onda se Dragic poceo igrat sa njimaVolvic je napisao/la:Poljaci skroz solidna ekipa
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
jel se meni ovo cini ili ove lopte izgledaju mokre 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dragic majstore
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
- branimir85
- Kontakt:
simultanka Dragića 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Slovenci se pocelo zajebavat i glumit da je all star game i odmah samo jos +5
Ali možeš na RTS2arelinho je napisao/la:Ja nemam SK Hr tako da ne mogu ni ja gledati.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Sta bi ovi Slovenci bez Dragica?
Doncic odlican u odbrani i dobro da je smiren u glavi. **** kako ga udaraju i provociraju...
Doncic odlican u odbrani i dobro da je smiren u glavi. **** kako ga udaraju i provociraju...
Slovenci kao s pola snage, Poljaci ih povremeno sustignu ali onda glupostima i groznom odbranom vrate sve na pocetak. Randolph sem onog zakucavanja do sad tanak a i Doncic mi se cini poprilicno nervozan. Imao je onu raspravu s trenerom sad i ovu manju svadju s ovim Poljskim centrom, kao da gledam Musu kad mu ne ide.
Mada su se i oni cini mi se malo okomili na njega ne bi li izazvali nekakvu reakciju.
Cak i da nekim cudom Poljaci pocnu igrati bolju odbranu i prestanu forsirati šuteve na pocetku napada tesko mogu parirati Slovencima zbog razlike u individualnoj kvaliteti.
Komentator dosadan za slusat.
Mada su se i oni cini mi se malo okomili na njega ne bi li izazvali nekakvu reakciju.
Cak i da nekim cudom Poljaci pocnu igrati bolju odbranu i prestanu forsirati šuteve na pocetku napada tesko mogu parirati Slovencima zbog razlike u individualnoj kvaliteti.
Komentator dosadan za slusat.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Oj zatamnise i rts2
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
Tshabalala
- Kontakt:
Ovaj Karnowski u rangu Sejfica. Usudicu se pa reci da je Sejfic i korisniji od ovog drveta. Obojica su balvani, da se razumijemo.
15 razlike, gotovo je ovo.. rekao bih sa pola gasa Slovenci uzese 
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Slovenci

- branimir85
- Kontakt:
sinoć su ih utišali na domaćem terenu,dns ih opet razvaljuju samo malo sjevernije
janezi nabijaju komplekse poljacima
janezi nabijaju komplekse poljacima
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
i opet moraju drhtat na kraju....
- Slatinash_7
- Kontakt:
Linkovi sa nasim komentatorima za sljedecu tekmu molim
ili gdje se ima gledat na ovoj bjedarskoj txtv
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
sk3 Njemacka Ukrajina za 10 minutaSlatinash_7 je napisao/la:Linkovi sa nasim komentatorima za sljedecu tekmu molimili gdje se ima gledat na ovoj bjedarskoj txtv
Slovenci slabi na SF i C. Imat ce **** problema protiv fizicki jacih ekipa
- branimir85
- Kontakt:
http://www.xn--uivo-lbb.com/Sport-Klub-3-uzivo-streamSlatinash_7 je napisao/la:Linkovi sa nasim komentatorima za sljedecu tekmu molimili gdje se ima gledat na ovoj bjedarskoj txtv
- legenda reala
- Kontakt:
Divos odlične analize, nadam se da će i ovi moji stručnjaci se ogledati na tebe 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.