Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sad BHT, nisam u fazonu.joker90 je napisao/la:Boli Anelu briga za hejtere i bracika je u klubu. Ko vam je kriv što niste dobri sa Anelom?#BHT

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sad BHT, nisam u fazonu.joker90 je napisao/la:Boli Anelu briga za hejtere i bracika je u klubu. Ko vam je kriv što niste dobri sa Anelom?#BHT
Na ovakvim je slučajevima Frojd uočio kolerični temperament. Još je i slimasti hlačofil!Sarajlijica1946 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Anela **** ti sve mrtvo i zivo
joker90 je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sad BHT, nisam u fazonu.joker90 je napisao/la:Boli Anelu briga za hejtere i bracika je u klubu. Ko vam je kriv što niste dobri sa Anelom?#BHT
![]()
Jos samo treba da nas taj bracika pocne da samarajoker90 je napisao/la:Boli Anelu briga za hejtere i bracika je u klubu. Ko vam je kriv što niste dobri sa Anelom?#BHT
Frojd je bio ovisnik o teškim drogama i mentalni bolesnik koji je siljio na svoju mater. Irelevantan je.High je napisao/la:Na ovakvim je slučajevima Frojd uočio kolerični temperament. Još je i slimasti hlačofil!Sarajlijica1946 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Anela **** ti sve mrtvo i zivo
Uveliko je konzumirao kokain, koji je predložio svom ahbabu, koji je na kraju i završio u hendeku. Šta fali? Ta i Tolstoj je u vozu silovao svoju tetku, a Nietzsche završio u ludari, u Baselu. Onda je sav njegov opus, neobjavljeni, iskoristila njegova sestra i predala ga Hitleru. Svi geniji imaju notu tragizma, pa me zanima kako će Fatmir Alispahić okončati.Bosniacum Lilium je napisao/la: Frojd je bio ovisnik o teškim drogama i mentalni bolesnik koji je siljio na svoju mater. Irelevantan je.
Bitno da je široko oko spolovila i testisa
Nietzsche je opasan ako ga čitaju debili, sto čini 99% populacije na FF UNSA. Znam da ga je Hitler jako štovao. On je nekako indirektni krivac za mnlga zla koja su zadesila Europu tokom 20. st.High je napisao/la:Uveliko je konzumirao kokain, koji je predložio svom ahbabu, koji je na kraju i završio u hendeku. Šta fali? Ta i Tolstoj je u vozu silovao svoju tetku, a Nietzsche završio u ludari, u Baselu. Onda je sav njegov opus, neobjavljeni, iskoristila njegova sestra i predala ga Hitleru. Svi geniji imaju notu tragizma, pa me zanima kako će Fatmir Alispahić okončati.Bosniacum Lilium je napisao/la: Frojd je bio ovisnik o teškim drogama i mentalni bolesnik koji je siljio na svoju mater. Irelevantan je.
Kako će Fatmir okončati?Bosniacum Lilium je napisao/la:Nietzsche je opasan ako ga čitaju debili, sto čini 99% populacije na FF UNSA. Znam da ga je Hitler jako štovao. On je nekako indirektni krivac za mnlga zla koja su zadesila Europu tokom 20. st.High je napisao/la:Uveliko je konzumirao kokain, koji je predložio svom ahbabu, koji je na kraju i završio u hendeku. Šta fali? Ta i Tolstoj je u vozu silovao svoju tetku, a Nietzsche završio u ludari, u Baselu. Onda je sav njegov opus, neobjavljeni, iskoristila njegova sestra i predala ga Hitleru. Svi geniji imaju notu tragizma, pa me zanima kako će Fatmir Alispahić okončati.Bosniacum Lilium je napisao/la: Frojd je bio ovisnik o teškim drogama i mentalni bolesnik koji je siljio na svoju mater. Irelevantan je.
Nema veze jer je i Jon Snow dobrovoljno prcio tetku. Treba sad objasniti zašto je bosansko društvo incestoidno.
Otkako ne pratim tekme FKS, lijekovi mi puno bolje djeluju
to bi ti trebao znatiRichmanBiH je napisao/la:Je li im ovo uvedeno vrijeme koje igraci moraju provoditi u kampu i zajedno?
po cemu?zlo87 je napisao/la:to bi ti trebao znatiRichmanBiH je napisao/la:Je li im ovo uvedeno vrijeme koje igraci moraju provoditi u kampu i zajedno?
Allah dz.s. znaHigh je napisao/la: Kako će Fatmir okončati?
I o Fatmiru Alispahiću, a sve to začinjeno bezvremenskim hitovima Dade Glišića.DenchiNL je napisao/la:nikad nisam ni u noćnoj mori sanjao da ću ući na ovaj forum i vidjeti raspravu o Freudu i Nitcheu![]()
![]()
![]()
![]()
Prejaka, vjeruj mijalevitan je napisao/la:E, jaka je onda!
Lijevi bek.AVNOJ je napisao/la:A koju poziciju igra taj Fatmir Alispahic???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
previše se vjeruje Linaresjalevitan je napisao/la:Ovo je dobro, Frojd, Nice i Fatmir! I sve ih strpaste u isti kos zbog Anele! E, jaka je onda!
meh, visok, imam osjećaj da će nam postat prvi izbor na lijevom beku...Historicar je napisao/la:Aleksandar Damčevski je izgleda novi štoper Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Ahrefs [Bot], Rule_hz, VolimoSarajevo i 66 gostiju.