FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

-Barcelona-
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la -Barcelona- » 29 avg 2010, 12:55

losmi je napisao/la:Aj da vidim sta mislite u kom ce sastavu danas barca igrati!?
PO mom ovako:
......Valdes....
alves...pique....puyol.....Abidal(adriano)--nzn
.........busquets............
.....xavi.........iniesta
....pedro...messi....villa
i ja mislim da ce biti taj sastav ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 avg 2010, 12:58

I ja isto tako mislim.To je trenutno i najjaci koji imamo i poprilicno sam siguran da ce tako igrati danas.Abidal ce igrati lijevo,nece Adriano,a u vrhu napada ce biti Villa,dok ce po krilima djelovati Messi i Pedro.Mada,mi koji pratimo Barcu,znamo da to puno ne znaci,jer se vrse velike rotacije u napadu izmedju ova 3 igraca,tako da npr: Messi cesto igra u samom vrhu napada,dok Villa dodje na njegovo mjesto...To mi se jako svidja i to stvara veliku zbunjenost kod odbrambenig igraca.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 29 avg 2010, 13:57

mene je strah povrijeda. ostali smo skroz tanki s klupom.
mes que un club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 avg 2010, 14:20

Vjerovatno cemo do utor ka navece potpisati nekog napadaca, ovako vrlo smo tanki, i ovi napadaci sto imamo svi su istog tipa, omaleni i brzi. Vilja je po meni ubitacniji kad igra s krila , Bojan jos uvijek nije sazrio u top klasu, isto kao i Jefren. Robinja bi mogli dobiti jeftino, al vec je receno da ga ne zelimo. Pominje se i Suarez iz Ajaxa, kao i Mata iz Valencije. Ne bi bio los ni Adebayor, vrlo je visok. ali i brz i dobru tehniku ima, njega je Pep trazio jos proslog ljeta, on zeli otici iz Citija , mozda od toga bude nesto. Moda i nekog iskusnijeg jeftinog napadaca dovedemo, npr. Trezege.

Najidealniji bi bio nas Dzekson, em sto je dobar, em sto je nas, on je puno pokretljiviji od Ibre i nije neki egoista. Ba klub pukne ponudu od 30 miliona za njega, vjerujem da bi ga dobili. Ali, o tome najvjerovatnije mozemo samo sanjati. Ne bi bio los ni Robinjo vjerovatno koji je najrealniji, al po meni vise nam treba neki klasicni spic, nego jos jedno krilo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 avg 2010, 14:38

losmi je napisao/la:Aj da vidim sta mislite u kom ce sastavu danas barca igrati!?
PO mom ovako:
......Valdes....
Villa u sredinu a Messi lijevo. :mrgreen:

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 29 avg 2010, 14:40

mislim da bi najbolja opcija za dovesti bio robinho.
i nisu trebali hleba i caseresa dati na posudbu.
mes que un club

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 29 avg 2010, 14:43

ja stvarno volim barsu,ali mislim da ovi potezi guardiole nisu bas logicni.odreci se ibrahimovica,a zna da je u deficitu sa napadacima.pa sezona je duga,moguce su povrede,a on je ostao samo na davidu villi i messiju.realno pedro i bojan i nisu sad neki klasicni napadaci.mislim da pravi ekipu od previse istih tipova igraca.sve nesto malo ,nisko...uredu xavi i inijesta.ali ne mora sad cijela ekipa biti sastavljena od igraca takvog profila.pedro se dosta puta pokazao dobrim,ali i bogami cesto i kao igrac koji ne moze nista da uradi,recimo protiv intera.
stvarno mislim da rizikuje sa ovim potezima.
VOLIM TE ŽELJO

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 29 avg 2010, 14:49

PO mom ovako:
......Valdes....
mislim da ce poceti iniesta s klupe, a umjesto njeg keita (koji po meni zasluzuje mjesto u pocetnom sastavu).
mes que un club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 avg 2010, 14:55

bubimir je napisao/la:
mislim da ce poceti iniesta s klupe, a umjesto njeg keita (koji po meni zasluzuje mjesto u pocetnom sastavu).
to nece garant bit..izace u najacem sastavu,a to je ovaj gore postavljeni...jednostavno keita nema mjesta,jedino kad se neko povrijedi,jest on borben i sve ali ipak xavi i iniesta su motor barce...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 avg 2010, 14:56

Dal ce Maskerano biti uopste u kadru veceras, ako bude mogai bi on zaigrati, barem u drugom poluvremenu, ne znam nesto jel otputovao u Santander
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 avg 2010, 14:58

Romariooo je napisao/la:Dal ce Maskerano biti uopste u kadru veceras, ako bude mogai bi on zaigrati, barem u drugom poluvremenu, ne znam nesto jel otputovao u Santander
Mascherano tek sutra potpisuje ugovor i bice predstavljen navijacima.Tako da ce tek za sljedecu tekmu protiv Herculesa biti u konkurenciji za sastav.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 avg 2010, 16:37

losmi je napisao/la:Nece Pep vise nikog dovoditi 100 posto.ako se neki u napadu povedri ide iniesta na krilo a u sredini ce igrati zajedno busquect i mascherano,iniesta za repku igra na krilu i to obavlja veoma dobrO!!!!!!!
a sta ako se iniesta povrijedi (a hoce siguran sam u to)? ko ce onda igrat na krilu? hocel opet keita morat igrat na spicu a alves an centralnom veznom? sta ako se messi nedaj boze povrijedi? ko ce njega mjenjat? alves ili jeffren? jbt kako kratak roster imamo, to nije normalno. real se osiguro sa igracima, imaju ih i viska. barca ima 5 veznih igraca i 3 stopera :roll:

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 29 avg 2010, 16:49

Wolverine je napisao/la:
losmi je napisao/la:Nece Pep vise nikog dovoditi 100 posto.ako se neki u napadu povedri ide iniesta na krilo a u sredini ce igrati zajedno busquect i mascherano,iniesta za repku igra na krilu i to obavlja veoma dobrO!!!!!!!
a sta ako se iniesta povrijedi (a hoce siguran sam u to)? ko ce onda igrat na krilu? hocel opet keita morat igrat na spicu a alves an centralnom veznom? sta ako se messi nedaj boze povrijedi? ko ce njega mjenjat? alves ili jeffren? jbt kako kratak roster imamo, to nije normalno. real se osiguro sa igracima, imaju ih i viska. barca ima 5 veznih igraca i 3 stopera :roll:
dobro i da se iniesta povredi pa ne moze igrati krilo,onda se moze pozvati JDS ili Thiago da igraju za prvi tim i da uvere pepa da moze da racuna na njih!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 avg 2010, 16:51

da, bas su oni kompetentni da igraju u ligi sampiona.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 29 avg 2010, 17:44

Wolverine je napisao/la:da, bas su oni kompetentni da igraju u ligi sampiona.
nije bio ni busquets pa je pep rizikovao sa njim da bi sam postao odlican Dm za 22 god i standaranu prvoj postavi spanije!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 avg 2010, 17:59

slika

Da bog sacuva koliko je bijel.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 29 avg 2010, 18:03

Portillo je napisao/la:slika

Da bog sacuva koliko je bijel.
pa nije se cojek imo vremena suncati :D bio na svjetskom prvenstvu ;)

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 29 avg 2010, 18:05

veceras protiv racinga u gostima,veoma vazno da se dobro starta liga,jos da hoce real kiksat(nikad se ne zna),al najbitnije je da mi uzmemo 3 boda.........

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 avg 2010, 18:36

Sastav sa sluzbene stranice

Valdes,Alves,Puyol,Abidal,Maxwell,Busquets,Xavi,Keita,Iniesta,Messi, Villa

klupa Pinto,Pique,Millito,Adriano,Pedro,Bojan,Jefrren
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 avg 2010, 18:41

Odlican sastav,samo ne znam sto je Pique na klupi ali eto,dobro je i ovako.Abidal na stoperu,nadam se da nece biti nekih gresaka,zna on to igrati,ali ipak je bolji na beku.
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 29 avg 2010, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Markinhio, Mocvara1991 i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []