Romariooo je napisao/la:Slazem se sa parangalom u vezi sampera, ne znam zasto se uhvatite tako nekog imena iz akademije i pricate o sansama, vidi se na njemu iz aviona da nije kapacitet, da jeste do 23. godine nametnuo bi se, pokazao bi se na posudbama, problem la masije nije sto se igracima ne daje sansa, nego sto jednostavno nema kapaciteta u njima, paulinjo kakav takav je vjerovatno triput bolji igrac od sampera, po meni od ovih mladjih treba malo pripaziti alenu i to je to, a od ovih malo starijih u denisu mozda ima japije za jakog igraca i njega treba forsirati, i on je bio nekad ko samper, isao je na posudbe i tamo se dokazao i vracen je, evo sad ima ozbiljnih i ponuda za njega od napolija, normalno jer nije kmecao o sansama nego se izborio za mjesto po suncem u sevilji i viljarealu, znao je da nema mjesta u barci i izborio se gdje ima, i sad ko zna mozda explodira, mozda u njemu dobijemo sjajnu zamjenu za iniestu i mozda se budemo smijali i zahvaljivali bogu sto ne dodje coutinjo, fudbal je takav, prica se samo o nekim jakim imenima i ciframa, a zacas ispliva neko nenadano, samo mora biti potencijala u njemu i to kad tad dodje na svoje,munir je imao ogroman prostor u barci, pa i u valenciji i opet nista posebno, bartra se godinama vukao i dobijao sanse i nikad nista, hebiga, kad nema stofa onda nema, i pun mi je qrac tih vjecnih talenata, sta sad treba buskeca klupirati i dati samperu cijelu sezonu da igra ko prvotimac da vidimo sta ce ispasti od toga, dokazi se jarane na treninzima, na posudbama, ako ne mozes tu neces sigurno moci ni u barci u ligi prvaka
Romario druže ja sam samo surovo realan i uvek direktan, hebeš ovde nego i u životu i još realniji prema vlastitoj deci...
Iskačem iz teme ali sećaš li se kad sam napisao da mi se ne svidja ćerkin momak?

....došo frajer sa njom da me ona upozna seli mi . lep dečko ovako mu ništa ne fali na prvi pogled, ja ga testiram jel pije on kaže može neki sok...ova moja donese i ja ga pitam koliko imaš godina, kaže 23 (baš ko Samper

)....šta reko rediš, studiraš, radiš ili.....mala već počinje tataaa a matora ostavi dečka na miru (naravno jer je njoj mala već rekla)....pa tako, kaže pomažem tati (i pali cigaru), znači i dalje te tata izdržava....a vidim i pušiš kažem ja a ne radiš, e tu moje čavke već poskakše i ja šta ću......ustanem (bila je priprma za LP) reko odoh malo na forum (ovaj).....rukujemo se i kažem mu sledeći put kad dodješ i ako dodješ da nadješ neki posao kad već ne studiraš, ne kažem da si loš ali to mi se ne svidja nimalo......posle sam naravno nahebao

ali ja ne želim Sampere i Samperice (talente) za moju decu. i tu nema trte mrte ali im se ne mešam. I odma da ti kažem, posle tog kratkog rastanka evo i sad su zajedno i on i dalje jede tatin lebac......ja tu ne mogu ništa, moje je da ukažem i pokušam ali put neka biraju sami....sami pali sami se razbili a ja ću štititi koliko je do mene