Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sad BHT, nisam u fazonu.joker90 je napisao/la:Boli Anelu briga za hejtere i bracika je u klubu. Ko vam je kriv što niste dobri sa Anelom?#BHT
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na ovakvim je slučajevima Frojd uočio kolerični temperament. Još je i slimasti hlačofil!Sarajlijica1946 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Anela **** ti sve mrtvo i zivo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sad BHT, nisam u fazonu.joker90 je napisao/la:Boli Anelu briga za hejtere i bracika je u klubu. Ko vam je kriv što niste dobri sa Anelom?#BHT
![]()
- Evolution87
- Kontakt:
Jos samo treba da nas taj bracika pocne da samarajoker90 je napisao/la:Boli Anelu briga za hejtere i bracika je u klubu. Ko vam je kriv što niste dobri sa Anelom?#BHT
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Frojd je bio ovisnik o teškim drogama i mentalni bolesnik koji je siljio na svoju mater. Irelevantan je.High je napisao/la:Na ovakvim je slučajevima Frojd uočio kolerični temperament. Još je i slimasti hlačofil!Sarajlijica1946 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Anela **** ti sve mrtvo i zivo
Bitno da je široko oko spolovila i testisa
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Uveliko je konzumirao kokain, koji je predložio svom ahbabu, koji je na kraju i završio u hendeku. Šta fali? Ta i Tolstoj je u vozu silovao svoju tetku, a Nietzsche završio u ludari, u Baselu. Onda je sav njegov opus, neobjavljeni, iskoristila njegova sestra i predala ga Hitleru. Svi geniji imaju notu tragizma, pa me zanima kako će Fatmir Alispahić okončati.Bosniacum Lilium je napisao/la: Frojd je bio ovisnik o teškim drogama i mentalni bolesnik koji je siljio na svoju mater. Irelevantan je.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nietzsche je opasan ako ga čitaju debili, sto čini 99% populacije na FF UNSA. Znam da ga je Hitler jako štovao. On je nekako indirektni krivac za mnlga zla koja su zadesila Europu tokom 20. st.High je napisao/la:Uveliko je konzumirao kokain, koji je predložio svom ahbabu, koji je na kraju i završio u hendeku. Šta fali? Ta i Tolstoj je u vozu silovao svoju tetku, a Nietzsche završio u ludari, u Baselu. Onda je sav njegov opus, neobjavljeni, iskoristila njegova sestra i predala ga Hitleru. Svi geniji imaju notu tragizma, pa me zanima kako će Fatmir Alispahić okončati.Bosniacum Lilium je napisao/la: Frojd je bio ovisnik o teškim drogama i mentalni bolesnik koji je siljio na svoju mater. Irelevantan je.
Nema veze jer je i Jon Snow dobrovoljno prcio tetku. Treba sad objasniti zašto je bosansko društvo incestoidno.
Otkako ne pratim tekme FKS, lijekovi mi puno bolje djeluju
Kako će Fatmir okončati?Bosniacum Lilium je napisao/la:Nietzsche je opasan ako ga čitaju debili, sto čini 99% populacije na FF UNSA. Znam da ga je Hitler jako štovao. On je nekako indirektni krivac za mnlga zla koja su zadesila Europu tokom 20. st.High je napisao/la:Uveliko je konzumirao kokain, koji je predložio svom ahbabu, koji je na kraju i završio u hendeku. Šta fali? Ta i Tolstoj je u vozu silovao svoju tetku, a Nietzsche završio u ludari, u Baselu. Onda je sav njegov opus, neobjavljeni, iskoristila njegova sestra i predala ga Hitleru. Svi geniji imaju notu tragizma, pa me zanima kako će Fatmir Alispahić okončati.Bosniacum Lilium je napisao/la: Frojd je bio ovisnik o teškim drogama i mentalni bolesnik koji je siljio na svoju mater. Irelevantan je.
Nema veze jer je i Jon Snow dobrovoljno prcio tetku. Treba sad objasniti zašto je bosansko društvo incestoidno.
Otkako ne pratim tekme FKS, lijekovi mi puno bolje djeluju
to bi ti trebao znatiRichmanBiH je napisao/la:Je li im ovo uvedeno vrijeme koje igraci moraju provoditi u kampu i zajedno?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
RichmanBiH
- Kontakt:
po cemu?zlo87 je napisao/la:to bi ti trebao znatiRichmanBiH je napisao/la:Je li im ovo uvedeno vrijeme koje igraci moraju provoditi u kampu i zajedno?
UPRAVA NAPOLJE!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Allah dz.s. znaHigh je napisao/la: Kako će Fatmir okončati?
nikad nisam ni u noćnoj mori sanjao da ću ući na ovaj forum i vidjeti raspravu o Freudu i Nitcheu

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 31 avg 2017, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I o Fatmiru Alispahiću, a sve to začinjeno bezvremenskim hitovima Dade Glišića.DenchiNL je napisao/la:nikad nisam ni u noćnoj mori sanjao da ću ući na ovaj forum i vidjeti raspravu o Freudu i Nitcheu![]()
![]()
![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
A koju poziciju igra taj Fatmir Alispahic???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ovo je dobro, Frojd, Nice i Fatmir! I sve ih strpaste u isti kos zbog Anele! E, jaka je onda!
Prejaka, vjeruj mijalevitan je napisao/la:E, jaka je onda!
Lijevi bek.AVNOJ je napisao/la:A koju poziciju igra taj Fatmir Alispahic???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Historicar
- Kontakt:
Aleksandar Damčevski je izgleda novi štoper Sarajeva.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Damčo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
previše se vjeruje Linaresjalevitan je napisao/la:Ovo je dobro, Frojd, Nice i Fatmir! I sve ih strpaste u isti kos zbog Anele! E, jaka je onda!
meh, visok, imam osjećaj da će nam postat prvi izbor na lijevom beku...Historicar je napisao/la:Aleksandar Damčevski je izgleda novi štoper Sarajeva.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače