Saricu poludiiiiiiii :opaopa:Sariel je napisao/la:Dalje.
Slusaj smrdo lazialni.reko sam ti i nisam zaboravio.vidis kako vladu lagano vare.
tis bit **** na prvu. :salut:
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa hajde poštovaoče direktnog pređi s riječi na djela i poklopi ga ranije..lako je pisati po forumu to samo...
Čanglia pripremi se
Čanglia pripremi se
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Saricu Elvise, zasto samo meni prijetis, ova malena pickica wobly te proziva vise nego ja
Neka. to ce biti tvoj department.traume iz mladosti...
I vobli pretjeruje.vidi se da nije psihodelicni manijak ko ti zeljan paznje.al pretjeruje.kad predje granicu otice i on gdje ne treba.
No sikiriki..
I vobli pretjeruje.vidi se da nije psihodelicni manijak ko ti zeljan paznje.al pretjeruje.kad predje granicu otice i on gdje ne treba.
No sikiriki..
Pa ko je taj ko bi da mijenja i za kog jarana??Hitman22 je napisao/la:Sloboda 72 obožava ove teorije zavjere. Mada sam u čudu kad se o njemu radi jer barem on poznaje prilike u kontinuitetu , no medjutim neka je kockica krivo postavljena u toj teoriji. Trener ili bilo koji uposlenik na (ne)odredjeno vrijeme moze biti raspoređen u skladu sa pravilnikom na drugo radno mjesto u skladu sa stručnom spremom. Tako da on ili bilo ko iz stručnog štaba moze obavljati iste i slične poslove u drugim kategorijama. Kakav Husara kakve price.
To sto se diglo nekome da ga smjeni kako bi mu jaran i istomišljenik dosao je jedna strana a druga je da treba obavezno otici ukoliko nije plan ispunjen. Dakle neka nam UO obrazloži sta je plan ove sezone; bodovni pozicioni transferni razvojni Itd.
Sto to niko ne smije jasno i glasno reci?
Saro on ovo piše iz straha. Znaš da ja ne bih nikad.
Znaš kad mi imamo okršaje, već ih je bilo. Kad budu opet, to će se odmah primjetit.
Čingla voli zavadit.
Nego što te samo zanima ko šta i odakle prenosi, svaki ti je komentar ko je gdje šta čuo...imaju ljudi svoje izvore, a ni ja ih ne bih navodio da imam, pa da se pročuje, to nema smisla.
Znaš kad mi imamo okršaje, već ih je bilo. Kad budu opet, to će se odmah primjetit.
Čingla voli zavadit.
Nego što te samo zanima ko šta i odakle prenosi, svaki ti je komentar ko je gdje šta čuo...imaju ljudi svoje izvore, a ni ja ih ne bih navodio da imam, pa da se pročuje, to nema smisla.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
**** izvor
Dajte imena aktera.
Ko rovari i zbog koga cega...
Ciato da znamo i mi ostali koga da pljujemo
Dajte imena aktera.
Ko rovari i zbog koga cega...
Ciato da znamo i mi ostali koga da pljujemo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije dobro sto nema pozitivne atmosfere, sto se Jagodicu vec iskopala rupa. On ima lose rezultate i komotno moze otici da ga zamjeni neko drugi ali on nije otisao. Sta sada ako pobjedi 5 u nizu utakmica? Ako nije otisao vec treba mu dozvoliti da pobjedi GOSK, a ne samo bombardovat dok ne ode.
Ali nece ovo sa njim na dobro, sada ga uzeli svi za zub i u takvim okolnostima on nema sanse da ovo izgura jer kada te jednom uzmu za zub ljudi ne pustaju. Mada doduse ima samo 5 bodova, ali sta ako sada krene sa dobrim rezultatima? Nece mu doci niko i reci izvini sto smo te bombardovali. Zato mislim da dok je trener Slobode treba davati podrsku svaku utakmicu da dodju do 3 boda. Pa na kraju utakmice ako ne dodju skandirati odlazi i ispratiti ekipu zvizducima.
I normalno ovo van terena nam nikako nije potebno. Kod nas izgleda nema sretnih rastanaka vec samo losi rastanci. Svako ko ode ovdje se vise ne vraca, ponese samo lose uspomene. To nije dobro ni za nas, kakav utisak ostavljamo kao sredina. Covjek tamo kada se vrati u BL moze samo pricati o losim stvarima sto su mu se desile.
Ali nece ovo sa njim na dobro, sada ga uzeli svi za zub i u takvim okolnostima on nema sanse da ovo izgura jer kada te jednom uzmu za zub ljudi ne pustaju. Mada doduse ima samo 5 bodova, ali sta ako sada krene sa dobrim rezultatima? Nece mu doci niko i reci izvini sto smo te bombardovali. Zato mislim da dok je trener Slobode treba davati podrsku svaku utakmicu da dodju do 3 boda. Pa na kraju utakmice ako ne dodju skandirati odlazi i ispratiti ekipu zvizducima.
I normalno ovo van terena nam nikako nije potebno. Kod nas izgleda nema sretnih rastanaka vec samo losi rastanci. Svako ko ode ovdje se vise ne vraca, ponese samo lose uspomene. To nije dobro ni za nas, kakav utisak ostavljamo kao sredina. Covjek tamo kada se vrati u BL moze samo pricati o losim stvarima sto su mu se desile.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 31 avg 2017, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzlak i ti za cvaju otiš'o haman. Znam da je težak studentski život al brate mili...
jbg kod nas niko nista ne smije reci
Husic ne smije reci ko je napravio dugove, Senco ne smije reci ko je napravio dugove, Vlado ne smije reci ko mu radi o glavi (ne u bukvalnom smislu) i tako to ide stalno kod nas... mada to stvarno ne kontam, mozda su se ovakve stvari i prije desavale, ali eto, nisu zavrsile u javnosti... mada sam misljenja da ce Vlado puci prije ili poslije
Husic ne smije reci ko je napravio dugove, Senco ne smije reci ko je napravio dugove, Vlado ne smije reci ko mu radi o glavi (ne u bukvalnom smislu) i tako to ide stalno kod nas... mada to stvarno ne kontam, mozda su se ovakve stvari i prije desavale, ali eto, nisu zavrsile u javnosti... mada sam misljenja da ce Vlado puci prije ili poslije
izdao vas tuzlak, presao je na pravu stranu, da ga nije Senco zaposlio :kafa:wobly92 je napisao/la:Tuzlak i ti za cvaju otiš'o haman. Znam da je težak studentski život al brate mili...
Na tebe se oslanjam da ćeš mu reći svašta s ograde protiv GOŠKa kao što si i rekao. Eto dokle je došlo...kad se ovaj prodao.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I igraci ove vjesti sada citaju i osjecaju te turbolencije. Isto kao i prosle godine sto je bilo. To njima stvara dozu nesigurnosti, kontaju ovaj je na izlaznim vratima, onda im se stvori kurcobolja, poremeti se atmosfera u ekipi, poremeti se povezanost sa navijacima. Na kraju igra na terenu normalno nikakva kada ni oni ne znaju sta im je cilj u sezoni sada ili se ta doza slabe atmosfere odrazi i na njih.
Ove igrace sada moze podici samo pun stadion da malo dobiju pogona za nastavak sezone, ali normalno od punog stadion nista.
Ove igrace sada moze podici samo pun stadion da malo dobiju pogona za nastavak sezone, ali normalno od punog stadion nista.
Teska je ovo sredina kao sto svaka druga mala sredina ima svoj mentalitet i svoje izazove.tuzlak1987 je napisao/la:Nije dobro sto nema pozitivne atmosfere, sto se Jagodicu vec iskopala rupa. On ima lose rezultate i komotno moze otici da ga zamjeni neko drugi ali on nije otisao. Sta sada ako pobjedi 5 u nizu utakmica? Ako nije otisao vec treba mu dozvoliti da pobjedi GOSK, a ne samo bombardovat dok ne ode.
Ne valja niko i svakome se mana nadje brzo. Na stranu jednu sto su rezultati vrlo loši i traže promjene a s druge strane ovakva hajka bi poremetila u radu i jace karaktere.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
DOĆI ĆE ALI KADA JOŠ POTONEMO.PA ĆE TAJ NOVI IMATI ALIBI :"DA JE STANJE TEŠKO I DA ON NIŠTA NE MOŽE ČVRSTO OBEĆATI".SlobodaTuzla1919 je napisao/la:ma slazem se brate i sve razumijem igra nam je za kurrac i sve ali realno je da ova ekipa i nije nesto kada pogledas i meni se smucilo vise gledati borbu za opstanak i patnje u ovoj kukuruz ligi ali i da dodje neko drugi umjesto Vlade nece moci donijeti puno promjenastaragarda je napisao/la:Brate, prijatelju...kakvih bolan 10 kola....mi smo buranija mrtva evo vec sigurno 16 kola.... jel'treba da opet iz lige ispadnemo..... nemojte samo molim vas kako mi necemo vise ispastiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:ne ozbiljno sada pretjerujete sa Vladom, njegova stvar hoce li se kladiti ili nece, njegov zivot njegova stvar, pa igraci su nam uvijek visili po kladionicama i nikom nista
ja i sada mislim da u ovoj ligi nema puno boljih trenera od Vlade i ako on ode tesko da bolji moze doci, sezona je tek pocela, istina da bodovni saldo je katastrofa ali pruziti mu priliku do 10 kola pa onda napraviti presjek kako je i sta je, ne treba malo malo mijenjat trenera, kao da SAF u prvim sezonama u Manchesteru pravio cuda iako je to druga dimenzija ali eto
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 31 avg 2017, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Treba Mehanovica vratit u Slobodu, sigurno da bi bolje odgovorio na terenu od Lazevskog
Tuzlanski Kolasinac
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
FALI NAM VIBER I SITUACIJA BI BILA JASNA.DAKLE, UGOVOR NA VIBER .Hitman22 je napisao/la:Sloboda 72 obožava ove teorije zavjere. Mada sam u čudu kad se o njemu radi jer barem on poznaje prilike u kontinuitetu , no medjutim neka je kockica krivo postavljena u toj teoriji. Trener ili bilo koji uposlenik na (ne)odredjeno vrijeme moze biti raspoređen u skladu sa pravilnikom na drugo radno mjesto u skladu sa stručnom spremom. Tako da on ili bilo ko iz stručnog štaba moze obavljati iste i slične poslove u drugim kategorijama. Kakav Husara kakve price.
To sto se diglo nekome da ga smjeni kako bi mu jaran i istomišljenik dosao je jedna strana a druga je da treba obavezno otici ukoliko nije plan ispunjen. Dakle neka nam UO obrazloži sta je plan ove sezone; bodovni pozicioni transferni razvojni Itd.
OVO ŠTO KAŽEŠ "ZA PRILIKE U KONTINUITETU",JA OVDJE VIDIM SCENARIO IZ 2012/13.DAKLE:"OFK SLOBODA".NARAVNO .NE TREBA ZABORAVITI NI 2011/12(KAO PRVU FAZU).
Ja volim FK Tuzla City
.................
.........................................SNIMCI SA TUŠNJA I BILINOG POLJA

.........................................SNIMCI SA TUŠNJA I BILINOG POLJA
Ja volim FK Tuzla City
E ovaj Sinanov spot je cista surova istina kako se danas moze napunitTusanj i kako dir.JU Šećer upravlja i zasto je cijenjenom vozdu potreban JU i bacanje 300 000 Km godisnje. I gdje je sad 5 do 12 za FK Slobodu da izađe nas Gradonacelnik, ptedsjednik skupstine i njegov pomoćnik Kurević, predsjednik UO Mujkanović i pismeni viber direktor i nek iskrenim navijacima kazu sta je sa kluba i sta je sa izgradnje istoka i gdje je 1,4 mil Km, kad oni radovi po svim nalazime strucnih ljudi ne vribedi ni 400 000kmsloboda72 je napisao/la:.................
- Probisvjet
- Kontakt:
Sukob unutar, sukob! Ko sto gledam odosmo u cvajtaru ako se nista ne promjeni.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.