jedno vrijeme sam koristio kaspersky a sada nod32, phenomenalni su
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma restartuj kompAddy je napisao/la:Ako mi neko moze pomoci , bio bi mu zahvalan![]()
![]()
Kad pokusam da se ulogujem na msn , izbaci mi
'Your list is not available right now,please try again later.'
Error code:80004004
i to sam probao , ne mozeThunderstruck je napisao/la:ma restartuj kompAddy je napisao/la:Ako mi neko moze pomoci , bio bi mu zahvalan![]()
![]()
Kad pokusam da se ulogujem na msn , izbaci mi
'Your list is not available right now,please try again later.'
Error code:80004004
sad cu probat , hvalavuvu_zzz je napisao/la:izbrisi ga i novi downloaduj tako ja radim
eto i javi hoce li moci..Addy je napisao/la:sad cu probat , hvalavuvu_zzz je napisao/la:izbrisi ga i novi downloaduj tako ja radim
uradio sam , moze sadvuvu_zzz je napisao/la:eto i javi hoce li moci..Addy je napisao/la:sad cu probat , hvalavuvu_zzz je napisao/la:izbrisi ga i novi downloaduj tako ja radim
EDIT-----ma ovo ti je nesto do njih sad sam i ja pokusao da se ulogujem i isto ne moze...nista samo pricekaj samo od sebe ce greska proci
CLICK TO DOWNLOAD!Azdaha je napisao/la:POMOZI TE!![]()
Instalirao sam novi sistem(XP sp3) i nije mi se zvucna instalirala, cd-a nemam gdje da nadjem driver, ova je zvucna
Intel(r) 82801AA AC97 AUDIO CONTROLER DOWLOAD.
Mislim da to mozes uraditi bez problema sa Movie makerom samo ih sve poubacujes zajedno i redom kojim zelis i zatim sacuvas, mislim da bi ovo trebalo da radi bez problema. Movie makerti dolazi sa XP-om ili novijim operativnim sistemima. Na novijim operativnim sistemima (Vista i 7) se zove Windows live movie maker.juventus 0244 je napisao/la:Nisam znao gdje bi ovo postavio pa sam odlucio ovdje. Ako bi mi neko mogao pomoci u vezi jednog programa kako da ga nabavim? A radi se o nekom jednostavnom programu koji moze spajati epizode određenog filma u ovom slučaju se radi o epizodama arrivalsa, jer imam 51 epizodu i kako ih sad spojiti u jednu cjelinu. Ako bi neko mogao pomoci bio bi mu veoma zahvalan.
Sad nisam siguran koliko sam te shvatio, ali sve u svemu zelis da neko drugu sliku ubacis u neku vec postojecu. To uradis ovako otvoris te obije slike u PS, onda odes na onu sliku koju zelis premjestiti, pritisnes crtl+a te onda ctrl+c, zatim odes na sliku koju ces da koristis kao podlogu i prtisnes crtl+vharis334 je napisao/la:za poznavaoce ps-a
radim u photoshopu CS4, nemogu naci tutorijal za preklapanje slika tj. dijelove jedne slike prebaciti na podlogu a podloga je druga slika (ko se razumje zna sta trazim), nasao sam neke tutorijale ali se na njima ne radi u CS4 vec drugim ps-ovima pa se nemogu snaci
dajte tutorijal a moze i dobro objasnjenje ako neko radi u CS4...hvala
hvala jos jednom...mozda nesto i pomogne...slazem se da je pravo **** radit nesto u ps-u ,duze vrijeme radim u njemu jos nisam pohvato neke stvari (a ima ih stvarno mnogo) iako je ovo starija verzijaguber90 je napisao/la:Sad nisam siguran koliko sam te shvatio, ali sve u svemu zelis da neko drugu sliku ubacis u neku vec postojecu. To uradis ovako otvoris te obije slike u PS, onda odes na onu sliku koju zelis premjestiti, pritisnes crtl+a te onda ctrl+c, zatim odes na sliku koju ces da koristis kao podlogu i prtisnes crtl+vharis334 je napisao/la:za poznavaoce ps-a
radim u photoshopu CS4, nemogu naci tutorijal za preklapanje slika tj. dijelove jedne slike prebaciti na podlogu a podloga je druga slika (ko se razumje zna sta trazim), nasao sam neke tutorijale ali se na njima ne radi u CS4 vec drugim ps-ovima pa se nemogu snaci
dajte tutorijal a moze i dobro objasnjenje ako neko radi u CS4...hvala. Ponavljam nisam siguran da sam te shvatio, pa ti mozda moj odgovor i nista ne pomogne.
EDIT: Ukoliko zelis samo dio slike da kopiras uzmes neki od alata za selektovanje povrsine slike, npr. lasso tool oznacis sto zelis, pritisnes ctrl+c odes na sliku koja ce biti podloga i crtl+v. Takodjer bih ti preporucio da odes na neki forum koji se bavi bas racunarima, pa izmedju ostalog i photoshopm, jer ps je profesionalni alat za obradu slike i potrebno je dosta rada u njemu da se shvati, da ne mislis da ga ja nesto rasturam i pametujem, nije tako al et samo kazem svoje misljenje.
Ma nema to veze nije neka drasticna razlika ni izmedju CS2 i CS5, a kamo li izmedju CS4 i CS5, postoje neke dodatne opcije ali nista drasticno osim toga sto mozes 3D lakse raditi sa layerima, to je od tih znacajnijih promjena sto sam upratio, a vjerovatno oni bolji poznavaoci su njih vise primjetiliharis334 je napisao/la:hvala jos jednom...mozda nesto i pomogne...slazem se da je pravo **** radit nesto u ps-u ,duze vrijeme radim u njemu jos nisam pohvato neke stvari (a ima ih stvarno mnogo) iako je ovo starija verzijaguber90 je napisao/la:Sad nisam siguran koliko sam te shvatio, ali sve u svemu zelis da neko drugu sliku ubacis u neku vec postojecu. To uradis ovako otvoris te obije slike u PS, onda odes na onu sliku koju zelis premjestiti, pritisnes crtl+a te onda ctrl+c, zatim odes na sliku koju ces da koristis kao podlogu i prtisnes crtl+vharis334 je napisao/la:za poznavaoce ps-a
dajte tutorijal a moze i dobro objasnjenje ako neko radi u CS4...hvala. Ponavljam nisam siguran da sam te shvatio, pa ti mozda moj odgovor i nista ne pomogne.
EDIT: Ukoliko zelis samo dio slike da kopiras uzmes neki od alata za selektovanje povrsine slike, npr. lasso tool oznacis sto zelis, pritisnes ctrl+c odes na sliku koja ce biti podloga i crtl+v. Takodjer bih ti preporucio da odes na neki forum koji se bavi bas racunarima, pa izmedju ostalog i photoshopm, jer ps je profesionalni alat za obradu slike i potrebno je dosta rada u njemu da se shvati, da ne mislis da ga ja nesto rasturam i pametujem, nije tako al et samo kazem svoje misljenje.
Druze ne mogu, nikako ovo da skinem!Ima li sta drugo?:)QUARESMA 18<<< je napisao/la:CLICK TO DOWNLOAD!Azdaha je napisao/la:POMOZI TE!![]()
Instalirao sam novi sistem(XP sp3) i nije mi se zvucna instalirala, cd-a nemam gdje da nadjem driver, ova je zvucna
Intel(r) 82801AA AC97 AUDIO CONTROLER DOWLOAD.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.