16500$taremuha je napisao/la:Hoće li dobiti išta para ako ispadne u prvom kolu parova ?
Zato i igra
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
16500$taremuha je napisao/la:Hoće li dobiti išta para ako ispadne u prvom kolu parova ?
Jest. Cestitam na zakljucku.Raonffa je napisao/la:Pa šta sad, da ne računamo ovo kao Damirovu pobjedu zato što je ovaj povrijeđen?Edin TM87 je napisao/la:Povrijedjen igra covjek od pocetka treceg seta mislim ako neko ne vidi. Respect covjeku.
Ako je bio povrijedjen sto nije predao poslije prvog seta.Edin TM87 je napisao/la:Jest. Cestitam na zakljucku.Raonffa je napisao/la:Pa šta sad, da ne računamo ovo kao Damirovu pobjedu zato što je ovaj povrijeđen?Edin TM87 je napisao/la:Povrijedjen igra covjek od pocetka treceg seta mislim ako neko ne vidi. Respect covjeku.
Nije bio povrijedjen u prvom i drugom, a jel vam bas moram objasnjavat da 6:0 6:1 nije omjer snaga nego povreda Svabe? Nije predao jer je gospodski do kraja odigrao.tuzla075 je napisao/la:Ako je bio povrijedjen sto nije predao poslije prvog seta.
Pa ne, šta je bit tvog posta?Edin TM87 je napisao/la:Jest. Cestitam na zakljucku.Raonffa je napisao/la:Pa šta sad, da ne računamo ovo kao Damirovu pobjedu zato što je ovaj povrijeđen?Edin TM87 je napisao/la:Povrijedjen igra covjek od pocetka treceg seta mislim ako neko ne vidi. Respect covjeku.
Jel sa 0-2 na 3-2 kao i Kipar ili ekspresna 3 komada za kolko ono bijaše, 15ak minutaVirtu4l je napisao/la:Ubiće ga Rubljev.
Ma rutinski, uz sav pripadajući repertoar, mahanje rukama, svađanje sa sudijama, masaža, mto, itd... uvijek nas ohladi kad je najslađe, tako da nema razloga da to ne uradi i ovaj put...shminka je napisao/la:Jel sa 0-2 na 3-2 kao i Kipar iliVirtu4l je napisao/la:Ubiće ga Rubljev.![]()
![]()
shminka je napisao/la:Nek Damir Mešu Baždara za trenera dovede, stručnjak za BO5 mečeve![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.