što je poremetilo vjerujem nešto zatvoreniju igru na početku i doprinijelo da se mora stizati prednost,a to je najgore kada se nešto mora onda ne pomaže ni motiv ni potencijal.
& $ - & " - & - &
ФСРС

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 29 avg 2010, 00:14

drinin vuk je napisao/la:Rano vi nas svi otpisujete,al dobro ,valjda vam Drina smeta,ili imate neke svoje antipatije,ili je nesto drugo u pitanju,ili vam svi ostali su zanimljiviji.Naravno za sada je Drina najmanje pokazala,al isto tako ima u tim momcima potencijala,samo što nikako da ostvare pobjedu koja bi im dala krila,neiskustvo pojedinaca,ne svih takodje dolazi do izražaja.Isto tako msm da bi i za PL bilo dobro da klub iz Zvornika opstane,jer po nekoj logici stvari msm da je za PL daleko bolje da ligu igra klub iz Zvornika nego iz Modriče,Laktaša,Šamca,Ugljevika....NIKO KAO DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
republika srpska al me nerviraju ovi pesimisti nemam nista protiv drine al ovo naglasavanje srpske...fujj :ugeek:
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 29 avg 2010, 00:22

drinin vuk je napisao/la:
CoDe je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Rano vi nas svi otpisujete,al dobro ,valjda vam Drina smeta,ili imate neke svoje antipatije,ili je nesto drugo u pitanju,ili vam svi ostali su zanimljiviji.Naravno za sada je Drina najmanje pokazala,al isto tako ima u tim momcima potencijala,samo što nikako da ostvare pobjedu koja bi im dala krila,neiskustvo pojedinaca,ne svih takodje dolazi do izražaja.Isto tako msm da bi i za PL bilo dobro da klub iz Zvornika opstane,jer po nekoj logici stvari msm da je za PL daleko bolje da ligu igra klub iz Zvornika nego iz Modriče,Laktaša,Šamca,Ugljevika....NIKO KAO DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dok , ti god ovo stoji u potpisu DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA od , mene nemaš podrsku a , zato i ne zelim da ostane tvoja DRINA !
Eto , da ne bi bilo nacionalizma moje misljenje . :idea:

E što me i briga što ti ne želiš i šta ti želiš! :D :D :D :D Ama baš me briga zabole!
A pod tom mojom konstatacijom nema trunke šovinizma,niti vrijedjanja koga,to je navijačka parola koja se pjeva i na utakmicama Drine.A sad na kraju krajeva i znam,mada opet ponavljam,ne potresam se zbog toga ni malo,zbog čega vama smeta Drina.
NIŠTA , PROTIV DRINE još manje protiv Zvornika to je naš stari BOSANSKI grad !
nego , zbog tog bas naglasavanja tog entita koji vodi unistenju svega i onog najsvetijeg ide mi na zivce i onaj ko to radi je Nacionalista i protivnik jedne moje drzave ! ako , volis srbiju , nije ti daleko pasoš i seli se .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 avg 2010, 09:48

ODG CODE

Ne vidim zaista u čemu je tvoj problem.Bez da ikog provociram,kažem to je parola navijača na utakmicama,al parola koja ima cilj podizanja kluba,ne uništavanja ikog.A imaš druge forume za političke teme,pa tamo piši koliko ti volja,koga mrziš ,koga voliš,itd. Isto tako pusti se tih priča o nacionalizmu,Zvornik je najmultietničkiji i najtolerantiniji grad u kome se igraju utakmice PL,za razliku nekih gdje se mrzi sve što nije u skladu sa duhom totaliteta tog geografskog područja,da si bio vidio bi.Onda isto tako ,zašto bih se ja selio,nemam potrebu nikog ne diram u Zvorniku niko me ne dira,isto tako živim u entitetu koji je priznat od Medjunarodne zajednice,nisam došao iz Siera Leonea da bih se trebao seliti....
& $ - & " - & - &
ФСРС

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 avg 2010, 09:59

Fakat dosta vise ove rasprave,RS i FBiH su ustavne realnosti ove drzave i sastavni djelovi iste,osporavanje toga je osporavanje drzave.A sada se vratite temi i Drini Zvornickoj!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 29 avg 2010, 10:58

bondich je napisao/la:
republika srpska al me nerviraju ovi pesimisti nemam nista protiv drine al ovo naglasavanje srpske...fujj :ugeek:
radion ,medecina,vangor,vandol , šta hvali? ,infrakt ,izneklen, kupito, napravito, uradito pusti (me) kraju
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 29 avg 2010, 12:42

Izgubiste u Gradačcu, Milanović ciao.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 avg 2010, 12:45

Milanovic cao,Nestorovic dobrodosao! Nadam se da ce konacno krenut nesto kako valja,bez obzira sto smo ubjedljivo zadnji...
& $ - & " - & - &
ФСРС

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 29 avg 2010, 12:47

drinin vuk je napisao/la:Milanovic cao,Nestorovic dobrodosao! Nadam se da ce konacno krenut nesto kako valja,bez obzira sto smo ubjedljivo zadnji...
Ma eto, klase su oba trenera kada ih krene i Mile i Nestor. Ali kada neće, onda neće.
Spammer

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 avg 2010, 12:52

AulleTa je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Milanovic cao,Nestorovic dobrodosao! Nadam se da ce konacno krenut nesto kako valja,bez obzira sto smo ubjedljivo zadnji...
Ma eto, klase su oba trenera kada ih krene i Mile i Nestor. Ali kada neće, onda neće.
Jbg,tako je to,odgovorno tvrdim da Drina nije toliko losija od ostalih,jednostavno cini mi se da su izgorili u zelji,posle ocekivanog poraza od Borca u Zvorniku sve je krenulo naopako,cini mi se da ipak momci su psihicki pali,al ponajvise je tom padu doprinjeo onaj poraz u Prijedoru,sve sam rekao o tom porazu,potom i poraz od Olimpika kuci i prakticno ovaj poslednji je samo posledica prethodnih,jedna pobjeda bi sve promjenila,ne kazem da bi Drina bila u gornjem dijelu na kraju,al opstanak bi bio vidljiv,naravno ta pobjeda mora doci u narednom kolu ako se zeli ostaviti i teoretska sansa za opstanak...
& $ - & " - & - &
ФСРС

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 29 avg 2010, 13:00

AulleTa je napisao/la:
Jbg,tako je to,odgovorno tvrdim da Drina nije toliko losija od ostalih,jednostavno cini mi se da su izgorili u zelji,posle ocekivanog poraza od Borca u Zvorniku sve je krenulo naopako,cini mi se da ipak momci su psihicki pali,al ponajvise je tom padu doprinjeo onaj poraz u Prijedoru,sve sam rekao o tom porazu,potom i poraz od Olimpika kuci i prakticno ovaj poslednji je samo posledica prethodnih,jedna pobjeda bi sve promjenila,ne kazem da bi Drina bila u gornjem dijelu na kraju,al opstanak bi bio vidljiv,naravno ta pobjeda mora doci u narednom kolu ako se zeli ostaviti i teoretska sansa za opstanak...
Tako se to zna desiti, plate danak neiskustvu igranja u PL.
Spammer

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 29 avg 2010, 14:05

LEŠINAR je napisao/la:Nedirajte Drinu i Zvornik! Za pola lige Vukovi su i više nego dobra navijačka grupa a Zvornik velegrad! Biće bodova nadam se već od sljedećeg kola!
E moj brate Banjalučki, tebi hvala na ovom komentaru al zna se da ovi napadi i pohvale na račun Drine nisu uopšte navijački već prevashodno zbog nacionalnosti i vjerske pripadnosti grada iz kojeg dolazi ovaj klub, vjerovatno će se već posle ovog komentara javiti mnogi bivši Zvorničani koje su svoje utočište našli u drugim gradovima Federacije a koji se utrkuju ko će više okaljati Drinu, Zvornik što priča ekavicom ili entitet iz kojeg dolazi, zna se već zbog čega a to sam pomenuo gore. Ali ipak kada im kažeš istinu u lice onda se oni brane kao nije to zbog toga "mi volimo Zvornik" kao "to je stari Bosanski grad" i slč. ali već u sledećem komentaru sve to što kažu pada u vodu a Zvornik i Drina i dalje po njima ostaje srpsko-četnički klub i grad i sve najgore što može od Srba doći, ali nema veze, budala i rata će uvijek biti ali Zvornik ostaje tu gdje je i nigdje se neće pomjeriti, kao ni Drina što neće ispasti a dušmani nek crknu od muke! Ja bih iskreno volio da je drugačije ali nažalost nije a evo ove teme kao dokaz da se stvari moraju mijenjat.

NAPRED DRINA - DRINA IZ ZVORNIKA!
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

NektarPivo
Kontakt:

Post Postao/la NektarPivo » 29 avg 2010, 14:19

AulleTa je napisao/la:

Iskreno se nadam da će vam bolje krenuti sa novim trenerom,ali sam si rekao kada neće onda neće. Nestorović je dobar stručnjak,jedino možda mala zamjerka što igra previše defanzivno.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 avg 2010, 21:15

AulleTa je napisao/la:
U jednom kaficu u Zvorniku je primecen g.BORIS BUNJAK trener u drustvu par funkcionera DRINE i vjerovatno preuzima kormilo.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 avg 2010, 21:17

Sve je moguće,mada meni to ime apsolutno ne znači,na kraju krajeva većina tih domaćih trenera su imena koja nisu ostavila neki trag,tako da ne znam kakav je trener u pitanju,ne mogu ništa reći,mada mislim da je za Drinu bolje da dodje čovjek Nestorović,jer njemu je Drina draža nego tom navedenom to sigurno.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 30 avg 2010, 13:11

drinin vuk je napisao/la:Sve je moguće,mada meni to ime apsolutno ne znači,na kraju krajeva većina tih domaćih trenera su imena koja nisu ostavila neki trag,tako da ne znam kakav je trener u pitanju,ne mogu ništa reći,mada mislim da je za Drinu bolje da dodje čovjek Nestorović,jer njemu je Drina draža nego tom navedenom to sigurno.....
Bolje da dode covijek strucan za pare,nego neko iz ljubavi,to je se vise puta pokazalo boljim i dalo rezultate,para vrti sve,samo dobra podloga.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 avg 2010, 13:18

Žbljohar je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Sve je moguće,mada meni to ime apsolutno ne znači,na kraju krajeva većina tih domaćih trenera su imena koja nisu ostavila neki trag,tako da ne znam kakav je trener u pitanju,ne mogu ništa reći,mada mislim da je za Drinu bolje da dodje čovjek Nestorović,jer njemu je Drina draža nego tom navedenom to sigurno.....
Bolje da dode covijek strucan za pare,nego neko iz ljubavi,to je se vise puta pokazalo boljim i dalo rezultate,para vrti sve,samo dobra podloga.
Ma slažem se,al realno u ovoj PL nemaš ti realno nekog velikog i vrsnog stručnjaka,da se niko ne uvrijedi al treneri u BiH su manje više regionalni prosjek tako da čak i ta da što je skuplji to je bolji ne pije puno,a Nestorović nije loš trener,koliko mi je poznato u Rudaru je napravio fin posao,uveo ih u PL,igrao s njima dobar ,čvrst fudbal,a Drina sada i Rudar tada su sigurno istog kvaliteta....
& $ - & " - & - &
ФСРС

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 30 avg 2010, 19:06

Žbljohar je napisao/la:
Ma slažem se,al realno u ovoj PL nemaš ti realno nekog velikog i vrsnog stručnjaka,da se niko ne uvrijedi al treneri u BiH su manje više regionalni prosjek tako da čak i ta da što je skuplji to je bolji ne pije puno,a Nestorović nije loš trener,koliko mi je poznato u Rudaru je napravio fin posao,uveo ih u PL,igrao s njima dobar ,čvrst fudbal,a Drina sada i Rudar tada su sigurno istog kvaliteta....
Ne bih se ovoga puta složio što se tiče tvoje konstatacije vezane za trenere u PL BiH. TU ima itekako dobrih stučnjaka kao što su Amar Osim, Dragan Jović, Abdulah Ibraković, Demir Hotić, Vlatko Glavaš...
Spammer

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 30 avg 2010, 20:19

Kako su vam juniori odigrali u Tuzli juce, zna li ko??

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.