FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

SemirSema
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la SemirSema » 30 avg 2017, 19:32

Imal iko ovdje normalan ?

On iz Barce npr u City u januaru ne može otići DŽABA, znači da samo ode, jer ima važeći ugovor. Može pregovarati, i potpisati predugovor da pređe na ljeto.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 30 avg 2017, 19:34

Dex je napisao/la:
SemirSema je napisao/la:
Mesiju ugovor ističe na kraju sezone. Tako da on može pregovarati za 6 mjeseci, ali ne može preći džaba.
Netačno, Messi ima preko 23(možda 21) godine, koliko je već potrebna granica da se mora nadoplatiti neki bonus klubu u kojem je igrao, te može pregovarati 6 mjeseci prije isteka ugovora s kim hoće i otići za ravno 0 eura
Ma u redu je....Semir se samo pogrešno izrazio....on je mislio da U tih narednih 6 meseci on ne može otići a napisao je da ne može ZA 6 meseci.......jer ZA 6 meseci je on slobodan da ide i na Tibet ako mu je ćeif :mrgreen:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 30 avg 2017, 19:35

Dex je napisao/la:
SemirSema je napisao/la:
Mesiju ugovor ističe na kraju sezone. Tako da on može pregovarati za 6 mjeseci, ali ne može preći džaba.
Netačno, Messi ima preko 23(možda 21) godine, koliko je već potrebna granica da se mora nadoplatiti neki bonus klubu u kojem je igrao, te može pregovarati 6 mjeseci prije isteka ugovora s kim hoće i otići za ravno 0 eura
Ode Meshaaaa :plac:

Mrtvi Arsenal uzeo 50 miliona za onog kloca Ox-a.Munjaru ne pustati ispod 80. :mrgreen:

Barcelona definitivno ima najlosiji sistem prodaje igraca , klub nije napravio jednu dobru prodaju u zadnjih 20 godina.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 avg 2017, 19:35

Šta ka'e Robert žele do srijede sve završiti. Od te press konferencije u ponedjeljak otišao samo Marlon, došlo ravno nula igrača. :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 30 avg 2017, 19:35

pa o tome ljudi pricaju, da u januaru moze pregovarati i dogovoriti transfer, al transfer da ide na ljeto, ne kontam kakva je mudrost tu, ako ce ici u januaru, treba se platit, barca ga sigurno nece pustit ispod 200mil il cak klauzule njegove, pa makar ne produzio ugovor.
A na ljeto, ako ne bude imao ugovora, moze gdje hoce i kako hoce, ako Barto ostane i ne dovede se jos igrac il 2, bude losa sezona do januara, ja cu vec poceti oplakivati Messija, jer ce mi za zivota biti zao kad ode iz Barce, pa makar to bilo i oprostaj od karijere.

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 30 avg 2017, 19:38

Pa to, samo što očito ove fan balkan fan bosna fan **** fan palac stranice kontra pišu kako sam skontao.

"Ukoliko u međuvremenu ne produži ugovor, Leo Messi će za tačno 123 dana biti slobodan igrač te će moći otići u bilo koji klub na svijetu potpuno besplatno."

123 dana je do polusezone. On tada neće biti slobodan, imati će još 6 mjeseci ugovora. Da su napisali za nekih 330 dana će biti slobodan igrač, onda bi bilo tačno.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 avg 2017, 19:40

Na korak je Chama od Liverpoola, što bi trebalo značiti da nam dolazi Cou.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 avg 2017, 19:42

Joj rasprave. :lol: Zato bih molio da se više ne kopiraju ove naše kvazistranice :stop: .

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 30 avg 2017, 19:42

AlfredNobel je napisao/la:Na korak je Chama od Liverpoola, što bi trebalo značiti da nam dolazi Cou.
ne mora znaciti, jos je Lemar u igri za oba kluba, gdje on zavrsi, ja ocekujem da drugi klub zavrsi sa Cou-om, osim ako nasi jos jednom iznenade i pokazu da su nesposobniji nego sto smo mislili.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 avg 2017, 19:45

Furymaker je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Na korak je Chama od Liverpoola, što bi trebalo značiti da nam dolazi Cou.
ne mora znaciti, jos je Lemar u igri za oba kluba, gdje on zavrsi, ja ocekujem da drugi klub zavrsi sa Cou-om, osim ako nasi jos jednom iznenade i pokazu da su nesposobniji nego sto smo mislili.
To je neka moja pretpostavka. Kao što kažeš, ako Liverpool završi Lemara, onda je Cou 90% u Barci. Barem ja tako mislim. Joj da je Coutinha završiti, valjda se sve riješi uspješno, mnogo bi nam značio.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 30 avg 2017, 19:49

eh, da ovi nasi hoce za pare od coutinha dovesti lemara, iniga i serija, ne moze bolje, a isto para...
Al ajd, kako dolazi kraj, zadovoljio bi se i sa Lanzinijem i Triguerosom

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 30 avg 2017, 19:50

Kawhi je napisao/la:
Jeftha je napisao/la:Ima li sanse da Messi predje u Real? Treba nam jedan ofanzivni vezni da moze mijenjati Isca kad ovom pozli.

Mozda zato Pero ne dovodi nikakvog napadaca? :hmmmmm:
E kakav bi to transfer bio. U januaru se dogovori s Messijem. Na ljeto proda Benzemu i Balea i spoji u napadu Messija i Ronalda, a iza njih najbolja veza na svijetu. Ajmo Pero. 60 miliona po sezoni Messiju je ok. :njanjanja: :kafa:
To bio odlican poklon za novu godinu. Ono ustajes prvog januara tamo oko 15 do tri da ispratis drugu seriju Garmispartenkirhena, otvaras portale i tamo vijest: "Na Novogodisnjoj zabavi Perez i Messi dogovorili Argentinčev prelazak u Real!!!"

Ja bih ga sve vrijeme na klupi drzao.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 avg 2017, 19:51

Imate temu za zayebanciju. :stop:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 30 avg 2017, 19:52

SemirSema je napisao/la: "Ukoliko u međuvremenu ne produži ugovor, Leo Messi će za tačno 123 dana biti slobodan igrač te će moći otići u bilo koji klub na svijetu potpuno besplatno."

123 dana je do polusezone. On tada neće biti slobodan, imati će još 6 mjeseci ugovora. Da su napisali za nekih 330 dana će biti slobodan igrač, onda bi bilo tačno.
Sve što su oni napisali u delu koji si citirao je apsolutno tačno....znači UEFA kaže da ako klub sa kojim imaš ugovor (Barsa) nije uspeo da se sa tobom dogovori 6 meseci pre tvog zvaničnog isteka ugovora ti si u tom roku slobodan da sebi nadješ novi angažman bez obeštećenja za narednu sezonu...drugim rečima Barsa ga mora potpisati u roku od 123 dana ;)

Znači i ono što je napisao @let3 je takodje tačno...da on ulazi u tih 6 meseci DO isteka za tačno 123 dana.....znači nema tu nikakvih sporova ni dilema.

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 30 avg 2017, 19:54

parangal je napisao/la:
SemirSema je napisao/la: "Ukoliko u međuvremenu ne produži ugovor, Leo Messi će za tačno 123 dana biti slobodan igrač te će moći otići u bilo koji klub na svijetu potpuno besplatno."

Sve što su oni napisali u delu koji si citirao je apsolutno tačno....znači UEFA kaže da ako klub sa kojim imaš ugovor (Barsa) nije uspeo da se sa tobom dogovori 6 meseci pre tvog zvaničnog isteka ugovora ti si u tom roku slobodan da sebi nadješ novi angažman bez obeštećenja za narednu sezonu...drugim rečima Barsa ga mora potpisati u roku od 123 dana ;)

Znači i ono što je napisao @let3 je takodje tačno...da on ulazi u tih 6 meseci DO isteka za tačno 123 dana.....znači nema tu nikakvih sporova ni dilema.
Pa da, ali ova rečenica nekom laiku bi mogla značiti da mesi na polusezoni može preću u City džaba, zar ne ?

"Leo Messi će za tačno 123 dana biti slobodan igrač te će moći otići u bilo koji klub na svijetu potpuno besplatno."

Da su napisali "Messi će za tačno 123 biti slobodan u izboru nove ekipe za narednu sezonu" bilo bi ok. Ovako nije i ne može biti ok.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 avg 2017, 19:56

messilla je napisao/la:Imate temu za zayebanciju. :stop:
Ma ne zayebavaju se. Vidiš da još raspravljaju kad će Messi biti slobodan.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 30 avg 2017, 20:05

SemirSema je napisao/la: Da su napisali "Messi će za tačno 123 biti slobodan u izboru nove ekipe za narednu sezonu" bilo bi ok. Ovako nije i ne može biti ok.
Uh, ovako tek nije OK.....za 123 čega? :mrgreen:

Šalim se Semire, zaboravio si napisati dana ;) ......mislim da smo to (konačno) rasčlanili :lol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 avg 2017, 20:19

Le talentueux footballeur brésilien Philippe Coutinho (Liverpool) devrait s'engager demain avec le FC Barcelone pout une somme de 160millions d'euros. Le dénouement est tout proche enfin
Coutinho to be announced a Barça player on Friday. [ESPN Deportes]
Coutinho está próximo de acertar com o Barcelona. Os valores giram em torno de 160M de Euros, que seria a 2 maior contratação da história. Ficando atrás somente de Neymar.
Našao sam neke informacije na nekim stranicama, ne znam da li su provjerene ili ne. Nemojte pljuvati ako sam ovdje prenio neku glupost, samo tražim i baš me zanima hoće li šarnuti Coutinho. :D

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 30 avg 2017, 20:24

AlfredNobel je napisao/la:...i baš me zanima hoće li šarnuti Coutinho. :D
Pa šta misliš? Ajde što Barsa 2 dana pre kraja roka nije potpisala one koje najavljuje ali zašto Liverpul tek sad? Sve je jasno....pogotovo s čijim je novčanikom Liverpul krenuo u šoping :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 avg 2017, 20:28

Mogli ste Mesuta kupiti i za 50 miliončića da upotpunite ekipu.

------------Suarez--------

Dembele---Ozil----Messi

--Coutinho----Paulinho

Karali biste sve redom sa ovom ekipom :kafa:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Markinhio i 5 gostiju.