FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moze li mi neko sa sigurnosti reci u koliko je snimak na TV VOG..prosli put mi je neko rekao da je u 22:00 i ja bzvz upalim TV oko 10-ke kad ono zadnje minute snimka
tako..ako mi moze neko pouzdan reci 
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
jbg RTV Vogosca nema txteLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:moze li mi neko sa sigurnosti reci u koliko je snimak na TV VOG..prosli put mi je neko rekao da je u 22:00 i ja bzvz upalim TV oko 10-ke kad ono zadnje minute snimkatako..ako mi moze neko pouzdan reci
sinoc svi na vrhu zadatka, posebno zeba, markovic je i mene pozitivno iznenadio i ja mislim i ako leotar nije neka ekipa da smo dobili standardnog desnog bocnog, mada eto siroki ce mu biti prvi pravi ispit...
btw: suzavac hahahahahahahahahahahahhahahahah
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ono sto sam vidio na treninzima i protiv visokog, nije bas neka sreca, mozda sam ocekivao previse...al vidjet cemo kako ce izgledati kad se vrati u pravu formu...čamac je napisao/la:Ma sve sam nešto ček'o da uđe i na kraju skontam da ga izgleda nije ni bilo.tm8782 je napisao/la:Colic nije bio na klupi sinoc.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo ti si institucija! Hahah oj 8 moj broj!*ziv nam bio!
Osim - drugo ime za Želju !
To je to. Odličan potez sjevera! Svaka čast! Govorih ja da treba podršku pružiti, a ne **** mater, ali gdje ćeš ti to raji objasniti.djale je napisao/la:Pricao sam sa Lazom posle tekme, bio je nevjerovatno sretan zbog gesta publike koji mu je vise trebao i znacio nego sva 3 gola. A Markovic je posebna prica, podsjeca me na Emira Spahica, onako "inteligentni killer"Seyo_TM je napisao/la:Napokon pravi desni bek!!!
Predivni smo, pogotovo timska podrska Lazi kod promasaja...kod tog promasaja nije bitno znanje uopste, nego sreca i samopuzdanje, nadam se da ce ga dobiti napokon...
8 golova dati ozbiljnijoj ekipi iz mahale je tesko a kamoli "profesionalnim" igracima...
Nema potrebe srati po purketu, jer je statirao lik, nije dobio lopte, a mogao bi doci na polusezoni
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Moram da vam priznam da sinoć nisam bio na tekmi, i ako sam prva četiri kola odgledao, "viša sila" me spriječila da prisustvujem i nažalost propustio sam rijetko viđenu "golijadu".
Drago mi je i presretan sam da smo se konačno raspucali jer u Tuzli sam vidio da se ova ekipa još traži, ali i da ista ima puno veći kapacitet nego što je pokazivala na terenu! SIGURAN sam da nam samo treba da se poklopi još par stvari (taktičko-tehničke) prirode pa da i na strani počnemo igrati bar približno kao proljetos! Svaka čast momcima koji su nam razgalili srca i šta drugo možemo nego da im pokažemo da smo uz njih i u pobjedama ali i u porazima!
Bolja su vremena došla za plavu armiju istog onog dana kada je ŠEF sjeo na klupu ispod zapadne tribine! Neki su to shvatili odmah, neki malo poslije, a neki još i nisu ali shvatiće uskoro!
PS Drago mi je zbog Laze jer je skroman a velika je ljudina i svaku, baš svaku utakmicu gine za Željin dres,
svaka čast!
Željo mi te volimo kako god završio!
Drago mi je i presretan sam da smo se konačno raspucali jer u Tuzli sam vidio da se ova ekipa još traži, ali i da ista ima puno veći kapacitet nego što je pokazivala na terenu! SIGURAN sam da nam samo treba da se poklopi još par stvari (taktičko-tehničke) prirode pa da i na strani počnemo igrati bar približno kao proljetos! Svaka čast momcima koji su nam razgalili srca i šta drugo možemo nego da im pokažemo da smo uz njih i u pobjedama ali i u porazima!
Bolja su vremena došla za plavu armiju istog onog dana kada je ŠEF sjeo na klupu ispod zapadne tribine! Neki su to shvatili odmah, neki malo poslije, a neki još i nisu ali shvatiće uskoro!
PS Drago mi je zbog Laze jer je skroman a velika je ljudina i svaku, baš svaku utakmicu gine za Željin dres,
svaka čast!
Željo mi te volimo kako god završio!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
-
bhrocky
Kako moze Savic imati 3 zuta kad je sinoc samo Kerla od nasih dobio karton?Seyo_TM je napisao/la:Savic ima 3 kartona.
Jeste li vidjeli vi na jugu,kad stara garda sa sjevera zagrmi. 
ali nema para,sve se rastalilo....
Evo sad Amar na tvu kaze dok je pauze dovest dva tri igraca koja znaju malo bolje od ovih 
do mene...bhrocky je napisao/la:Kako moze Savic imati 3 zuta kad je sinoc samo Kerla od nasih dobio karton?Seyo_TM je napisao/la:Savic ima 3 kartona.
Đe ?1921-1987 je napisao/la:Evo sad Amar na tvu kaze dok je pauze dovest dva tri igraca koja znaju malo bolje od ovih
S pres konferencije sinoc ... NEdeljno popodne.. Malo ofira onog trenera Leotara. Nije zadovoljan i tako kaze 2 3!Omar500 je napisao/la:Đe ?1921-1987 je napisao/la:Evo sad Amar na tvu kaze dok je pauze dovest dva tri igraca koja znaju malo bolje od ovih
stvarno je rekao da ce u pauzi dovesti 2 ili 3 igraca,koji znaju bolje od ovih ,tako rece i bio je jako ozbiljan.
VOLIM TE ŽELJO
Na kojoj pauzi? Ovoj do Širokog ili onoj zimskoj?
vjerovatno zimskoj, jer ima jos 2 dana do kraja prelaznog roka...jedino ako nece dovoditi slobodne igrace...čamac je napisao/la:Na kojoj pauzi? Ovoj do Širokog ili onoj zimskoj?

Eto, vec ukrasava zid na fb-u...Seyo_TM je napisao/la:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Koliko sam ga ja razumio do sirokog,cini mi se da je rekao ovako "u pauzi cemo da dovedemo 2-3 igraca koji znaju bolje od ovih koje imamo" a za brojace koliko ja znam na jugu ima 3036 stolicaSeyo_TM je napisao/la:vjerovatno zimskoj, jer ima jos 2 dana do kraja prelaznog roka...jedino ako nece dovoditi slobodne igrace...čamac je napisao/la:Na kojoj pauzi? Ovoj do Širokog ili onoj zimskoj?
AMAR OSIM!!!
A gdje li ce onda iskopati dobre slobodne igrace...mozda ima sta u steku 
i ja sam ga shvatio brate kao sada u pauzi zbog reprezentacije.ja mislim da je na to mislio ,ali eto vidjecemocsh je napisao/la:Koliko sam ga ja razumio do sirokog,cini mi se da je rekao ovako "u pauzi cemo da dovedemo 2-3 igraca koji znaju bolje od ovih koje imamo" a za brojace koliko ja znam na jugu ima 3036 stolicaSeyo_TM je napisao/la:vjerovatno zimskoj, jer ima jos 2 dana do kraja prelaznog roka...jedino ako nece dovoditi slobodne igrace...čamac je napisao/la:Na kojoj pauzi? Ovoj do Širokog ili onoj zimskoj?
VOLIM TE ŽELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.