Samo se lud covijek moze nervirat radi naseg sporta.....koda nismo navikli na ovakve samare u svim sportovima...Zenzo je napisao/la:Sta se bez veze nervirate, yebat ih kad su nesposobni.
Svi redom, sramota kroz cjele kvalfikacije.
SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Dajte pretrcane kilometre Dzeke.Mozda i metre
Jarane nije repka i pitanju al ovaj selektor i ovi igraci , ma sramota nad sramotama , sram ih bilo , mesu sto je mis nema nikakvog autoriteta a ni znanja dok igra sa dva spica u nakoj formaciji dok vodi 2 0 a igraci koji misevi samoTobeYarabi je napisao/la:repka se voli i kad gubi i kad gubi
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Najveći je defacto Pape..sad tek shvatam težinu onoga da nas je odveo u Brazil...bez obzira na sve okolnosti,grupu,sreću,nesreću itd.itd.itd.
Zato ce bit bolje na grbavici,vam curan sve po sp....
Celik u srcu
Glavni krivac za sve je **** savez koji psotavlja ove selektore, koji doktira broj igraca po nacionalnom ključu. Dok je ovakav savez, repka nece nista biti bolja.
- Nerminovic
- Kontakt:
MESA RAUS

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesmo li jos nesto brzo zaboravili?amcibald je napisao/la:Pa taj isti je izgubio kuci od iste ekipe. Kako brzo zaboravljamo. Jedan jedini "ozbiljni" koji je sjedio na klupi je Kodro, a najveci Ćiro. A do tada ce nas tamburati ove manje reprezentacije.Virtu4l je napisao/la:SAFET SUŠIĆ PAPE - NAJVEĆI SVIH VREMENA
Sent from mTalk
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yebo vam Arsenal, Juventus, Roma i ostali klubovi za koje nastupate sve. Tamo "ginete" za svaku loptu, a u reprezentaciji meda ne mozete.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hakov'o Mesa jbgbatigol777 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:strasno. koja me tuga odjednom spopala. stigo kuci i vidim 0:2. reko da jedem, nece se nista desiti. kad se vratim posle 10 min 3:2. majke mi moje ako nisam prvo pomislio da je neko hakovao rezultat.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hakovali nam kiprani.
Nije mi jasno sto nisu igrali Dzeko , Pjanic Ibisevic valjda hoce da ih odmori malo.
Mesha me razocaro ko niko sramota velika.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- samoposteno
- Kontakt:
Sta reci osim da se nikad ni jedan ne proda ni u jednu bolju ekipu dace Bog sramota
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Nije kriv Mesa sto se nije lopta odbila jos dva puta od naših igraca ko od Sunjica. Bilo bi to rutinskih 3:4
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
boomerang5
- Kontakt:
bez nerviranja hladno. YEBEM VAM DJECU ROĐENU, NEROĐENU, MRTVU FAMILIJU sve vam yebem. Boli vas qrc za Bosnom. DaBogda poginuli svi redom na letu za Gibrtaltar. Eto to je onako ublaženo rečeno. TU sva priča staje mrtva go.vna jedna klošarska.
Treba im zabraniti ulazak ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Mesa jeste ubjedljivo najveci krivac za sve ovo sto se desava, ali nema smisla u drugi plan stavljati ove pickurine na terenu. Nije on veceras mogao trcati za njih, kad picke jednostavno nisu htjele da igraju. Meni je jedino Kolasinac malo nesto pokazao, a ostali svi do jednog dno dnoovog dna.
@tuzlak, ma psovao sam u prethodnim postovima, dosta za veceras.
@tuzlak, ma psovao sam u prethodnim postovima, dosta za veceras.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nemam rijeci, mislim da cu dobiti srcani udar od ove **** sugave reprezentacije.
Kipar 2-1 BiH
Izrael 3-0 BiH
Irska 2-0 BiH
Kipar 3-2 BiH
ODLAZI MESO PICKO JEDNA. PA MOGLO SE VIDJETI IZ NEBA NAKON UTAKMIE SA IRSKOM DA COVJEK NEMA BLAGE VEZE.
Kipar 2-1 BiH
Izrael 3-0 BiH
Irska 2-0 BiH
Kipar 3-2 BiH
ODLAZI MESO PICKO JEDNA. PA MOGLO SE VIDJETI IZ NEBA NAKON UTAKMIE SA IRSKOM DA COVJEK NEMA BLAGE VEZE.
Ne branim Baždarevića al jel on kriv sto Dzeku zaboli ona stvar, sto nece da se pogura ni u jednom zracnom duelu. Sto Pjanić se boji zesceg duela da mu se ne slomi koja koscica pa da ne moze zaradjivati milioncice. Jel kriv sto Bicakcicu mora frizura biti na mjestu pa ne smije uletiti klizeci.
Da ako se bore i izgube ili izgube od boljih ili nesretno.Ovo je bruka,. Vidjelo se od pocetka da nece, da je bojkot ili odigrano za kladionice.TobeYarabi je napisao/la:repka se voli i kad gubi i kad gubi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Upravo, Meša momentalno treba dobiti otkaz, al' ovo šta su nam igrači igrali ovo je strašno, Gibraltar ne bi dobili nema šaanse.LjoZee je napisao/la:Yebo vam Arsenal, Juventus, Roma i ostali klubovi za koje nastupate sve. Tamo "ginete" za svaku loptu, a u reprezentaciji meda ne mozete.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Confiance, Edincapitano, Sheyi, StevieG8 i 27 gostiju.