Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
da ali ovaj put su doveli ballacka dakle njegov ikustvo bi ih trebalo sprijecit pada par kola prije kraja
Ma Ballack ne moze Vama pomoci, on je isto vjecni "vize" ili "luzer" kako Nijemci vole da kazu. Uzeo titulu i Kup s Chelsea-om i Bayern-om, sto s obzirom na kvalitet tih klubova nije neko veliko postignuce, a ostale vazne utakmice je sve izgubio. Posto minus i minus daju plus mozda bude nade od Vas, i da dodjete u tu borbu opet ce Ballack postici Euroautogol.
Malo sale sada ozbiljno. Mislim da Bayern nema konkurencije i da ce uzeti prvenstvo kao sto sam napisao prije pocetka Bundeslige. Ostala je jos borba za ostale pozicije, ali opet treba vidjeti hoce li povrede utjecati na neke ekipe.
Malo sale sada ozbiljno. Mislim da Bayern nema konkurencije i da ce uzeti prvenstvo kao sto sam napisao prije pocetka Bundeslige. Ostala je jos borba za ostale pozicije, ali opet treba vidjeti hoce li povrede utjecati na neke ekipe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Naravno druže da ima. Lično smatram da ćemo gledati najuzbudljiviju sezonu u BL do sad, i zaista bih volio da Bayern ne osvoji, međutim, neko lijepo napisa:"Pet kola prije kraja i hop!"hepek04 je napisao/la:Što to stavi da samo Wolfsburg parira Bayernu, ima još klubova![]()
Pa i Bayern je izgubio od novajlije, pa šta...
LUHG!
Znaci:
Napad Wolfsburga ne moze dati, koliko odbrana moze primiti.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma popravice se oni sigurno. Ovakav poraz se desava jednom u sezoni, tako da sigurno nece biti slicnih situacija u buducnosti.EdinTM87 je napisao/la:Znaci:
Problem predstavlja ta povreda Friedricha, jer se na njega maximalno racunalo, uostalom on je taj koji se uigravao sa Kjaerom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma iskreno i neočekujem od Bayera da osvoji ligu, jednostavno mislim da nemamo sastav za takvo nešto, mada eto lopta je okurgla pa nikad neznas u fudbalu. Što se tiče Ballacka, on je itekako pojačao tim, ne samo igrački nego je i moral podigao u ekipi. Danas je vruće na BayAreni, duel starih rivala preko terena i preko tribina. Go Bayer!amerosm je napisao/la:Ma Ballack ne moze Vama pomoci, on je isto vjecni "vize" ili "luzer" kako Nijemci vole da kazu. Uzeo titulu i Kup s Chelsea-om i Bayern-om, sto s obzirom na kvalitet tih klubova nije neko veliko postignuce, a ostale vazne utakmice je sve izgubio. Posto minus i minus daju plus mozda bude nade od Vas, i da dodjete u tu borbu opet ce Ballack postici Euroautogol.![]()
![]()
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Malo usporena igra na BayAreni, al eto drago mi je da smo izjedancili prije par minuta, nakon vodstva Gladbacha od 0:1, a opet i taj gol Gladbacha je primljena bezveze nakon nekog "driblinga" Vidala u našem šesnaestercu. Prati li neko još ovaj meč, imate na Eurosportu 2.
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Poluvrijeme, šta reći nego katastrofa. Odbrana katastrofa isto kao Schalke jučer. Nemogu da vjerujem da tri puta Adler brani, da bi na kraju sam isao na dvojicu koji mu pucaju sa tri metra i postizu pogodak. Ako ovako nastave do kraja, nebi me cudilo da prime i petardu, jer Gladbach dominira terenom.
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Pratim ja. Nešto slično kao Schalke jučer. Leverkusen je gradio igru ali je Gladbach iz dvije šanse dao dva gola. Međutim, pri samom kraju prvog poluvremena, Gladbach je preuzeo inicijativu i, možemo reći, zasluženo otišao na odmor sa 3:1.hepek04 je napisao/la:Malo usporena igra na BayAreni, al eto drago mi je da smo izjedancili prije par minuta, nakon vodstva Gladbacha od 0:1, a opet i taj gol Gladbacha je primljena bezveze nakon nekog "driblinga" Vidala u našem šesnaestercu. Prati li neko još ovaj meč, imate na Eurosportu 2.
Reako sam prije sezone, da ce klubovi iz vrha pored utakmica koje moraju rjesiti imati i tri nagazne mine sto ce se ostvariti u ovoj sezoni. Po meni su to Mainz, Frankfurt i Gladbach. Ocekujes bodove, ali opet znaju dobro pomrsiti racune favoritima.
@hepek:
O ovom sam ti jučer govorio. I upravo zbog ovakvih stvari, Bayern je novi/stari prvak Bundeslige.
O ovom sam ti jučer govorio. I upravo zbog ovakvih stvari, Bayern je novi/stari prvak Bundeslige.
LUHG!
1-4 Borusia:)
edit.penal za apotekare
2-4:)
edit.2-5
edit.penal za apotekare
2-4:)
edit.2-5
Zadnja izmjena: van gall, dana/u 29 avg 2010, 16:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ovaj Gladbach je nesto poput Wigana,Boltona daBog` sacuva cudne ekipe...!
Chelsea F.C.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cudno kolo u Bundeski.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prvi set 6-2 za M'gladbach nakon 69 minuta igre 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
3-6:)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne zove se slucajno nova lopta za BL "torfabrik"van gall je napisao/la:3-6:)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nije problem izgubiti protiv Gladbacha, kao sto sam napisao u prethodnom postu, ali pucati na visoko i na domacem terenu primiti sest golova je kriminalno. Odbrana Bayera je danas pokazala veliku dozu arogancije, sto im se osvetilo. Nadam se po Bayer da se nece ostvariti da Heynckes uvijek klub odlicno vodi u prvoj sezoni, a u drugoj zakaze. Odbrana se podhitno mora popraviti.
R.J.W.G. Upravu si
Čini mi se da nema ekipe da može parirati Bayernu u njemačkoj trenutno, pobjediti da, al parirati teško. Danas katastrofa Bayera, a igra Borussije predobra. Sve ste vidjeli, mislim da je suvišan svaki komentar nakon 6 primljenih pogodaka na domaćem terenu. Po meni odbrana glavni krivac.
Admir_Sa, sorry
Inače nek ste zatvorili temu o Bayeru, šta će nam pored teme o najljepšem dresu, najljepšem grbu, calciopoli, azijska liga prvaka, Jelen super lige, itd, itd...
Čini mi se da nema ekipe da može parirati Bayernu u njemačkoj trenutno, pobjediti da, al parirati teško. Danas katastrofa Bayera, a igra Borussije predobra. Sve ste vidjeli, mislim da je suvišan svaki komentar nakon 6 primljenih pogodaka na domaćem terenu. Po meni odbrana glavni krivac.
Admir_Sa, sorry
Inače nek ste zatvorili temu o Bayeru, šta će nam pored teme o najljepšem dresu, najljepšem grbu, calciopoli, azijska liga prvaka, Jelen super lige, itd, itd...
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
HahahahahahahahahahaahhahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaAdmir_Sa je napisao/la:Apotekaru, hocel sutra Leverkusen demonstrirati silu??? Il cu ja pasti po 5678 put na takvim parovima u njemackoj ligi??
Ado, jesi uzeo kocku secera i vode?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.