Hajde što narod ismijava Ćoru da je Perin čovjek, ali mene sad brine i Sejdefa jer je ona rodom iz Kiseljaka. Da i ona nije upetljana u ovoparangal je napisao/la: Kolika je klauzula?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Za sutra kazu angazovana eskadrila aviona da razvoze igraci, lemara i di mariju u barcelonu, i da otpreme gomesa,ardu,rafinju i munjaru na raznorazne destinacije, sve da se uspiju izrealizirati transferi u zadnji cas, pacov sve drzi pod kontrolom
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 31 avg 2017, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ćora je oko 21h vidjen u Kiseljaku sa Sejdefom..... ništa nije gotovoDerdiyok je napisao/la:Hajde što narod ismijava Ćoru da je Perin čovjek, ali mene sad brine i Sejdefa jer je ona rodom iz Kiseljaka. Da i ona nije upetljana u ovoparangal je napisao/la: Kolika je klauzula?
Treba pomjeriti ovaj transfer rok radi Bajrama, prvenstveno tu mislim na Ardu i Munira. Nek ljudi provedu praznik u blagostanju 

Malo je falilo da maloprije završim u Kiseljaku. Znači da sam imao taj neki insekt što bi Žika rekoparangal je napisao/la: Ćora je oko 21h vidjen u Kiseljaku sa Sejdefom..... ništa nije gotovo
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 01 sep 2017, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ima se....može seRomariooo je napisao/la:Za sutra kazu angazovana eskadrila aviona da razvoze, lemara i di mariju u barcelonu, i da otpreme gomesa,ardu,rafinju i munjaru na raznorazne destinacije
OZIL, OZIL OZIL

Several **** reporting that FCB sent Braida, their "expert" on international football, ON VACATION this week.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sve je gotovo...radio Kiseljak je upravo javio da je Philippe Coutinho novi član FC Barcelna.......180 miliona transfer, 150 + 30 u bonovima za topli obrok
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:OZIL, OZIL OZIL![]()
Several **** reporting that FCB sent Braida, their "expert" on international football, ON VACATION this week.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tek sad uz kafu čitam današnja dešavanja na pijaci. Do danas je bilo " yebo lud zbunjenog " ali za ovo danas ne znam ni kako da nazovem. Milion nekakvih vijesti za Mahreza i za Coutinha, pa čitam u vezi Draxlera, menadžer ga nudio Bayernu, pa Alexis u City ali Wenger traži vrijeme da bi doveo Lemara, pa Barcelona traži Lemara, pa PSG daje pare i Ben Arfu za Serrija...parangal je napisao/la:Sve je gotovo...radio Kiseljak je upravo javio da je Philippe Coutinho novi član FC Barcelna.......180 miliona transfer, 150 + 30 u bonovima za topli obrok
Čak i eventualni dolazak Coutinha je za mene mrtva neozbiljnost, mislim to uraditi na zadnji dan prelaznog roka.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ozil je klasa od igrača, ako ga dovedete, a što je naravno vrlo moguće biće odlično pojačanje, fora je samo sto je Mesut cener, pa ne znam kako će Messi da igra cenera 
Nemoj se uzbudjivati, tako rade zbog teatralnosti. Pre tačno 20 godina tako je potpisao i njegov zemljak Rivaldo....u minut do ponoći poslednjeg dana prelaznog rokaDerdiyok je napisao/la: Tek sad uz kafu čitam današnja dešavanja na pijaci. Do danas je bilo " yebo lud zbunjenog " ali za ovo danas ne znam ni kako da nazovem. Milion nekakvih vijesti za Mahreza i za Coutinha, pa čitam u vezi Draxlera, menadžer ga nudio Bayernu, pa Alexis u City ali Wenger traži vrijeme da bi doveo Lemara, pa Barcelona traži Lemara, pa PSG daje pare i Ben Arfu za Serrija...
Čak i eventualni dolazak Coutinha je za mene mrtva neozbiljnost, mislim to uraditi na zadnji dan prelaznog roka.
Neće tu biti problema, baciće novćić.....poslednji preostali ćorin u džepuAA23 je napisao/la:Ozil je klasa od igrača, ako ga dovedete, a što je naravno vrlo moguće biće odlično pojačanje, fora je samo sto je Mesut cener, pa ne znam kako će Messi da igra cenera
Nego jel Argentina igra u 1h? Valja odgledati novi Barsin napadački tandem Di Marija Messi... 
Jeste, ali ovo nisu doba Rivalda niti nam je ta komparacija garancija da će ovaj mali potpisati.parangal je napisao/la: Nemoj se uzbudjivati, tako rade zbog teatralnosti. Pre tačno 20 godina tako je potpisao i njegov zemljak Rivaldo....u minut do ponoći poslednjeg dana prelaznog roka
A pričali smo nedavno baš o ovome. Ja općenito ne volim raditi nešta u zadnji momenat, pa makar bilo i ispravno, baš zbog predostrožnosti. Uvijek se volim osigurati na vrijeme i rahat provesti ostatak vremena. Vidjećemo do sutra naveče sve. Ili ćeš ti pisati " jesam ti reko, bespotrebno si se uzbuđivao ", ili ću ja tebi replicirati sa " jesam ti reko, Sejdefa je qrva"
Da, da, u 01:00 Gauchosi
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 01 sep 2017, 00:37, ukupno mijenjano 2 puta.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: FC Barcelona
messi, dybala i icardi napadparangal je napisao/la:Nego jel Argentina igra u 1h? Valja odgledati novi Barsin napadački tandem Di Marija Messi...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
- branimir85
- Kontakt:
to odavno želim vidjetiFurymaker je napisao/la:messi, dybala i icardi napadparangal je napisao/la:Nego jel Argentina igra u 1h? Valja odgledati novi Barsin napadački tandem Di Marija Messi...
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Što ne igra Mara?Furymaker je napisao/la:messi, dybala i icardi napadparangal je napisao/la:Nego jel Argentina igra u 1h? Valja odgledati novi Barsin napadački tandem Di Marija Messi...
Jel to švaleraš Icardi "pomilovan"? Mora da je zato Mesi ostavio Antonelu u Barcelonibranimir85 je napisao/la:to odavno želim vidjetiFurymaker je napisao/la:messi, dybala i icardi napadparangal je napisao/la:Nego jel Argentina igra u 1h? Valja odgledati novi Barsin napadački tandem Di Marija Messi...
- branimir85
- Kontakt:
dosta mi je da trpim više promašaje higuaina,ovo je svježa nova krv što treba gaučosima, a više bi se ja brinuo da Icardi povede svoju, zna se koje najveći zabijač 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.