La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Kawhi
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Kawhi » 29 avg 2017, 00:41

slika
Kad smo kod Valencie hoće li ikada nastaviti ovo? S ovim stadionom bi se mogli vratiti u evropski vrh.

Drago mi je da je Atletico konačno završio stadion i to će im pomoći da se nose s engleskim marketingom. Madrid i Barca su sigurni tu i još ako bi se četvrta ekipa priključila to bi bilo super. Bilbao bi lako mogao to da promjene pravilo da samo Baski igraju. Sevilli, Villarealu i Realu fale stadioni. Valencia ima do pola završen stadion ako ništa. :mrgreen:

Možete odgovoriti i na temi Valencie da se malo aktivira. :D

EDIT: Mislim da svake godine pitam za ovaj stadion. :urnebes:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 avg 2017, 19:31

11 - Karim Benzema has created more goalscoring chances than any other La Liga player this season in all competitions. Supportive.
Svestranost. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 30 avg 2017, 19:38

messilla je napisao/la:
11 - Karim Benzema has created more goalscoring chances than any other La Liga player this season in all competitions. Supportive.
Sad bih ga zamjenio za Suareza i doplatio im u Gomesu i Ardi pa nek ih se oni rjesavaju :mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 avg 2017, 19:51

JoeBleck je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Sad bih ga zamjenio za Suareza i doplatio im u Gomesu i Ardi pa nek ih se oni rjesavaju :mrgreen:
Mi bi Gomesa i Ardu prodali za za 50 miliona najmanje.

Suarez za Benzemu ne može. Koliko god zicera fulao i dalje nije lošiji od ovog Suareza.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 30 avg 2017, 20:00

Pa zato se i kompenzira ,eto Gomes i Arda.

Uvijek sam smatrao Benzemu boljim fudbalerom od Suareza,kako godine idu sve vise i vise...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 avg 2017, 20:02

JoeBleck je napisao/la:Pa zato se i kompenzira ,eto Gomes i Arda.

Uvijek sam smatrao Benzemu boljim fudbalerom od Suareza,kako godine idu sve vise i vise...
slika

Sta rece bolan i osta ziv....
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 30 avg 2017, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 30 avg 2017, 20:03

:lolno:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 30 avg 2017, 20:07

Veliki ima bolju karijeru mada mora se priznati Suarez je (bio) bolji u prajmu.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 30 avg 2017, 20:12

sajo10 je napisao/la:

slika

Sta rece bolan i osta ziv....
Misljenje.

Smatram da od kako je u Barci nista nije pokazao da opravda ovu reputaciju.Osim sto se znao precesto gubiti i nestajati kada je najvise potrebno.Benzema je sa druge strane upadao u lose golgeterske nizove ali je uvijek bio strasno koristan za svoj tim.Njegova igra ledjima i anticipacija su dali pola Ronaldovih golova zadnjih x sezona. :mrgreen:
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 30 avg 2017, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 avg 2017, 20:13

Ti mora da trolaš. Suarez je jedno od najboljih pojačanja Barcelona ikada. Ovo je onaj trenutak kad bi sebi s glave kosu počupao od gluposti koje pročitam. Da, Benzema bolji od Suareza. :tokralju: :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 30 avg 2017, 20:15

Lillard je napisao/la:Ti mora da trolaš. Suarez je jedno od najboljih pojačanja Barcelona ikada. Ovo je onaj trenutak kad bi sebi s glave kosu počupao od gluposti koje pročitam. Da, Benzema bolji od Suareza. :tokralju: :tokralju:
Benzema je bolji od debelog Ronalda jer ima vise kreiranih sansi i promasenih zicera.
Dobar je i Suarez igrac ali previse ovisi o ostatku tima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 avg 2017, 20:17

Jedino one vaše tripleta sezone nije bio bolji od Suareza. Smiješno trpanje engleske nejači ne računam u ozbiljan fudbal. Benzema haman cijelu karijeru u najjačoj ligi na svijetu.

I peti strijelac lige prvaka svih vremena. Bez penala.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 30 avg 2017, 20:19

Ono sto Suarez zna s loptom, Benz moze sa narandzom.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 avg 2017, 20:22

Benzema 8 sezona u Realu, zabio 180 golova, Suarez u 3 sezone u Barceloni dao 120. Benzema u 8 sezona ima 100 asista, Suarez u 3 sezone 70 asista.

Da, Benzema je bolji jbem vam **** glupog.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 30 avg 2017, 20:22

Kawhi je napisao/la:Jedino one vaše tripleta sezone nije bio bolji od Suareza. Smiješno trpanje engleske nejači ne računam u ozbiljan fudbal. Benzema haman cijelu karijeru u najjačoj ligi na svijetu.

I peti strijelac lige prvaka svih vremena. Bez penala.
Bio je Suarez dobar i 2015-16 kad su mu zadnjih par kola namjestali zicere i penale da ga Ronaldo ne bi pretekao u borbi za Pichichija.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 30 avg 2017, 20:23

Jeftha je napisao/la:Ono sto Suarez zna s loptom, Benz moze sa narandzom.
Tako nekako. :mrgreen:

U svakoj sali ima istine ali realnost je da u globalu Suarez bolji napadac,Benzema mnogo vise ucestvuje u igri Reala i znacajno je bolji tehnicar.
Takodjer,kada bi trade-ovao ova dva igraca nekako sam siguran da bi Suarezu vise odgovarala igra Reala a Benzemi igra Barce.
Ne mora biti nuzno da bi bili statistiki uspjesniji, samo bi njihovi kvaliteti bili prikazani u mnogo vecoj mjeri.

Recimo ,ja Lewata smatram boljim od obojice,kompletnijim i korisnijim za svoj tim.Dakako,sva 3 igraca su klase.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 30 avg 2017, 20:28

JoeBleck je napisao/la:
Jeftha je napisao/la:Ono sto Suarez zna s loptom, Benz moze sa narandzom.
Tako nekako. :mrgreen:

U svakoj sali ima istine ali realnost je da u globalu Suarez bolji napadac,Benzema mnogo vise ucestvuje u igri Reala i znacajno je bolji tehnicar.
Takodjer,kada bi trade-ovao ova dva igraca nekako sam siguran da bi Suarezu vise odgovarala igra Reala a Benzemi igra Barce.
Ne mora biti nuzno da bi bili statistiki uspjesniji, samo bi njihovi kvaliteti bili prikazani u mnogo vecoj mjeri.

Recimo ,ja Lewata smatram boljim od obojice,kompletnijim i korisnijim za svoj tim.Dakako,sva 3 igraca su klase.
Dok je Ronaldo u ekipi, Benzema je najidealniji. S druge strane, kombinacija Benzema-Bale je totalna katastrofa.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 30 avg 2017, 20:31

Lillard je napisao/la:Benzema 8 sezona u Realu, zabio 180 golova, Suarez u 3 sezone u Barceloni dao 120. Benzema u 8 sezona ima 100 asista, Suarez u 3 sezone 70 asista.

Da, Benzema je bolji jbem vam **** glupog.
Sta ti znaci ta statistika?
Benzema je proveo karijeru igrajuci sa ego manijacima poput Ronalda i Balea,Suarez je u Barci svaku utakmicu dobijao 3 zicera servirana od Messija.Mijesas kruske i jabuke.
Statisticki Suarez je ubica,ali kada zapne sve ce se strovaliti na Messija,Benzema je u tom pogledu mnogo vise dao Realu.Mnogo vise daje timu sjajnom igrom ledjima i tehnikom.
Suarez u Barci je golgeter i nista vise.To ce uostalom ova sezona potvrditi jer vise nema ni Neymara koji ce pogledom visak praviti.
Da vidimo Suareza na djelu kada se od njega ocekuje da manje dize ruke u zrak i valja se na terenu a vise produktivnosti pokaze na terenu.

Da me ko pogresno ne razumije,postujem ga kao igraca ali ova sezona je izazov za njega ,ovodo sada se uveliko moze pripisati dvojici najjacih individualaca na Svijetu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 avg 2017, 20:33

Ne vrijedi raspravljat.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 avg 2017, 20:35

Kolega @Joe je u pravu. Lewat je meni i od Benzeme dosta bolji i sigurno najbolji napadač ove dekade. Suarez ispod njih dvojice. Vjerovatno bi i Cavani bio na istom glasu da je dospio u ekipu s Messijem i Neymarom.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Markinhio i 1 gost.