Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

nevjernik
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la nevjernik » 29 avg 2010, 15:10

the scouser je napisao/la:
Devil je napisao/la:Joj jesam dobrih salova i dresova nasao kod vas dole na onoj pijaci,strasno.Odmah uzeo tri sala i dres.
Kojoj pijaci?
da nije na auto-pijaci :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2010, 15:11

Devil je napisao/la:Joj jesam dobrih salova i dresova nasao kod vas dole na onoj pijaci,strasno.Odmah uzeo tri sala i dres.
Kojoj pijaci?
Onde preko puta Wise mislim,bezveze jutros ja i rodjak krenuli malo auta da pregledamo i svratimo onde i na onu druge vrsta gde ima svega od igle do lokomotive. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 29 avg 2010, 15:12

eto pogodio sam ;)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 29 avg 2010, 15:12

@harry izvoli brate,frisko
[youtube][/youtube]

Sta je ovo odmah sam digao raju kako sam se javio :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 avg 2010, 15:13

Devil je napisao/la:
Kojoj pijaci?
Onde preko puta Wise mislim,bezveze jutros ja i rodjak krenuli malo auta da pregledamo i svratimo onde i na onu druge vrsta gde ima svega od igle do lokomotive. :lol:
Autopijaca?
Ona samo nedjeljom radi ja mislim,nisam tamo bio godinama,a i tad sam dresove trazio.Nisam znao da imaju i izbor salova.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 29 avg 2010, 15:14

ima tamo svega i svacega, nisam ni ja godinama iso, al sjecam se prije za cenera kilu CD-ova uzmem :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2010, 15:15

Devil je napisao/la:
the scouser je napisao/la: Kojoj pijaci?
Autopijaca?
Ona samo nedjeljom radi ja mislim,nisam tamo bio godinama,a i tad sam dresove trazio.Nisam znao da imaju i izbor salova.
Eto i mi bezveze otisli nije ni moj rodjak bio odavno i kaze hajmo jutros,ima dobar izbor svega dresova,salova,zastava,trenerki,kapa ma svega ima i to na nekoliko mesta a i kvalitet im dobar nije onaj klosarski kakvi znaju biti na pijacama zato sam i uzeo nekoliko da dopunim svoju kolekciju.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2010, 15:16

Hairlija je napisao/la:@harry izvoli brate,frisko
[youtube][/youtube]

Sta je ovo odmah sam digao raju kako sam se javio :mrgreen:
Hvala Hairlija,imas 2l kole od mene za ovo :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 29 avg 2010, 15:17

Jutros sam bio na autopijaci i bas neke šalove posmatrao. Kad upratim Želji šal, fin je stvarno al na grbu koji je u krupnom planu pise "NOCOMETNI KLUB" :P
Hajd da pise nogometni iako je fudbalski, al može se tolerisati, al ovo je stvarno fula.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 avg 2010, 15:17

Ma ja sam jednom otis'o,trazio tada Gerrardov dres,i odma mi se stvorila averzija....sve puno,ne mozes maknut da se sa nekim ne sudaris....onda oni Romi sve 5 prodaju iz aviona vidis ukradene mobitele....otici cu onda jos koji put ako je dobar izbor kao sto kazes.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 29 avg 2010, 15:20

Koliko znam nesto se spominjalo izmjestanje autopijace, al izgleda nista od toga!
Bosanski obraz...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2010, 15:21

Secam se ja pre nekih 4-5 godina kada sam prvi put otisao tamo,kad neki lik na auto postavio 4 lacosta parfema.Brate oni su po komadu oko 40-50e,kaze meni i rodjaku e momci evo hocete li 4 komada za 30 KM evo ukradeni iz Wise. :lol:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 avg 2010, 15:23

Devil je napisao/la:Secam se ja pre nekih 4-5 godina kada sam prvi put otisao tamo,kad neki lik na auto postavio 4 lacosta parfema.Brate oni su po komadu oko 40-50e,kaze meni i rodjaku e momci evo hocete li 4 komada za 30 KM evo ukradeni iz Wise. :lol:
:lol: :lol:
Jel' ih uze ? Ja bi ih hladno uz'o, jbg nisam ja krao :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2010, 15:24

Devil je napisao/la:Secam se ja pre nekih 4-5 godina kada sam prvi put otisao tamo,kad neki lik na auto postavio 4 lacosta parfema.Brate oni su po komadu oko 40-50e,kaze meni i rodjaku e momci evo hocete li 4 komada za 30 KM evo ukradeni iz Wise. :lol:
Naravno da smo uzeli,jbt sto bi mi trebalo 200e da kupim negde pravo,ovde ih uzeli za 30 KM. :lol:
Stavis u dzep i kao da ce neko kod kupaca traziti ukradenu robu.

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 29 avg 2010, 15:25

Autopijaca, a najmanje auta ima :P
Odem ponekad stvarno, ima svega. Na buvljoj pijaci moze se naci svega i svacega. Sta znam, evo jutros gledam kljucevi, imbusi, klijesta raznorazna po 1km, mislim fkt za neku sitnu lovu možeš da nadješ svega. Prosli put sam naisao na štand gdje je bilo more dresova, al sve oni stari iz devedesetih, pa eto ko je kolekcionar, dobro ce mu doci.
Bosanski obraz...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2010, 15:27

hepek04 je napisao/la:Autopijaca, a najmanje auta ima :P
Odem ponekad stvarno, ima svega. Na buvljoj pijaci moze se naci svega i svacega. Sta znam, evo jutros gledam kljucevi, imbusi, klijesta raznorazna po 1km, mislim fkt za neku sitnu lovu možeš da nadješ svega. Prosli put sam naisao na štand gdje je bilo more dresova, al sve oni stari iz devedesetih, pa eto ko je kolekcionar, dobro ce mu doci.
Jao dobro rece za stare dresove,video sam dres Save Milosevica sa EP 2000,jbt oni vise ni u antikvarnici nema. :lol:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 avg 2010, 15:27

Devil je napisao/la:
Naravno da smo uzeli,jbt sto bi mi trebalo 200e da kupim negde pravo,ovde ih uzeli za 30 KM. :lol:
Stavis u dzep i kao da ce neko kod kupaca traziti ukradenu robu.
Tu si mog'o i sa cjenkanjem....kazes zovem policiju ako ih ne dadnes sve za 15 eu :D
Jbg zlo se zlim vraca :D

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 29 avg 2010, 15:34

ja sam kupovao CD-ove al' pola ih nije radilo :(
A najjace raspale rostilje na sred ulice,kajmak ljute kobasice se usmrde al opet narod kupuje da jede :roll:
i tad se sjecam jedne scene,dere se neka ciganka i neko joj dobaci da se nedere kad ona odgovara " Bez deranja nema ebanja" :lol: :mrgreen:
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 avg 2010, 15:42

O kojoj pijaci je riječ? Je li ona dole na Stupu ili?

Ja znam jednu blizu mene, doduše ona je "obična". :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 29 avg 2010, 15:45

MinistaR je napisao/la:O kojoj pijaci je riječ? Je li ona dole na Stupu ili?

Ja znam jednu blizu mene, doduše ona je "obična". :mrgreen:
na Stupu,preko puta ove

slika

Wise

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: tobaccos i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []