FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
kakav ba Mahrez, ode lik u Chelsea
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Poredis rezervu Evertona i covjeka koji je s Lesterom uzeo liguFCBlaugrana je napisao/la:I vi ste sami spali na niske grane, cuj Mahrez. A zele se triplete osvajati... samo jos jedan Delofeu
Sent from my iPhone using Tapatalk

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Lester, vrh! [emoji23] to je bilo prije 2 godine u jako cudnim okolnostina, tim u cjelini je imao balans.Mokes je napisao/la:Poredis rezervu Evertona i covjeka koji je s Lesterom uzeo liguFCBlaugrana je napisao/la:I vi ste sami spali na niske grane, cuj Mahrez. A zele se triplete osvajati... samo jos jedan Delofeu
I da Everton je bolja ekipa, to kao jad bi sad rekao Monako je bolji od PSG-a jer su prosle godine osvojili. A znamo ko se kako pojacao za ovu godinu.
Čitam i ne vjerujemFCBlaugrana je napisao/la:I vi ste sami spali na niske grane, cuj Mahrez. A zele se triplete osvajati... samo jos jedan Delofeu

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Marez je odlican i jeftin igrac. 1v1 neazustavljiv, konta igru, zna odigrati dupli pas i asistirati. Ofanzivno strasan igrac.
Problem kod njega je sto ne postoji u defanzivi!
Sve u svemu, bio bi odlican potez ako bi ga doveli!
Problem kod njega je sto ne postoji u defanzivi!
Sve u svemu, bio bi odlican potez ako bi ga doveli!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Pa jbemu mater, kad je tako dobar zašto je još u Leicesteru?
Frajer je apsolutno nepotreban, imaš već Deulofeua, Denisa, Rafinhu, Ardu.. Uglavnom, imaš jbene zamjene, a za još jednu zamjenu dat 40-50 milijuna je suludo. Ali ništa me ne bi začudilo.
Frajer je apsolutno nepotreban, imaš već Deulofeua, Denisa, Rafinhu, Ardu.. Uglavnom, imaš jbene zamjene, a za još jednu zamjenu dat 40-50 milijuna je suludo. Ali ništa me ne bi začudilo.

Mahrez za klasu ispred Deulofeua, Rafinhe i Arde ali opet nije klasa niti pozicija Coutinha koji nama treba.
3 lijeve noge konkuriraju za poziciju desnog krila, iako je dembele skoro pa desnjak ..
Mahrez je zasigurno bolja opcija od Di Marie, sto zbog godina, a i navijac Barce, igracki je Di Maria malo bolji, al vjerovatno ce kostati manje a i nije supcina ko di maria..
al je ovo dokaz da oni nemaju pojma sta rade, toliko su ocajni, **** vam majku, mrs po serija i iniga i zavrsi rok
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Mahrez je zasigurno bolja opcija od Di Marie, sto zbog godina, a i navijac Barce, igracki je Di Maria malo bolji, al vjerovatno ce kostati manje a i nije supcina ko di maria..
al je ovo dokaz da oni nemaju pojma sta rade, toliko su ocajni, **** vam majku, mrs po serija i iniga i zavrsi rok
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Suarez dobio dozvolu za povratak na teren. Brzinski 

Zna li itko sta se desava sa Coutinhom?Koliko ima istine da ce ga u 7 proglasiti igracem Barcelone?
Ev napokon i dobre vijesti Suarez se oporavio..
Ev napokon i dobre vijesti Suarez se oporavio..
Samo Siroki
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I šta kažu, još dvojica će doći do kraja roka?

Ja stvarno ne znam zašto se i razmišlja o Mahrezu uopšte? Koji će nam on qrac? Još ćemo na kraju imati krila koliko i veznjaka.

Ja stvarno ne znam zašto se i razmišlja o Mahrezu uopšte? Koji će nam on qrac? Još ćemo na kraju imati krila koliko i veznjaka.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bila bi fora da se povrijedi na jedno 2-3 mjeseca yebo ga otac glupi.Lillard je napisao/la:Suarez dobio dozvolu za povratak na teren. Brzinski
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Vidim gore vecina ljudi je bilo za 222m prije Neymara..Sta bi sada prije izabrali iskreno? Ja bi prije Neymara nego 500 sada..
Samo Siroki
Lemar i Mahrez ili Coutinho sta bi volili ?
Ma Coutinho je daleko najbolja opcija od sviju..A Lemar ce vjv u Arsenal ponudili su 92 m..hrn je napisao/la:Lemar i Mahrez ili Coutinho sta bi volili ?
Samo Siroki
Naravno da bi Coutinha.Ikoris je napisao/la:Ma Coutinho je daleko najbolja opcija od sviju..A Lemar ce vjv u Arsenal ponudili su 92 m..hrn je napisao/la:Lemar i Mahrez ili Coutinho sta bi volili ?
On jedini može odigrat poziciju Inieste koliko-toliko. Lemar i Mahrez ne mogu i nisu potrebni.
Izgleda Tottenham zagrizao za Gomesa

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: FC Barcelona
Ja sam i prije bio za Neymara upravo zbog ovakvih stvari koje se trenutno (ne)dešavaju.Ikoris je napisao/la:Vidim gore vecina ljudi je bilo za 222m prije Neymara..Sta bi sada prije izabrali iskreno? Ja bi prije Neymara nego 500 sada..
Pa ovim nesposobnim maloumnicima kada bi dao milijardu za pojačanja, opet ne bi znali šta da rade
Ovako nas je njegov odlazak oslabio, te se morala naći zamjena za njega pa tek onda dovesti neki igrači da bi bio bolji nego prošle sezone. Ako i dođe Coutinho to će biti panic buy i stući će 150+ miliona.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hajde Coutinho doktore.
Još ako sutnu Gomesa ciifutima iz Londona
Još ako sutnu Gomesa ciifutima iz Londona

- FCBlaugrana
- Kontakt:
Mislim da ce Coutinha objaviti veceras poslije utakmice Brazila ili sutra. Nema mi nekako smisla objaviti nekoliko sati prije utakmice.
Poslednji Četvrtak Coutinha kao igrača Liverpula 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.