Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Nemoj se drug ljutiti. Tema o Leverkusenu je do sada najmanje tri puta otvarana i zatvarana. Meni ni tada razlozi nisu bili jasni.
Kad bude online moracu razguliti s foruma 
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakva luda utakmica. L'kusen bez ikakve ideje kako u napadu tako i u odbrani. Posebno naglasavam ovo u odbrani, jer ista kao da nije ni postojala svih 90 minuta. Neshvatljive reakcije odbrambenih igraca su prouzrokovale ovakvoj katastrofi.
Malo je cudno ovo sve, ali kako rece Bistrik za sve je kriva nova lopta. Kopija Jabulanija sa SP-a ogromne probleme donosi golmanima, ali dok se malo ne naviknu za ocekivati je kisu golova.
Inace u dosad odigranih 8 utakmica drugog kola postignuto je 35 golova. Prosjek je 4,37 golova po mecu.
Ostaje jos Stuttgart - Dortmund ukojoj takodjer ocekujem dosta golova.
Edit: Dortmund vec vodi.
Malo je cudno ovo sve, ali kako rece Bistrik za sve je kriva nova lopta. Kopija Jabulanija sa SP-a ogromne probleme donosi golmanima, ali dok se malo ne naviknu za ocekivati je kisu golova.
Inace u dosad odigranih 8 utakmica drugog kola postignuto je 35 golova. Prosjek je 4,37 golova po mecu.
Ostaje jos Stuttgart - Dortmund ukojoj takodjer ocekujem dosta golova.
Edit: Dortmund vec vodi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa procitaj pravila foruma, pa ce ti biti jasno. I svaki put kad zakljucamo/spojimo temu, navedemo razlog.Zdena04 je napisao/la:Nemoj se drug ljutiti. Tema o Leverkusenu je do sada najmanje tri puta otvarana i zatvarana. Meni ni tada razlozi nisu bili jasni.
Ova sezona u Bundesligi kako je pocela, mogu reci da ekipa koja bude primila najmanje golova ce biti prvak. Ocito svi zele primjeniti Werderov stil igre. To u prevodu znaci hebo odbranu idemo postici sto vise golova. Werder je specijliziran za taj stil igre dok ostali nisu.
Opet ponavljam da su te tri nagazne mine Frankfurt, Mainz i Gladbach.
Opet ponavljam da su te tri nagazne mine Frankfurt, Mainz i Gladbach.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ne brini, pročiotao sam ja više puta pravila foruma pa i dalje se otvaraju, i opstaju, teme tipa Partizan, ova Srbijanska liga itd.(samo neki primjeri.)ribery je napisao/la:Pa procitaj pravila foruma, pa ce ti biti jasno. I svaki put kad zakljucamo/spojimo temu, navedemo razlog.Zdena04 je napisao/la:Nemoj se drug ljutiti. Tema o Leverkusenu je do sada najmanje tri puta otvarana i zatvarana. Meni ni tada razlozi nisu bili jasni.
A što se tiče navođenja razloga, ja ga nisam pronašao.
P.S. Stuttgart je ****.
Onaj Stuttgart ako opstane u Budesligi bit ce im veliki uspjeh. Oni nemaju kvaliteta ni na jednoj poziciji. Pare su otisle u renoviranje stadiona, a pojacanja ni na vidiku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Oho ti se Zdena, BVB vodi 0:3, kad dodju ovi Dortmundovci na forum samo će tebe traziti 
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Oj sudbo mojaribery je napisao/la:HahahahahahahahahahaahhahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaAdmir_Sa je napisao/la:Apotekaru, hocel sutra Leverkusen demonstrirati silu??? Il cu ja pasti po 5678 put na takvim parovima u njemackoj ligi??![]()
Ado, jesi uzeo kocku secera i vode?
Kunem se da vishe nikad na moj listic nece par njemacke lige sa kvotom manjom od 1,8
Dodjem kuci otvorim livescore i vidim 3-6, kontam da nije nula od sestice
svasta
nema potpisa
Hehe torfabrik opravdava svoje imebistrikboy je napisao/la:Ne zove se slucajno nova lopta za BL "torfabrik"van gall je napisao/la:3-6:)
Zdena još uvijek čeka ''Bodoa''hepek04 je napisao/la:Oho ti se Zdena, BVB vodi 0:3, kad dodju ovi Dortmundovci na forum samo će tebe traziti
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Bil hajr. Biće bodova ako Bog da.Hare_BvB je napisao/la:Zdena još uvijek čeka ''Bodoa''hepek04 je napisao/la:Oho ti se Zdena, BVB vodi 0:3, kad dodju ovi Dortmundovci na forum samo će tebe traziti
Nije Zdena ništa loše rekao o Dortmundu ali smatram Stuttgart prosječnom ekipom.
Hehe, nemojmo pretjerivati.amerosm je napisao/la:Onaj Stuttgart ako opstane u Budesligi bit ce im veliki uspjeh. Oni nemaju kvaliteta ni na jednoj poziciji. Pare su otisle u renoviranje stadiona, a pojacanja ni na vidiku.
Današnja dešavanja nisam pratio ali da se primjetiti da su domaćini bili više nego velikodušni.
HSV planira prodati Petrića da bi došli do VdV-a. http://www.welt.de/sport/fussball/artic ... holen.html
Možda onda Petrić u Schalke, ako im ne uspije ovo sa Huntelarom....
Vom Jäger zum Gejagten
Je li Cacau, Molinaro, Träsch i Tasci nije kvalitet??amerosm je napisao/la:Onaj Stuttgart ako opstane u Budesligi bit ce im veliki uspjeh. Oni nemaju kvaliteta ni na jednoj poziciji. Pare su otisle u renoviranje stadiona, a pojacanja ni na vidiku.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
sttutgart ima kvalitet ali fali im jedan dobvar vezni...kuzmanovic ni u ludilu nije igrac koji moze sam iznijet teret igranja u ovako jakoj ligi...ekipa ima kvalitet tu je gebhart tu je gentner cacau pogrebnyak tasci itd ali mislim da se cristianu grossu polako otvaraju izlazna vrata...gladbach se polako vraca tamo gdje i pripada i njihova je djeca vracaju tu...hermann je vanserijski talenat a potpisali ga na 5+ 1 godinu...tu je i fabian backer i tony jatschke ...ozezite momci.,..
Gledao sam malo sažetke jučerašnjih utakmica, ovaj Reus ubija, strašna igra Gladbacha.
Sve u svemu, prelijepi golovi, 67 komada u prva 2 kola. To se zadnji put desilo prije 24 godine. 7 gostujućih pobjeda u 2 kolu. Liga je luda.
Sve u svemu, prelijepi golovi, 67 komada u prva 2 kola. To se zadnji put desilo prije 24 godine. 7 gostujućih pobjeda u 2 kolu. Liga je luda.
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:Gledao sam malo sažetke jučerašnjih utakmica, ovaj Reus ubija, strašna igra Gladbacha.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Kako prenose engleski mediji Hoffenheim je u svoje redove doveo mladog supertalentovanog Islanđanina Gylfia Sigurðssona.Dolazi kao zamjena za C. Eduarda, a njemački skauti su ga pratili duže vrijeme.Posebno je impresionira u duelima sa mladom njemačkom repkom koju su Islanđani ponizili.Hoffenheim će platiti oko 6 mil eura.
http://www.reading.vitalfootball.co.uk/ ... p?a=211391
[youtube][/youtube]
http://www.reading.vitalfootball.co.uk/ ... p?a=211391
[youtube][/youtube]
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Transferi koji bi se trebali desiti do kraja prelaznog roka u Bundesligi:
Mauro Camoranesi (Stuttgart) 1,5 mil eura
Gylfi Sigurdsson (Hoffenheim) 6 mil eura
Tomas Ujfalusi (Schalke) - cijena nepoznata
Gokhan Inler ili Anatoli Tymoschuk (Wolfsburg)
Rafael van der Vaart (HSv ili Bayern)
Mickaël Silvestre (Werder)
Adrián Ramos (Hoffenheim)
José Manuel Jurado (Schalke) 14 mil eura
Klaas-Jan Huntelaar (Schalke)13 mil eura
DaMarcus Beasley (Hannover)
Tomas Hajnal (Hannover)
Tomas Hajnal (Hannover)
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ako se ovo ostvari, Schalke će definitivno biti konkurentan BayernuFRANK RIBERY je napisao/la:Transferi koji bi se trebali desiti do kraja prelaznog roka u Bundesligi:
Tomas Hajnal (Hannover)
LUHG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.